Islam se siri u Bosni
-
bjacinjo
mir sa vama
"Hidžab je najuzvišeniji slogan koga žena može izreči, hidžab je za ženu što je školjka za biser"
vise na
http://www.hidzab.com/
zalosno kako pokusavate umanjiti vrijednost pokrivene djevojke/zene...mislim da ljubomora igra tu veliku ulogu jer se sve oprati moze a samo obraz ne
a vecina nasih pokrivenih sestara se upravo time moze PONOSITI
zena koja izgibi cast izgubila je SVE...E BAS TAKVA ZENA predstavlja INSTRUMENT u zadovoljavanju muskih POZUDA
zalosno
"Hidžab je najuzvišeniji slogan koga žena može izreči, hidžab je za ženu što je školjka za biser"
vise na
zalosno kako pokusavate umanjiti vrijednost pokrivene djevojke/zene...mislim da ljubomora igra tu veliku ulogu jer se sve oprati moze a samo obraz ne
zena koja izgibi cast izgubila je SVE...E BAS TAKVA ZENA predstavlja INSTRUMENT u zadovoljavanju muskih POZUDA
zalosno
-
mujo balijagic
#253 Re: Islam se siri u Bosni
Panasonic wrote:Ljudi prelaze na islam, jer su se nakon onih napada i sra*a poceli raspitivati o islamu. I skontali su da je to religija mira, o ove teroriste treba sve pobiti.love wrote:U vecini zemalja glavne religije te zemlje opadaju po broju(u Albaniji islam opada,u Engeskoj krscanstvo,u Japanu budizam itd) osim u BIH gdje Islam samo raste(vjerovatno zbog nataliteta).Sta mislite o tim?
Isto tako je interesantno to sto religije koje osvajaju te zemlje su u glavnom islam i krscanstvo.Tako da u Albaniji,Japanu,Iranu itd krscanstvo naglo raste a u krscanskim zemljama islam.
Elem, maloprije slusam da su Francuzi zapalili neku zgradu sa izbjeglicama iz Zapadne Afrike. To je terorizam isto.
- stella_k
Oprosti...ako moj prosli post ima veze sa ovim sto pises...Ako je to Tvoja slobodna volja, ja ti cestitam i naravno preporucujem da svojim putem ides. Ipak ne mogu da ne kazem, ne ljuti se; poznajem neke zene koje sad nose hidzab, a prije ga nisu nosile, prije rata. Ne znam trebam li u detalje....bjacinjo wrote:mir sa vama
vise na
zalosno
A sto se tice zenske casti, ne bih se slozila. Moja cast, izvini, ne stoji na tom mjestu, nego mnogo vise..Toliko
-
ambulanta
sta mislis ti as tim nego mnogo vise?stella_k wrote:Oprosti...ako moj prosli post ima veze sa ovim sto pises...Ako je to Tvoja slobodna volja, ja ti cestitam i naravno preporucujem da svojim putem ides. Ipak ne mogu da ne kazem, ne ljuti se; poznajem neke zene koje sad nose hidzab, a prije ga nisu nosile, prije rata. Ne znam trebam li u detalje....bjacinjo wrote:mir sa vama
vise na
zalosno
A sto se tice zenske casti, ne bih se slozila. Moja cast, izvini, ne stoji na tom mjestu, nego mnogo vise..Toliko
- stella_k
ambulanta:
cast je u srcu, u mislima, u onom sto dajem i uzimam, u postupcima, nakanama a ne u p....
U tome sto ne kradem, ne otimam, ne lazem, ne mrzim. Svakog mogu u oci pogledati i bez hidzaba i reci evo, to sam JA!!
cast je u srcu, u mislima, u onom sto dajem i uzimam, u postupcima, nakanama a ne u p....
U tome sto ne kradem, ne otimam, ne lazem, ne mrzim. Svakog mogu u oci pogledati i bez hidzaba i reci evo, to sam JA!!
-
ambulanta
ti mislis ono "grijeh ne ulazi na usta nego iz usta"!!!!stella_k wrote:ambulanta:
cast je u srcu, u mislima, u onom sto dajem i uzimam, u postupcima, nakanama a ne u p....![]()
mislim, nije grijeh pojesti nehal neg je grijeh uvrijediti bilo koga!
-
abdulhaqq_
Bismillah!Njegova savrsenost se vidi kako u atomu, tako i u kosmosu;
Jako mi se svidio tvoj post gdje objasnjavas svoje poimajne Boga , usitinu si puno istine rekla.Allah( preveedeno sa arapskog, Bog),uistine ni cemu nije nalik, nije rodjen , niti je rodio , on je jedinstven . Neki ljudi ( neznalice) mu pokusavaju pripisati izgled neceg stvorenog(npr . nekakav covjek sa sjedom bradom), sto je totalno pogresno.
Medjutim , takodjer si izrekla i neke stvari koje su daleko od pameti, sto se tice pokrivanja zena. Naime Allah je citav kosmos stvorio u savrsenoj harmoniji , sve je tako precizno , na svom mjestu , da ti mozak stane .Pa kad atomi podlijezu pravilima, pa se krcu u savrsenon proporciji , sta mislis sta je sa ljudima , trebaju li nama kakva pravila???
