Online klix

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
moonca

#251 Re: Online klix

Post by moonca »

TMovac wrote: 16/07/2020 00:57
moonca wrote: 16/07/2020 00:40
post_id=16651558 wrote:15/07/2020 23:54 Planirali zajednicku buducnost. Pripremio skoro sve za nas zajednicki zivot. Da bi jedan dan dosla mi na posao, rekla mi da je gotovo, okrenula se i otisla. Pokusao sam razgovarati sa njom, da saznam razlog te odluke, ali nije mi ga zeljela otkriti.
..Tako naglo.. hm.. negdje si pogrijesio..
. pripremio ili pripremali :zoka:
Ja mogu govoriti samo u svoje ime. Ono sto je do mene bilo sam odradio. Sad sta je bilo u njenoj glavi i koje je planove imala to zna samo ona. A sad da li sam negdje pogrijesio, iskreno ne znam.
Morao si primjetiti njeno 'ponasanje' --cudno je da 'iz vedra neba tako sto' uradi.
TMovac

#252 Re: Online klix

Post by TMovac »

moonca wrote: 16/07/2020 00:59
TMovac wrote: 16/07/2020 00:57
moonca wrote: 16/07/2020 00:40
..Tako naglo.. hm.. negdje si pogrijesio..
. pripremio ili pripremali :zoka:
Ja mogu govoriti samo u svoje ime. Ono sto je do mene bilo sam odradio. Sad sta je bilo u njenoj glavi i koje je planove imala to zna samo ona. A sad da li sam negdje pogrijesio, iskreno ne znam.
Morao si primjetiti njeno 'ponasanje' --cudno je da 'iz vedra neba tako sto' uradi.
Tesko da sam to mogao, jer je bila veza na daljinu ( 200km udaljenost ). Vidjali smo se mjesecno jednom. Obaveze nisu dozvoljavale vise.
Ariel
Vozim: auto

#253 Re: Online klix

Post by Ariel »

:?:
TMovac wrote: 16/07/2020 00:37
Snowie wrote: 16/07/2020 00:28
TMovac wrote: 16/07/2020 00:27

Znam da ne mislis ozbiljno, ali nikad se ne bih spustio na taj nivo. Ne zelim izgubiti svoje dostojanstvo. A pamtit ce ona mene i ovako. Sumnjam da ce je iko tretirati kao ja.
Koliko imas godina i odakle si?
36 godina. Iz Kiseljaka.
Ja 25, iz Sarajeva
moonca

#254 Re: Online klix

Post by moonca »

TMovac wrote: 16/07/2020 01:05 Tesko da sam to mogao, jer je bila veza na daljinu ( 200km udaljenost ). Vidjali smo se mjesecno jednom. Obaveze nisu dozvoljavale vise.
Pisali ste/ pricali... .zasto je bas dosla u kancelariju da ti objavi prekid...teatralno :)
.No, dobro- bilo-proslo...
TMovac

#255 Re: Online klix

Post by TMovac »

Snowie wrote: 16/07/2020 01:09 :?:
TMovac wrote: 16/07/2020 00:37
Snowie wrote: 16/07/2020 00:28

Koliko imas godina i odakle si?
36 godina. Iz Kiseljaka.
Ja 25, iz Sarajeva
Nismo daleko, ukoliko si za, rado bih te bolje upoznao. Pa sta bude. Necemo nista forsirati.
Last edited by TMovac on 16/07/2020 15:48, edited 1 time in total.
TMovac

#256 Re: Online klix

Post by TMovac »

sherbett wrote: 16/07/2020 01:25
TMovac wrote: 16/07/2020 00:20
sherbett wrote: 15/07/2020 23:54
A jbte
Bas sranje
Al nosta se ne desava bez razloga
I ko zna sta je u njenoj glavi bilo, uopce ne mora bit do tebe

Al mi smo nekad glupi ljudi pa mislimo da je u nama problem

Da je ona bez problema u glavi, sjela bi s tobom i porazgovarala.

