Truba wrote: ↑06/03/2024 14:15
JoseMujica wrote: ↑05/03/2024 14:11
Truba wrote: ↑05/03/2024 12:19
normala da je neuporedivo
npr hrvatima koji su zivjeli za hb je važniji taj datum
savim razumljivo...i onima koji su živjeli za NDH 10. travanj je važniji datum, ali to ne znači da su pravno i civilizacijski u pravu i da ih treba još podržavati kada čobanišu.
zasigurno je u aziji bitan nadnevak rodjenja mao ce tunga i tvorca komunističkih polja smrti u kambodzi pol pota
ali moramo držati neku razinu u raspravama a ne vraćat se u komunističku zločinačku prošlost ubojstva desetina milijuna ljudi...
to što su neki hrvati preveslani u FBIH ne znači da će srbe moći neko preveslati za nadnevak neovisnoti i nezavisnosti kako kažu niti da će oni to dopustiti
ne razumijem koji su Hrvati preveslani

možda oni iz Posavine, koji su zavaljeni kao bekani, samo da bi se osigurala tampon zona Dalmaciji?
Koliko mene sjećanje služi autor i potpisnik Washingtonskog sporazuma i kasnije Daytonskog, glavom i bradom prvi predsjednik Republike Hrvatske dr. Franjo Tuđman. Pretpostavljam da želiš da kažeš da je utemeljitelj moderne hrvatske države preveslan i to od strane političkog debila Alije Prvovjenčanog, kome je vjera bila važnija od države ili možda njegovog sina kome je Općina Centar važnija od države

Mislim u životu je sve moguće, ali poprilično nevjerovatno da se takvo šta moglo desiti.
brkaš ili bolje reći drkaš babe i žabe veoma često jer jedno su čobanski mokri snovi, a sasvim drugo pravni poredak u kome se stvarnost odvija. Na tu foru možete fatati ove FGR kvaziliberale i kvaziljevičare, koji smatraju da im prema mjestu rođenja ili življenja pripadaju i nadnaravne moći srednjovjekovne aristokracije, te svršavaju na svaku debilnu ideju Čirilicinog kućnog ljubimca Uge Vlaisavljevića, bez imalo uvida u uzročno-posljedične veze između ideje koja se plasira i naše političke realnosti. Zahvaljujući Dunning-Krugerovom efektu među današnjim kasabskim furačima, bojim se da će "političko Sarajevo" dugo bolit čmarni kolutić od njihovog vladanja. Sreća u nesreći je da pođahkad, kad prećeraju, uleti Uncle Sam i presječe te budalaštine.