"Motorista" udario ženu i dvoje djece!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

Stitch__ wrote:
jeste da vozi R1 i da je zuca ali je jedan od rijetkih brzanera koji zna kako se vozi ...
boli mene polni organ sto on zna vozit, sve i da se rodio na motoru, u gradu NE SMIJE vozit vise od 60....
U jedno normalnom gradu koji se nalazi u normalnoj državi :zzzz:
Anka

Post by Anka »

Ista priča svugde...najžalosniji slučaj mi je ovaj- otac je stradao kada ga je pijani balavac pokosio na autobuskoj stanici. Par godina kasnije ćerka tog čoveka -završila fakultet,zaposlila se,vraćala se kući sa posla,bio joj je to PRVI radni dan,stajala je na stanici i nju je pokosila neka budala. E, to ti je porodični usud. Ovde se veoma često dešava da stradaju ljudi dok čekaju prevoz, i naravno,bude ubijenih po 10-tak, a tatin sin se odveze dalje i ne nađu ga,naravno.
Inače,kretenima je postala zabava da voze u suprotnom pravcu,posebno u tunelu u centru grada,trkaju se i ne pitajte šta se desi kada naiđe nesretnik iz suprotnog pravca. Debili koji voze kola sa četvorocifrenim tablicama divljaju gradom, podivljali BMW milicija ne dira, ali će rado da se iživljava na sirotanu u drndavom jugiću :x
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Stitch__ wrote:daleko od toga da ja optuzujem sve bajkere. motor je vozilo koje je dozvoljeno zakonom, isto kao i auto. problem je u tome sto se jedna grupa kretena izdvaja iz mase normalnih bajkera i daje svima los image. ja nikad nisam ni pomislio, ni rekao ruznu rijec o motoristi koji postuje pravila saobracaja, vozi po ogranicenju i ne prdi motorom po gradu u 3 ujutru.

neko je vec rekao da se bajkeri koji voze kako treba trebaju malo trznuti. pa poradite malo na izgradjivanju bolje slike o vama. zasto dopustate da ti kreteni u shorcevima i japankama (kaciga je vec naucna fantastika) i sa izbusenim auspusima (da bi ih "trebe" cule kad prolaze) prave toliko negativnog publiciteta? izbacite ih iz klubova, napravite neku akciju protiv takve voznje.. uradite NESTO...nemojte samo kukat sto svi misle da ste papci, POKAZITE da niste...pa ces vidjet rezultata moj dejsliperu...
Garantujem da takvih ljudi nema u klubovima, a vecinom ni mimo klubova.

Prava raja ni ne voza po gradu jer je saobracaj katastrofa i svaka ti voznja ionako prisjedne.

Nisam ja nikakav faktor da se ogradjujem, ogradice se i oni od mene i gdje smo onda?

Sto se mene tice mi smo pokazali prosli vikend, svi ljudi su mogli doci na ekstra rock svirku, u prostor gdje vlada pozitivna atmosfera i druzenje.

To je to.
nina2

Post by nina2 »

Mene uhvatila prehlada zbog motora :(
Kolega mi nije dao jaknu i kacigu i sad sam bolesna

Kolega sram te bilo!!!
PS za rodjendan mi kupi kacigu i jaknu :D
felichi

Post by felichi »

da se nadovezem

idiot papak i sl. nije jer znam lika .... jeste da vozi R1 i da je zuca ali je jedan od rijetkih brzanera koji zna kako se vozi ..... i nije jedna od onih njuski koji gologuzih glava voze isiti brzaner ..... vec je obucen od glave do pete ..... a sad dalje .... mali kojeg je udario je jedno od 100-tine klinaca koji se istovaraju iz kombija na semafore da ciste sajbe i prose .... zanci mali je bio izmedju traka i auta ... se setkao ..... i izletio je ispred njega na metar ... jos je vozio u prvoj jer je dolazio na semafor .... znam to sve jer sam s likom pricao jutros ..... frajer je u k**** .... jer je regularan .... i brine se za klinca da prezivi .....
a ja ne krivim njega ..... i nije kriv ..... secunde ..... tako isto je moglo auto da potkaci klinca koji i dalje stoji na cesti dok se semafor ne zatvori ..... djete samo da prezivi ..... a ince me boli neka rabota za istog ..... sta on ima da radi na cesti izmedju auta ......
100% si u pravu. lik nije nikakav kreten, te cigane je trebalo pokupiti i vidjeti ko je malog tu stavio.
posao policije je da rastjera cigane sa prometnica a ne da kupi ljude koji zbog njih stradaju. prometnica je za promet vozila a ne za prosjacenje. mali je ziv, skrpili su ga.
Post Reply