Dejt i chat room za introverte
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Xavier1
#251 Re: Dejt i chat room za introverte
Gotovo je Moonco. Svakako se odlogovala. 
- choxnox
#252 Re: Dejt i chat room za introverte
Mah, ovim sto, da se tako izrazim, kenjaju po ovom topicu ovakav jedan topic je pao k'o kec na desetku da zadovolje svoju dnevnu dozu izljeva kompleksa i frustracija tipa "mrsko mi sto sam se rodio". Zato i 95% tema na ovom forumu umre vec na drugoj stranici jer se uvijek nadje neko ko pocne pametovati i:Henry Chinaski wrote:Otprilike.choxnox wrote:Sto, jesi to extra ruzan?Henry Chinaski wrote:Cura je paš započela temu simpatičnim uvodnim postom. Ako je stvarno iskrena i ako je htjela da pretvori u praksu ovo što je napisala, onda je šteta što je ovdje naletila na more djetinjastih i neiživljenih papaka.
S druge strane, dugo sam na ovom forumu i prilično sam svjestan prosječnog profila ovdašnjeg forumaša.
Definitivno bih bio kandidat za izvesti ovu curu jer zvuči da bi bilo interesantno veče ali na žalost nije izvodljivo.
1. uvrijedi OP, ili
2. odvede temu u pogresnom smjeru + uvrijedi OP
Inace ukoliko se ne radi o trolu onda za OP samo
- klixoris
#253 Re: Dejt i chat room za introverte
Izvede li ko na kraju ovu simpa djevojku ili ste svi naprdzivaci iza tastatura sa nedostatkom cojones ? 
- Ommadawn
#254 Re: Dejt i chat room za introverte
Koja istina? Ono što ti smatraš istinom ili se ta istina bazira na nekim činjenicama?Xavier1 wrote:Ja nisam nijednu ruznu rijec upotrijebio. Nju je istina uvrijedila. Sta ja tu mogu?Ommadawn wrote: Ona se osjeca uvrijedjenom.
Procitaj, proanaliziraj mozda i skontas da si uvrijedio.
Mozda sam trebao misliti o njenim osjecanjima, pa ne pisati, ali sad je gotovo.
- Optimus09
#255 Re: Dejt i chat room za introverte
.
Last edited by Optimus09 on 11/12/2018 17:45, edited 1 time in total.
- Xavier1
#256 Re: Dejt i chat room za introverte
Istina je sve sto sam napisao na ovoj temi. Eto procitaj pa nadji nesto sto nije tacno.Ommadawn wrote:Koja istina? Ono što ti smatraš istinom ili se ta istina bazira na nekim činjenicama?Xavier1 wrote:Ja nisam nijednu ruznu rijec upotrijebio. Nju je istina uvrijedila. Sta ja tu mogu?Ommadawn wrote: Ona se osjeca uvrijedjenom.
Procitaj, proanaliziraj mozda i skontas da si uvrijedio.
-
l33t
#257 Re: Dejt i chat room za introverte
ako je i istina ne mozes bas nekome reci, ej jesi pateticna... u tom je fazon
ko da nikad nije bilo ovakvih "oglasa" eno pune novine, neki dan vidio na banderi hahah - obicno stariji ljudi koji su vec prosli sto sta al iz nekih razloga im treba opet partner
i ko da na forumu nije bilo ovakvih tema, i iz muske i zenske perspektive
sve je za ljude
ko da nikad nije bilo ovakvih "oglasa" eno pune novine, neki dan vidio na banderi hahah - obicno stariji ljudi koji su vec prosli sto sta al iz nekih razloga im treba opet partner
sve je za ljude
-
Zoya
#258 Re: Dejt i chat room za introverte
Cura hoće forumaša, medo se javio. Meni dosta 
Xavier1 i dalje prosipa šuplju i glumi nedostižnog djevca. Kakva drama.
- triconja
#259 Re: Dejt i chat room za introverte
Zoya wrote:Cura hoće forumaša, medo se javio. Meni dosta
Meni baca na to
- Xavier1
#260 Re: Dejt i chat room za introverte
Priznao sam da je malo ruzno bilo sa moje strane. Trebao sam razmisliti prije. Ali hajde, znaju zene biti puno bezobzirnije prema tudjim osjecanjima.l33t wrote:ako je i istina ne mozes bas nekome reci, ej jesi pateticna... u tom je fazon
sve je za ljude
Uz to je i dobro ispalo, jer sigurno ovdje nece nikog kvalitetnog naci. Tako da je i bolje da je odustala od ideje.
- irac300
#261 Re: Dejt i chat room za introverte
Ma otvaračica teme je već na kafi bila sa nekim kandidatom.
Ide to na forumu lako, preko pp-a se začas uspostavi kontakt, ko hoće. Ko neće, palamudi ovako k'o ja sada. Ja sam ovdje sa svakom stupio u kontakt kojoj sam pisao na pp, pa i forumašice su ljudi majka mu stara, imaju dušu.
Tako da se za g-đicu introvertnu ne sekiram, zatrpan je njoj inbox još od sinoć. Valjda nađe šta po svom ukusu?!
