jesi li?Ma.Le.Na wrote:ja imam 30![]()
a ljubim i volim![]()
jesam li ja normalna![]()
![]()
![]()
![]()
Ljubav kad predjes tridesetu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#251 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
- Ma.Le.Na
#252 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
mescini da nisam
al hajde ba..ludom je svaki dan radostan

al hajde ba..ludom je svaki dan radostan
- dječak sa šibicama
#253 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Znas da si ostario kad udjes u vezu, ili cujes da je neka tvoja bivsa veza, djevojka, postala baka.
Ono.... to je level iznad onog kad te djeca pocnu zvati ciko/teta.
- edo_79
#254 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
dječak sa šibicama wrote:Znas da si ostario kad udjes u vezu, ili cujes da je neka tvoja bivsa veza, djevojka, postala baka.
-
drekalica28
#255 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ovo mi nema logike, ali nikako.dječak sa šibicama wrote:Znas da si ostario kad udjes u vezu, ili cujes da je neka tvoja bivsa veza, djevojka, postala baka.
-
♥ Julianna ♥
#256 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Priznaj radiš još nešto u 30timMa.Le.Na wrote:ja imam 30![]()
a ljubim i volim![]()
![]()
![]()
![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#257 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
evo, pa se nadjite

- Rootboi
#258 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
A ako neko ne izgleda ko da mu je 30 a ima Hin?
Jel se to uzima ono k'o u zakonu,olakšavajuća okolnost ?
Jel se to uzima ono k'o u zakonu,olakšavajuća okolnost ?
- La Vita 76
#259 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Svasta!
Pa ljubav je ista i u 20,tim kao i u 30,tim,40...samo sto je zrelija i hvala Bogu sto je tako.
Imamo vise iskustva,veze su zrelije,ljubav jaca,u svakom slucaju svako ce saznati kakva je ljubav kada udje u 30,tu!
Nekako imam utisak da se na ovim nasim prostorima u zivot,ljubav,sex i provod racuna samo u 20,tim
godinama a cim udjes u 30,tu vise nisi nizasta i nemas pojma niocemu...
Jedne prilike mi jedna mlada dama rece,onako blago iznenadjena,pa ti ono kao znas dobro pricati engleski a imas 30 i kusur godina
Pa ljubav je ista i u 20,tim kao i u 30,tim,40...samo sto je zrelija i hvala Bogu sto je tako.
Imamo vise iskustva,veze su zrelije,ljubav jaca,u svakom slucaju svako ce saznati kakva je ljubav kada udje u 30,tu!
Nekako imam utisak da se na ovim nasim prostorima u zivot,ljubav,sex i provod racuna samo u 20,tim
godinama a cim udjes u 30,tu vise nisi nizasta i nemas pojma niocemu...
Jedne prilike mi jedna mlada dama rece,onako blago iznenadjena,pa ti ono kao znas dobro pricati engleski a imas 30 i kusur godina
- crven_barjak
#260 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Eh ja...
Volim i voljen sam...strastveno, iskreno i silno, i ne prestajem zabijati mojoj voljenoj dragoj, ta bilo sjajno, suncano ili tegobno sivilo...i jos pritom sanjam punicu u strastvenom trouglu
...ili cak i solo...punice su cudo
, ko ih mrzi, otkrio ih nije
A jos mi ni trideset nije

