Bosanska piramida Sunca vol.4

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
B@snj@

Post by B@snj@ »

Ja sam rodjeni visegradlija :) a ne visocanin a ti jal si focak jal sandzaklija :D a dokaze
imas kad odes na lice mjesta recimo na piramidu mjeseca.
Gospon Macola

Post by Gospon Macola »

DobroJutroKolumbo wrote: OK...
Slazem se sa tobom u potpunosti, sad je u pitanju "obraz" ! Ako se istina kaze na vrijeme , nece biti problema.. i kao sto kazes , ako je Sam usao iskreno u ovaj projekat, a ne radi profita nece biti problema...
Kako nije trazio profit, kada je ubrao 145.000KM a sura mu zaradjivao 2.500KM mjesecno?

Za sta je zaradjivao Mario Gerussi 2.500KM?

Za besplatno krampanje mozda?

Ne, ne, tako lahko se nece izvuci. Na jednom od prvih interviewa, mislim da je to bio "Centralni Zatvor", govorio je da to nece puno kostati, a kasnije je uklonio taj snimak sa svoje web-stranice kada je dobio 145.000KM iz naseg poreza.

Kamo sada te pare?

Nije morao placati djecu i rudare za krampanje...dakle, kamo te pare?

Jedno je priznanje da su neki od vas vjerovali u nesto sto ne postoji i svaka vam cast na moralnoj velicini, ali ipak: kamo sad sva ta lova, koju su Semir i kompanija trosili na zaludjivanje naroda?
B@snj@

Post by B@snj@ »

Gospon Macola wrote:
Slazem se sa tobom u potpunosti, sad je u pitanju "obraz" ! Ako se istina kaze na vrijeme , nece biti problema.. i kao sto kazes , ako je Sam usao iskreno u ovaj projekat, a ne radi profita nece biti problema...
Kako nije trazio profit, kada je ubrao 145.000KM a sura mu zaradjivao 2.500KM mjesecno?

Ne, ne, tako lahko se nece izvuci. Na jednom od prvih interviewa, mislim da je to bio "Centralni Zatvor", govorio je da to nece puno kostati, a kasnije je uklonio taj snimak sa svoje web-stranice kada je dobio 145.000KM iz naseg poreza.

Kamo sada te pare?

Jedno je priznanje da su neki od vas vjerovali u nesto sto ne postoji i svaka vam cast na moralnoj velicini, ali ipak: kamo sad sva ta lova, koju su Semir i kompanija trosili na zaludjivanje naroda?
E vidis tamo ne krampaju svi besplatno to znam iz pouzdanih izvora
poznajem covjeka koji radi na piramidi mjeseca ovi koji krampaju
imaju dnevnicu od 30 km-ova oni koji se dobrovoljno prijave ko
volonteri na koji dan sigurno nemaju placeno ali nije niko budala kopati svaki dan dzabe.
B@snj@

Post by B@snj@ »

DobroJutroKolumbo wrote:Nemam veze ni sa jednim ni sa drugim... Imam samo sa Sarajevom i po ocu ,majci i dedi... A da imam nebi me bilo stid!!!Kao sto rekoh o piramidama pisi!!!
Ma np Kolumbo nastavi ti samo ici na "seoski turizam"
Gospon Macola

Post by Gospon Macola »

B@snj@ wrote:
Gospon Macola wrote:

Kamo sada te pare?

E vidis tamo ne krampaju svi besplatno to znam iz pouzdanih izvora
poznajem covjeka koji radi na piramidi mjeseca ovi koji krampaju
imaju dnevnicu od 30 km-ova oni koji se dobrovoljno prijave ko
volonteri na koji dan sigurno nemaju placeno ali nije niko budala kopati svaki dan dzabe.
Jaooo...ne izvlaci se. Piramide nema, niti ce je ikada biti. A to sto ti 'pouzdano' znas, bujrum, navedi dokaze.

Rijec 'volonter' znaci: besplatni radnik. A kakav je to volonter, koji dobiva pare?

