Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
Kwaheri

Post by Kwaheri »

edu wrote:to sto ja gubim stvari samo pokazuje kol'ko sam se posvetio akciji..u zivotu me nista skuplje nije doslo od ove akcije.. :D :D :D ..al' sto rece pooll..veliki turbo-folk musliman "halal"..vazno je da mi skupimo hranu...

pitt..malo malo pa spomene deena.. :? :? :? ..pitte..aj priznaj da bi ga zabio backu.. :D :D :D

mircy..auto znam gdje mi je..i konacno je zavrseno..zbogm tramvajima..joj danas usao i odmah se posvadj'o.. :x :x :x

nemam sta slikat..jebo to kad sam ja najzgodnija hostesa.. :D :D ..pooll mi je konkurent al' ga jebe malo stomak.. :D :D :D

znaci floriana veceras u as-u?

pooll..dolazis li?..salio sam se za cecu.. :D :D ..ne slusa cecu nego gocu..(isti kur** :D ) :D :D :D

u as-u smo od 18:00..pa bujrum braco..(mozes i ti crocop ako hoces.. :D :D :D )...
:x :x :x
edu

Post by edu »

zena wrote:
edu wrote:to sto ja gubim stvari samo pokazuje kol'ko sam se posvetio akciji..u zivotu me nista skuplje nije doslo od ove akcije.. :D :D :D ..al' sto rece pooll..veliki turbo-folk musliman "halal"..vazno je da mi skupimo hranu...

pitt..malo malo pa spomene deena.. :? :? :? ..pitte..aj priznaj da bi ga zabio backu.. :D :D :D

mircy..auto znam gdje mi je..i konacno je zavrseno..zbogm tramvajima..joj danas usao i odmah se posvadj'o.. :x :x :x

nemam sta slikat..jebo to kad sam ja najzgodnija hostesa.. :D :D ..pooll mi je konkurent al' ga jebe malo stomak.. :D :D :D

pooll..dolazis li?..salio sam se za cecu.. :D :D ..ne slusa cecu nego gocu..(isti kur** :D ) :D :D :D

u as-u smo od 18:00..pa bujrum braco..(mozes i ti crocop ako hoces.. :D :D :D )...
od onih koje sam vidio.. :D :D :D
pitt

Post by pitt »

Pusti ga hanuma....ima on krizu identiteta :D:D
flora.sa

Post by flora.sa »

edu wrote:
zena wrote:

od onih koje sam vidio.. :D :D :D
ne veceras...sutra, ili prekosutra sam rekla...danas ne mogu...
sorry, znam da si u iščekivanju da me što prije vidiš, ali...strpi se barem još malo!
:D
Ivy

Post by Ivy »

Večeras u 18:00 je organizacioni sastanak u Hoše Marketu (Socijalno) da se dogovori prijevoz i detalji za sutra. Svi koji možete budite u 18:00 u As-u... Detalje sastanka ćemo obajviti na forumu, emailu i putem sms-a!
edu

Post by edu »

cuj do sutra..eh sad..haj posalji nam onda veceras kakvu jaranicu..nesto kvaliteteno.. :D :D :D

pitte..pozdravio te tvoj andjeo s greskom :D :D :D
edu

Post by edu »

odoh moram naruciti display..(nadam se da ga nece potrefiti ista sudbina kao sto se desilo i proslom)..pa na tus..pa na sastanak..ako malo zakasnim oprostite..ja znam da ce mi crocop to halaliti.. :D :D :D
pitt

Post by pitt »

Hajd i nemoj zaboravit da skljocas
Zreli

Post by Zreli »

ja sam cak iz njemacke uplatio ali su mi pare dosle nazad posto SWIFT i BIC brojevi nisu valjali. Nasa posla :rolleyes:
Ivy

Post by Ivy »

Zreli wrote:ja sam cak iz njemacke uplatio ali su mi pare dosle nazad posto SWIFT i BIC brojevi nisu valjali. Nasa posla :rolleyes:
Probaj ponovo sa ovim novim uputama (na 13-toj strani Mirci je stavila upute za inostranstvo) :D
Ivy

Post by Ivy »

edu wrote:odoh moram naruciti display..(nadam se da ga nece potrefiti ista sudbina kao sto se desilo i proslom)..pa na tus..pa na sastanak..ako malo zakasnim oprostite..ja znam da ce mi crocop to halaliti.. :D :D :D
Molim te obavijesti CROCOP-a za sastanak! :D tx
Ivy

Post by Ivy »

OBAVIJEST:

Prva isporuka hrane Narodnoj Kuhinji u sklopu Akcije "Korpa Dobrote" biće sutra u 14:00 sati ispred Kuhinje u Starom Gradu (Halači 6, Baščaršija). Mole se forumaši da budu na licu mjesta oko 13:30 radi pomoći pri istovaranju paketa.

