Ne slusam ni Dugmice ni Pusenje ni Huljica. Ko sto napisah ranije, isto sranje drugo pakovanje.zateznistub wrote:U nista manjoj mjeri nego su to radili dugmići, pušenje, T. Hujić ima ih koliko ti srce hoce, aj, jbg, treba samo po Dini on je našdezurni_ucenik wrote:Slazem se da je jako dobar u bransi. Valja znati ukrasti pjesmu, proci nekaznjeno i prodati je ljudima. Kladim se da nakon svakog koncerta pisa se od smijeha kad vidi na sta prolazi.zateznistub wrote: Drugar,
ja sam neko ko se naslusao rock-a i blues-a vise nego sto je neko cuo ezana sa munara, ali mi to ne daje za pravo da pljujem nekog drogg pogotovo kad je taj neko jako dobar u svojoj bransi
'naš?
Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
-
dezurni_ucenik
#251 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
- zateznistub
#252 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Na citavoj ovoj temi si ti jedino dijete ili imas nivo itelekta 12-to godisnjeg djeteta. I na koje ti to pitanje nisam odgovorio?Moamer wrote:Nedavno je na nekom intervjuu izjavio da ce polovinu novca od ulaznica zadrzati za sebe.
A posto je bilo nekih pozara oko vikendice, a jahtu treba prefarbat i restaurirati, onda ce i drugu polovinu, isto tako zadrzati za sebe.
A vi djeco na kljukusu.
I st koga boli dupe gdje ce pare portošiti. Ufati se mikrofona, napuni koševo pa radi sta ti volja
Last edited by zateznistub on 24/07/2015 13:34, edited 1 time in total.
- zateznistub
#253 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
A sto se onda nakaci samo na Dinu?dezurni_ucenik wrote: Ne slusam ni Dugmice ni Pusenje ni Huljica. Ko sto napisah ranije, isto sranje drugo pakovanje.
Last edited by zateznistub on 24/07/2015 13:34, edited 1 time in total.
-
dezurni_ucenik
#254 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
zateznistub wrote:A so se onda nakaci samo na Dinu?dezurni_ucenik wrote: Ne slusam ni Dugmice ni Pusenje ni Huljica. Ko sto napisah ranije, isto sranje drugo pakovanje.
Zato sto je tema Dino Merlin.
- zateznistub
#255 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Nije, nego mu jahta u njega!dezurni_ucenik wrote:zateznistub wrote:A so se onda nakaci samo na Dinu?dezurni_ucenik wrote: Ne slusam ni Dugmice ni Pusenje ni Huljica. Ko sto napisah ranije, isto sranje drugo pakovanje.
- Moamer
#256 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Ti korak naprijed nazad dva. Nema veze nije problem ponoviti, ponavljanje je majka znanja .. dakle citiram sebe:zateznistub wrote:a citavoj ovoj temi si ti jedino dijete ili imas nivo itelekta 12-to godisnjeg djeteta. I na koje ti to pitanje nisam odgovorio?Moamer wrote:Nedavno je na nekom intervjuu izjavio da ce polovinu novca od ulaznica zadrzati za sebe.
A posto je bilo nekih pozara oko vikendice, a jahtu treba prefarbat i restaurirati, onda ce i drugu polovinu, isto tako zadrzati za sebe.
A vi djeco na kljukusu.
I st koga boli dupe gdje ce pare portošiti. Ufati se mikrofona, napuni koševo pa radi sta ti volja
"@Zazezni,
ja obrazložio svoje razloge.
Volio bi da nam i ti obrazložiš i svoju argumentaciju za suprotno."
Zamolio bi za iskren odgovor.
Unaprijed zahvalan.
- Moamer
#257 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
... majko moja miladezurni_ucenik wrote:zateznistub wrote:A so se onda nakaci samo na Dinu?dezurni_ucenik wrote: Ne slusam ni Dugmice ni Pusenje ni Huljica. Ko sto napisah ranije, isto sranje drugo pakovanje.
