Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
- jazzer
Ja sam cuo za ovu verziju o nasem protagonisti.
Naime, brand Rizzo ustanovila je masonska loza,
vjerovali ili ne. Cipele Rizzo, parfemi, pizze, konjak Rizzo i
na kraju, kao slag na tortu, Rizzo Ruza. I kako to obicno biva,
kada se nas junak usprotivio procentu koji mu je masonska
loza uzimala, slijedi krah. Podmetali su mu razne afere,
vanbracno dijete i kazu da je to glavni razlog sto je zadnji album prodao u samo 12 miliona promjeraka. Ostavila ga je zena, prijatelji...
Kazu da je sada u reumalu, oporavlja se...
Naime, brand Rizzo ustanovila je masonska loza,
vjerovali ili ne. Cipele Rizzo, parfemi, pizze, konjak Rizzo i
na kraju, kao slag na tortu, Rizzo Ruza. I kako to obicno biva,
kada se nas junak usprotivio procentu koji mu je masonska
loza uzimala, slijedi krah. Podmetali su mu razne afere,
vanbracno dijete i kazu da je to glavni razlog sto je zadnji album prodao u samo 12 miliona promjeraka. Ostavila ga je zena, prijatelji...
Kazu da je sada u reumalu, oporavlja se...
-
erazmo
aj majko, Rizzo Reeža...
OPLAKAH!
BTW, odavno govorim kako su od Ace Lukasa, Thompsona, Koketa, najmalignije pojave ex-Yu estradne scene Rizzo Ruza, sestre Bandic, Selma M., Alma Čardžić, Erat(k)o i Eradovan, Leely, silni muzicari sa tirazom manjim od broja cipela sabranim sa brojem godina DJELOVANJA na estradnom nebu...
najbolja tema ever!
OPLAKAH!
BTW, odavno govorim kako su od Ace Lukasa, Thompsona, Koketa, najmalignije pojave ex-Yu estradne scene Rizzo Ruza, sestre Bandic, Selma M., Alma Čardžić, Erat(k)o i Eradovan, Leely, silni muzicari sa tirazom manjim od broja cipela sabranim sa brojem godina DJELOVANJA na estradnom nebu...
najbolja tema ever!
-
Grom iz vedra neba
Fali nocas mala barbikAaAaaaA, moja stara navikaAAaaAAaaA

-
idic
Prije neki 4 - 5 godina dodjela novogodišnjih paketića sa Kiketom u programu, Kiketovi gosti Rizo i Omar Mjesečar. Izlazi Omar Mjesečar i kaže hajmo sad djeco eeeeeeeeeee, aaaaaaaa. Djeca ga samo blijedo gledaju. Proba on ponovo eeeeeeeeeeeeeeee. Djeca ni habera, čekaju da se završi ta gnjavaža i nastavi Kike. Pa šta vam je djeco, svi rok koncerti tako počinju, rezignirano kaže Omar Mjesečar.

-
Grom iz vedra neba
A sta je Rizzo radio? Nije se valjda igrao sa barbikamaidic wrote:Prije neki 4 - 5 godina dodjela novogodišnjih paketića sa Kiketom u programu, Kiketovi gosti Rizo i Omar Mjesečar. Izlazi Omar Mjesečar i kaže hajmo sad djeco eeeeeeeeeee, aaaaaaaa. Djeca ga samo blijedo gledaju. Proba on ponovo eeeeeeeeeeeeeeee. Djeca ni habera, čekaju da se završi ta gnjavaža i nastavi Kike. Pa šat vam je djeco, svi rok koncerti tako počinju, rezignirano kaže Omar Mjesečar.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
vodolija_33
-
Grom iz vedra neba
Ne znam jel ko gledo na Novoj TV iz Hrvatske, onu emisiju Istraga ili tako nesto, lik koji vodi emisiju isti ko nas Rizzo...tajanstven i mistican, i nadasve celav
-
Grom iz vedra neba
@Stich_, sejtan ti opet ne da mira, je li?Stitch__ wrote:nemoj tako, nas rico nema oci na X ko onaj lik
Rizho, mozda nema takve oci, ali ima taj tajanstveni pogled
-
lupiga_ocati
[quote="zensko"]
amelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[/quote]
who the fuck is amela
???
amelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
who the fuck is amela
-
jagomirka
Beatrice_22 wrote:razumijem te... i meni je tako bilo... ali REEEECI MIIIIIIIIIIII? RECIIIIIMahalac wrote:vidjen je![]()
nemojte me sad..kasnije cu, uhhhhh:D
je li povecao privjesak? je li ga pretopio u nausnice? ne muci me vise...
ljudi,sada morate 19 puta pljunuti..to vam je gore nego da crna macka predje preko puta..