Mediji su pozvani u 14:00 zato vas molim da obučete promotivne majice. Ukoliko neko nema nek digne dva prsta (javi se), donijeću sutra. :)

Predsjednik Stambene Komisije
Ivy
Duh sa sjekirom

Post by Duh sa sjekirom »

been there
seen everything
got the T-shirt

tj nisu imali moj broj
CiCiban

Post by CiCiban »

:D kome je mala majica..saljite kod mene na pranje :-) ima da bude peterosobna :P
Ivy

Post by Ivy »

CiCiban wrote::D kome je mala majica..saljite kod mene na pranje :-) ima da bude peterosobna :P
:D :D :D :D :D :D :D :D
Zreli

Post by Zreli »

Sad sam se predomislio. Sta imaju u stvari ti jadnici od toga, ak se najedu za mojih 20 maraka. Nista, udebljace se i gotovo. Treba promjeniti sistem, onda ce svi biti sretniji. Onda ce i oni placati porez i svi ce biti sretniji. Treba staviti porez na uvoz iz zemalja kao sto je CRO ili SLO, jednostavno carninu, i onda ce oni postati nekonkuretni i necemo mi iz Bosne stvarati radna mjesta u kod njih.
hananah

Post by hananah »

E nek si se ti predomislio i dosao do genijalne ideje :( Samo se bojim da ce ljudi umrijeti od gladi dok je ti sprovedes u djelo. Ako se ne predomislis u vezi sprovodjenja u djelo te svoje "genijalne zamisli" :(
Srecom, sigurna sam da drugi koji kane poslati novac nisu tako "predomislivi" kao ti :)
Zreli

Post by Zreli »

a ovoga Hosu Snadzak-commerz treba uhapist, mislim, ako kupis produkt kod njega pomazes "akciju". Ustvari pomazes njega po principu, siromasima jedan, a meni dva.

osim toga su konto brojevi samo za austriju, nema za njemacku, zar to nije razolog da ne uplatis?

osim toga cu doci tamo u avgustu, pa cu se sam uvijeriti , sta ce desava sa parama!
Ivy

Post by Ivy »

Molim ne začatavaj temu i ne vrijeđaj nikoga. Ako ne želiš pomoć iz bilo kojih razloga to nije razlog da kvariš odnose među ljudima i uništavaš nešto već učinjeno.
Stitch__

Post by Stitch__ »

retard Image
Duh sa sjekirom

Post by Duh sa sjekirom »

Nek si mu rekla vala,

i da naučiš Bosanski, sramota ZRELI čovjek a ne zna :lol:
Zreli

Post by Zreli »

Sto je to uvreda. Mislim, i ja sam Sandzaklija, pa ja ...
Stitch__

Post by Stitch__ »

its fantastic! zreli Image

Ivy

Post by Ivy »

Zreli wrote:Sto je to uvreda. Mislim, i ja sam Sandzaklija, pa ja ...
To ti je opomena pred isključenje. Ako ti se ne sviđa akcija i ne želiš da učestvuješ u njoj, ti brate nemoj. Svoje frustracije iznosi negdje drugo. Ovdje su ljudi kolegijalni i odvajaju svoje vrijeme i novac da bi pomogli nekome. Molim te da se suzdržiš suvišnih komentara i komentara koji nisu usko vezani za akciju!
Zreli

Post by Zreli »

dobro , ja sma se malo zajebavao, ali ja se jos uvijek sjecam na casu Marxizma smo ucili, da li u stvari pomazes siromahu, ako mu udjelis milostinju. Onda su svi rekli: Da.
Eh, poslije smo se morali dati poduciti, da ti siromahu tek onda mozes pomoci, ako promjenis sistem, koji ga je napravio siromahom. To je za mene logicno.
Mislim, ako je tim ljudim sad tesko, onda treba im dati pomoc, nemam nista protiv, i ja cu vam uplatiti u fond, ali u biti se nista nece promjeniti, zato sto se ne mjenja uzro njihovog siromastva.

Zato neko ne napravi Antikorupcijsku inspkciju za nadgledanje cirkulacije kapitala od strane drzave prema privatnim firmama? Ja bih odmah uplatio moju dio za tu inspekciju!
Post Reply