PETICIJA za zabranu fondacije "Bosanska piramida Sunca&

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
ludvig

Post by ludvig »

Macuser wrote:Nije tako. Bosni je potreban kredibilitet. Imamo vec Republiku Srpsku koja nas uzasno koci. Ne mozemo rezonovati po principu "zelim da vjerujem", i ako zatvorim oci, pa ih otvorim, cudo ce se desiti. Nema piramide, kao sto nema ni Gospe iz Medjugorja (Vatikan nikada nije priznao zvanicno Gospu iz Medjugorja). Bosna nije zemlja cuda, vec najsiromasnija zemlja u regionu, po kojoj hodaju uzduz i poprijeko ratni zlocinci, vjerski fanatici i sada i zanesenjaci kao Osmanagic.
Osmanagic vise nije sam, fondacija vec ima clanove IMENOM i PREZIMENOM, ne anonimne. Njihovi argumenti izgledaju prilicno uvjeljivo da im se dozovli da istraze podrucje. Pustimo ih da rade, ne smetajmo im, ako im vec necemo pomoci. Ako nista ne nadju bice vremena da im se smijemo ...

I da, otidji u Medjugorje pa ces vidjeti kolko im fali sluzbeno priznanje Vatikana :roll: Ne zna se ko ima vecu kucu tamo :roll:
Macuser

Post by Macuser »

Meni uopste nije u interesu da se smijem Osmanagicu. Ne radi se o tome. Novac se ulaze u nepostojeci objekat, umjesto da se radi na deminiranju okolnih planina i ulaganja u razorene i nove turisticke objekte. Recimo, zimski turizam na Olimpijskim planinama. Uzasno nam nedostaje autoput. Od svega, mi se uhvatili piramida i ponavljamo neka kopa, ako nadje, dobro je, ako ne nadje, opet je dobro. Osmanagica nece zaustaviti nikakva peticija, stvar je otisla predaleko, Bosna valjda vise vjeruje u cuda.
pravimjernik

Post by pravimjernik »

El-bosniaco wrote:pravimjernik

ma j.e.b.o tebe murdif pajto i peti i deseti, koji glupan ,ajoj

Ovi ljudi pravimjernik, znanje, macuses, nisu ljudi koji vole bosnu , to su jedni obicni ljubomorni ustase i cetnici

cu ti ja reci u lice, evo ja sam taliban , boli te k..... :x

ustase i cetnici :x stoje iza ove peticije, niko drugi

normalan covjek moze reci ne vjerujem da je visocica piramida ili tako nesto a ne kao ovi glupani kreteniski

kao sto sam rekao prije opet kazem

brdo ce se prekopat, bilo vam pravo bilo vam krivo , udrite dobro glavom od zid nece li vam lakse biti

u sta glupani torse vrijeme majko mila

cetnici i ustase stoje iz ove peticije budite sigurni CRKNI TE OD MUKE :P
@MOD TRAŽIM DA SE OVA OSOBA BANUJE. RAZLOZI: GORNJE UVREDE (BOLD).
Last edited by pravimjernik on 01/02/2006 20:13, edited 1 time in total.
Macuser

Post by Macuser »

El-bosniaco, ne bih se vozio u avionu sa tobom. Previse si eksplozivan.

:-) :-) :-)

Ja se smijem, a mozda covjek zaista sjedi ispred kompjutera opasan eksplozivom...

:roll:
pravimjernik

Post by pravimjernik »

ludvig wrote: ...neki anonimac peticijom poziva ljude da se potpisu, a on sam ne smije jer se boji? Halo, tebi je to ok? Ovi ostali se ne trebaju bojati? Nije li fer da ih njih upozori da mogu imati probleme, ako ih on je vec imao (ma znam da nije ali eto...malo hipoteticki).
otkud ti možeš znati? :shock: http://peticija.white.prohosting.com/hatemail.htm
Hoce li se naci piramida ili nece u ovoj prici nebitno je, bitno je da promocija vec postoji, te da turisti vec dolaze da vide to cudo od brda.
gdje ti je promocija osim u BiH????? jes doće ti nana iz Ćekrćića ba ona ti je bezbeli pravi torista,a to ti je i nama tu , blizo pravoooo :lol:
Na kraju krajeva i da ne bude piramide, bice ljudi koji ce dolaziti da vide brdo koje je toliko licilo na piramidu da se cak i osnovala fondacija za njeno iskopavanje, pa ako nista da se dobro nasmiju...
što bi čekali sa smijehom kad možemo i odmah: http://www.alternativnahistorija.com/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pravimjernik

Post by pravimjernik »

Macuser wrote:El-bosniaco, ne bih se vozio u avionu sa tobom. Previse si eksplozivan.

:-) :-) :-)

Ja se smijem, a mozda covjek zaista sjedi ispred kompjutera opasan eksplozivom...

