Glasati za SDP "i pored svega, jer SAMO oni imaju sansu
-
vodolija_33
Fair, možda ja znam da lupetam ali isto tako znam da reći nešto i uraditi nešto vezano za TO SU DVIJE RAZLIČITE STVARI.
Eto on je rekao da je to sramno i on je završio svoju domaću zadaću i sad bi on trebao da bude narodni heroj jer je to kazao. Po tome smo mi svi narodni heroji, jer imamo isto mišljenje. Razlika je u tome što građani kao pojedinci ne mogu bitno uticati na odlučivanje na "visokom nivou" jer nas niko ne pita slažemo li se s nečim ili ne, a on i slični njemu mogu (mislim na političare)!
Topao savjet, poradi na svom vokabularu. Žalosno je da neko tvojih godina priča na ovakav način.
Ne vrijeđaš mene ovakvim nastupom, nego sebe. 
Lijep pozdrav
Eto on je rekao da je to sramno i on je završio svoju domaću zadaću i sad bi on trebao da bude narodni heroj jer je to kazao. Po tome smo mi svi narodni heroji, jer imamo isto mišljenje. Razlika je u tome što građani kao pojedinci ne mogu bitno uticati na odlučivanje na "visokom nivou" jer nas niko ne pita slažemo li se s nečim ili ne, a on i slični njemu mogu (mislim na političare)!
Topao savjet, poradi na svom vokabularu. Žalosno je da neko tvojih godina priča na ovakav način.
Lijep pozdrav
-
Vingo
Tek sad vidjeh ovo...a koliko mu je godina?Fair Life wrote:Naucio sam ja sebe trpjeti...vodolija_33 wrote:(...)
Topao savjet, poradi na svom vokabularu. Žalosno je da neko tvojih godina priča na ovakav način.Ne vrijeđaš mene ovakvim nastupom, nego sebe.
Lijep pozdrav
- Fair Life
Pravi mjehurice... u hladnoj vodi.Vingo wrote:Ali vodolija, poslanici SDP su od samog pocetka u Parlamentu glasali protiv....Bili su nadglasani. Mislim da su u ovom konkretnom slucaju jedino oni konzistentni od pocetka do kraja. I da su uradili sve sto su mogli.
- Vodenjak
Ubice nas "kratka pamet"...vodolija_33 wrote:Fair, možda ja znam da lupetam ali isto tako znam da reći nešto i uraditi nešto vezano za TO SU DVIJE RAZLIČITE STVARI.
Topao savjet, poradi na svom vokabularu. Žalosno je da neko tvojih godina priča na ovakav način.Ne vrijeđaš mene ovakvim nastupom, nego sebe.
Lijep pozdrav
- Fair Life
-
vodolija_33
Ma nisi ti bolan tako komplexan kao što mislišFair Life wrote:Naucio sam ja sebe trpjeti...vodolija_33 wrote:(...)
Lijep pozdrav
-
Vingo
Hoces mi pojasnit mjehurice i hladnu vodu?Fair Life wrote:Nebrojeno sam puta na ovom forumu procitao vapaje... "da se ne zaboravi".
Pitam se... sta mogu zaboraviti oni koji nisu u stanju zapamtili...
Jebiga...
Evo opet ja "u ovim godinama" sa ovim 'jebiga' uvrijedih sebe.
-
vodolija_33
ljubice, nisi ti na tom "nivou" da bi razumjela i smatraj se sretnom zbog te činjeniceVingo wrote:Hoces mi pojasnit mjehurice i hladnu vodu?Fair Life wrote:Nebrojeno sam puta na ovom forumu procitao vapaje... "da se ne zaboravi".
Pitam se... sta mogu zaboraviti oni koji nisu u stanju zapamtili...
Jebiga...
Evo opet ja "u ovim godinama" sa ovim 'jebiga' uvrijedih sebe.
-
kub lajkan
Nesto nacuh na tv-u juce o nultoj stopi na hljeb, mlijeko, stampu... cini mi se... samo ne znam od kad...
Vjerovatno ima veze s tim sto SDP samo prica...
Vjerovatno ima veze s tim sto SDP samo prica...
-
Curranphill
#267 sdp nije odgovor
mislim da SDP uopšte nije opozicija onakva kakva bi trebala biti! razlozi njihovog djelovanja u opoziciji nisu moralne i etičke prirode! tako ja mislim! zato što su onu imali priliku da budu pozicija i nisu napravili neke ogromne promjene koje sad zagovaraju! imali su sansu za poprave stanje ali nisu je iskoristili! mislim da SDP vecinom cine svi oni koji jos zale za Titom i Yugoslavijom pod paravanom socijaldemokratska partija! nama u Bosni treba prava isitinska opozicija koja ce, kao sto je Wanderer vec napisao, iz moralnih, etickih i drugih motiva raditi ono sto opozicija radi a ne kad dodju na vlast nastaviti kao i svi dosad! moj izbor definitivno nije SDP! Ne trebaju se ostale stranke generalizirati po nekim likovima ciji se stavovi nekom ne svidjaju! na kraju, ja se pitam kakve koristi ima od ovog pishanja uz vjetar kad nemamo nikakve sanse da promjenimo danasnje stanje!nazalost! i onda kad dodju izbori vecina nikako ne glasa! zasto?!
