Kako vam se dopada Harijeva pjesma za Eurosong
Moderator: _BataZiv_0809
-
inspire_me
Dobro si! Bas covjeku ovdje svakave nebuloze izlete, predlazem sebe za 'Cirkus dana'edu wrote:ne znam bas bi li vidio kad bi je cuo..![]()
![]()
-
Stari
@inspire _me
Vjeruj mi da nisam...ako imas gdje kakav link za zakucati ovdje ...samo izvoli zakucaj pa cu preslusati. Svu eventualnu krivicu za odstupanje od teme pred moderatorima...preuzimam licno.
@edu
I ti meni velis ...da batalim suplju pricu...
eh vala dobra ti je ta
Vjeruj mi da nisam...ako imas gdje kakav link za zakucati ovdje ...samo izvoli zakucaj pa cu preslusati. Svu eventualnu krivicu za odstupanje od teme pred moderatorima...preuzimam licno.
@edu
-
inspire_me
http://www.nostalgija.com/muzika/z.phpStari wrote:@inspire _me
@edu
![]()
![]()
I ti meni velis ...da batalim suplju pricu...
![]()
![]()
eh vala dobra ti je ta
Evo ovdje imas sve moguce verzije.
-
edu
ne prihvata se!..inspire_me wrote:Dobro si! Bas covjeku ovdje svakave nebuloze izlete, predlazem sebe za 'Cirkus dana'edu wrote:ne znam bas bi li vidio kad bi je cuo..![]()
![]()
![]()
stari..pa koga bi ti vise volio gledati u finalu..harija ili severinu?
-
inspire_me
ne prihvata se!..
..ovo je kix..a ne glupost..

-
Stari
Joj.... pitanje otvara vrata svakojakim mogucnostima odgovora. Eh vako nesto se ne mogu sjetiti tebe edu a ni tebe inspire_me ...u kontextu one prelijepe diskusije koja je zarila i palila ovim forumom prije jedno 2-3 godine ...gdje je doticna Severina bila u glavnoj ulozi...po svemu sudeci ...ne iskljucivo svojim muzikalnim ostvarenjima ...nego i nekim ostvarenjima koje su u ...nekim drugim domenima.stari..pa koga bi ti vise volio gledati u finalu..harija ili severinu?
Tada sam ja ...ovako star i izgubljen...prvi put cuo za to ime. ljubaznoscu nekih, tada aktivnih, forumasa sam na jedvite jade (jer narod je bio prezauzet drugim tipom rasprave ...a serveri sirom evrope su pucali od preoterecenja) uspio saznati da se radi o ...pjevacici.
Da sam nesto mladji ...odgovorio bih ti ...da bih Sevirinu najvise volio gledati ...ne u finalu ...nego na jednom mjestu sasma drugacije prirode....ali ne mogu ...ostarilo se.
Zanimljivosti radi ni taj Severinin projekat nisam do dana danasnjeg imao priliku vidjeti (niti cuti)....mada sam slusao kilometre hvalospjeva o njegovoj kakvoci i ...tako jos nekim sitnicama.
-
inspire_me
E vala ti ja Stari ne postavljala linkStari wrote:Joj.... pitanje otvara vrata svakojakim mogucnostima odgovora. Eh vako nesto se ne mogu sjetiti tebe edu a ni tebe inspire_me ...u kontextu one prelijepe diskusije koja je zarila i palila ovim forumom prije jedno 2-3 godine ...gdje je doticna Severina bila u glavnoj ulozi...po svemu sudeci ...ne iskljucivo svojim muzikalnim ostvarenjima ...nego i nekim ostvarenjima koje su u ...nekim drugim domenima.stari..pa koga bi ti vise volio gledati u finalu..harija ili severinu?
Tada sam ja ...ovako star i izgubljen...prvi put cuo za to ime. ljubaznoscu nekih, tada aktivnih, forumasa sam na jedvite jade (jer narod je bio prezauzet drugim tipom rasprave ...a serveri sirom evrope su pucali od preoterecenja) uspio saznati da se radi o ...pjevacici.
Da sam nesto mladji ...odgovorio bih ti ...da bih Sevirinu najvise volio gledati ...ne u finalu ...nego na jednom mjestu sasma drugacije prirode....ali ne mogu ...ostarilo se.
Zanimljivosti radi ni taj Severinin projekat nisam do dana danasnjeg imao priliku vidjeti (niti cuti)....mada sam slusao kilometre hvalospjeva o njegovoj kakvoci i ...tako jos nekim sitnicama.
-
Stari
Ama nisam ni trazio nikakv link ...tada...mislim u to vrijeme je tih i takvih linkova bilo iza svakog komentara....i ...opet nista.
Htjedoh reci ...nema potrebe za tako drasticnim odstupanjem od teme.
(h)elem onaj link prema joxinoj pjesmi ....na mom racunaru (tj terminalu) ...je blokiran. Sve web-stranice gdje pop-up prozorcici pocnu nekontrolisano iskakati....se sasjeku momentalno ...od strane administratora racunarske mreze kojoj ovaj moj mali terminal pripada.
Ipak hvala ti na trudu
Htjedoh reci ...nema potrebe za tako drasticnim odstupanjem od teme.
(h)elem onaj link prema joxinoj pjesmi ....na mom racunaru (tj terminalu) ...je blokiran. Sve web-stranice gdje pop-up prozorcici pocnu nekontrolisano iskakati....se sasjeku momentalno ...od strane administratora racunarske mreze kojoj ovaj moj mali terminal pripada.
Ipak hvala ti na trudu
-
edu
stari..sto odmah ne rece da hoces sevkin uradak..ne ovako..preko detaljne analize lejle i goluba..pa kompariranja goluba i laneta..uz to ja naivac naletih..misleci da je tebi fakat stalo do nase stikle..pardon pjesme..mogli smo to puno jedostavnije..haj sad reci koga hoces..severinu..suzanu mancic..paris hilton..sekulu i njegove zene..samo cire...

