zar je dostle doslo...horns&drums wrote:Ja sam desnicar po sexu![]()
![]()
![]()
SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV
- danas
pa zlata ti je nebosnjakinja...rei wrote:ejs jest ti odgovordanas wrote:svi ostali iz desnice osim bosnjaka su banovani do sada...rei wrote:
ma covjece opet ne kontas a gdje su u desnici svi drugi osim Bosnjaka...
![]()
![]()
proziran
-
rei
novalic wrote:a daj mi reci gdje to ima respektabilna ljevica.. nema ni toga...danas wrote:pa nema vise respektibilne desnice...A wrote: Molim te da mi objasnis - sta je lose u tome sto je neko desnica?
Otkad je to uvreda ne biti ljevicar?![]()
teoretski postoji, pa ni descni centar mi nije stran (teoretski)... ali kad vidis ko ti je raja u desnici (bush and co.![]()
![]()
), prepadnes se... pa nece niko da je desnica... a i inace, znas kako smo svi progresivni, ubij boze... a i realisticni glede samospoznaje...
![]()
![]()
![]()
samo pojedinci...
pape je trebao odabrati jos jednu struju.. demokrate..
ps
jedino da je pomislio da tu nema koga upisati...
pss
nemoj vise da ljutis rei ovakvim ozbiljnim temama
ma covjece kakvi ljuta , kad istina ispliva na povrsinu
ne mogu biti ljuta
-
rei
A wrote:Hoces reci da su Demokrati - ljevicari?danas wrote:pa nema vise respektibilne desnice...A wrote: Molim te da mi objasnis - sta je lose u tome sto je neko desnica?
Otkad je to uvreda ne biti ljevicar?![]()
teoretski postoji, pa ni descni centar mi nije stran (teoretski)... ali kad vidis ko ti je raja u desnici (bush and co.![]()
![]()
), prepadnes se... pa nece niko da je desnica... a i inace, znas kako smo svi progresivni, ubij boze... a i realisticni glede samospoznaje...
![]()
![]()
![]()
Ma daaaaj ....
Nego ovdje, na forumu, je uglavnom glavna uvreda "komunjaro". Zato mi sad nije jasno - otkud je bolje biti medju lijevima, nego medju desnima
Gledajuci ove reakcije, SDP prolazi za slijedecim izborima k'o ista
nedaj boze da takvi kao vecina vas predstavlja ljevicu ili
su i oni takvi
dobro dobro necu vise samo glasno razmisljam
-
novalic
ljuta.. da ti nisi malo pobrko loncice.. tamo cim napises par rijeci, odma' ljuta.... malo morgen.. gdje si ti to procitao da sam ljuta, ili pises sto bi ti bilo drago da jesam...zijancer wrote:rei se puno manje naljutila na ovoj temi, nego ti na onoj o kardinalu Puljicunovalic wrote: pss
samo ti reci, mogu ja
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Dodje, prodje pa opet dodje i prodje...danas wrote:zar je dostle doslo...horns&drums wrote:Ja sam desnicar po sexu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
car-x
potpuno liberalna stranka i onda kao drugi adut, vecinski zenska.. sovinizam u samom osnivanju..novalic wrote:eto, pape, fale i liberali...
ja se predlazem za predsjednika potpuno liberalne, vecinski zenske, stranke..
ps...
primamo desnicare (po sexu, naravno)
fuj..
-
novalic
car-x wrote:potpuno liberalna stranka i onda kao drugi adut, vecinski zenska.. sovinizam u samom osnivanju..novalic wrote:eto, pape, fale i liberali...
ja se predlazem za predsjednika potpuno liberalne, vecinski zenske, stranke..
ps...
primamo desnicare (po sexu, naravno)
fuj..
jok, feminizam.. ali onaj izvorni.. agresivni
- Vodenjak
Eto vidis @rei kako jednostavno upadas u zamku onih koje TI ovdje zoves Bosnjacima!rei wrote:eh care nisam ja kriva sto ti nisi tu pa ne citas postove, ja sam davno rekla da ja znam sta sam, kako me pape vidio to je njegov problem,car-x wrote:rei, meni se cini da si ti malo povrijedjena sto te pape turio u desnicu, pa sad malo sarkasticno lupas..rei wrote:isla ja mahsuz pogledala pa nema ti na mapi hahah, nego sad ces
tii tamo pa ce biti 100% osovina zla
![]()
ali mi krivo
sto je Bosnjake listom stavio u desnicu i to ispade eto Bosnjaci nisu za gradjansko drustvo a svi ostali jesu (ko sto kaze zijancer glavna osovina zla) , dok je na terenu u stvarnom zivotu situacija sasvim drugacija, a ima ih dosta koje je smjestio u ljevicare a u stvari su cisti i ortodoksni desnicari bar ono sto mogu zakljuciti iz njihovih postova, u ljevici su ti i oni namazani licemjeri ..... ali nejse..... nego care ja mislim
da ti lupasali ne zamjerim ti , ko bi se sve snasao u ovome sranju
od parlamenta
Ja sam ubijedjen da medju sve i jednim kriticarem sadasnjeg bosnjackog rukovodstva i bosanskohercegovackog ustrojstva nema ni jednog koji smatra Bosnjake kao narod losim momcima (dobro, dobro, i djevojkama!
Naprotiv, @rei!
Siguran sam da se mnogi ovdje okome na one koji se predstavljaju bosnjackim vodjama samo iz razloga sto su ti isti odrpanci, tako bezobzirno i bespostedno izdali upravo svoj, bosnjacki narod, a onda i drzavu Bosnu i Hercegovinu!
