Aliexpress- all about

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Mehemed
Vozim: automobil

#251 Re: Aliexpress- all about

Post by Mehemed »

Sve dok ga nemaš na trackingu Bh Pošte nemaš dokaz da je stiglo u BiH i ne znaš da li je stiglo u BiH jer taj fake tracking nije tačan i šta god da piše na njemu ne gledaj.
SmokingMan

#252 Re: Aliexpress- all about

Post by SmokingMan »

Juhu,napokon su poslali. :mrgreen:

Image
betametazon

#253 Re: Aliexpress- all about

Post by betametazon »

SmokingMan wrote:Juhu,napokon su poslali. :mrgreen:

Image
Tako izgleda kad se isporuci? Koliko dugo si cekao ma isporuku?
SmokingMan

#254 Re: Aliexpress- all about

Post by SmokingMan »

betametazon wrote:

Image
5 dana. :D
betametazon

#255 Re: Aliexpress- all about

Post by betametazon »

SmokingMan wrote:
betametazon wrote:

Image
5 dana. :D
Ccc, ja narucio u pre-sale nekoj varijanti, 24.6. jos nista....istina pisalo je da je rok isporuke unutar 30 dana ali sam se nadao da bi do sad moglo biti isporuceno :D
amar1994

#256 Re: Aliexpress- all about

Post by amar1994 »

Je li se nekom desavalo da se ponavlja 101 put jedno te isto :-)

wtf ,svaki dan se ponovi i tako ukrug :lol: ,na bh posti samo prijem od korisnika stoji,china registered mail :?

Image
amar1994

#257 Re: Aliexpress- all about

Post by amar1994 »

kakva brzina :izet: ,samo me brine ova druga :D

Image
Shmizzla

#258 Re: Aliexpress- all about

Post by Shmizzla »

Zelim da uzmem telefon sa Alija,pa me zanima posto je sada na snizenju 230KM a regularna cijena mu je 310KM da li ce vrijednost te poslate posiljke biti u regularnoj ili snizenoj cijeni zbog carine? I da li postoji jos neki skriveni porez na tehniku? Da li je sigurno slanje preko AliExpress Standard Shipping koje mi se jedino nudi,da li cu dobiti regularni broj za pracenje? Narucivala sam do sad sve i svasta ali manjih vrijednosti pa nisam obracala paznju na ove stvari :)
fortaleza

#259 Re: Aliexpress- all about

Post by fortaleza »

Shmizzla wrote:Zelim da uzmem telefon sa Alija,pa me zanima posto je sada na snizenju 230KM a regularna cijena mu je 310KM da li ce vrijednost te poslate posiljke biti u regularnoj ili snizenoj cijeni zbog carine? I da li postoji jos neki skriveni porez na tehniku? Da li je sigurno slanje preko AliExpress Standard Shipping koje mi se jedino nudi,da li cu dobiti regularni broj za pracenje? Narucivala sam do sad sve i svasta ali manjih vrijednosti pa nisam obracala paznju na ove stvari :)
Vrijednost će biti u ovoj cijeni koju platiš samo im pošalješ izvod sa kartice da uvaže. Nr postoji porez na tehniku ispod 300 KM. Slanje se sigurno kao i sve ostale stranice koje koriste paypal. Dobit ćeš regularni broj.
betametazon

#260 Re: Aliexpress- all about

Post by betametazon »

Meni shipped danas, ojhaaa...tacno dva dana prije isteka roka od 30 dana unutar kojeg su naveli da ide isporuka :-) sad cekamo da vidimo koliko ce mu trebati do mene. Umidigi A5 pro je u pitanju....
Hakiz

#261 Re: Aliexpress- all about

Post by Hakiz »

fortaleza wrote:
Shmizzla wrote:Zelim da uzmem telefon sa Alija,pa me zanima posto je sada na snizenju 230KM a regularna cijena mu je 310KM da li ce vrijednost te poslate posiljke biti u regularnoj ili snizenoj cijeni zbog carine? I da li postoji jos neki skriveni porez na tehniku? Da li je sigurno slanje preko AliExpress Standard Shipping koje mi se jedino nudi,da li cu dobiti regularni broj za pracenje? Narucivala sam do sad sve i svasta ali manjih vrijednosti pa nisam obracala paznju na ove stvari :)
Vrijednost će biti u ovoj cijeni koju platiš samo im pošalješ izvod sa kartice da uvaže. Nr postoji porez na tehniku ispod 300 KM. Slanje se sigurno kao i sve ostale stranice koje koriste paypal. Dobit ćeš regularni broj.
Otkad paypal na aliexpressu?

https://www.chinabrands.com/dropshippin ... 15295.html
shandrprcSA

#262 Re: Aliexpress- all about

Post by shandrprcSA »

amar1994 wrote:Je li se nekom desavalo da se ponavlja 101 put jedno te isto :-)

wtf ,svaki dan se ponovi i tako ukrug :lol: ,na bh posti samo prijem od korisnika stoji,china registered mail :?
:D

Image
fortaleza

#263 Re: Aliexpress- all about

Post by fortaleza »

