sta bi ste vi uradili na njegovom mjestu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
terapija

Post by terapija »

horns&drums wrote:
mama29 wrote:

Medjutim, ja sam i dalje sigurna da ova prica nije tacna 8-)
Ja znam da je tacna osim dijela da je ona njegova vjerenica. Nije mu vjerenica nego su se zabavljali 4 godine
Ali to mu ga dodje nekako glavni detalj ove price, svi su se uhvatili toga :P

Ko je onda izbacio ovu deznformaciju u opticaj :P Pa zar Avaz ne smatra za shodno bar da provjeri prije nego nesto napise??
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

Ako zanemarimo to da li je informacija tačna, odnosno prihvatimo priču kako je prenesena i uzmemo da je istina, i zanemarimo zajebanciju na ovoj temi, nešto mi ipak ne ide u glavu. Kako iko može tvrditi da je 'lik zaslužio da ga vara' ili da je 'sam sebi nabio rogove'?! Znači uredu je da djevojka koja je u vezi s likom 4 godine ode i jebava se sa nekim tipom u autu u po bijela dana?! A nije mogla, ne daj Bože, reći mu da je ne znam ti šta i da ne želi biti sa njim pa onda ići sa ovim tespihašem?! Po meni, ona je ispala kurva samim tim što se jebavala sa likom u autu u po bijela dana, a kamoli što je još u vezi. :oops: :oops:

P.S. Mislim da je onaj tespih zaštita od 'vehabijske policije'. Neće napast' gdje ima tespih. :D :D
chinese_water

Post by chinese_water »

Pa curice nase i zenice nase sa foruma....ne sjecate se sebe kada ste ronile suze kada vas muskarac prevari???Ne sjecate se svojih reakcija i glupih poteza? Ok, shvatam, na forumu smo, i niko vas nikada nije prevario i nikada niste plakale zbog muskarca,ali 100% sam siguran da jeste neka od vasih prijateljica, pa ste suosjecale sa njom itd...i mi muskarci...imamo osjecaje, svoje reakcije,svoje glupe poteze bas kao i vi...glup je ispao on...nema tu sta da se raspravlja,ali i zato postoji razlog: 4 godine zivota...znamo mi svi sta to znaci, i 100% nijedan nevjeran muskarac nebi uradio ovo sto on jeste, jer ako je on bio nevjeran, nema razloga da ga ovo ljuti...jednostavno se dogovore u troje :-) :-) :-)
Recimo da je ovo uradio iz opravdanih razloga i to...ali smo mi svi vecinom fulili temu....Ja ne bih prljao ruke o fukaru...okrenes brate novu stranicu, na proslu se popisas (nije problem, moze i bukvalno) i ides dalje...Sarajevo grad...ne zna se koja je ljepsa djevojka...itd...itd...itd, dakle ne bih uradio ono sto je on uradio...ali 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200 sisa :D
Kona__

Post by Kona__ »

Evo preletih komentare..i moram vam reci ljudi...jedini zakljucak koji sam donijela je da smo mi jedna veoma mastovita nacija! :D
chinese_water

Post by chinese_water »

Kona__ wrote:Evo preletih komentare..i moram vam reci ljudi...jedini zakljucak koji sam donijela je da smo mi jedna veoma mastovita nacija! :D
da,da ...mastamo...kad smo u BiH o Evropi, kad smo u Evropi o cevapima :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

chinese_water wrote:...ali 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200 sisa :D
Konacno pametan komentar :D:D

Grgamelu, fataj se foto aparata :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Jah, vidim da se ova tema pomno prati i da se rade neke ocjene licnosti kroz temu :D

Ja sam misljenja da nije kurava zato sto se hebavala u po bijela dana, kakve veze ima vrijeme odvijanja. Ali jeste glupa zato sto je zaglupljivala momka s kojim je bila 4 godine + i sebe samu.

Jesam li cool braco i sestre? :D
Liquido

Post by Liquido »

Ja bih je oženio,mene loži da me žena vara :lol: :lol: :lol: :lol:
car-x

Post by car-x »

neko se odmah okrene i ode
a neko stoji dugo dok srce mu skace
kukavice to poljupcem cine
a hrabri udare macem..

od nacina sto da me ubijes ti
izaberi pistolj na natkasni..

--------

ona ko zenka je obicna ljigavica.. prevara je ipak prevara.. bez obzira kako do nje doslo.. mogla mu je prije reci, ovo ne fercera, i ja se vidjam s neki drugim..

papanluk je slikati i jos objaviti slike.. u to nema sumnje..

a mozda i ponajveci papanluk, mahalanje i neprofesionalizam je pokazo dnevni avaz objavljujuci ove slike.. LM, ruku na srce, puna nam drzava papaka, a oni se hrane 'vakim stvarima, pa nije ni cudo sto najtiraznija dnevna novina, na svoje strane tura smece..

tuga i zalost..

kakav treba biti momak trebe koja nosi bijele cOrape kad ide u kurvaluk??
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Poenta je to da Avaz postoji zbog ljudi koji ga èitaju... ©ta to govori o tim ljudima? O Avazu govori samo to da su pare najbitnije... Btw, ovaj thread ima 12 strana aktivne "razmjene mi¹ljenja"... I to ne¹to govori...
Pearl

