edu wrote:to sto ja gubim stvari samo pokazuje kol'ko sam se posvetio akciji..u zivotu me nista skuplje nije doslo od ove akcije..![]()
![]()
..al' sto rece pooll..veliki turbo-folk musliman "halal"..vazno je da mi skupimo hranu...
pitt..malo malo pa spomene deena..![]()
![]()
..pitte..aj priznaj da bi ga zabio backu..
![]()
![]()
![]()
mircy..auto znam gdje mi je..i konacno je zavrseno..zbogm tramvajima..joj danas usao i odmah se posvadj'o..![]()
![]()
![]()
nemam sta slikat..jebo to kad sam ja najzgodnija hostesa..![]()
..pooll mi je konkurent al' ga jebe malo stomak..
![]()
![]()
![]()
znaci floriana veceras u as-u?
pooll..dolazis li?..salio sam se za cecu..![]()
..ne slusa cecu nego gocu..(isti kur**
)
![]()
![]()
![]()
u as-u smo od 18:00..pa bujrum braco..(mozes i ti crocop ako hoces..![]()
![]()
)...
Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi
-
Kwaheri
-
edu
od onih koje sam vidio..zena wrote:edu wrote:to sto ja gubim stvari samo pokazuje kol'ko sam se posvetio akciji..u zivotu me nista skuplje nije doslo od ove akcije..![]()
![]()
..al' sto rece pooll..veliki turbo-folk musliman "halal"..vazno je da mi skupimo hranu...
![]()
![]()
![]()
![]()
mircy..auto znam gdje mi je..i konacno je zavrseno..zbogm tramvajima..joj danas usao i odmah se posvadj'o..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
)...
![]()
![]()
- flora.sa
ne veceras...sutra, ili prekosutra sam rekla...danas ne mogu...edu wrote:od onih koje sam vidio..zena wrote:edu wrote:to sto ja gubim stvari samo pokazuje kol'ko sam se posvetio akciji..u zivotu me nista skuplje nije doslo od ove akcije..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
)...
![]()
![]()
![]()
![]()
sorry, znam da si u iščekivanju da me što prije vidiš, ali...strpi se barem još malo!
- Ivy
Probaj ponovo sa ovim novim uputama (na 13-toj strani Mirci je stavila upute za inostranstvo)Zreli wrote:ja sam cak iz njemacke uplatio ali su mi pare dosle nazad posto SWIFT i BIC brojevi nisu valjali. Nasa posla :rolleyes:
- Ivy
Molim te obavijesti CROCOP-a za sastanak!edu wrote:odoh moram naruciti display..(nadam se da ga nece potrefiti ista sudbina kao sto se desilo i proslom)..pa na tus..pa na sastanak..ako malo zakasnim oprostite..ja znam da ce mi crocop to halaliti..![]()
![]()
- Ivy
OBAVIJEST:
Prva isporuka hrane Narodnoj Kuhinji u sklopu Akcije "Korpa Dobrote" biće sutra u 14:00 sati ispred Kuhinje u Starom Gradu (Halači 6, Baščaršija). Mole se forumaši da budu na licu mjesta oko 13:30 radi pomoći pri istovaranju paketa.
Mediji su pozvani u 14:00 zato vas molim da obučete promotivne majice. Ukoliko neko nema nek digne dva prsta (javi se), donijeću sutra.
Predsjednik Stambene Komisije
Ivy
Prva isporuka hrane Narodnoj Kuhinji u sklopu Akcije "Korpa Dobrote" biće sutra u 14:00 sati ispred Kuhinje u Starom Gradu (Halači 6, Baščaršija). Mole se forumaši da budu na licu mjesta oko 13:30 radi pomoći pri istovaranju paketa.
Mediji su pozvani u 14:00 zato vas molim da obučete promotivne majice. Ukoliko neko nema nek digne dva prsta (javi se), donijeću sutra.
