Kako to da Avaz nije objavio onda?Neelix wrote:procitaj ovu temu, objelodanjene su milion puta. sto ne mogu duplih arsina.Jara wrote:Ako postoje osnove, objelodani ih, čovječe, da se zna (ovo rekla-kazala je samo šuplja).Neelix wrote:a bar bi i titrebao/la znati da ni forum nije anoniman koliko vjerujes da jeste
uostalom ne govorim ja nista za medijsko prozivanje, to si ti uveo/la u pricu. ja kazem da, ako se vec moze prozivati druge glavonje, moze i damir hadzic, pogotovo zato sto postoji osnova.
Damir Hadzic vol.2
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
-
Umjetnik a
pa nemože ni u avaz sve statimIRCerka wrote:Kako to da Avaz nije objavio onda?Neelix wrote:procitaj ovu temu, objelodanjene su milion puta. sto ne mogu duplih arsina.Jara wrote: Ako postoje osnove, objelodani ih, čovječe, da se zna (ovo rekla-kazala je samo šuplja).
-
mIRCerka
sjo Neelix, dupli arshini...Neelix wrote:sto, jel to mora nesto izac u avazu da bi mu vjerovala? talking about dupli arsini
Avaz jedva ceka da oblati nekoga, ili ces mi reci da je mozda damir u talu sa fahrom
Ne Nelix, od silnih forumasha koji tvrde da ga licno poznaju ocekujem da ce iznijeti takve stvari il ovdje, il u 60 minuta, ili bilo kojem mediju...kad vec TVRDE da ga licno znaju i da imaju te podatke protiv njega...
Dokle god neko ne kaze JA ZNAM SILAJDZICA LICNO I ON JE CVIJET I MELEK za mene ce Haris bit lopina, jer kako drugacije objasniti skolovanje djeteta vani...
-
Umjetnik a
nemam ni ja neko veliko mišljenje o harisu ali ne može ti ovo biti argumentmIRCerka wrote:sjo Neelix, dupli arshini...Neelix wrote:sto, jel to mora nesto izac u avazu da bi mu vjerovala? talking about dupli arsini
Avaz jedva ceka da oblati nekoga, ili ces mi reci da je mozda damir u talu sa fahrom
Ne Nelix, od silnih forumasha koji tvrde da ga licno poznaju ocekujem da ce iznijeti takve stvari il ovdje, il u 60 minuta, ili bilo kojem mediju...kad vec TVRDE da ga licno znaju i da imaju te podatke protiv njega...
Dokle god neko ne kaze JA ZNAM SILAJDZICA LICNO I ON JE CVIJET I MELEK za mene ce Haris bit lopina, jer kako drugacije objasniti skolovanje djeteta vani...
-
mIRCerka
idi ba, jel trebam pisati sve opet?Umjetnik a wrote:
nemam ni ja neko veliko mišljenje o harisu ali ne može ti ovo biti argument
od skromne politicke plate, memljiva stana od 40 kvadrata, zena i sin zive vani i mali se skoluje vani, a ni vani ne posjeduje nista, vec je u turskoj zivio u kuci svoga prijatelja?
Veri gud strits slips olrajt ba
Jel me sad kontas?
-
Umjetnik a
o jemIRCerka wrote:idi ba, jel trebam pisati sve opet?Umjetnik a wrote:
nemam ni ja neko veliko mišljenje o harisu ali ne može ti ovo biti argument
od skromne politicke plate, memljiva stana od 40 kvadrata, zena i sin zive vani i mali se skoluje vani, a ni vani ne posjeduje nista, vec je u turskoj zivio u kuci svoga prijatelja?
Veri gud strits slips olrajt ba
Jel me sad kontas?
-
mIRCerka
Ali on nije radio u turskoj fabrici necega, niti je predavao na turskom faxu necega...madner wrote:Kolko ljudi iz dijaspore živi vani i školuje djecu vani?
To fakat nije dokaz za kriminal.
bio je bh. politicar
no, nebitno, ja evo opet javno pozivam sve ove koji licno znaju damira da iznesu to sto imaju protiv njega ili nek za sva vremena usute...