Post by Pearl »

koliko ja vidim imamo navedene opcije:
opcija 1: ubij ili rani curu, pistoljem po mogucnosti
opcija 2: prebij je, sam ili s rajom
opcija 3: dovedi jarane da je siluju i posalji njenom starom dvd (srecom samo 1 glas)

niko ne kaze da cura nije pogrijesila... ali "rjesavati" to preko novina, pokazuje stanje svijesti ublehasa koji je slike objavio i onih koji ga podrzavaju.. moze evropa pokusati doci nama ali mi nikad necemo njoj-mahala je previse jaka:) zaboravljamo svoje probleme nasladjujuci se tudjim...

sloboda medija ukljucuje da se moze objaviti neka gadost (neprovjerena) da bi se prodale novine, ali u nekoj drugoj drzavi cura bi mogla da ih tuzi.. kod nas ona od stida radi mahale nece smjeti ni da prizna da je to ona, mada ce mahala da ispira usta s njom...

a za "vjerenika" - nadam se da ce slast osvete da potraje u njegovoj glavi, ovim je samo svima pokazao da je rogonja... a pored toga i papak, jer svoje intimne probleme rjesava preko novina.. sto ga ne cini "cool tipom" nego nezrelim papkom...
horns&drums

Post by horns&drums »

Halo ba, imam informaciju o white socks :D

Dakle djevojka je obukla trenerku i rekla da ide trcati na Vrelo Bosne, otuda bijele frotirke, nemojte je bezze modno napadati nego se bazirajte na njen cin :D:D:D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Biciklo sam spremio :D :D ne bih li i jašta ......snimio :D :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Brazzo :D

Odajem pocast Gargamelu :D

Prvi se sjetio da uvali oglas na sa-x :D
Pearl

Post by Pearl »

@horns.. cuo "Svet" za sarajevska desavanja pa hoce ekskluzivu... imam dopustenje da platim koliko trazis, da otracas sve... samo nemoj sve da je tacno, zabiberi malo, znas da citaoci to mnogo vole...

cak nude trecu stranu novina, umjesto novog momka poznate Cakane, ovo je ipak "vest za deset"...

:lol: :-)
manijak1

Post by manijak1 »

Brazzo ako je isti pitar :D :D zna se šta mu slijedi od štrumfova :oops: :D
kakav treba biti momak trebe koja nosi bijele cOrape kad ide u kurvaluk??
:oops: Bosonog :oops: :D
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

horns&drums wrote:Brazzo :D

Odajem pocast Gargamelu :D

Prvi se sjetio da uvali oglas na sa-x :D

:D :D :D

P.S. Neće mi više cura na trčanje, ne znam ti koliko da se udeblja. :P :P
horns&drums

Post by horns&drums »

Brazzo, jebes Gargamela, znas da ga strumfovi uvijek zajebu na kraju :D:D:D

Pearl - cijena je 200EUR iliti za "Svet" Evra :D

Gargie, ima li musterija? :D
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

horns&drums wrote:Brazzo, jebes Gargamela, znas da ga strumfovi uvijek zajebu na kraju :D:D:D

Pearl - cijena je 200EUR iliti za "Svet" Evra :D

Gargie, ima li musterija? :D
Ma slabo, boje se ljudi šta bi sve mogli saznati. :D :D

P.S. Haj mi javi gdje ti sve haver 'ordinira'. :D :D
bengazi

Post by bengazi »

TESPIH 2Mp, GPRS, built-in microphone, Bluetooth...

jeftino
horns&drums

Post by horns&drums »

Gargamel wrote:P.S. Haj mi javi gdje ti sve haver 'ordinira'. :D :D
Lokalna jebalista ( Bristol, Dariva,...) plus Vrelo Bosne, stojcevac (nema coek za hotel a i golf kec trosi pravo :D )
occulto

Post by occulto »

evo ja sam citala ove vase poruke. moram reci da nemam neko jedinstveno misljenje. jeste ona pogrijesila, ali nije trebao ni on onako. u novinam se ne zna ko je. postoje samo nagadjanja. bolje bi bilo da je to uradio na slijedeci nacin: on sam je uhodio i kad je vec izradio slike poslao ih njenim roditeljima. mada mi nije ni losa ideja ona sa vjencanjem kad je frajer isao do kraja. ali to malo za ove nase uslove i nije bas realno.
ali se definitivno slazem da me ovaj clanak iznenadio u Avazu. joste da su pocesto nepismeni i slicno, ali ovo im nije trebalo. ipak to je zuta stampa!!! 8)
idic

Post by idic »

Danas se u novinama oglasila djevojka akter ove priče i iznjela svoju verziju u koju sam sklona više povjerovati nego u onu predhodnu.
Michun

Post by Michun »

idic wrote:Danas se u novinama oglasila djevojka akter ove priče i iznjela svoju verziju u koju sam sklona više povjerovati nego u onu predhodnu.
Koje novine?
teletrader

Post by teletrader »

Michun wrote:
idic wrote:Danas se u novinama oglasila djevojka akter ove priče i iznjela svoju verziju u koju sam sklona više povjerovati nego u onu predhodnu.
Koje novine?

I dajte link pliiiiiiiiiizzz ovo malo jos do dzume da se inspirisem :)
Post Reply