Volim i voljen sam...strastveno, iskreno i silno, i ne prestajem zabijati mojoj voljenoj dragoj, ta bilo sjajno, suncano ili tegobno sivilo...i jos pritom sanjam punicu u strastvenom trouglu
A jos mi ni trideset nije
- Hajvanoid
#261 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
lololol jel dotichna prezivila titatiLa Vita 76 wrote:Svasta!
godinama a cim udjes u 30,tu vise nisi nizasta i nemas pojma niocemu...![]()
- Ma.Le.Na
#262 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
pa eto♥ Julianna ♥ wrote:Priznaj radiš još nešto u 30timMa.Le.Na wrote:ja imam 30![]()
a ljubim i volim![]()
![]()
![]()
![]()
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#263 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
nadam se da nijeHajvanoid wrote:lololol jel dotichna prezivila titatiLa Vita 76 wrote:Svasta!
-
Kindzadza
#264 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
I, da li su kolena klekla? Kakav ti je status danas sa 36?skorpija75 wrote:Postoji li uopste? Gdje nestane onaj osjecaj klecanja koljenja
Pisi nesto, sest godina je proslo, brigamo...
-
Regularan
#265 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
realno, kasno je sa trideset, al realno, znaci. cemu se mozes tu nadat. ako nije bilo do trideset, kakve su sanse da onda bude. ne znam, nisam pametan.
- Visoki napon
#266 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Nisi pametan.Mi se nasli u 34 i 36 i bolje je nego sve ono nekada prijeRegularan wrote:realno, kasno je sa trideset, al realno, znaci. cemu se mozes tu nadat. ako nije bilo do trideset, kakve su sanse da onda bude. ne znam, nisam pametan.
-
slavonka.bosanka
#267 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
tek sam usla u te al koljena klecaju jos uvijek ko da mi dvadeset i neka
-
♥ Julianna ♥
#268 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Znala sam!Ma.Le.Na wrote:pa eto♥ Julianna ♥ wrote:Priznaj radiš još nešto u 30timMa.Le.Na wrote:ja imam 30![]()
a ljubim i volim![]()
![]()
![]()
![]()
ponekad napravim neki kolac i tako
![]()
![]()
(ima tu i prozora, usisivača, Mr. Muscola ...hihihihi)
-
♥ Julianna ♥
#269 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ljubav posliej 30. je ko Švarcvald torta od 4 dana. Ono može se jesti, al.. 
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#270 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
što se provaljuješ bezveze?....♥ Julianna ♥ wrote:Ljubav posliej 30. je ko Švarcvald torta od 4 dana. Ono može se jesti, al..
- male_okice
#271 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
mislim da nije. Posto sam u 20-tim ali mi je vecina ljudi s kojima radim i s kojima najvise vremena provodim u 30 i u 40 a ima ih i single i udatih/ozenjenih i svakakvih, mogu reci da barem ovi sto su u 30 puno puno opreznije ulaze u veze, sve zivo analiziraju u toj vezi, vise su napeti, manje nasmijani i opusteni, nekako kao da nemaju vremena da gube na gluposti nego moraju odmah sve rjesiti znati sve mora ici pod spagu inace je smak svijeta i odmah krene prica ma sve je to isto svi/sve su iste. Mozda sad kontate sa kakvim psiho likovima se ja druzim, ali to su sasvim cool ljudi u svemu, ali kad je rijec o vezama i partnerstvu skroz su drugaciji, cak nije ni da osjecaju neki pritisak od strane drustva ili roditelja da se sad moraju vjencavati nego sami sebi prave te probleme. Vuku nekako sve negativnosti iz proslih veza sa sobom i cim u sadasnjoj vezi krene nesto se dogadjati oni odmah krenu komparacije i razne scenarije. Ne znam mozda nisu svi takvi ali vecina je.La Vita 76 wrote:Svasta!
-
♥ Julianna ♥
#272 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
čuj to?...anoush wrote:što se provaljuješ bezveze?....♥ Julianna ♥ wrote:Ljubav posliej 30. je ko Švarcvald torta od 4 dana. Ono može se jesti, al..
- burek_in_space
#273 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Meni rekle neke 30+ tete da me pravo vole, pa sad, ne znam jesam li na pravom tragu 
- male_okice
#274 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
burek_in_space wrote:Meni rekle neke 30+ tete da me pravo vole, pa sad, ne znam jesam li na pravom tragu
a na kakvom tragu bi ti da budes
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#275 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
madner kaze da poslije 30. kriteriji padajuburek_in_space wrote:Meni rekle neke 30+ tete da me pravo vole, pa sad, ne znam jesam li na pravom tragu