Nemoj mislit da je u tebi problem i da si ti kriv.. pa nisi se na cesti naso
Jedino sto bi moglo biti jeste da je mozda upoznala nekog drugog ( obzirom da je bila veza na daljinu ). Ali opet ne bih da optuzujem bez dokaza. Sta god da je u pitanju, ja njoj zelim svu srecu. A ne mislim da sam kriv. Ali eto, brze bih sve svario u glavi da je sjela i otvoreno sve rekla. Ono sto me vise brine jeste sto za ove cetiri godine nisam upoznao nikoga ko ima barem priblizne poglede na zivot kao ja. Nisam tip za kratke vezice ili avanture. Zelim nekoga sa kime cu graditi odnos, zivot. Sa kime se mogu i glupirati i biti ozbiljan. Sve po potrebi.
Nisi ti to prebolio, zato nisi nikog upoznao

Razmisli, jel trazis neku slicnih pogleda, a takvih je milijun, ili trazis neku slicnu njoj

Il toliko razmisljas o tome da ni ne vidis drugu

Nije da ti zelim pametovati, al svima nam se dese situacije zbog kojih ne napredujemo, a uzrok zaostajanja trazimo na pogresnom mjestu

Ako mi odgovoris na postavljeno pitanje, lazes

Al lako meni, nemoj sebi
Istina trebalo mi je 2 godine da dodjem sebi. I u tom periodu nisam htio zapocinjati nista novo ( bilo je par prilika ), ali nisam htio dok ne rascistim sa sobom. Jednostavno ne bi bilo fer prema toj novoj osobi. Sad da je bas milion takvih, ne bih bas rekao. Ok, ima onih koje bi se uklopile u ono sto sam ovdje naveo. Ali to je samo vrh ledenog brijega. Jer ce 95% ljudi na planeti reci isto. Ja ne zelim vezu, brak, da ne bih bio sam, ili da bi ispunio neke drustvene norme. Zelim zivotnu partnericu u pravom smislu te rijeci. Da rastemo i kao individue i kao par. Zelim nekoga ko je spreman jednako uloziti u tu vezu, koliko i ja. Naravno ovo je sve ugrubo receno. Ne trazim savrsenstvo, ali ne zelim pristajati ni na daj sta das. Nadam se da cu pronaci nekoga, ako ne i to je za ljude.
ZyzzSar

#257 Re: Online klix

Post by ZyzzSar »

Snowie wrote: 16/07/2020 00:16 Koristi li iko te aplikavije za online klix i koje koristite? Ili nema nista od toga vise?
vrlo rijetko, msm da nije kod nas rasprostranjeno
badoo se prije furao, mozda tinder malo u zadnje vrijeme, al instagram je kod nas otprlike aplikacija za online klix :D
iskreno, dosta je niska kvaliteta cura na tinderu koliko sam ja mogao primjetiti, tako za muskarce koji imaju druge opcije mi je to gubljenje vremena, a za djevojke mozda se i moze probati
alexz

#258 Re: Online klix

Post by alexz »

TMovac wrote: 15/07/2020 16:44
alexz wrote: 15/07/2020 14:25
TMovac wrote: 14/07/2020 10:53

a sta bi ti falilo da ti posaljes nekom zahtjev ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja se umal tako ne ozenih. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To je bio samo komentar na iskustva sa starijim muškarcima u odnosu na mlađe.
znam, ali eto. A sto se starijih tice, evo ja sam 1984 godiste. Nije bas da nemam volje za zivotom, ali tesko cu se odluciti poslati zahtjev nekome koga ne poznajem. Iako mi mozda zapadne malo za oko. Razlog je sto sam svjestan da svaka djevojka dobija svakodnevno jako mnogo zahtjeva od raznih "pacijenata" ( da ih tako nazovem ), i onda kada se javi i onaj koji zasluje priliku ne dobije je, jer bude svrstan u isti kos sa ovima. A nekako vise volim i uzivo, jer odmah znas odprilike na cemu si. Mada iskreno nemam mnogo vremena za izlaske. Radim 6 dana u sedmici, a iskreno i nema se gdje izaci. Uglavnom gdje god da odes mladja raja je u pitanju. A ja nemam sta raditi sa djevojkama od 20-25 godina. Ipak je meni 36. Pokusao sam koristiti neke klix aplikacije i sajtove, ali tu niko ne zeli nista ozbiljnije od avanture. A to nije za mene, nikad nije bilo.
Činiš se kao okej momak, i nadam se da ćeš pronaći djevojku koja će te usrećiti, kao i ti nju. :)
Za klix aplikacije se slažem, ali ako ti se dopadne neka djevojka i nemaš priliku da naletiš na nju uživo, nema ništa loše u tome da joj pošalješ zahtjev za prijateljstvo, i javiš se, ukoliko ga prihvati.
Pa i ako ne bude ništa od toga, šta, neće propasti svijet.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#259 Re: Online klix