Hajde, ne skreci sa teme ---- jer ----> piramide NEMA! :lol: :lol:
B@snj@

Post by B@snj@ »

Macola macola bas si prava macola :D fino sam ti napiso da imaju ljudi koji stalno kopaju tamo i oni imaju placeno a imaji i oni koji dodju da kopaju na par dana "volonteri" hoces da ti nacrtam? Pitao si gdje su pare ja ti kazem da svi nerade dzabe pa hebo ga ti dali bi ti kopo svaki dan dzabe :shock:
Babayaro

Post by Babayaro »

Ma macola ti si stvarno od poludio od zelje za Semirovom krvi da je vise to preslo u opsesiju. Koga ba briga sta ti pises po blogovima i tvojim teorijama zavjere i lopovluka, kao sto sam reko vec prije, idi skupi par momaka medju svojim misevima i lincujte Osmanagica kao sto ste mnoge politicare prije njega koji su dokazano krali ili se ba poklopite i pustite nek se kopa i dokazuje ili opovrgne teorija o piramidama...
Kamo dokazi o kradji 145 000 KM?? Ko je to od nadleznih (MUP, SIPA itd) ikad reko da je to kradja??
Ako malo bolje razmislis on je na osnovu svog "Entertainmenta" donio puno vise love i publiciteta svima nama pa i tebi misu jer ko bi znao za macolu i znanje i terapiju i ostale da nije Osmanagica??
I na kraju STA JE ONO STO SE OTKOPALO? Dajte zvanicnu nauku u BIH nek nam kaze sta je, ko je to radio i zasto, kome je namjenjo?

P.S. Bolje bi ti bilo da kopas za dnevnicu od 20-30 KM (ili te mozda vise placaju znanje i ostali naucnici takodje od para poreznih obveznika) nego da trosis impulse na borbu protiv vjetrenjaca... 8-) 8-)
Pozdrav svima
Gospon Macola

Post by Gospon Macola »

B@snj@ wrote:Macola macola bas si prava macola :D fino sam ti napiso da imaju ljudi koji stalno kopaju tamo i oni imaju placeno a imaji i oni koji dodju da kopaju na par dana "volonteri" hoces da ti nacrtam? Pitao si gdje su pare ja ti kazem da svi nerade dzabe pa hebo ga ti dali bi ti kopo svaki dan dzabe :shock:
Po informacijama sa piramidasunca.ba i ostalim propiramidalnim sajtovima, ITEKAKO rade zadzabe.

Primjer: rudari su dosli poslije zavrsene trece smjene da rade ZADZABE, dok je Semke klopao razanj sa nekolicinom piramidasa.

Bujrum, idi i uvjeri se ... ukucaj piramidasunca.ba i potrazi te informacije.
Gospon Macola

Post by Gospon Macola »

Babayaro wrote:Ma macola ti si stvarno od poludio od zelje za Semirovom krvi da je vise to preslo u opsesiju. Koga ba briga sta ti pises po blogovima i tvojim teorijama zavjere i lopovluka, kao sto sam reko vec prije, idi skupi par momaka medju svojim misevima i lincujte Osmanagica kao sto ste mnoge politicare prije njega koji su dokazano krali ili se ba poklopite i pustite nek se kopa i dokazuje ili opovrgne teorija o piramidama...
Kamo dokazi o kradji 145 000 KM?? Ko je to od nadleznih (MUP, SIPA itd) ikad reko da je to kradja??
Ako malo bolje razmislis on je na osnovu svog "Entertainmenta" donio puno vise love i publiciteta svima nama pa i tebi misu jer ko bi znao za macolu i znanje i terapiju i ostale da nije Osmanagica??
I na kraju STA JE ONO STO SE OTKOPALO? Dajte zvanicnu nauku u BIH nek nam kaze sta je, ko je to radio i zasto, kome je namjenjo?

P.S. Bolje bi ti bilo da kopas za dnevnicu od 20-30 KM (ili te mozda vise placaju znanje i ostali naucnici takodje od para poreznih obveznika) nego da trosis impulse na borbu protiv vjetrenjaca... 8-) 8-)
Pozdrav svima
Ovdje nije tema Gospon Macola, nego piramide, vjerovanje u njih i napadanje vazece nauke.

Ne skreci sa teme ... mene ne interesira Semir, nego nas porez, koji je ovaj sarlatan pokupio, a ostavit ce nam samo raskopana brda.
terapija

Post by terapija »

Babayaro wrote:Ma macola ti si stvarno od poludio od zelje za Semirovom krvi da je vise to preslo u opsesiju. Koga ba briga sta ti pises po blogovima i tvojim teorijama zavjere i lopovluka, kao sto sam reko vec prije, idi skupi par momaka medju svojim misevima i lincujte Osmanagica kao sto ste mnoge politicare prije njega koji su dokazano krali ili se ba poklopite i pustite nek se kopa i dokazuje ili opovrgne teorija o piramidama...

