Šta sa ostalima?

Post Reply
Pearl

Post by Pearl »

mr__bosnjak wrote:
Bosnjaci su autohtoni kraj price! Sto puta sam rekao zasto. I svaki put me izjednjacavas sa ne znam s kim. Bosnjaci su bosanski etnos, ti ako nisi Bosnjakinja jesi gradjanka BiH i Bosanka ali ne pripadas bosanskom etnickom identitetu dakle bosanskoj naciji. Jednostavno.
ja sam autohtona a nisam bosnjakinaj i kraj price..

a ti se pusi u svedskoj... do mile volje.. samo nemoj previse da se ne omrsis...
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

induendo wrote:
mr__bosnjak wrote:
induendo wrote: Jok, pričam o tebi.Tebi koji si na intelektualnom nivou prosječne šimpanze.Ova tema je otvorena da bi ostali razmjenili svoja mišljenja i pokušali nešto da urade po tom pitanju.Ali ti i onaj SS-ovac ste uspjeli da userete temu.Nažalost.Pa zato tebe molim da otvoriš posebnu temu na kojoj ćemo pljuvati po tebi a administraciju molim da izbriše sve postove koji nisu direktno vezani za temu.
Moderaciju molim da uzme u obzir da me ova osoba vrijedja kada ja to nisam radio.
Ako sarlo kaže da ne podržava SS diviziju i ako ti dokažeš da nisi na nivou šimpanze banovaću sam sebe. :D Obećavam.
Komunizam je mrtav :P
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

mr__bosnjak wrote:
induendo wrote:
mr__bosnjak wrote: Je l´ to opet pricas o sebi?
Jok, pričam o tebi.Tebi koji si na intelektualnom nivou prosječne šimpanze.Ova tema je otvorena da bi ostali razmjenili svoja mišljenja i pokušali nešto da urade po tom pitanju.Ali ti i onaj SS-ovac ste uspjeli da userete temu.Nažalost.Pa zato tebe molim da otvoriš posebnu temu na kojoj ćemo pljuvati po tebi a administraciju molim da izbriše sve postove koji nisu direktno vezani za temu.
Moderaciju molim da uzme u obzir da me ova osoba vrijedja kada ja to nisam radio.
a ja ti fino rekoh VOZ, a ti ostao, i sad si ugrozen...
zamisli da mi ostali kukamo MODERACIJO DIRA NAS BOSNJAK/HRVAT/SRBIN svaki put kad neko od vas konstitutivaca dobije napad egotripa u svoj etno tor :D
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Pearl wrote:
mr__bosnjak wrote:
Bosnjaci su autohtoni kraj price! Sto puta sam rekao zasto. I svaki put me izjednjacavas sa ne znam s kim. Bosnjaci su bosanski etnos, ti ako nisi Bosnjakinja jesi gradjanka BiH i Bosanka ali ne pripadas bosanskom etnickom identitetu dakle bosanskoj naciji. Jednostavno.
ja sam autohtona a nisam bosnjakinaj i kraj price..

a ti se pusi u svedskoj... do mile volje.. samo nemoj previse da se ne omrsis...
jesi ali tvoja nacija nije.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

mIRCerka wrote:
mr__bosnjak wrote:
induendo wrote: Jok, pričam o tebi.Tebi koji si na intelektualnom nivou prosječne šimpanze.Ova tema je otvorena da bi ostali razmjenili svoja mišljenja i pokušali nešto da urade po tom pitanju.Ali ti i onaj SS-ovac ste uspjeli da userete temu.Nažalost.Pa zato tebe molim da otvoriš posebnu temu na kojoj ćemo pljuvati po tebi a administraciju molim da izbriše sve postove koji nisu direktno vezani za temu.
a ja ti fino rekoh VOZ, a ti ostao, i sad si ugrozen...
zamisli da mi ostali kukamo MODERACIJO DIRA NAS BOSNJAK/HRVAT/SRBIN svaki put kad neko od vas konstitutivaca dobije napad egotripa u svoj etno tor :D
Jesam li ja ovdje nekome upucivao licne uvrede?
Pearl