:roll:
uopšte nije smiješno! još kad kaže otvoreno kao gore "ja sam taliban" šta čovjek da pomisli? :shock:
ludvig

Post by ludvig »

pravimjernik wrote: što bi čekali sa smijehom kad možemo i odmah: http://www.alternativnahistorija.com/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pazi da se ne budes smijao od muke, a ako ti je do smijeha ocito se dobro zabavljas pred ogledalom :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajmo JURIIIIIIIIIS, eto i mene , :lol: :lol: :lol:
forUMASH

Post by forUMASH »

pravimjernik wrote: uopšte nije smiješno! još kad kaže otvoreno kao gore "ja sam taliban" šta čovjek da pomisli? :shock:
...da vam se mozak pretvorio u piramidu....i jednim' i drugim'.... :D :D :D
pravimjernik

Post by pravimjernik »

ludvig wrote:
pravimjernik wrote: što bi čekali sa smijehom kad možemo i odmah: http://www.alternativnahistorija.com/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pazi da se ne budes smijao od muke, a ako ti je do smijeha ocito se dobro zabavljas pred ogledalom :lol: :lol: :lol: :lol:
@MOD: JOŠ JEDNA PRIJETNJA????? :shock:
Qwert

Post by Qwert »

De ne seri.

Samo uzrecica. :oops: :D
ludvig

Post by ludvig »

pravimjernik wrote:
ludvig wrote:
@MOD: JOŠ JEDNA PRIJETNJA????? :shock:
Ti si lud 100% :shock: :shock: :shock:
Fair Life

Post by Fair Life »

Macuser wrote:Meni uopste nije u interesu da se smijem Osmanagicu. Ne radi se o tome. Novac se ulaze u nepostojeci objekat, umjesto da se radi na deminiranju okolnih planina i ulaganja u razorene i nove turisticke objekte. Recimo, zimski turizam na Olimpijskim planinama. Uzasno nam nedostaje autoput. Od svega, mi se uhvatili piramida i ponavljamo neka kopa, ako nadje, dobro je, ako ne nadje, opet je dobro. Osmanagica nece zaustaviti nikakva peticija, stvar je otisla predaleko, Bosna valjda vise vjeruje u cuda.
Jos samo treba da dodje Alisa u ovu Nasu Zemlju Cudesa...

Image
Macuser

Post by Macuser »

Image
kekec

Post by kekec »

Macuser wrote:Image
Monumentalno ! :shock:

Koji bi ovdje turizam "pao".
A tek koje bi mogusnosti imali
prodavaci suvenira. :-D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Macuser wrote:Ti nisi, niti ces biti. Nemere! Nemas kvalifikacija, fali ti background. Da kazem da mi je zao, bilo bi licemjerno. Nego reci mi, onako posteno, vjerujes li ti u letece cilime i da zlato "hoda" kada se zakopa i je li tacno da se dzini sakupljaju preko noci, ako se ostave mrvice od hljeba na stolu?
A ti ko imas kvalifikacija? Sta si VK, VKV, KV Sarajlija. Uuuu a imas i background!!!! Ma svaka ti cast. Toliko si pametan da ce te sigurno Rusi ukrasti. Ocito vidim da poznajes tu vrstu beletristike i gledas raznorazne vidovite ove ili one. Ti tako dobro poznajes materiju kvalifikovanosti da li je neko sarajlija da skoro mogu da garantujem da ti nisi. Znas li zasto? Zato sto je osnovna karakteristika pravih Sarajlija tolerantnost prema svemu a ti si jako daleko od te osobine. Al si zato kvalifikovani sarajlija sa backgroundom i pored svega toga arheolog. Izvini sto te nisam prije prepozno strucnjaku, naucnice, covjece sa kvalifikacijom. Budi hadzija, pa reci ja (imenom i prezimenom) kvalifikovani sarajlija sa backgroundom tvrdim da u Bosni nema piramida i tacka. E tako rade sarajlije kad su u nesto sigurni 100%. Medjutim vi ste jedna propala skupina trebica koji pokusavaju da steknu popularnost vjecnim negiranjem i filozofiranjem. Dosadni ste postali. U stavri vi ste dosadni sami sebi i monotoni da to radite iz mrznje prema samom sebi jer se vasa ne pika, vi se nista ne pitate, vi ste jednostavno "NULE". Rekao sam vam da vam je peticija smijesna, bolesna. Ekonomisti iz Beograda, novinari iz Londona sa Beogradskim backgroundom, 80% potpisa ljudi van BiH. Onih strasnih i jakih koji su bili sigurni da BiH nece ni postojati. U sta vi vjerujete. U stvari vi nevjerujete nikome ko je mimo vasih bolesnih stavova. Rekao sam ne znam da li postoji piramida ili ne i uopste necu da raspravljam u oblastima za koje nisam kvalifikovan ali za vase bolesti jesam. Trebice znate li sta je lopata? Zabodite je u Visocicu pa ako budete u pravu tom istom lopatom zveknite Osmanagica i tad cete bit ljudi sa backgroundom. Ovako ste samo "sile mraka"!!!!
ludvig