Post by Bobi »

moonca wrote: 16/07/2020 01:19 Pisali ste/ pricali... .zasto je bas dosla u kancelariju da ti objavi prekid...teatralno
teatralno...pa sigurna ženska u sebe...nece ko neke sms porukom ili tel pozivom i prekinut :mrgreen: , ona je bas znala sta je sta :D.
Nierika

#260 Re: Online klix

Post by Nierika »

Bobi wrote: 16/07/2020 10:17
moonca wrote: 16/07/2020 01:19 Pisali ste/ pricali... .zasto je bas dosla u kancelariju da ti objavi prekid...teatralno
teatralno...pa sigurna ženska u sebe...nece ko neke sms porukom ili tel pozivom i prekinut :mrgreen: , ona je bas znala sta je sta :D.
Ni meni nije teatralno to što je došla u kancelariju. Žena je bila dovoljno korektna da uživo to odradi a ne preko poruke. :mrgreen: Ovo drugo jeste čudno. Možda je kontala da će ga objašnjenje dodatno povrijediti. Ili je saznala/čula da je vara? :| Ili su u šumi. :oops: :mrgreen:
Koji god da je razlog, učinila vam je oboma uslugu na duže staze. :)
Tomahawk11
Globalni moderator

#261 Re: Online klix

Post by Tomahawk11 »

znam, ali eto. A sto se starijih tice, evo ja sam 1984 godiste. Nije bas da nemam volje za zivotom, ali tesko cu se odluciti poslati zahtjev nekome koga ne poznajem. Iako mi mozda zapadne malo za oko. Razlog je sto sam svjestan da svaka djevojka dobija svakodnevno jako mnogo zahtjeva od raznih "pacijenata" ( da ih tako nazovem ), i onda kada se javi i onaj koji zasluje priliku ne dobije je, jer bude svrstan u isti kos sa ovima. A nekako vise volim i uzivo, jer odmah znas odprilike na cemu si. Mada iskreno nemam mnogo vremena za izlaske. Radim 6 dana u sedmici, a iskreno i nema se gdje izaci. Uglavnom gdje god da odes mladja raja je u pitanju. A ja nemam sta raditi sa djevojkama od 20-25 godina. Ipak je meni 36. Pokusao sam koristiti neke klix aplikacije i sajtove, ali tu niko ne zeli nista ozbiljnije od avanture. A to nije za mene, nikad nije bilo.
Ovo mi je zapelo za oko...nije ti 76. Mi smo svakako neka radioaktivna generacija koja ne stari, ni mentalno ni fizički.
Moje mišljenje je da se ne trebaš ograničavati jer je nekoj 25. Žene ionako prije sazrijevaju od muškaraca, recimo da si ti sad taman prilika.

Malo je danas zajebano što se dosta toga svelo na online. Pogotovo sad ovo sa koronom, i onaj ko je izlazio sad manje izlazi ili nikako.
TMovac

#262 Re: Online klix

Post by TMovac »