Napadaju njih @rei zato jer su oni samo gomila nadobudnih lazljivaca, kriminalaca i zadnjeg olosa (cast pojedinim, ali BAS POJEDINIM izuzecima!) koja je opljackala, a onda i moralno i duhovno i materijalno opustosila upravo svoj - bosnjacki narod!
Napadaju ih jer su ti isti idioti medili od pocetka o "multi-sekularno-jedinstvenoj" Bosni i Hercegovini, a u stvari puhali u isti curak sa najvecim krvnicima bas bosnjackog naroda, ali i istrebljivacima svega onoga sto je bilo bosansko!
Probaj da na kraju shvatis da postoje, ali stvarno postoje ljudi koji su se oduprijeli njihovom nacionalistickom zovu i nisu nasjeli na njihove price da je napad na njih ujedno i napad na "vjeru i naciju" koju, eto, kao oni predstavljaju i za koje se bore!
Te su bljuvotine, nadam se, kod mnogih vec davno prozvakane...
Jos samo da ih narod i ispljune!
A i to valjda jednog dana!
- danas
sad mi zaista nisi jasna... grozis se na pripadnike lijeve opcije...rei wrote: nedaj boze da takvi kao vecina vas predstavlja ljevicu ili
su i oni takvisamo premazani ,
pa posto si ti premazana samo jednom a ne sa vise boja, onda zaista i ne pripadas u tu i takvu ljevicu... u cemu je problem?
-
zijancer
Pa i nije basA wrote: Nego ovdje, na forumu, je uglavnom glavna uvreda "komunjaro".
Ima i drugih uvreda
Ni laznim komunjarama nije mane
Pa, kad bi oni koji se izdaju za komuniste (ili SDP, kako hoces), zaista i glasali za njih, vjerovatno bi i pobijedili. Nego uglavnom, sve prica kao i prije rata. Koga god pitas, glasao za reformiste, a nacionalne stranke pobijedise.A wrote: Gledajuci ove reakcije, SDP prolazi za slijedecim izborima k'o ista
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Pape je pozdravio i sa shalom
srce mi je ko Rusija sada
:D
-
zijancer
Pa mislio sam da samo u ljutnji covjek moze napisati onakve nebulozenovalic wrote:ljuta.. da ti nisi malo pobrko loncice.. tamo cim napises par rijeci, odma' ljuta.... malo morgen.. gdje si ti to procitao da sam ljuta, ili pises sto bi ti bilo drago da jesam...zijancer wrote:rei se puno manje naljutila na ovoj temi, nego ti na onoj o kardinalu Puljicunovalic wrote: pss
samo ti reci, mogu ja
Karla prozove Vatikan, a ti to odmah tumacis kao napad na sve Hrvate i kao nekakvu kolektivnu odgovornost
Ako si sve ono pisala potpuno smirena, onda
-
zijancer
Pa ti valjda najbolje znas koji si nacionalistaA wrote:Ne odgovori ti meni, a pitala sam te - koji sam ja nacionalista?rei wrote:nedaj boze da takvi kao vecina vas predstavlja ljevicu ili su i oni takvisamo premazani ,
Jednostavno - osjetim taj poriv u sebi, a ne znam jos kojima da se prikljucim
Nekako se doimas kao osoba sigurna u svoje poteze, pa sam mislio da se vec sama prikljucila
-
novalic
ja to tumacila kao napad na sve hrvate..
ja cu stvarno pripaziti sta pisem, ali bih te zamolila da i ti pripazis sta citas...
ili, jos bolje, citaj kako je napisano, nista izmedju redaka... i upotrijebi mastu na drugoj strani.. opusti se...
i ne trazi belaja, nije mi do svadje, nego do zajebancije..

ja cu stvarno pripaziti sta pisem, ali bih te zamolila da i ti pripazis sta citas...
ili, jos bolje, citaj kako je napisano, nista izmedju redaka... i upotrijebi mastu na drugoj strani.. opusti se...
i ne trazi belaja, nije mi do svadje, nego do zajebancije..
- danas
ljevice vise nema... demokrate nisu desnicari, i to je u ovom trenutku najbolje cemu se neko moze nadati.A wrote: Hoces reci da su Demokrati - ljevicari?Ma daaaaj ....
Nego ovdje, na forumu, je uglavnom glavna uvreda "komunjaro". Zato mi sad nije jasno - otkud je bolje biti medju lijevima, nego medju desnima
Gledajuci ove reakcije, SDP prolazi za slijedecim izborima k'o ista
a u parlamentu treba dodati jos dosta opcija koje fale... recimo, anarhisti...
-
car-x
nista piva misko.. da se ne vrijedjaju nicija vjerska osjecanja.. tek na pauzi.. ali pauzu proglasava predsjednik, a mi nemamo jos ni parlamentarni sastav, da ne govorimo o predsjednjaku.. zato se ti iskradi laganeze na zadnja vrata, pa nam u flasicu od vegafruita uspi jedan konjacic.. meze ima kod onog brke dva reda ispred nas, vidio sam ja kako mezi ispod stola, samo ne znam kako se zove, ne mogu da ga dozovem..pitt wrote:jel prodaje i pivu....ili je cenzura radi ovih desnicara?zoom66 wrote:parlamentarna borba se zahuktava......gdje li je onaj qler sa koshpicama?...
:D::D
:D