Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cHupjahalic@ wrote:Sasvim razumljivo da je bio malo nervozan.
Ja sam par hiljada kilometara udaljena od Grcke jezila se i znojila gledajuci kako to Hari dobro izvodi .
a ovijeh zhena, da chovjek pomisli da se ne jezhe i ne znoje redovno
Bosna_E wrote:
Neki Englezi su cak nagovijestili da ce Bosna pobjedit ali ako to neko tako misli, ne mora znacit da ce tako i biti...
pobijedi Hari, iskopaju devet piramida... pa dze nam je kraj
Hariju nek je sa srecom, nego otkud sad 9, zar nije 5?
pssst daj sutite doci ce antipiramidasi
a Hari je bio malo ukocen nadam se da nece u subotu kad budu finale...
zao mi Slovenaca nisu bili losi makar se imalo sta vidjeti a i cuti....
a nasi su bas super izgledali samo da su malo opusteniji ...
cHupjahalic@ wrote:Svedska je imala puno boljih nastupa prije, ove godine mislim da nisu zasluzili medju prvih 10.
Carola je pobjedila 1991. pa se nada da ce opet sa istim nastupom pokupiti poena (u sto cisto sumnjam).
Bosna se definitivno razlikuje od ostalih.... Sinoc je Hari definitivno bio najbolji.
Finci nisu moji favoriti ali sto jes` jes` originalni su do kraja.
cHupjahalic@ wrote:Svedska je imala puno boljih nastupa prije, ove godine mislim da nisu zasluzili medju prvih 10.
Carola je pobjedila 1991. pa se nada da ce opet sa istim nastupom pokupiti poena (u sto cisto sumnjam).
Bosna se definitivno razlikuje od ostalih.... Sinoc je Hari definitivno bio najbolji.
Finci nisu moji favoriti ali sto jes` jes` originalni su do kraja.
Ovi su sto se tice stajla najbolji, a i muzika je barem malo drugacija od standard tup tup ritama. Ljudi su metal grupa a prodjose na evroviziji, respekt.