alexz wrote: 16/07/2020 09:30
alexz wrote: 15/07/2020 14:25

To je bio samo komentar na iskustva sa starijim muškarcima u odnosu na mlađe.
Činiš se kao okej momak, i nadam se da ćeš pronaći djevojku koja će te usrećiti, kao i ti nju. :)
Za klix aplikacije se slažem, ali ako ti se dopadne neka djevojka i nemaš priliku da naletiš na nju uživo, nema ništa loše u tome da joj pošalješ zahtjev za prijateljstvo, i javiš se, ukoliko ga prihvati.
Pa i ako ne bude ništa od toga, šta, neće propasti svijet.
a tesko mogu naletiti na neku uzivo. Radim 6 dana u sedmici ( web admin u jednoj kompaniji, tako da nemam mnogo fizickog dodira sa ljudima ). A nedjeljom malo duze odspavam. Tako da mi se i taj jedan slobodan dan izvuce, malo na spavanje, malo na zavrsavanje obaveza koje ne stignem u toku radne sedmice. Naravno izadjem tu i tamo na kafu. I tada se zna desiti da mi cak neka djevojka pridje, ali su uglavnom premlade. Ne znam sta da radim sa nekom od 18-20 godina. Premlado mi je i 25, ali tu bi mogao mozda napraviti i izuzetak, jer se manje vise radi o formiranoj licnosti. Mada svakako najradije bi da bude neka 30+. Ali dobro. Svakako cu poslusati savjet i pokusati poslati zahtjev, pa sta bude. Nemam sta izgubiti.
TMovac

#263 Re: Online klix

Post by TMovac »

sherbett wrote: 16/07/2020 10:02
TMovac wrote: 16/07/2020 02:12
sherbett wrote: 16/07/2020 01:25

Nisi ti to prebolio, zato nisi nikog upoznao

Razmisli, jel trazis neku slicnih pogleda, a takvih je milijun, ili trazis neku slicnu njoj

Il toliko razmisljas o tome da ni ne vidis drugu

Nije da ti zelim pametovati, al svima nam se dese situacije zbog kojih ne napredujemo, a uzrok zaostajanja trazimo na pogresnom mjestu

Ako mi odgovoris na postavljeno pitanje, lazes

Al lako meni, nemoj sebi
Istina trebalo mi je 2 godine da dodjem sebi. I u tom periodu nisam htio zapocinjati nista novo ( bilo je par prilika ), ali nisam htio dok ne rascistim sa sobom. Jednostavno ne bi bilo fer prema toj novoj osobi. Sad da je bas milion takvih, ne bih bas rekao. Ok, ima onih koje bi se uklopile u ono sto sam ovdje naveo. Ali to je samo vrh ledenog brijega. Jer ce 95% ljudi na planeti reci isto. Ja ne zelim vezu, brak, da ne bih bio sam, ili da bi ispunio neke drustvene norme. Zelim zivotnu partnericu u pravom smislu te rijeci. Da rastemo i kao individue i kao par. Zelim nekoga ko je spreman jednako uloziti u tu vezu, koliko i ja. Naravno ovo je sve ugrubo receno. Ne trazim savrsenstvo, ali ne zelim pristajati ni na daj sta das. Nadam se da cu pronaci nekoga, ako ne i to je za ljude.
Kuzim te skroz
Jer to i jest poanta veze, skupa graditi, graditi jedno drugoga i biti podrska, ukoliko toga nem, jedna ce strana uvijek bit nezadovoljna

Nemoj odustati, al nemoj ni siliti

Necebte zaobici ono sto je zapisano
a to svakako, tako bi barem trebalo biti. Ali dosta je onih koje zele da dodju na gotovo. Ja jesam izgradio svoj zivot. Ali zelim graditi i sa njom, naravno ne moramo od nule. Ali smatram da cemo oboje najbolje cijeniti ono sto smo sami ( zajedno ) izgradili.
TMovac

#264 Re: Online klix

Post by TMovac »

Tomahawk11 wrote: 16/07/2020 12:05
Ovo mi je zapelo za oko...nije ti 76. Mi smo svakako neka radioaktivna generacija koja ne stari, ni mentalno ni fizički.
Moje mišljenje je da se ne trebaš ograničavati jer je nekoj 25. Žene ionako prije sazrijevaju od muškaraca, recimo da si ti sad taman prilika.

Malo je danas zajebano što se dosta toga svelo na online. Pogotovo sad ovo sa koronom, i onaj ko je izlazio sad manje izlazi ili nikako.
Ovo si upravu. Dosta njih ne vjeruje koliko zaista imam godina, jer izgledam malo mladje. Ne mnogo, ali ipak niko mi ne vjeruje da imam 36. Doduse ne pijem, ne pusim. Manje vise zdravo se hranim. A tu sam negdje i psihicki. Ono daleko od toga da sam nezreo, ali ono bas se sjebem kad skontam da su sad 2000 godista uveliko punoljetna. vidjet cemo druze sta ce biti. ti me na ovoj temi najbolje poznajes od svih.
Tomahawk11
Globalni moderator