-
hananah
Blago tebi kad ti je sva cast medju nogamabjacinjo wrote:a vecina nasih pokrivenih sestara se upravo time moze PONOSITI
izgubila je SVE...E BAS TAKVA ZENA predstavlja INSTRUMENT u zadovoljavanju muskih POZUDA
zalosno
p.s. Ovaj post se izricito odnosi na bjancinjo a ne na druge pokrivene zene, jer bjancino je ta koja nepokrivene smatra kurvama
- stella_k
Evo opet moram, prozvana sam. Ja cesto Boga zovem Bradonja, ali ne u smislu covjeka sa bradom vec beskrajne mudrosti...abdulhaqq_ wrote:Bismillah!Njegova savrsenost se vidi kako u atomu, tako i u kosmosu;
Jako mi se svidio tvoj post gdje objasnjavas svoje poimajne Boga , usitinu si puno istine rekla.Allah( preveedeno sa arapskog, Bog),uistine ni cemu nije nalik, nije rodjen , niti je rodio , on je jedinstven . Neki ljudi ( neznalice) mu pokusavaju pripisati izgled neceg stvorenog(npr . nekakav covjek sa sjedom bradom), sto je totalno pogresno.
Medjutim , takodjer si izrekla i neke stvari koje su daleko od pameti, sto se tice pokrivanja zena. Naime Allah je citav kosmos stvorio u savrsenoj harmoniji , sve je tako precizno , na svom mjestu , da ti mozak stane .Pa kad atomi podlijezu pravilima, pa se krcu u savrsenon proporciji , sta mislis sta je sa ljudima , trebaju li nama kakva pravila???
A moje misljenje je, koje ne mora biti ispravno, da je Bog stvorio atom takvim kakav jeste i on se ne mora oblaciti...
Da je Njemu tako kako kazes drago, On bi zenu pokrivenu i stvorio.
-
ambulanta
dobro si joj ovo odgovorila.hananah wrote:Blago tebi kad ti je sva cast medju nogamabjacinjo wrote:a vecina nasih pokrivenih sestara se upravo time moze PONOSITI
izgubila je SVE...E BAS TAKVA ZENA predstavlja INSTRUMENT u zadovoljavanju muskih POZUDA
zalosnoDobro stisni none da ti slucajno zraka sunca ne uleti u "cast"
p.s. Ovaj post se izricito odnosi na bjancinjo a ne na druge pokrivene zene, jer bjancino je ta koja nepokrivene smatra kurvama
- stella_k
Kad pises meni, ja te molim da to cinis na Bosanskom jeziku. On je vrlo lijep i za mnoge stvari imamo toliko lijepih rijeci...ambulanta wrote:ti mislis ono "grijeh ne ulazi na usta nego iz usta"!!!!stella_k wrote:ambulanta:
cast je u srcu, u mislima, u onom sto dajem i uzimam, u postupcima, nakanama a ne u p....![]()
Ovo sto si napisala zaista nisam razumjela.
-
abdulhaqq_
Bismillah!
MOLBA ZA MODERATORA!
Ovaj zadnji post od ove hanas je katastrofa. Molim vas da ovo sankcionisete, ovo prelezi svaku granicu!
MOLBA ZA MODERATORA!
Ovaj zadnji post od ove hanas je katastrofa. Molim vas da ovo sankcionisete, ovo prelezi svaku granicu!
-
ambulanta
mislio sam nehalal, izvini!stella_k wrote:Kad pises meni, ja te molim da to cinis na Bosanskom jeziku. On je vrlo lijep i za mnoge stvari imamo toliko lijepih rijeci...ambulanta wrote:ti mislis ono "grijeh ne ulazi na usta nego iz usta"!!!!stella_k wrote:ambulanta:
Ovo sto si napisala zaista nisam razumjela.
-
abdulhaqq_
Bismillah!
Ovo ja krajnja sramota sta se sve tolerise, nimalo ljudskosti.
-
Toozla
....vidis kako si osjetljiv kad neko dira tvoja shvatanja.......a sigurno i dalje mislis da je totalno ok nazivati sve nas "neznalicama", kao sto to uradi u par postova iznad....abdulhaqq_ wrote:Bismillah!
-
hananah
jeli abdule je li to nije katastrofa sto bijancino ili vec kako joj je nik moze nazivati nepokrivene kurvama a ja kad joj na to skrenem paznju to je katastrofaabdulhaqq_ wrote:Bismillah!
MOLBA ZA MODERATORA!
blago tebi tako jadnom
haj sad zavapi za moderatorom k'o zadnja p....
-
haris303
Nisam stigao da pročitam sva javljanja na ovoj temi jer se bavim svakoraznim ćafirskim poslovima ali po pitanju širenja islama u BiH ja predlažem da se povede neka akcija u smjeru da lijepo zaiščemo od Buša da nas napadne .... nebil se širenje suzbilo 
Last edited by haris303 on 31/08/2005 21:31, edited 1 time in total.
-
praznina
Šta reče i osta živ! Pa jadan nebio u Africi je natalitet previsok za BiH. U Africi procenat djece do 19 godina iznosi 45%.love wrote:Znam ja da nam natalitet nije veliki to sto sam htio reci je da muslimani u Bosni imaju najveci natalitet,i ako ne visok kad poredimo sa Afrikom...ali ipak visok kad poredimo sa bosanskim srbima i hrvatimabuhtelj wrote:Natalitet i BIH hehhehe ti si zbilja duhovit., da ti netko nije duhovnik![]()
....U cijeloj BIH ima manje od 3 milijuna Srba i Hrvata i Muslimana zajedno.
-
abdulhaqq_
Bismillah!
Sta ocekivati od primitivaca drugo. Ali , idemo dalje , elhamdulillah.
Sta ocekivati od primitivaca drugo. Ali , idemo dalje , elhamdulillah.