-
vratnik
#268 Re: sdp nije odgovor
Ovo ne kontam, haj pojasni molim te.Curranphill wrote:mislim da SDP uopšte nije opozicija onakva kakva bi trebala biti! razlozi njihovog djelovanja u opoziciji nisu moralne i etičke prirode! tako ja mislim! zato što su onu imali priliku da budu pozicija i nisu napravili neke ogromne promjene koje sad zagovaraju! imali su sansu za poprave stanje ali nisu je iskoristili! mislim da SDP vecinom cine svi oni koji jos zale za Titom i Yugoslavijom pod paravanom socijaldemokratska partija! nama u Bosni treba prava isitinska opozicija koja ce, kao sto je Wanderer vec napisao, iz moralnih, etickih i drugih motiva raditi ono sto opozicija radi a ne kad dodju na vlast nastaviti kao i svi dosad! moj izbor definitivno nije SDP! Ne trebaju se ostale stranke generalizirati po nekim likovima ciji se stavovi nekom ne svidjaju! na kraju, ja se pitam kakve koristi ima od ovog pishanja uz vjetar kad nemamo nikakve sanse da promjenimo danasnje stanje!nazalost! i onda kad dodju izbori vecina nikako ne glasa! zasto?!
Neko gore spomenu Zlatka i kako on sad nesto pjeni: pa eto i dijasporci su ljetos slusali na radiju da se covjek ubi da ne dodje do jedinstvene stope, ako je vec PDV neizbjezan. Nista. Gdje su bili dusebriznici i cuvari bosanskih isteresa (bosanskih u stilu bosnjacki, srpski, hrvatski) da nas spasavaju.. Sutili ko P**ke. A sad laju.
Sta na ovo reci.. Ja bih samo da citiram edu maajku: MATER VAM JEBEM!!!
-
Vingo
#269 Re: sdp nije odgovor
Ostale stranke se ne trebaju generalizirat po nekim likovima, ali SDP treba??? Iskreno, sve sto lose sam ja do dana danasnjeg cula na racun SDP-a bilo je na racun Zlatka Lagumdzije...Curranphill wrote:mislim da SDP uopšte nije opozicija onakva kakva bi trebala biti! razlozi njihovog djelovanja u opoziciji nisu moralne i etičke prirode! tako ja mislim! zato što su onu imali priliku da budu pozicija i nisu napravili neke ogromne promjene koje sad zagovaraju! imali su sansu za poprave stanje ali nisu je iskoristili! mislim da SDP vecinom cine svi oni koji jos zale za Titom i Yugoslavijom pod paravanom socijaldemokratska partija! nama u Bosni treba prava isitinska opozicija koja ce, kao sto je Wanderer vec napisao, iz moralnih, etickih i drugih motiva raditi ono sto opozicija radi a ne kad dodju na vlast nastaviti kao i svi dosad! moj izbor definitivno nije SDP! Ne trebaju se ostale stranke generalizirati po nekim likovima ciji se stavovi nekom ne svidjaju! na kraju, ja se pitam kakve koristi ima od ovog pishanja uz vjetar kad nemamo nikakve sanse da promjenimo danasnje stanje!nazalost! i onda kad dodju izbori vecina nikako ne glasa! zasto?!
A prica o tome kako su oni bili u prilici za dvije godine promijeniti ono sto je sistematski unistavano prethodnih 10...je za malu djecu (djeco, oprostite sto vas ovim vrijedjam!).
-
privremeni
#270 Re: sdp nije odgovor
Ne razumijes ti to Vingo (kao ni jaVingo wrote:Curranphill wrote:mislim da SDP uopšte nije opozicija onakva kakva bi trebala biti! razlozi njihovog djelovanja u opoziciji nisu moralne i etičke prirode! tako ja mislim! zato što su onu imali priliku da budu pozicija i nisu napravili neke ogromne promjene koje sad zagovaraju! imali su sansu za poprave stanje ali nisu je iskoristili! mislim da SDP vecinom cine svi oni koji jos zale za Titom i Yugoslavijom pod paravanom socijaldemokratska partija! nama u Bosni treba prava isitinska opozicija koja ce, kao sto je Wanderer vec napisao, iz moralnih, etickih i drugih motiva raditi ono sto opozicija radi a ne kad dodju na vlast nastaviti kao i svi dosad! moj izbor definitivno nije SDP! Ne trebaju se ostale stranke generalizirati po nekim likovima ciji se stavovi nekom ne svidjaju! na kraju, ja se pitam kakve koristi ima od ovog pishanja uz vjetar kad nemamo nikakve sanse da promjenimo danasnje stanje!nazalost! i onda kad dodju izbori vecina nikako ne glasa! zasto?!
Ostale stranke se ne trebaju generalizirat po nekim likovima, ali SDP treba??? Iskreno, sve sto lose sam ja do dana danasnjeg cula na racun SDP-a bilo je na racun Zlatka Lagumdzije...
A prica o tome kako su oni bili u prilici za dvije godine promijeniti ono sto je sistematski unistavano prethodnih 10...je za malu djecu (djeco, oprostite sto vas ovim vrijedjam!).
Izgleda da je sve u kasikama, onim zlatnim...
- Fair Life
#271 Re: sdp nije odgovor
Nemoj sam... cekaj!vratnik wrote:(...)
Ja bih samo da citiram edu maajku: MATER VAM JEBEM!!!
-
mostarac
U Mostaru veceras dvije eksplozije (vjerovatno obracun mafije)

nevjerujem paddy-u koji sa zlocincima pije
i nevjerujem efendiji koji na politiku brije
oni ne zele suzivot to su pokvarene zmije
e da znate narod nije vise naivan ko prije
ja volim Bosnu, a vi je gazite na podu mirnu
ja predstavljam drzavu koja jos nema himnu
vi predstavljate tri naroda a kradete u timu
e jebem vam mater u picku sad mjenjamo klimu
HAJMO IH RUSIT MATER IM JEBEM

nevjerujem paddy-u koji sa zlocincima pije
i nevjerujem efendiji koji na politiku brije
oni ne zele suzivot to su pokvarene zmije