Predobro je sve redom.Probala sam juce i svaka mi se sjena svidja,kako su samo sedefaste,posebno ona sjenila u vidu olovke sa dvije boje u jednoj.Wow,onda ona rumenila...otkacila sam.Sve bih da kupim,a jedan komad 10€.Pa ti sad budi normalan.

Moderator: anex

eto, ja cu tebi pokazat kako se sminka, a ti mene ubijedi da su stikle bolje od ravne obucemaccarona wrote:cure, ja sam jos uvijek ne znam nasminkatkatastrofa
![]()
a oblizivanjem sam pojela vec pola labelaod smokve
![]()
mamica papucarka wrote:pa sta ne znasja jutros dosla na kurs, kad one moje hanume "Auuuu, du bist fesch"
![]()
![]()
Malo sminkice nabacis i odmah se sve sjate
ne volim se ni ja capat. Samo diskretno
![]()
ma nemoj se onda ni sminkat. Mlada si. Cuvaj tenmaccarona wrote:mamica papucarka wrote:pa sta ne znasja jutros dosla na kurs, kad one moje hanume "Auuuu, du bist fesch"
![]()
![]()
Malo sminkice nabacis i odmah se sve sjate
ne volim se ni ja capat. Samo diskretno
![]()
ma ne znam onako kao sto ja to zamislima nije znao ni niko drugi dosad
to je problem
sve su to oni probali, al se meni ne svidja
besana wrote:Toplo preporučam BOURJOLE maskaru. Famozna je. Ja je koristim evo druga godina,nice
Da li ste mislili BOURJOIS
mamica papucarka wrote:eto, ja cu tebi pokazat kako se sminka, a ti mene ubijedi da su stikle bolje od ravne obucemaccarona wrote:cure, ja sam jos uvijek ne znam nasminkatkatastrofa
![]()
![]()
Jos ako me naucis hodat u njima
![]()
ma zna mamica, samo se pravi da ne zna:lol: Kao da mi je to neko mudro slovozena21 wrote:mamica papucarka wrote:eto, ja cu tebi pokazat kako se sminka, a ti mene ubijedi da su stikle bolje od ravne obucemaccarona wrote:cure, ja sam jos uvijek ne znam nasminkatkatastrofa
![]()
![]()
Jos ako me naucis hodat u njima
![]()
mamice bona, jel to jos nisi naucila![]()
![]()
![]()
haha, ne znam ni ja... kad god pokusam izgleda ko da me sminkao neki trogodisnjak.maccarona wrote:cure, ja sam jos uvijek ne znam nasminkatkatastrofa
![]()
![]()
danas wrote:hajmo zene![]()
sta koristitesta preporucujete
![]()
koliko para trosite na sminku? kupujete li non-stop?
da vas vidim
postavicu par recepata cim stignemmamica papucarka wrote:interesuje me je ko od vas koristi kakvu masku za lice. Danas sam trazila, ali ono meni sve isto pa ne znam sta da izaberem. Nekako mi jezive one maske sto se skidaju ko koza sa lica![]()
ima li kakva na prirodnoj bazi. Ja znam samo za krastavce i banane + D3 kapi

Super je s pivskim kvascem (može i obični digo). Zamješaj ga u jogurtu i dodaj žlicu meda. Djeluje i protiv prištića, ali prvenstveno osvježava i hrani...mamica papucarka wrote:interesuje me je ko od vas koristi kakvu masku za lice. Danas sam trazila, ali ono meni sve isto pa ne znam sta da izaberem. Nekako mi jezive one maske sto se skidaju ko koza sa lica![]()
ima li kakva na prirodnoj bazi. Ja znam samo za krastavce i banane + D3 kapi