-
russ
Kakve su do sada sve pjesme pobjedjivale i bile u vrhu Eurosonga nasa je ZLATNA!!!
Ali ako kojim slucajem, (NE) daj Boze pobijedimo, nasa draga BHT moze slobodno: kljuc u bravu! Poznato je da od Eurosonga nema zarade 'ni za kifle' a puni smo para ko oko
Zato navijajmo za 2. mjesto

Ali ako kojim slucajem, (NE) daj Boze pobijedimo, nasa draga BHT moze slobodno: kljuc u bravu! Poznato je da od Eurosonga nema zarade 'ni za kifle' a puni smo para ko oko
Zato navijajmo za 2. mjesto
-
Stari
edu wrote:stari..sto odmah ne rece da hoces sevkin uradak..ne ovako..preko detaljne analize lejle i goluba..pa kompariranja goluba i laneta..uz to ja naivac naletih..misleci da je tebi fakat stalo do nase stikle..pardon pjesme..mogli smo to puno jedostavnije..haj sad reci koga hoces..severinu..suzanu mancic..paris hilton..sekulu i njegove zene..samo cire...
![]()
![]()
-
edu
stari..ide k'o halva..Stari wrote:edu wrote:stari..sto odmah ne rece da hoces sevkin uradak..ne ovako..preko detaljne analize lejle i goluba..pa kompariranja goluba i laneta..uz to ja naivac naletih..misleci da je tebi fakat stalo do nase stikle..pardon pjesme..mogli smo to puno jedostavnije..haj sad reci koga hoces..severinu..suzanu mancic..paris hilton..sekulu i njegove zene..samo cire...
![]()
![]()
![]()
hej
haj
brigade
...znao sam da na prostorima BiH kinematografija nije ono sto je nekad bila...no ...medjutim ...nisam znao za ovaj vid serijske proizvodnje...jel to primarna proizvodna djelatnost ...ili ti je to samo hobi?
-
Stari
Ma trebalo mi je vremena da se pokusam sjetiti imena "suzana mancic" ...i zamisli molim te ...sjetio sam je se ...to je ako se ne varam onaj curetak sto je onomad s kraja 80-tih ...izgovarala brojeve na nekoj vrsti TV tombole...eh to je vidis vec.... tip zene pred kojom ne bih imao sliku o sebi kao ....o pedofilu. Jer kad malo bolje sracunam...Suzy bi sad mogla biti ...taman tu negdje u....najboljim godinama.
Ove bi sve ostale (buduci da pojma o njima ...ne znam) morale biti ...balavurdija.
Ove bi sve ostale (buduci da pojma o njima ...ne znam) morale biti ...balavurdija.
Last edited by Stari on 15/03/2006 14:09, edited 1 time in total.
-
Baba_Droga
Veceras je bio prikazan spot za pjesmu "Lejla"...................Mostar je super prikazan......ali
gdje je u svemu tome LEJLA.....ma bar goluba da su prikazali kako treba
.... Meni licno...spot je bezveze!

gdje je u svemu tome LEJLA.....ma bar goluba da su prikazali kako treba
-
hamza1
Spot nije nista narocito. Puno mi je recim bolji Al-dinov spot u Pocitelju!
Ovaj spot mi izgleda kao da se negdje u studiu snimao a iza sam stavili slike Hercegovine.
Steta vala sto je onaj Hari na spotu. Lijep glas ima, ali je vala odvratan tip. Fuj prava hinja.
Ipak, zelim mu sve najbolje na takmicenju Eurovizije. Mislim da je ovo bio jedini nacin da se on plasira!
Do godine ce valjda biti normalni izbori!
Ovaj spot mi izgleda kao da se negdje u studiu snimao a iza sam stavili slike Hercegovine.
Steta vala sto je onaj Hari na spotu. Lijep glas ima, ali je vala odvratan tip. Fuj prava hinja.
Ipak, zelim mu sve najbolje na takmicenju Eurovizije. Mislim da je ovo bio jedini nacin da se on plasira!
Do godine ce valjda biti normalni izbori!