Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja te pitam zasto ne slavis sa svojima? Nisi slucajno na bosanskom forumu! a do juce si prodavala pricu o nekom prijateljstvu jebem ti nas naivne bosance kad nasijedamo na suplju
micika wrote:ja te pitam zasto ne slavis sa svojima? Nisi slucajno na bosanskom forumu! a do juce si prodavala pricu o nekom prijateljstvu jebem ti nas naivne bosance kad nasijedamo na suplju
micika wrote:ja te pitam zasto ne slavis sa svojima? Nisi slucajno na bosanskom forumu! a do juce si prodavala pricu o nekom prijateljstvu jebem ti nas naivne bosance kad nasijedamo na suplju
A divi naši bjednika slave pobjedu žive u Bosni navijaju za Srbiju. Pa nije ni čudo što je republika srpska u odnosu na nas nenormalno bjedna. Pa kako očekuju normalan život kada nevole vlastitu zemlju. Kakva je ro budučnos što se tiče njih?
keran wrote:Gledo'o sam i dnevnik RS-a
Ma ni spomena o belaju i ozljedjenim. Samo prica o pobjedi i slavlju i snimak slavlja iz Banja Luke?!
Na BK su fakat sve objavili... svaka im cast
//////
KENO, ime moje, svaka ti cast!
Kud ga ne udari... [/img]
Zaboravih:
A na PINK BH prekinuli emisiju 'Sve zbog ljubavi', da ne bi izazvali gnjev bosanaca, jer je iduci prilog bio Bora Corba sa nekom pjesmom.
I Pinku svaka cast!
Sta je sa tobom?
:D:D PMS :D:D
Komi ne vuci me za jezik,lanut cu ti stagod boli tebe burek ti se vazda okreces kako vjetar puse
keran wrote:
Zaboravih:
A na PINK BH prekinuli emisiju 'Sve zbog ljubavi', da ne bi izazvali gnjev bosanaca, jer je iduci prilog bio Bora Corba sa nekom pjesmom.
I Pinku svaka cast!
keran wrote:
Zaboravih:
I Pinku svaka cast!
jeftin marketinski potez.
MoRe bit' bidne a moRe bit' ne bidne...
Al' to malo ljudi zna... nisu zvonili na sva zvona
helo wrote:A divi naši bjednika slave pobjedu žive u Bosni navijaju za Srbiju. Pa nije ni čudo što je republika srpska u odnosu na nas nenormalno bjedna. Pa kako očekuju normalan život kada nevole vlastitu zemlju.
Kako to mislis "ne vole svoju zemlju"?!
Pa vole oni SVOJU ZEMLJU Republiku Srpsku !!!
shumska je blentitet a ne drzava sto se topi sve vise i vise dakle nisi upravu
daBogda te sajkace djeci svojoj na grobovima nosili.
@ Ana Kad je tvoja reprezentacija igrala u Sarajevu nije dosao nijedan tvoj navijac iz Srbije. I ono malo cetnickog jada sto je doslo sa Pala je otislo zivo i zdravo iz Sarajeva i nije im dlaka sa glave falila. Neki dan si se nesto cudila sto dolazi "samo 500 navijaca". Za tebe je svaki od tih 500 gospoda plave krvi kojoj se obracas cuceci na toj tvojoj pecurci koju zoves glava i o tim ljudima ti mozes misliti samo sa postovanjem.
Iz zemlje si koja gostoljubivost iskazuje topovskim udarima i kamenjem. I ti onda dolazis na ove BH forum i nesto pricas? Mars stoko srbijanska!
Last edited by _BaykoNoor_ on 13/10/2005 00:34, edited 1 time in total.
Baš me zanima šta bi ti uradio ili uradila šta god da si kada bi ti oko izvadili ili kada bi ti fizički bol nanjeli dali bi ti se gadzo stolicama. Dabogda im sve polomili majku im. Nacičku!
vidi topica sto je neki srbijanski kARinas otvorio. covjek nam cestita i zove nas amaterima. jos nam govori da smo imali srece... e jadu jadni srbijanski sumski