Pozdrav svima
Znam da vam je tesko....

Lijepo je u avliji imati prostor 10X10 i naplacivati parking turistima :) Nakupi se tu dosta...

Sta hocu da kazem?? Kratkorocna korist koju ti i nekolicina imate digorocno gledano i na cjelokupnu BiH ne postoji. Ne moze se zaradjivati tako na ublehama...
Nemoj misliti da sam ljubomoran... ti mozda imas korist od piramida, ali nece ni to trajati jos dugo... a posljedice ce da budu...
Nindža Kornjača

Post by Nindža Kornjača »

Gospon Macola wrote:

Pozdrav svima
Ovdje nije tema Gospon Macola, nego piramide, vjerovanje u njih i napadanje vazece nauke.

Ne skreci sa teme ... mene ne interesira Semir, nego nas porez, koji je ovaj sarlatan pokupio, a ostavit ce nam samo raskopana brda.
kakav bolan tebe porez interesuje. povazdan si na ovoj temi kad god hocu sta da procitam ti ovdje visis. pravi besposlicar i jos se sekira za porez. Edheme popusti malo.
p.s.
sta ima u njemackoj?
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

Gospon Macola wrote:
Kako nije trazio profit, kada je ubrao 145.000KM
Što se tiče tih 145.000 KM, već sam jednom napisao:
Fondaciji, za iskopavanja, je uplačeno ukupno 35000 KM sudeći prema Nezavisnim. A ovo ostalo, odnosno 110 000, je za puteve što je ionako nadležnost Vlada a ne Fondacije. Fondacija ionako nema direktnu korist od tih puteva, timovi su mogli doći na Visočicu i starim putem. http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... ht=#806824
Eto, samo da se zna
terapija

Post by terapija »

seljak_cojek wrote:
Gospon Macola wrote:
Fondaciji, za iskopavanja, je uplačeno ukupno 35000 KM sudeći prema Nezavisnim. A ovo ostalo, odnosno 110 000, je za puteve što je ionako nadležnost Vlada a ne Fondacije. Fondacija ionako nema direktnu korist od tih puteva, timovi su mogli doći na Visočicu i starim putem. http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... ht=#806824
Eto, samo da se zna
E pa treba biti balavac i povjerovati u te bajke o putevima :)
To je sve pranje para... Uostalom ko je bio vidio je "puteve" :P:P:P
Babayaro

Post by Babayaro »

Znam da vam je tesko....

Lijepo je u avliji imati prostor 10X10 i naplacivati parking turistima Nakupi se tu dosta...

Sta hocu da kazem?? Kratkorocna korist koju ti i nekolicina imate digorocno gledano i na cjelokupnu BiH ne postoji. Ne moze se zaradjivati tako na ublehama...
Nemoj misliti da sam ljubomoran... ti mozda imas korist od piramida, ali nece ni to trajati jos dugo... a posljedice ce da budu...
Niti imam koristi niti bi naplacivao ista od ljudi koji dolaze da vide sta se to desava, obracas se na krivu adresu...
Pogledaj na Yahoo travel, 8 wonders of Bosnia, jel to mozda kratkorocna korist za nekolicinu ljudi ili ce svi koji dodju radi piramida naravno obici i Mostar, Sarajevo Medjugorje i druga mjesta,
ljudi shvatite da je nesto nadjeno i da to TREBA DA SE OTKOPA pa nek nisu piramide al zasto zaustavljati sve to radi nekoliko njih sto je reklo "obicno je brdo" il "nema gore nista znacajno" ...
Najbolje sto je neko na ovom forumu pisao je bio @hrasno38, covjek realan i pozitivan a neki ga odmah popljuvali sto mi nije bilo jasno nikako, a vole da se hvale svojim intelektualnim uzdizanjem iznad ostalog naroda "kao svi su glupi i idioti sto vjeruju samo sam JA pametan jer sam kontra svega " :x :x :x
Hajd pozdrav svima dobronamjernicima 8-) 8-)
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

terapija wrote:
seljak_cojek wrote:
Gospon Macola wrote:
Eto, samo da se zna
E pa treba biti balavac i povjerovati u te bajke o putevima :)
To je sve pranje para... Uostalom ko je bio vidio je "puteve" :P:P:P
E, *ebaji ga....
Nezavisne novine wrote:
Finasiranje iskopavanja na brdu Visočica kod Visokog

