samo u holandiji je oko 50 000 bosnjaka sa holandskim drzavljanstvom
Nezavisna Crna Gora?
-
mr2
mislim da bi prije svega eu dijapora....trebala pokrenuti peticiju kod maticnih drzava o izrucenju batka i slicnih zlocinaca..koji uzivaju crnogorsku zastitu
prije ikakvog priznanja od strane eu
-
bleka
Dobro je ovo. Bosna dobija novog treceg susjeda (skoro ko svica 4). Imamo alternativu za trgovinu, Srbija nikada slabija. Mislim cak da u istocnoj hercegovini vec na ovim izborima ova cinjenica moze imati veliki utjecaj.
Konacno, volio bih cuti sta o ovome misli MArko Vesovic
Konacno, volio bih cuti sta o ovome misli MArko Vesovic
- manijak1
-
breskva
[quote]razvredrilo iznad gora ja ne znam tekst dalje lafo ljubavna pjesmica kad ono himna nova [/quote
A sta ja tebi rece onomad na onoj nekoj temi o.......necemu nesecam se vise
Bilo kako bilo, neka je svima sa srecom..
Cestitam Crnoj Gori i Srbiji suverenu drzavu, idemo u Nemacku
Mane aj mist ju
A sta ja tebi rece onomad na onoj nekoj temi o.......necemu nesecam se vise
Bilo kako bilo, neka je svima sa srecom..
Cestitam Crnoj Gori i Srbiji suverenu drzavu, idemo u Nemacku
Mane aj mist ju
-
rumenko
Cestitam Crnoj Gori....... na odvajanju od tumora zvanog srbija koji je pokusao da zahvati citavu bivsu jugoslaviju ali se na kraju sveo na podrucjet tzv "uze srbije".....po svemu sudeci ovo podrucje ce se uskoro zvati..."Jos uza srbija" jer Kosovo je prakticno vec sad odvojeno od srbije...a Vojvodina trazi siru autonomiju....mislim da su gospoda srbijanci definitivno najveci gubitnici raspada bivse jugoslavije....jer je doslo vrijeme da se vise ne moze od komsija krasti i otimati nego se moraju okrenuti sami sebi.....a oni to nikad nisu znali....Cestitam Crnoj Gori....
-
Reina
rumenko wrote:.srbijanci definitivno najveci gubitnici raspada bivse jugoslavije....jer je doslo vrijeme da se vise ne moze od komsija krasti i otimati nego se moraju okrenuti sami sebi.....a oni to nikad nisu znali....Cestitam Crnoj Gori....
dobro receno...
pitanje je da li se u njihovoj sizofrenoj situaciji znaju okrenuti sebi...
- manijak1
-
mr__bosnjak
Mada sam i dalje skeptican i Djukanovica ne mogu ocima nesto mi se zagrije kad vidim Crnogorce sa svojim bajrakom i da je Srbija dobila jos jedan udarac u svom pokusaju za stvaranju "velike". kazem samo "ko drugom jamu kopa..."
Zato cestitam Crnogorci, Bosnjaci i Albanci kao i svi ostali crnogorski gradjani na nezavisnoj drzavi!
Zato cestitam Crnogorci, Bosnjaci i Albanci kao i svi ostali crnogorski gradjani na nezavisnoj drzavi!
-
breskva
Eee da mi je da i ja osetim patriotizam jednom u zivotu
da se smejem ili da placem neznam
dje to rame Mane
i na nebuuuu tooom sijaaaaa nasaaaaa Crnaaaa Goooora
U montenegru uspevaju smokvice, breskvice malo manje a musHmulice nikako..
E VIVA, E VIVA, E VIVA MONTENEGRO
tralalalalalalalalal
da se smejem ili da placem neznam
U montenegru uspevaju smokvice, breskvice malo manje a musHmulice nikako..
- pirmin
Mislim da mi i u ovom slucaju gubimo jer je odvajanje one tvorevine zvane RS pitanje dana tako da su,gospodo/-dje Bosanci/-ke ove cestitke Crnogorcima u najmanju ruku smijesne i nedolicne.rumenko wrote:...mislim da su gospoda srbijanci definitivno najveci gubitnici raspada bivse jugoslavije...
- manijak1
Breskvo od dole prema gore ......sve je tvoje .....a sad ti svejedno gdje ćeš na more