Post by Pearl »

hajmo otvoriti novu temu.. moderacija spava, a tema nam se zachatava i jos se mi napadamo na temi o kojoj se raspravlja o nasoj konstitutivnosti.. ovo ni na jendom drugom podforumu nema.. :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Pearl wrote:hajmo otvoriti novu temu.. moderacija spava, a tema nam se zachatava i jos se mi napadamo na temi o kojoj se raspravlja o nasoj konstitutivnosti.. ovo ni na jendom drugom podforumu nema.. :lol:
neka ove teme, uci ce u anuse historije....
Konstitutivci su ugrozeni od strane OSTALIH :D

pa ni ivo miro jovic ne bi bolje smislio :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

induendo wrote:
Ko je tebi rekao da si SS-ovac?Znaš li pročitati bar šta piše?Razlikuješ li jedninu i množinu? :-) :-) :-) Ako već tražiš moj ban.A ostajem pri onoj tvrdnji jer sam vidio na tv-u da šimpanze znaju prepoznati te razlike. :lol: :lol: :lol:
eh, eto njegova ce se uvazit, a jutros ga upozorise da smanji pljuvanje :D

KOKICE KOKICE HAJMO KOKICE
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Pearl wrote:hajmo otvoriti novu temu.. moderacija spava, a tema nam se zachatava i jos se mi napadamo na temi o kojoj se raspravlja o nasoj konstitutivnosti.. ovo ni na jendom drugom podforumu nema.. :lol:
sad salu na stranu, ova tema odlicno pokazuje koliko su u stvari OSTALI ugrozeni od strane konstitutivaca.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Alo ba, nema vrijedjanja konstitutivnih naroda!

Njima je Ustavom garantovano da samo oni mogu da vrijedjaju, pljuju i blate ostale tek nakon sto ne uspiju iste da asimiliraju, ne oduzimajte im njihova prava!!!
Vodenjak

Post by Vodenjak »

mIRCerka wrote:
sad salu na stranu, ova tema odlicno pokazuje koliko su u stvari OSTALI ugrozeni od strane konstitutivaca.

Nije tebi trebala ova tema da shvatis da nedodirljivi mogu da rade od tebe ono sto im se cejfne! :-) :-)
Naravno, ako im se dopusti... ;-)
A dopusta im se od... shake do lakta! 8-)

:D
dripac

Post by dripac »

Pustite mr. bošnjaka i polemisanje s njim, vjerujem ukoliko budete ignorisali njegove postove da će i on sam skontati uzaludnost svog posla. Hajde da organizujemo jednu kolektivnu kafu i dogovorimo šta, i imali smisla bilo šta raditi. Dobro bi bilo ukoliko neko ima prijatelja pravnika da se konsultuje i vidi koliko bi to o čemu razgovaramo bio svrsishodan ili besmislen posao.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

dripac wrote:Pustite mr. bošnjaka i polemisanje s njim, vjerujem ukoliko budete ignorisali njegove postove da će i on sam skontati uzaludnost svog posla. Hajde da organizujemo jednu kolektivnu kafu i dogovorimo šta, i imali smisla bilo šta raditi. Dobro bi bilo ukoliko neko ima prijatelja pravnika da se konsultuje i vidi koliko bi to o čemu razgovaramo bio svrsishodan ili besmislen posao.
Ma ja kad ne mozes odgovorit ignorisi. Eto fino ignorisi, ja sam samo iznio svoje misljenje.

@Induendo

Ne trazim tvoj ban nego sam samo ukazao na tvoje vrijedjanje.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Emina1 wrote:
mr__bosnjak wrote:
dripac wrote:Pustite mr. bošnjaka i polemisanje s njim, vjerujem ukoliko budete ignorisali njegove postove da će i on sam skontati uzaludnost svog posla. Hajde da organizujemo jednu kolektivnu kafu i dogovorimo šta, i imali smisla bilo šta raditi. Dobro bi bilo ukoliko neko ima prijatelja pravnika da se konsultuje i vidi koliko bi to o čemu razgovaramo bio svrsishodan ili besmislen posao.
Ma ja kad ne mozes odgovorit ignorisi. Eto fino ignorisi, ja sam samo iznio svoje misljenje.

@Induendo

Ne trazim tvoj ban nego sam samo ukazao na tvoje vrijedjanje.
ja te ne bih ignorisala :D jer me zanima kako ti jaran u tebe :D napreduje u prelasku na Islam :? :D :D
:lol: :lol: Zaglavio je izmedju :lol: :lol:

Ozbiljno, pres´o je. Nema vise problema :)

P.S. Vidite li vi OSTALI kako vam namjerno skrecemo temu? :D
Constitutionlized-power! :D
Odisej

Post by Odisej »