-
Niemand
#258 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
:smajlistoskolskidrzidvaprstauzrakuivicemoguljaodgovoriti:
Ja imam koristi od merlinovog uspjeha
Dok je iole uspjesan (iako je ovo pravo debilna rijec, al hajd, kad ste vec napisali) bice i pokoja nova pjesma uz koju mogu cejfiti dok pijem kafu jal ce biti poneki koncert na koji se moze otici. Ako ne bude uspjesan, mogu slusati stare pjesme idalje. Jer mi je CEJF.
Nije mi cejf smarati se s nekim koga uopce ne slusam po ovoj vrucini. Nije kul. Ni na forumu.
A djecak, pricamo o muzicaru,plagijatoru, nazovi kako hos. Kakve veze djeca imaju sa poslovnim uspjehom? Jadni bil gejts mislio da je uspjesan, kad ono jok. Dje su slike djece, biLe, da vidimo licil to inasta, jel to odogojeno, dzaba tebi neki lafo uspjesi tamo, nesta.
Ja stvarno volim forum. Kad procitam vako neke postove osjecam se ko pravo fino dijete. Nekako budem sretna. Ono, vidjaj kakvi sve ljudi ima a ti se zalis. Ja ovo ozbiljno, ne salim se.
Forumom protiv depresije.
Ja imam koristi od merlinovog uspjeha
Dok je iole uspjesan (iako je ovo pravo debilna rijec, al hajd, kad ste vec napisali) bice i pokoja nova pjesma uz koju mogu cejfiti dok pijem kafu jal ce biti poneki koncert na koji se moze otici. Ako ne bude uspjesan, mogu slusati stare pjesme idalje. Jer mi je CEJF.
Nije mi cejf smarati se s nekim koga uopce ne slusam po ovoj vrucini. Nije kul. Ni na forumu.
A djecak, pricamo o muzicaru,plagijatoru, nazovi kako hos. Kakve veze djeca imaju sa poslovnim uspjehom? Jadni bil gejts mislio da je uspjesan, kad ono jok. Dje su slike djece, biLe, da vidimo licil to inasta, jel to odogojeno, dzaba tebi neki lafo uspjesi tamo, nesta.
Ja stvarno volim forum. Kad procitam vako neke postove osjecam se ko pravo fino dijete. Nekako budem sretna. Ono, vidjaj kakvi sve ljudi ima a ti se zalis. Ja ovo ozbiljno, ne salim se.
Forumom protiv depresije.
-
dezurni_ucenik
#259 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
zateznistub wrote:Nije, nego mu jahta u njega!dezurni_ucenik wrote:zateznistub wrote: A so se onda nakaci samo na Dinu?
Bojim se da se nismo razumjeli bas najbolje. Potezanje tudje jahte i ljubomore kao glavnog argumenta je odlika malih ljudi koji nikad nista nisu znacajno uradili u zivotu. I upravo takvi vole da se kite tudjim uspjesima.
Izvini, ali argumenti su ti nikakvi. Isto si kakvo dijete. A znam da to nisi, i da imas godina. Nije ti fazon.
Last edited by dezurni_ucenik on 24/07/2015 13:41, edited 1 time in total.
-
dječak sa šibicama
#260 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Rijec je bila o uspjehu, ne o poslovnom uspjehu.
Ne ubacuj naknadno.
I pripremi se za koncerat, Dino Nacionale nastupa. Jos da konacno odluci kome je posvetio onu o svijetloj avliji
Ne ubacuj naknadno.
I pripremi se za koncerat, Dino Nacionale nastupa. Jos da konacno odluci kome je posvetio onu o svijetloj avliji
-
emi_eft
#261 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
-
Niemand
#262 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Cojk muzicar, o kakvom cu ja njegovom uspjehu pricati osim poslovnom. Ccc, mahalusa do mahaluse
Vidi ovog, vidi onog, mahala stajl 
- zateznistub
#263 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Pobogu. Kad i u kojem se svom postu ja potegnuh pricu o jahti i imovini? Kad i gdje se ja to okitih tuđim uspjehom? Ja nisam iznio niakave argumente jer ovdje nema nikakve teze da bi se potezali bilo kakvi argumenti pa bili oni ko u djeteta kako ti kazes. Ostaje da vidimo posjecenost kocertu i ako ne bude makao kao u Kormbank areni nece valjati pet para.dezurni_ucenik wrote:
Bojim se da se nismo razumjeli bas najbolje. Potezanje tudje jahte i ljubomore kao glavnog argumenta je odlika malih ljudi koji nikad nista nisu znacajno uradili u zivotu. I upravo takvi vole da se kite tudjim uspjesima.