Post by ludvig »

hrasno38 wrote:
Macuser wrote:Ti nisi, niti ces biti. Nemere! Nemas kvalifikacija, fali ti background. Da kazem da mi je zao, bilo bi licemjerno. Nego reci mi, onako posteno, vjerujes li ti u letece cilime i da zlato "hoda" kada se zakopa i je li tacno da se dzini sakupljaju preko noci, ako se ostave mrvice od hljeba na stolu?
A ti ko imas kvalifikacija? Sta si VK, VKV, KV Sarajlija. Uuuu a imas i background!!!! Ma svaka ti cast. Toliko si pametan da ce te sigurno Rusi ukrasti. Ocito vidim da poznajes tu vrstu beletristike i gledas raznorazne vidovite ove ili one. Ti tako dobro poznajes materiju kvalifikovanosti da li je neko sarajlija da skoro mogu da garantujem da ti nisi. Znas li zasto? Zato sto je osnovna karakteristika pravih Sarajlija tolerantnost prema svemu a ti si jako daleko od te osobine. Al si zato kvalifikovani sarajlija sa backgroundom i pored svega toga arheolog. Izvini sto te nisam prije prepozno strucnjaku, naucnice, covjece sa kvalifikacijom. Budi hadzija, pa reci ja (imenom i prezimenom) kvalifikovani sarajlija sa backgroundom tvrdim da u Bosni nema piramida i tacka. E tako rade sarajlije kad su u nesto sigurni 100%. Medjutim vi ste jedna propala skupina trebica koji pokusavaju da steknu popularnost vjecnim negiranjem i filozofiranjem. Dosadni ste postali. U stavri vi ste dosadni sami sebi i monotoni da to radite iz mrznje prema samom sebi jer se vasa ne pika, vi se nista ne pitate, vi ste jednostavno "NULE". Rekao sam vam da vam je peticija smijesna, bolesna. Ekonomisti iz Beograda, novinari iz Londona sa Beogradskim backgroundom, 80% potpisa ljudi van BiH. Onih strasnih i jakih koji su bili sigurni da BiH nece ni postojati. U sta vi vjerujete. U stvari vi nevjerujete nikome ko je mimo vasih bolesnih stavova. Rekao sam ne znam da li postoji piramida ili ne i uopste necu da raspravljam u oblastima za koje nisam kvalifikovan ali za vase bolesti jesam. Trebice znate li sta je lopata? Zabodite je u Visocicu pa ako budete u pravu tom istom lopatom zveknite Osmanagica i tad cete bit ljudi sa backgroundom. Ovako ste samo "sile mraka"!!!!
Ma pusti malog :lol: dosta mu je bilo za danas :lol: :lol: :lol:
hrasno38

Post by hrasno38 »

Macuser wrote:Image
E vidis svako pati za onim sto nema ili za pravilnom upotrebom toga istog : Ma polako narast ce, ti si kvalifikovani sarajlica sa backgroundom :) a za sve ostolo cemo kriviti majku prirodu!
Macuser

Post by Macuser »

Hrasno38 i Ludvig (koja palanacka zelja za noble nadimkom), vas osnovni problem je OBRAZOVANJE (odnosno nedostatak istog).

@hrasno38
U tvojoj mozdanoj celiji ima izgleda mjesta samo za visocku piramidalnu ublehu i nista vise. Kada bi gladni ljudozder otvorio tvoju glavu pronasao bi mozak jedva dovoljan da prekrije cajno pecivo.

Dati pravo glasa ljudima kao sto ste vi znaci vjerovati u Aladina, kamenovati prestupnike i jesti govna za veceru.
bagavac

Post by bagavac »

hihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hrasno38

Post by hrasno38 »

Macuser wrote:Hrasno38 i Ludvig (koja palanacka zelja za noble nadimkom), vas osnovni problem je OBRAZOVANJE (odnosno nedostatak istog).

@hrasno38
U tvojoj mozdanoj celiji ima izgleda mjesta samo za visocku piramidalnu ublehu i nista vise. Kada bi gladni ljudozder otvorio tvoju glavu pronasao bi mozak jedva dovoljan da prekrije cajno pecivo.