-
moonca
#262 Re: Dejt i chat room za introverte
Xavier1 wrote:Istina je sve sto sam napisao na ovoj temi. Eto procitaj pa nadji nesto sto nije tacno.Ommadawn wrote:Koja istina? Ono što ti smatraš istinom ili se ta istina bazira na nekim činjenicama?Xavier1 wrote:
Ja nisam nijednu ruznu rijec upotrijebio. Nju je istina uvrijedila. Sta ja tu mogu?
Ovo je uvrijediloPostavljacica teme je shvatila da ima sve manje prilika pa je dosla na ovu ocajnicku ideju. Kaze da je introvert ... Jos dodas na to da je dosta osoba njenih godina vec zauzeto i eto problema.
Da si postavio pitanje sa zavrsetkom ? vjerovatno bi reagovala drugacije. U tome je caka.
-
moonca
#263 Re: Dejt i chat room za introverte
Xavier1 wrote:Priznao sam da je malo ruzno bilo sa moje strane. Trebao sam razmisliti prije. Ali hajde, znaju zene biti puno bezobzirnije prema tudjim osjecanjima.l33t wrote:ako je i istina ne mozes bas nekome reci, ej jesi pateticna... u tom je fazon
sve je za ljude
Uz to je i dobro ispalo, jer sigurno ovdje nece nikog kvalitetnog naci. Tako da je i bolje da je odustala od ideje.
idi --- na caj negdje ....
- Xavier1
#264 Re: Dejt i chat room za introverte
Pa Moonco, to sto sam napisao je istina. Zato je i povrijedilo. Bio sam netaktican i bezobrazan. Pao listic pa neraspolozen bio.
-
moonca
#265 Re: Dejt i chat room za introverte
ok. da zavrsimo--ovo je isprika, jel da. 
- DzordzHodzic
#266 Re: Dejt i chat room za introverte
Sta mu Stacey raditriconja wrote:Zoya wrote:Cura hoće forumaša, medo se javio. Meni dosta
Meni baca na to
- triconja
#267 Re: Dejt i chat room za introverte
Do sad su isplanirali imena djeci bolanirac300 wrote:Ma otvaračica teme je već na kafi bila sa nekim kandidatom.Ide to na forumu lako, preko pp-a se začas uspostavi kontakt, ko hoće. Ko neće, palamudi ovako k'o ja sada. Ja sam ovdje sa svakom stupio u kontakt kojoj sam pisao na pp, pa i forumašice su ljudi majka mu stara, imaju dušu.
Tako da se za g-đicu introvertnu ne sekiram, zatrpan je njoj inbox još od sinoć. Valjda nađe šta po svom ukusu?!
- triconja
#268 Re: Dejt i chat room za introverte
Slabo ljudi prate meme i tako te fazoneDzordzHodzic wrote: Sta mu Stacey radi
-
moonca
#269 Re: Dejt i chat room za introverte
E, nije nam poznato, i nije napisala kao da je u panici.
Jednostavno je zeljela nekoga da upozna. Nista lose u tome.
Zasto mislis da ovdje nema nekoga ko bi joj odgovarao?
I ti tu spadas, zar ne?
I ti tu spadas, zar ne?
- Henry Chinaski
#270 Re: Dejt i chat room za introverte
Nevezano za ovu temu. Xavier vjerovatno ima 14 godina i želi da bude glavni u svom razredu.
Ako nije tako i ako je stariji, onda lik nije izrazito bistar...
-
Zoya
#271 Re: Dejt i chat room za introverte
Ima papire i zna kuhatiHenry Chinaski wrote:Nevezano za ovu temu. Xavier vjerovatno ima 14 godina i želi da bude glavni u svom razredu.
- ho oponopono
#272 Re: Dejt i chat room za introverte
...jah...
- Xavier1
#273 Re: Dejt i chat room za introverte
Ne kazem da nema bas niko normalan ovdje. Kazem da joj se niko normalan javio ne bi. Samo pacenici.moonca wrote:E, nije nam poznato, i nije napisala kao da je u panici.
I ti tu spadas, zar ne?
- Ommadawn
#274 Re: Dejt i chat room za introverte
A otkud ti mozes znati ko je pacenik a ko ne?Xavier1 wrote:Ne kazem da nema bas niko normalan ovdje. Kazem da joj se niko normalan javio ne bi. Samo pacenici.moonca wrote:E, nije nam poznato, i nije napisala kao da je u panici.
I ti tu spadas, zar ne?
- tuzlak1212
#275 Re: Dejt i chat room za introverte
ma cura se normalno javila, trazi druzenje pa mozda nesto ispadne, skontala da je slabo s rajom i ovdje ima sta pronaci... na prvu moze izgledati ocajno ali nije, svejedno je manje vise kako ce se do nekog doci, bitno je da se ljudi skontaju
i to dal ulazi u godine i da se fata za slamku i neka prica Xaviera, moze bit istinita ali ne treba to pogrdno predstavljati, treba joj pomoci da se skonta s nekim, naci joj nekog singlerovca koji voli ici na bazen, jeftine teretane i nije extra ruzan a da su iz istog grada
nek ovaj forum ima svrhu neku a ne samo trolanje na sve strane
sumnjam da joj je inbox prepun
i to dal ulazi u godine i da se fata za slamku i neka prica Xaviera, moze bit istinita ali ne treba to pogrdno predstavljati, treba joj pomoci da se skonta s nekim, naci joj nekog singlerovca koji voli ici na bazen, jeftine teretane i nije extra ruzan a da su iz istog grada
sumnjam da joj je inbox prepun