Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mustang1 wrote:Ona ubacivanja su zlo, ispao sam do 7. lige da bi to uradio Nece niko da me pusti iako im dam pobjedu, Evo od sinoc iz 7. lige do 5. dosao bez poraza ali nikad vise necu ispasti ovako nisko, a u 5. ligi su haman najbolje nagrade
Kakva ubacivanja? Pa ne mora glavom, samo prođeš sa krila i l2 i krug... Ja sam sve riješio lako. Low driven sam malo vježbo i onda sam i to u dvije tekme riješio regularno. Najgore mi je bilo 3w da lukaku zabije
MensurM wrote:Evo ušao sam u 3. diviziju taman prije nagrada. Patnja baš bila zadnje utakmice, sve 50-50.
Nagrade idu za div u kojoj si počeo.
Pa znam. Zato mi je bilo bitno danas upasti, za onaj tamo četvrtak mi je danas bio zadnji voz
Inače, uopće nemam osjećaj tu šta je vrh. Koliko ljudi iz regije igra diviziju 1? Gledam one jutjubere, svi su 3/4.
A da, prenosi me
Igrao sam ja div 1 na zadnje 2 fife, dogurao do rank 1-2. Ništa posebno vjeruj. Od 30 wl tekmi dobiješ 12k poena u rivalsu i još tamo 7-8 w od 15 tekmi i imaš rank 2 , bila 2 ultimate packa. Najgore mi je bilo proći 4 div.
ljudi interesuje me dali mogu slagati fut tim, tj registrovati se i trejdovati kartice a da nisam kupio fifu, planiram je kupiti kad budu ovi popusti pa me interesuje dali postoji mogucnost da vec sada trejdam pa kad je kupim da mi taj tim bude u fut-u. U pitanju je igra za PS4
ljudi interesuje me dali mogu slagati fut tim, tj registrovati se i trejdovati kartice a da nisam kupio fifu, planiram je kupiti kad budu ovi popusti pa me interesuje dali postoji mogucnost da vec sada trejdam pa kad je kupim da mi taj tim bude u fut-u. U pitanju je igra za PS4
Ne moze, mogao si na web app koristiti dvije sedmice ako si imao fifu 18, nakon toga moras kupiti igru.
Mozes kupiti account i koristiti web app i onda kada umes igru uci preko tog accounta. Ali tesko da ces naci account sa otvorenim marketom
mbenz wrote:ljudi interesuje me dali mogu slagati fut tim, tj registrovati se i trejdovati kartice a da nisam kupio fifu, planiram je kupiti kad budu ovi popusti pa me interesuje dali postoji mogucnost da vec sada trejdam pa kad je kupim da mi taj tim bude u fut-u. U pitanju je igra za PS4
Ne može, ukinuli su tu opciju prije 10 dana. Ja imam na acc fut za xbox,pc i ps4 jer sam tu igrao zadnje 2-3 fife... I mogao sam raditi sbc do neki dan i sada imam poruku da se logujem na konzolama da nastavim fut... Dakle ne može više. Za pc i dalje može jer igram.
Pustili su svima mjesec dana i sada može nastaviti samo ko je kupio fifu.