- Neelix
da se nisi malo izgubilamIRCerka wrote:sjo Neelix, dupli arshini...Neelix wrote:sto, jel to mora nesto izac u avazu da bi mu vjerovala? talking about dupli arsini
-
mIRCerka
saberi se Neelix...Neelix wrote:da se nisi malo izgubilamIRCerka wrote:sjo Neelix, dupli arshini...Neelix wrote:sto, jel to mora nesto izac u avazu da bi mu vjerovala? talking about dupli arsini
Dokle god neko ne kaze JA ZNAM SILAJDZICA LICNO I ON JE CVIJET I MELEK za mene ce Haris bit lopina, jer kako drugacije objasniti skolovanje djeteta vani...znaci ti bi sva pisanja o dodiku i silajdzicu zanemarila samo da neki forumas kaze da nisu tacna
![]()
![]()
![]()
![]()
saberi se mirci
Prozivam sve forumashe koji kazu da znaju damira licno i da imaju podatke o njegovim krim aktivnostima da ih na bilo koji nacin objelodane.
Niko od forumasha jos nije rekao da zna harisa ili dodika licno , tako da su to skroz drugacija mjerila u ovoj diskusiji.
Jel sad ista jasnije?
-
VjecitiStudent
#266 Re: Damir Hadzic vol.2
Za Damira nema ni trenutka predaha, dok god postoji metar zelene povrsine koji treba prodati.
Stanari Trga međunarodnog prijateljstva odlučni su u namjeri da zadrže jedinu zelenu površinu u blizini svojih ulaza i spriječe izgradnju poslovnog centra na ovom lokalitetu.
Nakon što su se u četvrtak okupili i izrazili svoje nezadovoljstvo, u večernjim satima nekoliko mještana porušilo je veći dio ograde koju su radnici postavili. "Policajci koji su došli kako bi osigurali radnicima da nesmetano ograde teren, počeli su prijetiti okupljenim stanarima novčanim kaznama od 500 maraka. Nakon toga smo se povukli, ali je naveče nekoliko stanara došlo i počelo rušiti ogradu. Policija je opet intervenisala, a neke su čak i zapisali", ispričala nam je mještanka Trga.
Prema riječima naše sagovornice, jedina zelena površina i prostor za igru djece iz okolnih zgrada braniće svi stanari dokle god bude trebalo.
http://www.sarajevo-x.com/forum/posting ... 25&t=28678
- BSn
#267 Re: Damir Hadzic vol.2
Kad se samo sjetim da se, dok sam bio klinac, na zelenilu u Medjunarodnog prijateljstva igralo fuce i to po tri tekme odjednom - kol'ko je prostora bilo.
No, nekada su ovi iz opcine govorili da ne daju oni to zelenilo, nego kanton. Obicno je to tako - kad nesto ne valja prebacuju lopticu. Onda su poceli graditi danasnju zgradu Agrama iz koje je godinama smrdilo dok su je gradili - valjda otvorili kanalizaciju i godinama je nisu zatvarali...
Ona zgrada pored Agram i nekako - ne ometa stanarima sa nizih spratova pogled, al' ona gdje je Agram - nikako. Ljudi koji zive na nizim spratovima ne vide ni sunca ni mjeseca, mogu samo mislit kako im je.
No nije samo to problem - ako negdje imaju travnjaci, to ne znaci da je prostor prazan, nego da je tu travnjak.
No, nekada su ovi iz opcine govorili da ne daju oni to zelenilo, nego kanton. Obicno je to tako - kad nesto ne valja prebacuju lopticu. Onda su poceli graditi danasnju zgradu Agrama iz koje je godinama smrdilo dok su je gradili - valjda otvorili kanalizaciju i godinama je nisu zatvarali...
Ona zgrada pored Agram i nekako - ne ometa stanarima sa nizih spratova pogled, al' ona gdje je Agram - nikako. Ljudi koji zive na nizim spratovima ne vide ni sunca ni mjeseca, mogu samo mislit kako im je.
No nije samo to problem - ako negdje imaju travnjaci, to ne znaci da je prostor prazan, nego da je tu travnjak.
- clav
#268 Re: Damir Hadzic vol.2
ma neka, sta fali jos jedan trzni centar ili poslovni prostor, samo nek je asfalt, beton i staklo, sta ce nam zelenilo...
dobicete moj glas, al prekosutra!!
dobicete moj glas, al prekosutra!!
-
xmikix
#269 Re: Damir Hadzic vol.2
O postojanju korupcije, mita i (ne)profesionalizmu u opštini novi grad se vjerovatno mogao uvjeriti dobar broj ljudi koji su imali bilo kakvog posla s njegovom (Damirovom) opštinom.. posebno oni koji nisu imali nikoga da stoji iza njih ili ako nisu imali love da podmite njegove niže-rangirane gangstere.. a naivno je zamišljati da on ne zna za to ili da direktno nije upetljan u sav taj kriminal. Možda ponekad i napravi nešto korisno, ali se bojim da ukupna slika njegovog mandata nije nimalo sjajna. Da pravna država funkcionira vjeravatno bi i on, kao i gomila njemu sličnih, završio iza rešetaka odavno već. Ald hajd, valjda će i taj dan osvanut nekad.
