fat & mir..vam želi dobro jutro..kraj tvoje izdajnicke price, je bio poznat davno, u stvari desio se onog momenta, kada ste objavili svoj krvavi plan konacne podjele Bosne, zamotan u aprilske ustavne amandmane, sa svojim cetnickim naredbodavcima, al ste se zajebali u proracunu, misleci da niko nece skontati sta pripremate!!
Cirkus dana!
-
prleitihi
-
prleitihi
100% mučitelj..Ljudi nemojte misliti da su bosnjacki politicari glupi i naivni i da ne kontaju sta se desava...
Samo laganini i opusteno radimo na sebi i ucimo od svojih gresaka, jacajmo se ekonomski i kroz nauku i tako nema zime za nas
-
prleitihi
ko se šalio - šalio..ko je jamio - jamio..salio bih se da sam rekao da je Zlaja nas najbolji politicar, a u stvari je gnjida sto od politicara sto od covjeka... mozda je dobar inzinjer i prevarant....
Proslogodnisnji aprilski paket je pokazao da ipak ima snage kod bosnjackih politicara da svima kazu NE onome sto ne odgovara bosnjacima
-
prleitihi
čovjek je čovjeku srbin..Srbi su odgojili generaciju vukova. Zednih krvi.
Ovi stariji su se naklali i napljackali, i sad ih hvata nostalgija kad vide Bosnjaka. Vuku te za rukav da ti ponude pice.
U Federaciji su odgojene generacije debatanata. Dobri za supljiranje i feminizirani do kraja. Misle da ako je in biti "Komunista" u Sarajevu to vazi i za zemaljsku kuglu. Niko im nije javio da je zid pao. Oni bi da se ujedine sa Bjelorusijom. A svijetom hara "Sukob civilizacija" i predrasude. Ako se ne boris za sebe zgazice te. Nigdje nema elementarnog ljudskog ponosa na sebe i svoje. Samo frustracije.
Najbolji momci su izginuli prije nego sto su stigli da prenesu zdrav nacionalni i patriotski naboj.
I '92 sam bio skeptik, ali sam to krio.
-
prleitihi
cyber po-četnik..komsic me doima kao poprilicno ljigava spodoba sa proustaskim ambicijama, upakovana u nenacionalistu.
pavelić ili đapić..svejedno mi je..da znate..pozdrav iz sunčane gradiške..vaš- drug ante..zeljko zna da ga hrvati nisu birali vec bosnjaci pa svo vrijeme provodi pokusavajuci da im se svidi sto je vise moguce. naivni bosnjaci lako padaju na tu foru...
da ima proustasku agendu potvrdjuje to da mu je ideologija prakticno ista kao da je clan hrvatske stranke prava i pedofil iz katolickog homoseksualnog kruzoka - najradije bi vidio regionalizovanu bih sa hrvatskom hercegvinom sve do trebinja. nece moci.
-
prleitihi
anteeeeeeeeeeeee..puno sam slip..ali si moj tip..Sta serete,covjek drži koncert u Sarajevu pred 30.000 ljudi i i izadje i kaže Selam alejkum,kao da u Sarajevu i BiH samo muslimani zive,pa covjek nije nikome sporan,nego eto Thompson koji kaze za dom spremni.
-
_BosanaC
Nažalost OHR je nužno zlo zbog krkana kao što su Čavić, Ivanić i Dodik mada ništa nerade. Teško je očekivati sa ovakvom strukturom uposlenih u OHR-u da če se išta promjeniti jer ako pogledate vidječete dasu svi kao i sam Švarc Šiling krstaši. Zbog toga lično nevjerujem da če doči do nekih promjena u radu jer znaš kako se kaže neče zmija na zmiju. Da bi se otklonilo ovakvo pristrasno djelovanje treba insistirati i to ultimativno da se što prije promjeni struktura uposlenih i to fifty-fifty predstavnici iz krčanskih i muslimanskih zemalja pa če doči do drastične promjene i u politici i radu OHR-a. Medžutim ukoliko to nije moguče izvesti onda tu organizaciju treba pod hitno ukinuti.
