repeat after mesuspect_zero wrote: ↑04/11/2023 18:35 Baš zato, boring za tebe....ti dominantna, nikakav izazov, poslušan....pet dana i letio bi on......šta'š kad si zajebana![]()
čo'ek razvija jufke

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
repeat after mesuspect_zero wrote: ↑04/11/2023 18:35 Baš zato, boring za tebe....ti dominantna, nikakav izazov, poslušan....pet dana i letio bi on......šta'š kad si zajebana![]()

Bloo wrote: ↑04/11/2023 18:40repeat after mesuspect_zero wrote: ↑04/11/2023 18:35 Baš zato, boring za tebe....ti dominantna, nikakav izazov, poslušan....pet dana i letio bi on......šta'š kad si zajebana![]()
čo'ek razvija jufke
![]()
Khm....ne bih dalje.....ispast cu vulgaran....u glavnom....moja hanuma nit hoda gladna, nit zguzvana, nit bes para......a ja mogu...ona kaze de nemoj vise.....
suspect_zero wrote: ↑04/11/2023 19:53 Zezam se ba....poznavajući Bloo iz upisa, a upala mi je u oko ima više od deset godina, zafrkana pravo .....neku mahanu bi ti brzo našla
![]()
Koliko naplaćuješ po kartici?mali_balon wrote: ↑04/11/2023 20:18suspect_zero wrote: ↑04/11/2023 19:53 Zezam se ba....poznavajući Bloo iz upisa, a upala mi je u oko ima više od deset godina, zafrkana pravo .....neku mahanu bi ti brzo našla
![]()
nije problem mahana problem je neprihvatanje mahana.....to je problem danasnje djece i ono sto razdvaja muskarce od djevocica tj maminih sinova......da, znam peglat, brisat prasinu, kuhat ruca (sta god), usisat kucu, upalit ves masinu, masinu za sudje, susilicu, kad je bio vakat napravit obrok za bebu, pelene, kucni tkz muski poslovi od struje vode grijanja sitnih popravki....cjepnaja drva, obaranje istih, susenja mesa, sve oko baste i uzgajanja povrca iako sam haustorce, uzagajanja stoke, branja jestivih gljiva, sumskih jagoda borovnica, pravljenje pekmeza, bestilja, sirceta, pravljenje kuce, razvodjenje vode i struje u kuci....garant ima jos ali sam zaboravio...do bavljenja logistickim, transportnim i prevodilackim djelatnostima....
Na kraju sam samo sofer/paucar
Kako sam rekao kes koji imam ode zeni jer je zena stub koji drzi kucu tj domacinstvo.......
1993 nije bilo kartica.....a sad nisam sudski na zalostno_sikiriki wrote: ↑04/11/2023 20:37Koliko naplaćuješ po kartici?mali_balon wrote: ↑04/11/2023 20:18suspect_zero wrote: ↑04/11/2023 19:53 Zezam se ba....poznavajući Bloo iz upisa, a upala mi je u oko ima više od deset godina, zafrkana pravo .....neku mahanu bi ti brzo našla
![]()
nije problem mahana problem je neprihvatanje mahana.....to je problem danasnje djece i ono sto razdvaja muskarce od djevocica tj maminih sinova......da, znam peglat, brisat prasinu, kuhat ruca (sta god), usisat kucu, upalit ves masinu, masinu za sudje, susilicu, kad je bio vakat napravit obrok za bebu, pelene, kucni tkz muski poslovi od struje vode grijanja sitnih popravki....cjepnaja drva, obaranje istih, susenja mesa, sve oko baste i uzgajanja povrca iako sam haustorce, uzagajanja stoke, branja jestivih gljiva, sumskih jagoda borovnica, pravljenje pekmeza, bestilja, sirceta, pravljenje kuce, razvodjenje vode i struje u kuci....garant ima jos ali sam zaboravio...do bavljenja logistickim, transportnim i prevodilackim djelatnostima....
Na kraju sam samo sofer/paucar![]()
I da....kakva da Bloo i zajebanost.....to prede ko maca kad potrefis.......pusti supljususpect_zero wrote: ↑04/11/2023 19:53 Zezam se ba....poznavajući Bloo iz upisa, a upala mi je u oko ima više od deset godina, zafrkana pravo .....neku mahanu bi ti brzo našla
![]()
Tad je bilo “ko ce opet na blef izlaziti, nije to tako loše kao sto kruže glasine, prihvatam, uzimam” i caomali_balon wrote: ↑04/11/2023 20:422h Mirca i nasao sam je...doduse tebalo mi malo muda za dejt.....i danas 20g sretni zajedno....