-
VjecitiStudent
#271 Re: Damir Hadzic vol.2
Bravo Damire, sve cestitke sto je bas tvoja opstina opet ugostila ovaj dogadjaj.
Sarajevo je najboljem putu da povrati svoj stari ugled i slavu olimpijskog grada
Sarajevo je najboljem putu da povrati svoj stari ugled i slavu olimpijskog grada
Korida na Stupu - Ni bomba nije mogla pokvariti "najveće" narodno veselje u državi!
Sunčan nedjeljni dan i manifestacija pod nazivom „najveće narodno veselje u BiH“, bili su dovoljan razlog da se prije podneva na stočnoj pijaci nedaleko od sarajevskog naselja Stup okupi i do nekoliko hiljada ljudi.
Već od ranih jutarnjih sati počele su pristizati kolone vozila i pješaka. Ova tradicionalna manifestacija privukla je, između ostalih, ljubitelje folk muzike...
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/sara ... dravi.html
-
Sarajevski
#272 Re: Damir Hadzic vol.2
vjeciti nioje pogriesio. auto pijaca, pa sve do dalje prema rajlovcu, binjezevu i krivoglavcima pripada opcini novi grad, odnosno, lijeva obala miljacke.
udjes u metroplu, doceka te drvosjeca d.o.o gori vatra d.o. i oni nesretnici stio na celopeku cjepaju drva i onda se cudite sto se bikovi "gonjaju"
udjes u metroplu, doceka te drvosjeca d.o.o gori vatra d.o. i oni nesretnici stio na celopeku cjepaju drva i onda se cudite sto se bikovi "gonjaju"
-
Sarajevski
#273 Re: Damir Hadzic vol.2
s foruma od prije nekoliko dna, kada smo raspravljali treba li nam taj cirkus
Sad je kasno da se bilo šta uradi jer 'tradicionalna korida' će se održati sutra,nedjelja 06.07. u 17h a prije toga je najavljen nastup srbijanske pevaljke Jane.Krkanluk je najavljen od 12h na prostoru poljoprivrednog dobra Butmir između naselja Doglodi i Bojnik (Općine Ilidža i N.Grad)
Sad je kasno da se bilo šta uradi jer 'tradicionalna korida' će se održati sutra,nedjelja 06.07. u 17h a prije toga je najavljen nastup srbijanske pevaljke Jane.Krkanluk je najavljen od 12h na prostoru poljoprivrednog dobra Butmir između naselja Doglodi i Bojnik (Općine Ilidža i N.Grad)
- Gile Šampion
#274 Re: Damir Hadzic vol.2
Damir Hadzic je ratni kurir 5 motorizovane brigade,a poslijeratni profiter i kriminalac koji je svoju sansu vidio i uspio da iskoristi baveci se ''politikom'',odnosno kandidovanjem na mjesto nacelnika opstine ispred SDP stranke.Kao sto ovaj forumas na pocetku rece,vlasnik je svih onih pobrojanih nekretnina i sredstava koje je stekao u veoma kratkom roku i naravno pod sumnjivim okolnostima.Taj stan koji ima u naselju C-5,Dobrinja,nalazi se pored ratnog tunela,a inace u zgradi koja je napravljena za invalide.Naravno nacelnik je svoj stan opremio tako da u mnogo cemu odudara od ostalih stanova po opremljenosti,projektu,konforu itd...
Takodje vlasnik je i stana u Makarskoj ( cca 100 m3),kojeg je dobio od ''hrvatskog'' tajkuna,cija se zgrada nalazi na Otoci,preko puta doma zdravlja(ona nova zgrada kod ''Kumrovec-a'' ),a stan koji je nas vrli i samo naizgled posteni nacelnik dobio u Makarskoj je bila usluga za uslugu,tako sto je dodijelio tajkunu lokaciju za izgradnju te zgrade a ovaj njemu kao zahvalu,dao stan u Makarskoj.Da li je sta kesha tom prilikom zakitilo dzep nacelnika,nije mi poznato...
Dalje famelija postenog nacelnika takodje uziva blagodati svog pulena,koje im ovaj pruza.