-
basta sljezove boje
Upisano: 21/06/2007 04:03prleitihi wrote:nije s foruma..ali je jaka..skren'o s puta..Nisam želio praviti nered, želio sam skrenuti pažnju na sebe s obzirom na to da sam Božiji poslanik ili Isus. Imam misiju da se još jednom pojavim i da narod prosvijetlim
srce slatko, koji problemi njega muce u 4 ujutro
-
prleitihi
nema antologije..bez haretove demagogije..Iako nisam glasao za Harisa i uvijek sam bio protivnik njegove politike i slicnih. Sad mu drzim palceve da istraje u svojoj demagogiji i da radikalizuje situaciju do momenta kad ce se neko sjetiti da smjeni i njega i Dodika u istom paketu.
U suprotonom moze se stvarno desiti da Dodik ispuni svoja obecanja i da cak dodje i do tog referenduma, a znamo kakav bi rezultat bio.
-
prleitihi
03:13basta sljezove boje wrote:Upisano: 21/06/2007 04:03prleitihi wrote:nije s foruma..ali je jaka..skren'o s puta..Nisam želio praviti nered, želio sam skrenuti pažnju na sebe s obzirom na to da sam Božiji poslanik ili Isus. Imam misiju da se još jednom pojavim i da narod prosvijetlim
srce slatko, koji problemi njega muce u 4 ujutro
- SaraLe
Njemu je svaki post, u rangu sa ovimzena21 wrote:ovo mi je extraSaraLe wrote:MENE JE KOMPJUTER ISTO ZAJEBAVO USPORAVO NON STOP GASIJO.
SVE ŽIVO SAM MU RADIO DOK GA NISAM OTVORIJO I VIDIJO DA IMA UNUTRA TONA PRAŠINE.FINO SAM GA OČISTIJO I SAD SE NE BUNI.
![]()
![]()
-
prleitihi
elokvantan sam ti majko..Zavatoni wrote:Odlično to ti i elokventno izjavi, al' ne znam na osnovu čega to možeš tako reći. U životu za sve moraš imaš argumente, a ti ih za ovo nemaš.[/color].stochar wrote:kakve to ima veze, kad je Željo opet bolji i veći klub od vas?
-
prleitihi
amanndman na alkohol..Alkohol je opojno sredstvo i kako tako je zabranjeno. Ako alkohol kojim slučajem prestane biti opjno sredstvo a postane recimo ljekovito onda se mjenja propis i onda nije zabranjen. A za svinjsku mast kao ljekovitu nikad nisam čuo ako ti nije problem da pojasniš
s onu stranu đehenema..El_comadante wrote:a jesam li igdje rekao da piše? pa u vjerskim kžnjigama svašta piše pa opet nevjeruješSarafcina wrote:El_comadante wrote: Ne nije. Fino sam rekao hajmo sa druge strane gledati. Neko je rekao da su ljudi u Islamu samo radi kazne da neodu u Đehenem. Ja kažem hajmo neke od Islamskih zabrana pogledati sa druge strane. Priznajem da sam se ovde pogrešno izrazio. Trebo sam reci da je to jedan od razloga a ima ih više
gdje pise da je to jedan od razloga?
sveta hinja..Allah je u pocetku bio simboliziran kao mjesec, bog plodnosti, asociran prvo sa bikom, zatim sa svinjom. odatle i tako simbol bika je 'transportiran' u Indiju, gdje krava postade sveta zivotinja, kao i svinja za jevreje i muslimane. zato im je zabranjeno jesti svinjetinu. mada, stoji da je svinjetina i najnezdravije meso za konzumaciju. radi toga se ne sluzi ni u jednoj bolnici razvijenih zemalja.