Pa stisni muda budi musko, kreni nekim svojim redom....jbga ne budi pizda...ne budi lazni alfa.....ja na mircu i pita me otkud ti ovdje, kao sta ces ovdje, ja odma napisao trazim zenu.....the rest is historyAjs_Nigrutin wrote: ↑04/11/2023 20:53Tad je bilo “ko ce opet na blef izlaziti, nije to tako loše kao sto kruže glasine, prihvatam, uzimam” i caomali_balon wrote: ↑04/11/2023 20:422h Mirca i nasao sam je...doduse tebalo mi malo muda za dejt.....i danas 20g sretni zajedno....![]()
A danas 8 miliona slika albuma reelsa, i opet od osobe do osobe k’o s cvijeta na cvijet.. Hajd stisni muda pa odaberi jednu/jednog, a još hiljade drugih ti pred ocima, smjenjuju li se smjenjuju…
Bgm ja od zene uzmem. Sad kako vise od mene zaradjuje ne uzimam sve. Ali vecinu. Inace bi bilo versace torba argeta dorucakmali_balon wrote: ↑04/11/2023 20:38Kako sam rekao kes koji imam ode zeni jer je zena stub koji drzi kucu tj domacinstvo.......
Zao mi ove djece sto se furaju...zao mi djevojaka sto zaglavise sa djecom..
Pa da, raja danas opterecena raznim glupostima.....ne kazem treba imat makar cenere ali reci joj imam cenera ili reci joj nemam nista....samo kreni uradi prvi korak ....pa od 15 koraka 16ti ce upaliti.....najlakse je pizdit
Pa i ja kad nisam radio zena me finansirala....nepass1 wrote: ↑04/11/2023 20:59Bgm ja od zene uzmem. Sad kako vise od mene zaradjuje ne uzimam sve. Ali vecinu. Inace bi bilo versace torba argeta dorucakmali_balon wrote: ↑04/11/2023 20:38Kako sam rekao kes koji imam ode zeni jer je zena stub koji drzi kucu tj domacinstvo.......
Zao mi ove djece sto se furaju...zao mi djevojaka sto zaglavise sa djecom..
Ključnu si stvar rekao: znao si šta hoćeš i šta želiš. Danas znaju samo jedno: da ne znaju šta žele. Ustvari znaju, žele samo da skrolaju, aman kakvo crno vezivanje i bakrači…mali_balon wrote: ↑04/11/2023 20:58Pa stisni muda budi musko, kreni nekim svojim redom....jbga ne budi pizda...ne budi lazni alfa.....ja na mircu i pita me otkud ti ovdje, kao sta ces ovdje, ja odma napisao trazim zenu.....the rest is historyAjs_Nigrutin wrote: ↑04/11/2023 20:53Tad je bilo “ko ce opet na blef izlaziti, nije to tako loše kao sto kruže glasine, prihvatam, uzimam” i caomali_balon wrote: ↑04/11/2023 20:42
2h Mirca i nasao sam je...doduse tebalo mi malo muda za dejt.....i danas 20g sretni zajedno....![]()
A danas 8 miliona slika albuma reelsa, i opet od osobe do osobe k’o s cvijeta na cvijet.. Hajd stisni muda pa odaberi jednu/jednog, a još hiljade drugih ti pred ocima, smjenjuju li se smjenjuju…
Ma danas je problem ne imanja muda i lijenost.,...sve to treba govnjivom sipkom i musko i zensko....on bi nesta al nemo..bLaaaa...ona bi nesta ali nemoj uhhhh....treba to sve....Ajs_Nigrutin wrote: ↑04/11/2023 21:19Ključnu si stvar rekao: znao si šta hoćeš i šta želiš. Danas znaju samo jedno: da ne znaju šta žele. Ustvari znaju, žele samo da skrolaju, aman kakvo crno vezivanje i bakrači…mali_balon wrote: ↑04/11/2023 20:58Pa stisni muda budi musko, kreni nekim svojim redom....jbga ne budi pizda...ne budi lazni alfa.....ja na mircu i pita me otkud ti ovdje, kao sta ces ovdje, ja odma napisao trazim zenu.....the rest is historyAjs_Nigrutin wrote: ↑04/11/2023 20:53
Tad je bilo “ko ce opet na blef izlaziti, nije to tako loše kao sto kruže glasine, prihvatam, uzimam” i cao![]()