Predsjednik Stambene Komisije
Ivy
-
Duh sa sjekirom
been there
seen everything
got the T-shirt
tj nisu imali moj broj
-
Zreli
Sad sam se predomislio. Sta imaju u stvari ti jadnici od toga, ak se najedu za mojih 20 maraka. Nista, udebljace se i gotovo. Treba promjeniti sistem, onda ce svi biti sretniji. Onda ce i oni placati porez i svi ce biti sretniji. Treba staviti porez na uvoz iz zemalja kao sto je CRO ili SLO, jednostavno carninu, i onda ce oni postati nekonkuretni i necemo mi iz Bosne stvarati radna mjesta u kod njih.
-
hananah
E nek si se ti predomislio i dosao do genijalne ideje
Samo se bojim da ce ljudi umrijeti od gladi dok je ti sprovedes u djelo. Ako se ne predomislis u vezi sprovodjenja u djelo te svoje "genijalne zamisli" 
Srecom, sigurna sam da drugi koji kane poslati novac nisu tako "predomislivi" kao ti
Srecom, sigurna sam da drugi koji kane poslati novac nisu tako "predomislivi" kao ti
-
Zreli
a ovoga Hosu Snadzak-commerz treba uhapist, mislim, ako kupis produkt kod njega pomazes "akciju". Ustvari pomazes njega po principu, siromasima jedan, a meni dva.
osim toga su konto brojevi samo za austriju, nema za njemacku, zar to nije razolog da ne uplatis?
osim toga cu doci tamo u avgustu, pa cu se sam uvijeriti , sta ce desava sa parama!
osim toga su konto brojevi samo za austriju, nema za njemacku, zar to nije razolog da ne uplatis?
osim toga cu doci tamo u avgustu, pa cu se sam uvijeriti , sta ce desava sa parama!
-
Duh sa sjekirom
Nek si mu rekla vala,
i da naučiš Bosanski, sramota ZRELI čovjek a ne zna
i da naučiš Bosanski, sramota ZRELI čovjek a ne zna
- Ivy
To ti je opomena pred isključenje. Ako ti se ne sviđa akcija i ne želiš da učestvuješ u njoj, ti brate nemoj. Svoje frustracije iznosi negdje drugo. Ovdje su ljudi kolegijalni i odvajaju svoje vrijeme i novac da bi pomogli nekome. Molim te da se suzdržiš suvišnih komentara i komentara koji nisu usko vezani za akciju!Zreli wrote:Sto je to uvreda. Mislim, i ja sam Sandzaklija, pa ja ...
-
Zreli
dobro , ja sma se malo zajebavao, ali ja se jos uvijek sjecam na casu Marxizma smo ucili, da li u stvari pomazes siromahu, ako mu udjelis milostinju. Onda su svi rekli: Da.
Eh, poslije smo se morali dati poduciti, da ti siromahu tek onda mozes pomoci, ako promjenis sistem, koji ga je napravio siromahom. To je za mene logicno.
Mislim, ako je tim ljudim sad tesko, onda treba im dati pomoc, nemam nista protiv, i ja cu vam uplatiti u fond, ali u biti se nista nece promjeniti, zato sto se ne mjenja uzro njihovog siromastva.
Zato neko ne napravi Antikorupcijsku inspkciju za nadgledanje cirkulacije kapitala od strane drzave prema privatnim firmama? Ja bih odmah uplatio moju dio za tu inspekciju!
Eh, poslije smo se morali dati poduciti, da ti siromahu tek onda mozes pomoci, ako promjenis sistem, koji ga je napravio siromahom. To je za mene logicno.
Mislim, ako je tim ljudim sad tesko, onda treba im dati pomoc, nemam nista protiv, i ja cu vam uplatiti u fond, ali u biti se nista nece promjeniti, zato sto se ne mjenja uzro njihovog siromastva.
Zato neko ne napravi Antikorupcijsku inspkciju za nadgledanje cirkulacije kapitala od strane drzave prema privatnim firmama? Ja bih odmah uplatio moju dio za tu inspekciju!