Može li se ovdje išta započeti , iskreno i dobronamjerno a da se ne razvali ...
Koliko samo netolerancije , nepoštovanja , nekulture , do neljudskosti ...
Stoga , odustajem da i dalje pišem ovdje , ali NIKADA , NIKADA NEĆU ODUSTATI DA BRANIM MOJE PRAVO DA NE BUDEM " OSTALI "...
Ima i boljih načina za to od beskorisnog polemisanja sa inostranim patriotima kojima je zapravo samo dosadno , pa eto u međuvremenu između dvije dosade dođu ovdje da se / uz oproštenje / proseravaju..
Čekam vas na kafici u mom gradu...
Živi i zdravi bili , " ostali " i oni koji to nisu... :) :) :) :) :)
Ćao !
njonjica

Post by njonjica »

Odisej wrote:Može li se ovdje išta započeti , iskreno i dobronamjerno a da se ne razvali ...
Stoga , odustajem da i dalje pišem ovdje ....
Nema govora o nedolasku na ovu temu. Uopste mi nije jasno zasto se tako palite na nedobronamjerne ljude.
Takodjer mislim da nam je jos uvijek malo rano za kaficu. Imamo mnogo posla.
Ja sam pronasla jedan bracni par muslimanka i katolik koji su uz nas i koji hoce podic tuzbu protiv Latica. Mislim da ih mogu pronaci jos nekoliko.
Da li neko mozda zna gdje je Latic onako pljuvao po djeci iz mjesanih brakova? Da li je to bilo u nekim novinama ili na TV-u? Postoji li nacin da to saznamo? Ja sam googlala i nista o tome nisam pronasla.
Mozda neko od vas poznaje ljude koji rade na medijima?
Sta se desilo sa advokatima?
Hajde da ovo podignemo na jedan nivo na kojem nece biti mjesta za poluinteligntne huligane.

@mr_bosnjak je bio u pravu za Ilire.
Ja sam ilirka toliko da stipa za oci vec na kilometar; visoka 180, kosa plava, oci plave, svijetao ten, jos samo da naucim pravit sladoled "iz aparata"... :-)
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

njonjica wrote:
Ja sam ilirka toliko da stipa za oci vec na kilometar; visoka 180, kosa plava, oci plave, svijetao ten, jos samo da naucim pravit sladoled "iz aparata"... :-)
Ti si ba gastarbajtersko dijete... :lol:
njonjica

Post by njonjica »

induendo wrote: @njonjica Nije problem naći ratne brojeve Ljiljana.Tamo je Latić baljezgao.Razgovarao sam samo sa jednim pravnikom.Jer ipak su radni dani i ljudi su prebukirani.Uglavnom on je rekao da nemamo baš neke šanse.On predlaže da ga tužimo za klevetu. :shock: Procjenjuje maksimalnu dobit oko 3000 KM.Koju Latić može a i ne mora isplatiti.A troškovi parnice ukoliko ne dobijemo bi bili pogolemi. :-? A ko je u sudstvu svima nam je poznato.
Moram ipak sačekati vikend dok ovi drugi budu slobodni.
Problem trenutni po meni je što su samo 4 osobe iz BiH i 2 iz USA izrazile želju da se aktiviraju po pitanju ovoga.A to je jako malo. :(Ako nisam upratio da ih ima više ispravite me slobodno.
Pozdrav svim ostalim. :)
Ok. Znaci, ti bi mozda mogao pronaci ratne brojeve Ljiljana? Sjajno!!
Vezano za tuzbu: ma za pare nije ni vazno. Vazno je da ga nasekiramo.
Vazno je da se pokrenemo sa mrtve tacke. Mozemo li se ovdje obratiti?
http://www.oscebih.org/human_rights/cro ... en.asp?d=1
Mozda ovdje ima neki poznavaoc medjunarodnog prava?

Sta je sa pravima djeteta?

Nadam se da ce nam se jos Ostalih pridruziti :)

Edit; jos jedan link:
http://www.bh-hchr.org/onama.htm#vrh
Senka Nozica, moze li nam ona pomoci?
Last edited by njonjica on 10/10/2006 23:07, edited 1 time in total.
danas

Post by danas »

dobro ba, ne mora biti tuzba odmah, samo sam mislila dajte nesto konkretno... da se cujete da ste zivi... :-)
njonjica

Post by njonjica »

danas wrote:dobro ba, ne mora biti tuzba odmah, samo sam mislila dajte nesto konkretno... da se cujete da ste zivi... :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi smo ozbiljni jer smo Ostali, nemoj da razvlacis ovdje segu sa nama.

