Svaka peta žena vara muža ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Njanjavi
- SmokingMan
#252 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Preuzet post od mene sa drugog topica.plain vanilla wrote:
- arzuhal
#253 Re: Svaka peta žena vara muža ?
He1972 wrote:Njanjavi wrote:A otkud ti znas da i to djete nije pustilo jezicinu i odvezalo se sa lanca, uskurcilo.
Sve to ima svoje, cisto sumnjam da je to uradio samo jer je sazno x godina poslije da nije on otac.
Ma i ja pretpostavljam, što se odmah istresaš na meni, evo od stresa skoči mi prEisak.
- arzuhal
#254 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Slušaj, znam jednog dobrog advokata, Alagića, pa nek' ti skucka tužbu protiv VanElije zbog krađe i veseliotebog, ha ja...SmokingMan wrote:Preuzet post od mene sa drugog topica.plain vanilla wrote:
-
allem_77
#255 Re: Svaka peta žena vara muža ?
... javim vam detalje...zemlju našu vrte bicikli pedale...He1972 wrote:Njanjavi wrote:A otkud ti znas da i to djete nije pustilo jezicinu i odvezalo se sa lanca, uskurcilo.
Sve to ima svoje, cisto sumnjam da je to uradio samo jer je sazno x godina poslije da nije on otac.
Ma i ja pretpostavljam, što se odmah istresaš na meni, evo od stresa skoči mi prEisak.
Post kopirao od jedne dame...
- arzuhal
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#257 Re: Svaka peta žena vara muža ?
TacnoSmokingMan wrote:Preuzet post od mene sa drugog topica.plain vanilla wrote:
-
high_volume
#258 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Je li ova Izjava javni dokument, je li objavljen s pravom?SmokingMan wrote:Preuzet post od mene sa drugog topica.plain vanilla wrote:
- plain vanilla
#259 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Smoking kaze da je iz Oslobodjenjahigh_volume wrote:Je li ova Izjava javni dokument, je li objavljen s pravom?SmokingMan wrote:Preuzet post od mene sa drugog topica.plain vanilla wrote:
- arzuhal
#260 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Mene je uvijek zanimalo kako je to fakat kad se kaže:"Odrekao bih ga se preko novina!"
Evo 'vako...
Evo 'vako...
- Ramzess Veliki
#262 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Pa povest cu mehanicara ... ako stane motor ja ga ne znam popravljati.zizi505 wrote:Jeste, samo šta ćeš onda sa usamljenošću?Ramzess Veliki wrote:Da li je bolje pustiti te da zivis u neznanju dok ti se iza ledja smiju i sazaljevaju te, ili ti reci da znas sa kim si.
Najbolje je kupiti motor i otici na pusto ostrvo i vozati se ukrug ... ukrug ... ukrug ...
- Edin H.
#263 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Glupan, vjerovatno je odgajao i skolovao i sad je se odrice jer nije bioloski otac.moonca wrote:![]()
..e, Senade..
- Dinostula
#264 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Hoces taslaciti mehanicara ? Povedi bar mehanicarku.Ramzess Veliki wrote:Pa povest cu mehanicara ... ako stane motor ja ga ne znam popravljati.zizi505 wrote:Jeste, samo šta ćeš onda sa usamljenošću?Ramzess Veliki wrote:Da li je bolje pustiti te da zivis u neznanju dok ti se iza ledja smiju i sazaljevaju te, ili ti reci da znas sa kim si.
Najbolje je kupiti motor i otici na pusto ostrvo i vozati se ukrug ... ukrug ... ukrug ...
- Xavier1
#265 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ko zna koliko je jos ovakvih slucajeva neotkrivenih. Treba analizirati bebu nakon rodjenja da budes siguran da je tvoje dijete.SmokingMan wrote:Preuzet post od mene sa drugog topica.plain vanilla wrote:
- plain vanilla
#266 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Jesu li tebe analizirali?Xavier1 wrote:
Ko zna koliko je jos ovakvih slucajeva neotkrivenih. Treba analizirati bebu nakon rodjenja da budes siguran da je tvoje dijete.