Zanimljiva je isto cinjenica da je doticni nacelnik u opstinu Novi Grad zaposlio dosta ''poznate'' raje iz Dobrinje i to na mjesta na kojima bi im mnogi pozavidjeli,a jedan od tih poznatih momaka je i Maši,prijeratni sitni klosar i lopovcic ( ima li neko iz Dobrinje da nije cuo za Mašija i Listona? ).Drugi je njegov licni sofer ,nesposobni i debeli Šuma,,inace sin Kemala Balukovica,komentatora box mečeva.Dotičnom ,malom i debelom Šumi ,čak načelnik je uspio da sredi da dečko zavrsi fakultet u Travniku,zbog jedne jednostavne činjenice-našli mu djevojku za ženidbe koja je magistrica biologije,te i mladozenja mora biti fakultetski obrazovan...
Evo jedne još takodje zanimljive cinjenice.Naime odakle pravo jednom nacelniku da atraktivnu lokaciju na Mojmilu,kod trolejbuske okretalje,dadne u ruke kriminalcu kakav je Haris Omerović,brat Ede Omerovica koji su dugi niz godina u sukobu sa zakonom,te mnogo puta bili osudjivani za nasilnistva,razbojnistva te vatrene okrsaje po sarajevskim ulicama...(doticni Omerovic je na toj lokaciji izgradio samousluznu auto-praonicu).Zasto dobitnik takve i ostalih atraktivnih lokacija na podrucju opstine Novi Grad ne moze biti neko od postenih i cestitih ljudi koji bi isto zeljeli da pokrenu vlastiti biznis?
Moglo bi se o njemu par stranica njegovih (ne)djela napisati,medjutim niti imam vremena niti imam zivaca pisati o nekom ko je samo jedan od dugog spiska kriminogenih osoba koje obavljaju duznost ''vlasti'' u BiH...
Takodje vlasnik je i stana u Makarskoj ( cca 100 m3),kojeg je dobio od ''hrvatskog'' tajkuna,cija se zgrada nalazi na Otoci,preko puta doma zdravlja(ona nova zgrada kod ''Kumrovec-a'' ),a stan koji je nas vrli i samo naizgled posteni nacelnik dobio u Makarskoj je bila usluga za uslugu,tako sto je dodijelio tajkunu lokaciju za izgradnju te zgrade a ovaj njemu kao zahvalu,dao stan u Makarskoj.Da li je sta kesha tom prilikom zakitilo dzep nacelnika,nije mi poznato...
Dalje famelija postenog nacelnika takodje uziva blagodati svog pulena,koje im ovaj pruza.
Zanimljiva je isto cinjenica da je doticni nacelnik u opstinu Novi Grad zaposlio dosta ''poznate'' raje iz Dobrinje i to na mjesta na kojima bi im mnogi pozavidjeli,a jedan od tih poznatih momaka je i Maši,prijeratni sitni klosar i lopovcic ( ima li neko iz Dobrinje da nije cuo za Mašija i Listona? ).Drugi je njegov licni sofer ,nesposobni i debeli Šuma,,inace sin Kemala Balukovica,komentatora box mečeva.Dotičnom ,malom i debelom Šumi ,čak načelnik je uspio da sredi da dečko zavrsi fakultet u Travniku,zbog jedne jednostavne činjenice-našli mu djevojku za ženidbe koja je magistrica biologije,te i mladozenja mora biti fakultetski obrazovan...
Evo jedne još takodje zanimljive cinjenice.Naime odakle pravo jednom nacelniku da atraktivnu lokaciju na Mojmilu,kod trolejbuske okretalje,dadne u ruke kriminalcu kakav je Haris Omerović,brat Ede Omerovica koji su dugi niz godina u sukobu sa zakonom,te mnogo puta bili osudjivani za nasilnistva,razbojnistva te vatrene okrsaje po sarajevskim ulicama...(doticni Omerovic je na toj lokaciji izgradio samousluznu auto-praonicu).Zasto dobitnik takve i ostalih atraktivnih lokacija na podrucju opstine Novi Grad ne moze biti neko od postenih i cestitih ljudi koji bi isto zeljeli da pokrenu vlastiti biznis?
Moglo bi se o njemu par stranica njegovih (ne)djela napisati,medjutim niti imam vremena niti imam zivaca pisati o nekom ko je samo jedan od dugog spiska kriminogenih osoba koje obavljaju duznost ''vlasti'' u BiH...
-
Sarajevski
#275 Re: Damir Hadzic vol.2
normalno druze moderatorskimoderator wrote:Znaci izmedju opcina.Sarajevski wrote:s foruma od prije nekoliko dna, kada smo raspravljali treba li nam taj cirkus
Kuce koje su kod stocne pripadaju Ilidzi, zato i pitam.
I neka ste brate mili raspravljali, da je '92 bilo foruma i interneta, ne bi ni rata bilo, sve bi mi to raspravili, zar ne?