Porezni obveznici iz BiH za otkrivanje piramide platili 145.000 KM

D.Muminović

SARAJEVO- Iz entitetskih, kantonalnih i opštinskih budžeta, za dosadašnja istraživanja brda Visočica, na račun Fondacije Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, uplaćeno je najmanje 35.000 KM, saopšteno je iz Fonadcije.
Osim novca koji je otišao direktno za finasiranje iskopavanja, više 110.000 KM obezbjeđeno je i za rekonstrukciju postojećeg i izgradnju novog puta prema Visočici, što je ukupno 145.000 KM.
Najveći donatori su Vlada FBiH, koja je iz budžeta obezbjedila 20.000 KM, dok je dodatnih 80.000 KM uplaćeno za finansiranje puta. Vlada Zeničkodobojskog kantona nam je uplatila 10.000 KM, te za put dodatnih 30.000 KM. Opšština Visoko nije davala novac ali su nam ustupili svu potrebnu dokumentaciju, kazao je Mario Geruci, član Upravnog odbora Fonadcije, istakavši da su i neke opštine, kao sarajevska Stari Grad koja je donirala 5.000 KM, zainteresovane za ulaganje u iskopavanje piramide.
Gospon Macola

Post by Gospon Macola »

Nindža Kornjača wrote:
Gospon Macola wrote:

Pozdrav svima

kakav bolan tebe porez interesuje. povazdan si na ovoj temi kad god hocu sta da procitam ti ovdje visis. pravi besposlicar i jos se sekira za porez. Edheme popusti malo.
p.s.
sta ima u njemackoj?
Paranoja je ocigledna ... nekima je Semke dobro popio mozak... :lol: :lol:
Gospon Macola

Post by Gospon Macola »

Babayaro wrote:
Znam da vam je tesko....

Lijepo je u avliji imati prostor 10X10 i naplacivati parking turistima Nakupi se tu dosta...

Niti imam koristi niti bi naplacivao ista od ljudi koji dolaze da vide sta se to desava, obracas se na krivu adresu...
Pogledaj na Yahoo travel, 8 wonders of Bosnia, jel to mozda kratkorocna korist za nekolicinu ljudi ili ce svi koji dodju radi piramida naravno obici i Mostar, Sarajevo Medjugorje i druga mjesta,
ljudi shvatite da je nesto nadjeno i da to TREBA DA SE OTKOPA pa nek nisu piramide al zasto zaustavljati sve to radi nekoliko njih sto je reklo "obicno je brdo" il "nema gore nista znacajno" ...
Najbolje sto je neko na ovom forumu pisao je bio @hrasno38, covjek realan i pozitivan a neki ga odmah popljuvali sto mi nije bilo jasno nikako, a vole da se hvale svojim intelektualnim uzdizanjem iznad ostalog naroda "kao svi su glupi i idioti sto vjeruju samo sam JA pametan jer sam kontra svega " :x :x :x
Hajd pozdrav svima dobronamjernicima 8-) 8-)
E ne moze to tako ... ko fol sada 'nesto je nadjeno' .. ne, ne, ne ... vi ste mjesecima trubili da je piramida, a sada se izvlacite sa 'pa nesto je nadjeno, hajmo dalje kopati'.

E nece moci, prika moj ... prevario vas Semke i to vas postenski namagarcio, pa sad ovdje argumentirate kao da ste profesionalni politicari.

Uzalud vam trud, kada cijeli svijet vidi da vam je Semke "the Guru" nabio rogove.
Babayaro

Post by Babayaro »

Paranoja je ocigledna ... nekima je Semke dobro popio mozak...
hmmm ko me li je Semke popio mozak i ko li je ovdje paranoican? NEsto imam osjecaj da ti je soba oblijepljena Semketovim intervjuima i isjeccima iz novina i kolazima od Semirovih fotografija :lol: :lol: mozda ti i u san dolazi kolko si opsjednut njegovim likom i djelom...
E ne moze to tako ... ko fol sada 'nesto je nadjeno' .. ne, ne, ne ... vi ste mjesecima trubili da je piramida, a sada se izvlacite sa 'pa nesto je nadjeno, hajmo dalje kopati'.

E nece moci, prika moj ... prevario vas Semke i to vas postenski namagarcio, pa sad ovdje argumentirate kao da ste profesionalni politicari.