#265 Re: Online klix

Post by Tomahawk11 »

Samo se nemoj potcjenjivati. Ne kažem da je patetika, ali nemoj ni da izgleda tako.
Pozitiva...dobar si čovjek prije svega. Kad imaš priliku upoznati se s nekom, nemoj se godinama niti bilo čim drugim ograničavati.
Krenuti s poznanstvom, prijateljstvom, kafa, neki ručak možda, pa se vidi kako i šta.
Ne znaš gdje se krije potencijalna životna saputnica...naravno, svijet je danas više nego ikad pun potencijalnih mina. Kompleksi ubiše, sve je manje normalne raje, ali ima. Sretno.
moonca

#266 Re: Online klix

Post by moonca »

Bobi wrote: 16/07/2020 10:17
:maca:

Ne znam o tim 'nekim'- nisu one pomenute ovdje....i vjerujem da je djevojka, kako si je i opisao.. to nije moj point...moj kvot je ovdje suvishan. :zoka: :)
Spiritbreaker

#267 Re: Online klix

Post by Spiritbreaker »

Generalno se raja povukla u kuce, uzivo je haman nemoguce u danasnje vrijeme nekog upoznat.
A ima i dobrih online appova :D
Lalena

#268 Re: Online klix

Post by Lalena »

Hmmm, ja ne volim stranice/aplikacije izričito s namjenom upoznavanja nekoga...
Ali dešavalo mi se da upoznam zanimljive osobe na sajtovima za učenje jezika, npr., ili igranje igrica, čak i šaha :mrgreen:
Slični se nađu, svugdje :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#269 Re: Online klix

Post by Tomahawk11 »

Lalena wrote: 16/07/2020 13:10 Hmmm, ja ne volim stranice/aplikacije izričito s namjenom upoznavanja nekoga...
Ali dešavalo mi se da upoznam zanimljive osobe na sajtovima za učenje jezika, npr., ili igranje igrica, čak i šaha :mrgreen:
Slični se nađu, svugdje :thumbup:
To si u pravu. Sjećam se one priče gamera i gamerke. To je opet nekako spontano.
Ili pak preko fb...povezivanje radi učenja, razmjene materijala i to...i onda to ode dalje.
mO k3

#270 Re: Online klix

Post by mO k3 »

hajmop priznajte ko ima tinder ovdje??
mO k3

#271 Re: Online klix

Post by mO k3 »

Bobi wrote: 16/07/2020 00:16 Ma trebao joj je sve zube polomiti :mrgreen: da ga pamti do kraja života :mrgreen: .
@Saga Noren i ovo je tvoj @bobi :mrgreen:
mO k3

#272 Re: Online klix

Post by mO k3 »

alibaba_i_30_godina wrote: 19/06/2020 18:11 ICQ nije nikad pretjerano bio popularan kod nas ovdje, više je harao mIRC.

A sta vam je to klix?! I ko ga se sjeća? :oops: :mrgreen:
po kojim serverima si lutao?? ...
Tomahawk11
Globalni moderator

#273 Re: Online klix

Post by Tomahawk11 »

mO k3 wrote: 16/07/2020 14:29 hajmop priznajte ko ima tinder ovdje??
Nisam nikad imao.
Prijavio se na Badoo iz zezancije, javila mi se samo neka iz Tuzle i to je to :D
Poslije toga peMzija :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#274 Re: Online klix

Post by Tomahawk11 »

mO k3 wrote: 16/07/2020 14:30
Bobi wrote: 16/07/2020 00:16 Ma trebao joj je sve zube polomiti :mrgreen: da ga pamti do kraja života :mrgreen: .
@Saga Noren i ovo je tvoj @bobi :mrgreen:
Pa to se traži....homo balkanikus :mrgreen:
mO k3

#275 Re: Online klix

Post by mO k3 »

Tomahawk11 wrote: 16/07/2020 14:38
mO k3 wrote: 16/07/2020 14:29 hajmop priznajte ko ima tinder ovdje??
Nisam nikad imao.
Prijavio se na Badoo iz zezancije, javila mi se samo neka iz Tuzle i to je to :D
Poslije toga peMzija :oops:
sta je badoo ?
Post Reply