Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lua wrote:Šta znači tačno "kreten"? Niste mi to lijepo definisali. Vidjela sam ovo da kreteni biju trebe, fu-shu, al' ima li još kakvih općeprihvaćenih karakteristika kretena da vidim volim li il' jok
Ja te mogu samo upoznat s jednim predstavnikom kretena.
Srela ga ja nedavno. Cula sam da se ozenio pa mu ko biva cestitam. Veli :" Ma ko je jebe". Ko biva zenu mu. Cu budale
Rekoh li da mi je to bivsi?
lua wrote:Šta znači tačno "kreten"? Niste mi to lijepo definisali. Vidjela sam ovo da kreteni biju trebe, fu-shu, al' ima li još kakvih općeprihvaćenih karakteristika kretena da vidim volim li il' jok
Ja te mogu samo upoznat s jednim predstavnikom kretena.
Srela ga ja nedavno. Cula sam da se ozenio pa mu ko biva cestitam. Veli :" Ma ko je jebe". Ko biva zenu mu. Cu budale
Rekoh li da mi je to bivsi?
Čovjek htio ispasti fin prema tebi, pokušao reći da si ti super mačka, da te još nije prebolio, ali et', nekom igrom slučaja oženio nju... valjda ti nisi šćela, šta li... a ti tako!?
čitav život se bavi mutnim poslovima ali to žestoko skriva iza kafića ( dakle droga, kurve, šverc komerc)
žena to ne zna i trudna je boli je
osim toga što je vara na sve strane pored svih para koje troši na kurve u tom monentu
ženu tjera da ide državnom doktoru da ne bi platio 150 maraka
kažu fina žena
takvi nikad nisu sami i uvijek imaju šta za pod belegiju
Pa bilo je nešto slično ovom pitanju i na temi "muškarci pitaju žene", neke žene su odgovorile da im ne bi smetalo da budu s likom koji je teški kreten PREMA DRUGIMA ako će biti dobar prema njoj.
S4mpion wrote:Pa bilo je nešto slično ovom pitanju i na temi "muškarci pitaju žene", neke žene su odgovorile da im ne bi smetalo da budu s likom koji je teški kreten PREMA DRUGIMA ako će biti dobar prema njoj.
Pa to sve kazu
Samo sto ja ne znam nikog ko je teski kreten, opasan lik, metni opis po zelji, prema drugima dok je kod kuce umiljato janje
S4mpion wrote:Pa bilo je nešto slično ovom pitanju i na temi "muškarci pitaju žene", neke žene su odgovorile da im ne bi smetalo da budu s likom koji je teški kreten PREMA DRUGIMA ako će biti dobar prema njoj.
češći je primjer nažalost
dobar prema svima van kuće a u kući kamen
ni osjećaja ni žara obiteljskog samo mrtvo more
TV za starije muškarce a nove tehnologije za mlađe ... mnogi ni žarulju neće da promijene a tamo po stubištu i tuđim kućama i firmama prave čudesa
i onda kad bude razvod drvlje i kamenje na ženu jer je čovjek fin i dobar
kendzibald de lux wrote:Cesta izjava ili ti mudrolija da zene vole kretene uvazeni sugovornici na forumu sta vi velite o ovome????
Istina! Ženu će uvijek prije privući kreten ali.... ne budite kreteni! Naći će se neka koja će vas znati cijeniti baš zato što niste kreten kao svi ostali
Ja bih prije rekao da vole kretene ili kretencice koji su u centru pažnje i privlače na sebe pažnju i valjda žene ih vole jer su puni , ma šta puni prepuni samopouzdanja što je smatram pretjerivanje i nekultura al eto .....
MeSko Hz wrote:Ja bih prije rekao da vole kretene ili kretencice koji su u centru pažnje i privlače na sebe pažnju i valjda žene ih vole jer su puni , ma šta puni prepuni samopouzdanja što je smatram pretjerivanje i nekultura al eto .....
Take su ti one ... ili se prilagodi ili žuljaj dlanove ...
MeSko Hz wrote:Ja bih prije rekao da vole kretene ili kretencice koji su u centru pažnje i privlače na sebe pažnju i valjda žene ih vole jer su puni , ma šta puni prepuni samopouzdanja što je smatram pretjerivanje i nekultura al eto .....
Take su ti one ... ili se prilagodi ili žuljaj dlanove ...
Što lošiji polufabrikat to će biti veće mogućnosti pri finalnoj obradi.....
Ili ti što je veći kreten to će ga ona više vaspitavati....da joj kone kažu jes ga vala upregla , svaka joj čast.