- MarlboroGold
#267 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Nema tu magije, već to dolazi u paketu sa emancipacijom i većim kriterijima nego ikad prije. Ako sadašnji ne zadovoljava vjerovatno će naći drugog sa strane, a i vremena su takva da su sve manje opterećene time šta će on ili mahala reći ako saznaju. Na nama je da se prilagodimo i to je to. Na ovo sam mislio pod "približava".arzuhal wrote:Bavi se čarobnom matematikom, maglovitom statistikom i igra igru, ruši mačistički narativ tvrdeći da se više muškaraca zadovoljava s istom ženom, i još mnogo, mnogo toga... Kako ga ono zovu ovdje, Zlato?moonca wrote:Zene varaju partnere -- a, muskarci zene.... ccccccMarlboroGold wrote:I ptice na grani znaju da se procenat žena koje varaju svoje partnere polako približava procentu muškaraca koji varaju svoje žene, ali sumnjam da će ga ikad prestići...
Last edited by MarlboroGold on 13/10/2019 23:23, edited 1 time in total.
- Xavier1
#268 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ne tice me se.plain vanilla wrote:Jesu li tebe analizirali?Xavier1 wrote:
Ko zna koliko je jos ovakvih slucajeva neotkrivenih. Treba analizirati bebu nakon rodjenja da budes siguran da je tvoje dijete.
Jeste nezgodno traziti to jer prema zeni sa kojom si pokazujes nepovjerenje. Mislim da bi trebalo zakonski biti uvedeno.
- BarbaDue
#269 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Šta meni odmah naumpade vezano za ovakvu situaciju... 'bemu misha pa nije dijete krivo!?Xavier1 wrote:Ne tice me se.plain vanilla wrote:Jesu li tebe analizirali?Xavier1 wrote:
Jeste nezgodno traziti to jer prema zeni sa kojom si pokazujes nepovjerenje. Mislim da bi trebalo zakonski biti uvedeno.
-
moonca
#270 Re: Svaka peta žena vara muža ?
..Vishe povrijedjen-- no, ako je maloljetna, ne vjerujem da moze zakonski izbjeci - njeno izdrzavanje... bez obzira sto nije bioloski otac-Edin H. wrote:Glupan, vjerovatno je odgajao i skolovao i sad je se odrice jer nije bioloski otac.moonca wrote:![]()
..e, Senade..
- Edin H.
#271 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Nije maloljetna - todjena 1981-e. znaci ima 38 godina, zato I rekoh da je vjerovatno odgojio i skolovao i onda eto sad odlucio da joj uskrati nasljedje.moonca wrote:..Vishe povrijedjen-- no, ako je maloljetna, ne vjerujem da moze zakonski izbjeci - njeno izdrzavanje... bez obzira sto nije bioloski otac-Edin H. wrote:Glupan, vjerovatno je odgajao i skolovao i sad je se odrice jer nije bioloski otac.moonca wrote:![]()
..e, Senade..
-
moonca
#272 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ne znam da li moze to- al' to je po meni najmanji problem - shok za djevojku je ipak odbacivanje od 'oca' .Edin H. wrote: Nije maloljetna - todjena 1981-e. znaci ima 38 godina, zato I rekoh da je vjerovatno odgojio i skolovao i onda eto sad odlucio da joj uskrati nasljedje.
Ah... s druge strane- poznajem par slucajeva gdje su - kcerke prekinula bilo kakav odnos s ocem nakon razvoda roditelja-- otac bio agresivan prema suprugama --- one u ranim tridesetim..
- Ramzess Veliki
#273 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Dinostula wrote:Hoces taslaciti mehanicara ? Povedi bar mehanicarku.Ramzess Veliki wrote: Pa povest cu mehanicara ... ako stane motor ja ga ne znam popravljati.
Tebe je ona tema o Paradi potpuno upropastila ... pa ima tu jedna kasirka na benzinskoj pumpi ... gdje cu na pusto ostrvo sa motorom bez benzinske pumpe ...
-
moonca
#274 Re: Svaka peta žena vara muža ?

..neces ti nigdje..

- Xavier1
#275 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Morao je tu biti i neki sukob. Ne vjerujem da bi ovako postupio da su u dobrom odnosu i pored saznanja.BarbaDue wrote: Šta meni odmah naumpade vezano za ovakvu situaciju... 'bemu misha pa nije dijete krivo!?