Dati pravo glasa ljudima kao sto ste vi znaci vjerovati u Aladina, kamenovati prestupnike i jesti govna za veceru.
Slusaj balavac da bi postao "obrazovan" moras prvo nauciti da citas sto je tebi ocito to promaklo. Citirat cu sam sebe:
"Rekao sam ne znam da li postoji piramida ili ne i uopste necu da raspravljam u oblastima za koje nisam kvalifikovan ali za vase bolesti jesam".
A vjerovati ljudima kao sto si ti znaci ostati u istom mraku koji nas okruzuje ovih 15-tak godina gdje se suplje price, filozofiranja i pusta obecanja nasih "obrazovanih" prodaju ne na kile nego na tone. Moje mozdane celije sam u zivotu ispunjavao raznim stvarima i vidio sam stvari koje ti mozes da vidis samo na TV-u, prosao vise od pola zemaljske kugle, vecerao u najpoznatijim restoranima, popio viski u Skotskoj, prije dva mjeseca obisao Taj Mahal a zatim preletio preko vrha svijeta do Crvenog Trga i bombasticnih Ruskinja. U Tokiu popio sake a u Kini gledao da me ne pokupi kakav biciklista cak i na Kineskom zidu. Vidis te stvari ispunjavaju moje mozdane celije i povjerenje prema ljudima ili bolje reci davanje sanse svakome. Obrisi nos i idi piskiti i spavati a ja cu ti uskoro ispricati koliko je minusa u Otawi i koliko ajkula ima u okolini Brisbejna. Cao Aladine i lijepo mi pajki ali ne zaboravi staviti pelene!
ludvig

Post by ludvig »

Macuser wrote:
Aladin nam je veceras ruzno vecerao :shock: ?
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

hrasno38 wrote: prosao vise od pola zemaljske kugle, vecerao u najpoznatijim restoranima, popio viski u Skotskoj, prije dva mjeseca obisao Taj Mahal a zatim preletio preko vrha svijeta do Crvenog Trga i bombasticnih Ruskinja. U Tokiu popio sake a u Kini gledao da me ne pokupi kakav biciklista cak i na Kineskom zidu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-) :-)
Macuser

Post by Macuser »

hrasno38 wrote: A, ti ko imas kvalifikacija? Sta si VK, VKV, KV Sarajlija? Uuuu, a imas i background!!!! Ma, svaka ti cast. Toliko si pametan da ce te sigurno Rusi ukrasti. Ocito, vidim da poznajes tu vrstu beletristike i gledas raznorazne vidovite ove ili one. Ti tako dobro poznajes materiju kvalifikovanosti da li je neko sarajlija, da skoro mogu da garantujem da ti nisi. Znas li zasto? Zato sto je osnovna karakteristika pravih Sarajlija tolerantnost prema svemu, a ti si jako daleko od te osobine. Al' si zato kvalifikovani sarajlija sa backgroundom i pored svega toga arheolog. Izvini sto te nisam prije prepozno strucnjaku, naucnice, covjece sa kvalifikacijom. Budi hadzija, pa reci ja (imenom i prezimenom) kvalifikovani sarajlija sa backgroundom, tvrdim da u Bosni nema piramida i tacka. E, tako rade sarajlije kad su u nesto sigurni 100%. Medjutim, vi ste jedna propala skupina trebica koji pokusavaju da steknu popularnost vjecnim negiranjem i filozofiranjem. Dosadni ste postali. U stavri vi ste dosadni sami sebi i monotoni da to radite iz mrznje prema samom sebi jer se vasa ne pika, vi se nista ne pitate, vi ste jednostavno "NULE". Rekao sam vam da vam je peticija smijesna, bolesna. Ekonomisti iz Beograda, novinari iz Londona sa Beogradskim backgroundom, 80% potpisa ljudi van BiH. Onih strasnih i jakih, koji su bili sigurni da BiH nece ni postojati. U sta vi vjerujete? U stvari vi nevjerujete nikome ko je mimo vasih bolesnih stavova. Rekao sam ne znam da li postoji piramida ili ne i uopste necu da raspravljam u oblastima za koje nisam kvalifikovan, ali za vase bolesti jesam. Trebice, znate li sta je lopata? Zabodite je u Visocicu, pa ako budete u pravu, tom istom lopatom zveknite Osmanagica i tad cete bit ljudi sa backgroundom. Ovako ste samo "sile mraka"!!!!
Dakle, moze biti da si proputovao, ali ti pravopis nije jaca strana (vidi korekcije u crvenoj boji). Pise se: ne vjerujete, a ne nevjerujete. Rekoh malo prije, obrazovanje nedostaje... The eyes are open, the mouth moves, but Mr Brain has long since departed, hasn't he, hrasno38?
Last edited by Macuser on 02/02/2006 00:55, edited 1 time in total.
neutral

Post by neutral »

ovaj Macuser je bas komican...
covjek nije propustio ni zarez da koriguje...
Macuser

Post by Macuser »

Naravno. Tako su nas jos u osnovnoj skoli ucili da pisemo.
Locked