ček čekSaraFina wrote:
Zamisli dvojbu 1.sponzoruša i u 2."mraku" sa emotivnim invalidom pred puknućem i 2 djece...plus stambeni kredit. Negdje pročitah temu![]()
Pa opcija br 1.
vidi poentiranja u pitanju kukleta upućenom monci
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ček čekSaraFina wrote:
Zamisli dvojbu 1.sponzoruša i u 2."mraku" sa emotivnim invalidom pred puknućem i 2 djece...plus stambeni kredit. Negdje pročitah temu![]()
Pa opcija br 1.
Cookie85 wrote:Nemoj misliti da nema zena koje hoce sponzore iako imaju muza, djecu i kredite.. sta mislis da se ti krediti sami otplacuju ??SaraFina wrote:
Pa opcija br 1.![]()
pijo_zoljo wrote:ček čekSaraFina wrote:
Pa opcija br 1.
ma ne razumije ni ona ono što napiše, pola najmanje...SaraFina wrote:pijo_zoljo wrote:ček čekSaraFina wrote:
Pa opcija br 1.
Ma kakva monca ja nju pola ne razumijem. Kao da piše mandarinski žena
Imas onih sponzora sto vole hauswifes, pa kad je coek na poslu , djeca u skoli, zenica se lijepo plakne, spremi, i kod sponzora, malo rucak, malo ovo, malo ono i eto rate kreditaSaraFina wrote:
I to što kažeš. Bijesna auta, stanovi. Sve se to plaća.![]()
alibaba_i_30_godina wrote:Ovaj za pola sata ubije svaku djevojku pričom da ona i ako ne puši i ne pije mora uzeti nešto da se smiri.
..Razloge koje si naveo su mi smijesni--pogotovo drugi..Cookie85 wrote: Cudno, mislio sam da starije zene koje vole mladje muskarce (zavisi kakav mladji muskarac) neke koriste samo za seks, neke koriste da hodaju da bi ih njene drugarice vidjele i kako bi se ona hvalila sa mladjim... izleda da sam pogresno mislio
a kako ti to znas ?![]()
Mog'o bi onda ovaj moj još štošta naučiti od tvog dok nas dvojica cugamo pivu i smijemo se.HAVANA wrote: Puter za mog,moj 36.Kupio mu piaggio nrg 50cc za 1 maj.Kaze stari sto je imao, ne valja mu vise.Eno ga na moru.Cerka mi je dole kod njega,21 godina ,cirkus svake godine.Stalno mi slike salje i snimke...Kaze majke mi on bolje zivi od mene...
Non stop mu neko tu,pjevaju,pricaju nake jezike a svako svakog razumije ,koji god...
Znaci prica frajer ceski,njemacki,engleski...sve.Riba,vino i ide to...
Pretpostavljam da ima tonu takvih situacija gdje muz zna za sve to al jbg para je paraCookie85 wrote:Imas onih sponzora sto vole hauswifes, pa kad je coek na poslu , djeca u skoli, zenica se lijepo plakne, spremi, i kod sponzora, malo rucak, malo ovo, malo ono i eto rate kreditaSaraFina wrote:
![]()
![]()
E pravi si klošar. Zar je ono gore dvojba. Pa zna se odgovor.SaraFina wrote:Cookie85 wrote:Nemoj misliti da nema zena koje hoce sponzore iako imaju muza, djecu i kredite.. sta mislis da se ti krediti sami otplacuju ??SaraFina wrote:
Pa opcija br 1.![]()
još ne plaća porez na to državi.DzordzHodzic wrote:Pretpostavljam da ima tonu takvih situacija gdje muz zna za sve to al jbg para je paraCookie85 wrote:Imas onih sponzora sto vole hauswifes, pa kad je coek na poslu , djeca u skoli, zenica se lijepo plakne, spremi, i kod sponzora, malo rucak, malo ovo, malo ono i eto rate kreditaSaraFina wrote:
![]()
![]()
da se roknes
Cookie85 wrote:Imas onih sponzora sto vole hauswifes, pa kad je coek na poslu , djeca u skoli, zenica se lijepo plakne, spremi, i kod sponzora, malo rucak, malo ovo, malo ono i eto rate kreditaSaraFina wrote:
![]()
![]()
alibaba_i_30_godina wrote:E pravi si klošar. Zar je ono gore dvojba. Pa zna se odgovor.SaraFina wrote:
![]()
Svasta covjek nauci dok je zivSaraFina wrote:
Ima i to? Pa čovječe proširila sam vidike. Ovo nije humano.
Tako možeš i avion kupiti polovan, a ne luksuzni autić za djevojke.
DzordzHodzic wrote:Pretpostavljam da ima tonu takvih situacija gdje muz zna za sve to al jbg para je paraCookie85 wrote:Imas onih sponzora sto vole hauswifes, pa kad je coek na poslu , djeca u skoli, zenica se lijepo plakne, spremi, i kod sponzora, malo rucak, malo ovo, malo ono i eto rate kreditaSaraFina wrote:
![]()
![]()
da se roknes
alibaba_i_30_godina wrote: E pravi si klošar. Zar je ono gore dvojba. Pa zna se odgovor.![]()
Cookie85 wrote:Svasta covjek nauci dok je zivSaraFina wrote:
Ima i to? Pa čovječe proširila sam vidike. Ovo nije humano.
Tako možeš i avion kupiti polovan, a ne luksuzni autić za djevojke.
SaraFina wrote:
Ko finansira hirove, taj postavlja i uvjete. Muž to treba da zna.
Cookie85 wrote:SaraFina wrote:
Ko finansira hirove, taj postavlja i uvjete. Muž to treba da zna.
Ima i onaj vic
Zatekne muz zenu u krevetu sa drugim
Poce da se dere, hoce da ih ubije, kaze njemu zena smirenim glasom
"dragi, znas onaj stambeni kredit sto smo ga ranije otplatili?"
on: "znam?"
Ona: on je to otplatio, znas li kad sam udarila auto pa kupila novo?
On: znam
ona: on je to platio
i tako ona njemu nabraja sta je sve platio da ne pisem sad mrsko mi
kaze on njoj " pa bona pokrij ga da se ne prehladi, odoh nam ja kafu skuhati!! "
Ma ja volim slobodne, udate mogu stvarati probleme tj. muz i nisu uvijek slobodne kad ih zovnes.SaraFina wrote:
Pa fakat "moralno" od mužai pošteno se brine o "imovini"
Cookie85 wrote:Ma ja volim slobodne, udate mogu stvarati probleme tj. muz i nisu uvijek slobodne kad ih zovnes.SaraFina wrote:
Pa fakat "moralno" od mužai pošteno se brine o "imovini"
Mlade, slobodne, zeljne svega, avanture, putovanja... ljepota![]()
animals wrote:Pa znate li vi koliko udati zena vara muzeve, bez ikakve naknade..
svaka treca..
Pa sada..SaraFina wrote:animals wrote:Pa znate li vi koliko udati zena vara muzeve, bez ikakve naknade..
svaka treca..
Iz iskustva? Ili?
To jest, ali to mi je bilo interesantno dok sam mladji bio, sad... su mi druge stvari interesantneSaraFina wrote:
Ima i muž kao prijetnja u pozadini svojih čari. Ne kaže se džaba da je "najslađe voće, ono zavranjeno"