Uzalud vam trud, kada cijeli svijet vidi da vam je Semke "the Guru" nabio rogove.
E jest vala kako si samo znao, bio sam spreman zivot dati za piramidu kad ono rogovi mi se ukazase :D :D :D

Stvarno nisi bardo Macoli, mislis ako si ti opsjednut fondacijom da su svi ko ti.
Al eto interesuje me, ti kazes da nije piramida, STA JE ONO OTKOPANO??
Jednostavno DOKAZI STA JE pa da tebi vjerujemo a ne Semiru.
Otprije sam rekao da sve dosad ide Semiru na ruku jer non stop dolaze novi ljudi, novi dokazi pa sta ti imas jos da kazes ???
Eto vi ste bili pametniji govorili ste da je obicno brdo i tako to, sad napokon recite STA JE?
Ako nekazes sta se nalazi nema vise svrhe raspravljat sa tvojim likom 8-) 8-) 8-)

Lijepo mahanje![/quote]
Gospon Macola

Post by Gospon Macola »

Babayaro wrote:
Paranoja je ocigledna ... nekima je Semke dobro popio mozak...
hmmm ko me li je Semke popio mozak i ko li je ovdje paranoican? NEsto imam osjecaj da ti je soba oblijepljena Semketovim intervjuima i isjeccima iz novina i kolazima od Semirovih fotografija :lol: :lol: mozda ti i u san dolazi kolko si opsjednut njegovim likom i djelom...

E jest vala kako si samo znao, bio sam spreman zivot dati za piramidu kad ono rogovi mi se ukazase :D :D :D

Stvarno nisi bardo Macoli, mislis ako si ti opsjednut fondacijom da su svi ko ti.
Al eto interesuje me, ti kazes da nije piramida, STA JE ONO OTKOPANO??
Jednostavno DOKAZI STA JE pa da tebi vjerujemo a ne Semiru.
Otprije sam rekao da sve dosad ide Semiru na ruku jer non stop dolaze novi ljudi, novi dokazi pa sta ti imas jos da kazes ???
Eto vi ste bili pametniji govorili ste da je obicno brdo i tako to, sad napokon recite STA JE?
Ako nekazes sta se nalazi nema vise svrhe raspravljat sa tvojim likom 8-) 8-) 8-)

Lijepo mahanje!
[/quote]

Ja nigdje nisam rekao da se meni mora vjerovati niti da to prizeljkujem.

Ja samo postujem nauku i to je sve.

A ako se interesiras za vrijevanje, bujrum, pitaj Semirove sljedbenike. Kod mene postoje samo formule i matematika. :lol:
terapija

Post by terapija »

Babayaro wrote: Otprije sam rekao da sve dosad ide Semiru na ruku jer non stop dolaze novi ljudi, novi dokazi pa sta ti imas jos da kazes ???
Nabroj mi eto samo jednu osobu koja je potvrdila Semirove tvrnje (osim Egipcanina o kojem ne treba raspravljati) i jedan od tih novih "dokaza" i zauvijek cu sutjeti :)
Babayaro

Post by Babayaro »

Nabroj mi eto samo jednu osobu koja je potvrdila Semirove tvrnje (osim Egipcanina o kojem ne treba raspravljati) i jedan od tih novih "dokaza" i zauvijek cu sutjeti
Pa imas u fondaciji hrpu nekih naucnika koji imaju neke diplome iz arheologije, geologije i slicnih nauka koji rade na otkopavanju, proucavanju i otkrivanju kompleksa ispod brda, eh a sad sto se oni medijski ne eksponiraju to je druga stvar jer su mnogo mudriji i realniji a i imaju Semira koji ce za njih govoriti i koji je diplomirao na "Entertainmentu" u Americi i koji moze ,kao sto smo vidjeli do sad, da stalozeno istrpi, sto normalni ljudi po meni nebi mogli, napade zvanicnih foteljasa i drugih mudrosera i koji ce pokupiti svu blamazu ako dodje do toga...
Dokazi su po meni one silne poplocane povrsine na Pljesevici (piramidi mjeseca), sta jos treba za ovo kratko vrijeme da se ukaze?? Mozda faraonova spavaca soba ili ti vikendica sta?
Treba vremena za otkopavanja valjda je svakom jasno sta znaci brdo kopat, sad je druga stvar sto neko hoce odmah da mu se sve servira pa da pljuje i po tom ...
Sad bi mogo sutit zauvijek 8-) 8-) 8-)
Pozdrav!!
Gospon Macola

Post by Gospon Macola »

