hrasno38 wrote:
A, ti ko imas kvalifikacija? Sta si VK, VKV, KV Sarajlija? Uuuu, a imas i background!!!! Ma, svaka ti cast. Toliko si pametan da ce te sigurno Rusi ukrasti. Ocito, vidim da poznajes tu vrstu beletristike i gledas raznorazne vidovite ove ili one. Ti tako dobro poznajes materiju kvalifikovanosti da li je neko sarajlija, da skoro mogu da garantujem da ti nisi. Znas li zasto? Zato sto je osnovna karakteristika pravih Sarajlija tolerantnost prema svemu, a ti si jako daleko od te osobine. Al' si zato kvalifikovani sarajlija sa backgroundom i pored svega toga arheolog. Izvini sto te nisam prije prepozno strucnjaku, naucnice, covjece sa kvalifikacijom. Budi hadzija, pa reci ja (imenom i prezimenom) kvalifikovani sarajlija sa backgroundom, tvrdim da u Bosni nema piramida i tacka. E, tako rade sarajlije kad su u nesto sigurni 100%. Medjutim, vi ste jedna propala skupina trebica koji pokusavaju da steknu popularnost vjecnim negiranjem i filozofiranjem. Dosadni ste postali. U stavri vi ste dosadni sami sebi i monotoni da to radite iz mrznje prema samom sebi jer se vasa ne pika, vi se nista ne pitate, vi ste jednostavno "NULE". Rekao sam vam da vam je peticija smijesna, bolesna. Ekonomisti iz Beograda, novinari iz Londona sa Beogradskim backgroundom, 80% potpisa ljudi van BiH. Onih strasnih i jakih, koji su bili sigurni da BiH nece ni postojati. U sta vi vjerujete? U stvari vi nevjerujete nikome ko je mimo vasih bolesnih stavova. Rekao sam ne znam da li postoji piramida ili ne i uopste necu da raspravljam u oblastima za koje nisam kvalifikovan, ali za vase bolesti jesam. Trebice, znate li sta je lopata? Zabodite je u Visocicu, pa ako budete u pravu, tom istom lopatom zveknite Osmanagica i tad cete bit ljudi sa backgroundom. Ovako ste samo "sile mraka"!!!!
Dakle, moze biti da si proputovao, ali ti pravopis nije jaca strana (vidi korekcije u crvenoj boji). Pise se: ne vjerujete, a ne nevjerujete. Rekoh malo prije, obrazovanje nedostaje... The eyes are open, the mouth moves, but Mr Brain has long since departed, hasn't he, hrasno38?