Izvini, ali argumenti su ti nikakvi. Isto si kakvo dijete. A znam da to nisi, i da imas godina. Nije ti fazon.
Argumenti?
Salis se, tvoji (jedini) o ne slusanju ove vrste uzike su jako zestoki argumenti...moji nisu ni do koljena takvim!
- Moamer
#264 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Nisi mi odgovorio na pitanje.zateznistub wrote:Pobogu. Kad i u kojem se svom postu ja potegnuh pricu o jahti i imovini? Kad i gdje se ja to okitih tuđim uspjehom? Ja nisam iznio niakave argumente jer ovdje nema nikakve teze da bi se potezali bilo kakvi argumenti pa bili oni ko u djeteta kako ti kazes. Ostaje da vidimo posjecenost kocertu i ako ne bude makao kao u Kormbank areni nece valjati pet para.dezurni_ucenik wrote:
Argumenti?
Salis se, tvoji (jedini) o ne slusanju ove vrste uzike su jako zestoki argumenti...moji nisu ni do koljena takvim!
- Henry Chinaski
#265 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Joj poznavalaca svjestske i domaće muzičke scene i govana. I zdušnih branitelja autorskih prava.
Ne sumnjam da će ove kritičarske gromade jednog dana doživjeti neki uspjeh i uzdići se iz mediokritetstva svoje mahale u kojoj ga veća raja šalje po cigare i od kojih su načuli nadahnuto pljuvanje po svemu što se uzdigne iznad njihovog nivoa. Valjda će doživjeti i to da i oni budu neko koga ostala većina sluša pa će moći pustiti glas protiv ove biblijske nepravde protiv cijelog svijeta što je Dino učini. Ovako lupkaju malo po tastaturi ne smijući spomenuti svoj nick među rajom da ih neko ne izvrgne ruglu i šprdnji.
Ili ipak neće? Prije će biti da je njihov domet da uskoče u kadar kad klixov fotograf prozuji kroz Hacijendu.
Da i njih nana vidi da su ispali u novinama...
Ne sumnjam da će ove kritičarske gromade jednog dana doživjeti neki uspjeh i uzdići se iz mediokritetstva svoje mahale u kojoj ga veća raja šalje po cigare i od kojih su načuli nadahnuto pljuvanje po svemu što se uzdigne iznad njihovog nivoa. Valjda će doživjeti i to da i oni budu neko koga ostala većina sluša pa će moći pustiti glas protiv ove biblijske nepravde protiv cijelog svijeta što je Dino učini. Ovako lupkaju malo po tastaturi ne smijući spomenuti svoj nick među rajom da ih neko ne izvrgne ruglu i šprdnji.
Ili ipak neće? Prije će biti da je njihov domet da uskoče u kadar kad klixov fotograf prozuji kroz Hacijendu.
Da i njih nana vidi da su ispali u novinama...
Last edited by Henry Chinaski on 24/07/2015 13:51, edited 1 time in total.
-
dječak sa šibicama
#266 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Gremlin je javna licnost i kao takav je podlozan diskusiji, komentarima i slicno.
Kome smeta, ne mora citati temu.
Cuj ih, oni bi zabranili komentare na Dinu Gremlina, i kao svako ko ga komentarise, samo je ljubomoran
Ako ne zeli da ga se komentarise, neka se povuce u ilegalu, i nikome nece biti interesantan. Uostalom, ako Gremlin ovo cita, sigurno je zadovoljan, prica se o njemu

Kome smeta, ne mora citati temu.