Babayaro wrote:
Nabroj mi eto samo jednu osobu koja je potvrdila Semirove tvrnje (osim Egipcanina o kojem ne treba raspravljati) i jedan od tih novih "dokaza" i zauvijek cu sutjeti
Pa imas u fondaciji hrpu nekih naucnika koji imaju neke diplome iz arheologije, geologije i slicnih nauka koji rade na otkopavanju, proucavanju i otkrivanju kompleksa ispod brda, eh a sad sto se oni medijski ne eksponiraju to je druga stvar jer su mnogo mudriji i realniji a i imaju Semira koji ce za njih govoriti i koji je diplomirao na "Entertainmentu" u Americi i koji moze ,kao sto smo vidjeli do sad, da stalozeno istrpi, sto normalni ljudi po meni nebi mogli, napade zvanicnih foteljasa i drugih mudrosera i koji ce pokupiti svu blamazu ako dodje do toga...
Dokazi su po meni one silne poplocane povrsine na Pljesevici (piramidi mjeseca), sta jos treba za ovo kratko vrijeme da se ukaze?? Mozda faraonova spavaca soba ili ti vikendica sta?
Treba vremena za otkopavanja valjda je svakom jasno sta znaci brdo kopat, sad je druga stvar sto neko hoce odmah da mu se sve servira pa da pljuje i po tom ...
Pozdrav!!
Jaooo, sto su mi neki ovdje profesionalniji od politicara.

Ko fol, ima naucnika samo se eto ne eksponiraju kao Semir?

Pa kad ih ima, kamo naucni radovi?

Imaju tovar nekih prezentacija za javnost, nekakvih sondi, a nisu u stanju da napisu jedan obicni ekspoze.

Kao da nismo prokuzili taktiku.

Pa jasno je kao dan: dokle god Semke prikazuje nekakve power-point prezentacije, ne moze ga niko naucno pobiti. Tek kad bi konacno napisali neki naucni izvjestaj, tada bi naucna javnost mogla i nesto da kaze. Ovako samo ispade ono klasicno: dodjite na Visocicu i uvjerite se. Kao da Semke ima pravo da prodje kraj cijele nauke, kao da za njega ne vaze naucni principi?

Pa ja, alternativac je ... pravi entertainer ... drzi vodu, dok majstori odu ... ali, nece moci ovaj put ... nikako.
radeljas

Post by radeljas »

Gospon Macola wrote:Ko fol, ima naucnika samo se eto ne eksponiraju kao Semir?

Pa kad ih ima, kamo naucni radovi?
da ima ijedan relevantan naucnik vec bi visio i na ftv, radio stari grad i na visoko.ba i gdje se sve ova ubleha tako medijski napadno ne prodaje ovom narodu koji kupuje pricu o boljem sutra koje nikad nece doci. ne dok je politicara koji su jedva docekali jos jednog ublehasa, i boljeg marketinskog strucnjaka od njih samih, da im pomogne u obmani, kradji i prevari.
najveci blam se upravo desava u izvjestajima ovih poznatih arheologa koje su nekako dovukli na brdo. eto i oni kazu da nema nista od piramide, ali ubleha je cudna bolest, za neke neizljeciva
terapija

Post by terapija »

Babayaro wrote:
Pozdrav!!
Pogresno si me razumio.

Reci mi konkretno 1 ime. I navedi link gdje pise da je ta osoba podrzala, tj potvrdila da "ima bar nesto, ako ne piramida" Zar je toliko tesko, kod tolikih naucnika i dokaza kako tvrdis???

A sto se tice "plocica" na pljesevici, koliko god to nevjerovatno zvucalo, ONO NIJE DJELO LJUDSKE RUKE nego PRIRODNA TVOREVINA.

Samo sto to ne konta obican svijet. Treba se ipak malo informisati o geologiji da bi se razumio nastanak onih formacija
Gospon Macola

Post by Gospon Macola »

terapija wrote:
Babayaro wrote:
Pozdrav!!
Pogresno si me razumio.

Reci mi konkretno 1 ime. I navedi link gdje pise da je ta osoba podrzala, tj potvrdila da "ima bar nesto, ako ne piramida" Zar je toliko tesko, kod tolikih naucnika i dokaza kako tvrdis???
Dok se tvoj sugovornik oglasi, evo da navedem ime jednog naucnika, koji pak nije potvrdio da postoje piramide. :lol:

http://www.dailygrail.com/node/3435

Ubise Semketa njegovi jarani. Bas kao i pri svakom kriminalu ... sami sebe na kraju pojedu.
Post Reply