Kako ne mora tuzba? Mora!
vatra i voda

Post by vatra i voda »

njonjica wrote:
Odisej wrote:Može li se ovdje išta započeti , iskreno i dobronamjerno a da se ne razvali ...
Stoga , odustajem da i dalje pišem ovdje ....
Nema govora o nedolasku na ovu temu. Uopste mi nije jasno zasto se tako palite na nedobronamjerne ljude.
Takodjer mislim da nam je jos uvijek malo rano za kaficu. Imamo mnogo posla.
Ja sam pronasla jedan bracni par muslimanka i katolik koji su uz nas i koji hoce podic tuzbu protiv Latica. Mislim da ih mogu pronaci jos nekoliko.
Da li neko mozda zna gdje je Latic onako pljuvao po djeci iz mjesanih brakova? Da li je to bilo u nekim novinama ili na TV-u? Postoji li nacin da to saznamo? Ja sam googlala i nista o tome nisam pronasla.
Mozda neko od vas poznaje ljude koji rade na medijima?
Sta se desilo sa advokatima?
Hajde da ovo podignemo na jedan nivo na kojem nece biti mjesta za poluinteligntne huligane.

Ne volim Latica , zaista se gnusam takovog krkana ......spreman sam u svakom pogledu da vas podrzim , da nadjem advokata da pomognem u troskovima , ma ako treba i da bubamo papka , nije greda , samo .....njonjice, pazi, da ono sto dobijes na mostu ne izgubis na cupriji , naime pazi da ti taj novac koji ili bilo koju drugu satisafakciju od Latica ne uzmu Albnci za onih tvojih 180 cm i plave oci i plavu kosu i za sladoled " iz aparata " :-) :-)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

njonjica wrote:
danas wrote:dobro ba, ne mora biti tuzba odmah, samo sam mislila dajte nesto konkretno... da se cujete da ste zivi... :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi smo ozbiljni jer smo Ostali, nemoj da razvlacis ovdje segu sa nama.

Kako ne mora tuzba? Mora!
njonjice, ima negdje na forumu skeniran clanak u kojem altic sere po nama mjesancima :D

OSTAL-SOVINISTI SA-X FORUMA, KOLIKO NAS IMA DA APLICIRAM ZA OSNIVANJE STRANKE?
vatra i voda

Post by vatra i voda »

Vodenjak wrote:
mIRCerka wrote:

Nije tebi trebala ova tema da shvatis da nedodirljivi mogu da rade od tebe ono sto im se cejfne! :-) :-)

Po ovome komentaru ako je suditi ti pripadas ostalima.To nisam znao do sada.S obzirom da si na ovom forumu nekoliko godina i da si ovdje uknjizio 4000 postova zaista nema smisla da bilo ko ovdje bude u dilemi sta si i ko si ? Ovo nije nepristojno pitanje odmah da kazem !!!!
po vecini napisanog reklo bi da si da potices iz muslimanske porodice .Nisam dosad primjetio ni da si iz tzv mjesanog braka niti da si Rom , Jevrej , Ceh , Slovak , Rusin , Madjar ......pa kao sto rekoh ne znam otkud sad ti medju ostalima ......vitka jela tanak bor cekam hitar odgovor .Hvala . Unaprijed. Biljezim se permanentno i parlamentarno . :-)
Vodenjak

Post by Vodenjak »

vatra i voda wrote:
Vodenjak wrote:
mIRCerka wrote: sad salu na stranu, ova tema odlicno pokazuje koliko su u stvari OSTALI ugrozeni od strane konstitutivaca.

Po ovome komentaru ako je suditi ti pripadas ostalima.To nisam znao do sada.S obzirom da si na ovom forumu nekoliko godina i da si ovdje uknjizio 4000 postova zaista nema smisla da bilo ko ovdje bude u dilemi sta si i ko si ? Ovo nije nepristojno pitanje odmah da kazem !!!!
po vecini napisanog reklo bi da si da potices iz muslimanske porodice .Nisam dosad primjetio ni da si iz tzv mjesanog braka niti da si Rom , Jevrej , Ceh , Slovak , Rusin , Madjar ......pa kao sto rekoh ne znam otkud sad ti medju ostalima ......vitka jela tanak bor cekam hitar odgovor .Hvala . Unaprijed. Biljezim se permanentno i parlamentarno . :-)
He He...

Zini da ti kazem! :P :D

Pripadati nekome je po tebi uslovljeno iskljucivo mjestom, sredinom i porodicom unutar koje si se rodio?
Ne mislis li da svaka individua, kad vec, prirodno, ne moze da bira gdje ce se roditi, moze barem da odluci kako ce se osjecati i da moze sama birati kojoj grupi ljudi pripada?

Nije valjda da je i kod tebe terija krvi i tla bitnija? :shock: :oops:
Vjerujem da nije... :)
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

I ne dobi ti svoj odgovor :D:D:D
Post Reply