Cuj ih, oni bi zabranili komentare na Dinu Gremlina, i kao svako ko ga komentarise, samo je ljubomoran
Ako ne zeli da ga se komentarise, neka se povuce u ilegalu, i nikome nece biti interesantan. Uostalom, ako Gremlin ovo cita, sigurno je zadovoljan, prica se o njemu
- zateznistub
#267 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Bolan ne bio sta hoces da ti odgovorim? koji tvoji argumenti osim konstantnog pljuvanja? Šta s ti to konkretno napisao?Moamer wrote: Nisi mi odgovorio na pitanje.
Potisujem, slazem se, jesu li ti to argumenti?
Dino, plagijator, govno, smeće, slino, šiptar (tvoj "arguMenat") je napunio dupke kromban arenu tri noći zaredom U Beogradu...
Pjeva od prije rata, pjeva i dan danas, puni gdje god doođe i nađe se par terapičara da ubijaju vrijeme hrakajući po dini
A deder reci kakvu su tvoji zivotni uspjesi? jesi li ti stagod napunio, osim čaše vode?
-
Niemand
#268 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
A ko bi sta zabranio, djecace? Ne kontam 
-
dječak sa šibicama
#269 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Prava si ti kromban arena 
Kombank.
Kombank.
-
Niemand
#270 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Ma djecace,meni je samo bilo cudno sto bas ti komentarises, jer je dosla austrijska dijaspora iz sapne na bascarsiju da pojede cevape, pa sam kontala da sad o tome dumas sta ce oni tu i kakva im je to furka. Samo to. Nemoj sta zamjeriti. 
- Moamer
#271 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Ocigledno ne pratis temu ili pratis samo dijelove koji su ti interesantni.zateznistub wrote:Bolan ne bio sta hoces da ti odgovorim? koji tvoji argumenti osim konstantnog pljuvanja? Šta s ti to konkretno napisao?Moamer wrote: Nisi mi odgovorio na pitanje.
Potisujem, slazem se, jesu li ti to argumenti?
Dino, plagijator, govno, smeće, slino, šiptar (tvoj "arguMenat") je napunio dupke kromban arenu tri noći zaredom U Beogradu...
Pjeva od prije rata, pjeva i dan danas, puni gdje god doođe i nađe se par terapičara da ubijaju vrijeme hrakajući po dini
A deder reci kakvu su tvoji zivotni uspjesi? jesi li ti stagod napunio, osim čaše vode?
Nisi odgovorio na pitanje i ok nije problem, ne krivim te. Vjerovatno ni sam nisi siguran zasto radis opisano.
Nego ... na koncert pa na kljukusu.
- zateznistub
#272 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Vjerovo ti ili ne znam da je kombank, ali jednostavno prsti otisli na druga slovadječak sa šibicama wrote:Prava si ti kromban arena
Kombank.
- Muhamed Đakmić
#273 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Sad ću prijateljski upozoriti da te nazive Gremlin i slično koristite u privatnoj režiji, ne na forumu. Hvala.
@dječak sa šibicama
Preko glave mi je više raznih pakovanja i upakivanja svojih nesimpatija u autorska prava i tako to. Reci otvoreno, ti i svi drugi, nikakav problem.
@dječak sa šibicama
Ovdje leži tvoj problem sa Merlinom, zar ne?I pripremi se za koncerat, Dino Nacionale nastupa. Jos da konacno odluci kome je posvetio onu o svijetloj avliji
Preko glave mi je više raznih pakovanja i upakivanja svojih nesimpatija u autorska prava i tako to. Reci otvoreno, ti i svi drugi, nikakav problem.
-
dječak sa šibicama
#274 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
A ko si ti?Niemand wrote:Ma djecace,meni je samo bilo cudno sto bas ti komentarises, jer je dosla austrijska dijaspora iz sapne na bascarsiju da pojede cevape, pa sam kontala da sad o tome dumas sta ce oni tu i kakva im je to furka. Samo to. Nemoj sta zamjeriti.
-
Niemand
#275 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Niemand.dječak sa šibicama wrote:
A ko si ti?