Hakiz wrote:
fortaleza wrote:
Vrijednost će biti u ovoj cijeni koju platiš samo im pošalješ izvod sa kartice da uvaže. Ne postoji porez na tehniku ispod 300 KM. Slanje se sigurno kao i sve ostale stranice koje koriste paypal. Dobit ćeš regularni broj.
Otkad paypal na aliexpressu?

https://www.chinabrands.com/dropshippin ... 15295.html
Napisao sam da je kupovina sa aliexpressa sigurna kao i s onih stranica koje koriste paypal, naravno da ali nema paypala. Samo sam čudno sklopio rečenicu. :wink:
zposao

#264 Re: Aliexpress- all about

Post by zposao »

Jedno pitanje vezano za Aliexpress.
Bio sam poručio narudžbu prije više od 2 mjeseca. Narudzba prošla, skinute pare sa računa, međutim od prvog dana broj za praćenje pošiljke (tracking number) nije mijenjao stanje. Ili narudžba nije nikada poslana ili TN nije radio.
Prodavač se pravio mahnit i samo govorio da je pošiljka poslana i da će sve bit u redu. Vrijeme prolazilo, para nema, tracking information ne radi. Otvorio dispute nakon mjesec dana, služba za korisnike mi stalno govorila da pričekam još malo... Svako par dana da pričekam još malo. Čim sam otvorio dispute prodavač prestao komunicirati.
Čekaj, čekaj, čekaj...sve mi živce popili na slamku lažući da će biti riješeno skoro.

I na kraju, ništa od pomoći. Morao čekati preko 2 mjeseca da dispute presude u moju korist. Sada mi slavodobitno šalju poruke "congratulations, good news, you will recieve full refund!"
Sad to ko nekakav muštuluk?!? :shock: taman ko da vi ja trebo bit sretan što mi nakon skoro 70 dana vraćaju moje pare :-)

Odmah sam kontaktirao službu za korisnike preko onog debilnog chata i tražio da mi se nekako oduže (osim full refund) tako što će mi dati nekakav kupon ili popust na sljedeću kupovinu ili nekakav sličan simboličan gift. Neće ni da čuju! Kažu nemoze to tako, evo oni se izvinjavaju, ali nemaju mogućnosti ništa više. Kao da pitam prodavača za nekakve popuste. Prodavač se, naravno, ne javlja i nema šanse da će mi se ikako ispričati na mojih izgubljenih 70 dana i još koliko živaca.
Problem je u svemu što sam ja izgubio jako puno vremena a od samog početka narudžbaje "smrdila na dispute" jer od prvog dana TN nije radio a prodavač se pravio mutav. Aliexpress mi je kriv što mi nikako nisu htjeli izaći u susret ni natjerati prodavača da komunicira niti su htjeli skratiti vrijeme disputea iako su vidjeli da od narudžbe nema ništa.
Cijelo vrijeme ljudi iz korisničke podrške su lagali i srali kako će biti gotovo sve za 2-10 dana, i tako se oteglo na preko 40 dana. Apsolutno nikakvu konkretnu pomoć ni razumijevanje nisam imao osim onih glupih otrcanih frazenitna: "baš nam je žao" "suosjećamo" "čekajte još malo" ...bla bla

Mene na kraju svega ovoga, dok čekam tu refundaciju zanima je li iko ikad dobio ikakvo konkretno "izvinjenje" od Aliexpressa u vidu nekakvog gifta, kupona, popusta ili slično?

Nevjerovatno mi je da jednu totalno izgubljenu narudžbu nisu mogli riješiti u korist korisnika u nekom razumnom roku, nego su se pravili mahniti, lagali, izmišljali i eto držali moje pare 70 dana da bi mi sada čestitali kako ću dobit pare nazad?!

Toliku dozu bezobrazluka i bahatosti nisam doživio preko online kupovine. Postoji li način ikakav da se pozovem na nešto da barem nekakav kupon ili popust dadnu zbog nejavljanja prodavača i zbog katastrofale podrške za korisnike?
Toliko su mi se zvadili sa svojim ponašanjem da ne znam hoću li više ikada kupiti nešto preko Alija ako mi se ne oduže barem nekom simboličnom sitnicom. Ako im je problem dati jedan kupon sa popustom od cca 5$ korisniku kojeg su toliko izjebali, pa onda nemam šta više reći

Imate li vi ikakvih sličnih (neugodnih) iskustava sa Alijem?
SmokingMan

#265 Re: Aliexpress- all about

Post by SmokingMan »

Uz pare hoćeš još pisano izvinjenje i gift,ejh kakva li si ti mustra.
zposao

#266 Re: Aliexpress- all about

Post by zposao »

SmokingMan wrote:Uz pare hoćeš još pisano izvinjenje i gift,ejh kakva li si ti mustra.
Kakvo pisano izvinjenje? O čemu ti pričaš?
Ja pitam da li je uobičajeno da se nakon više od dvomjesečnog jebavanja kupca na jedvite jade vrate kupcu pare i to se predstavi kao dostignuće?
Da li je to normalno?
Ili bi bilo pristojno da kupcu barem simbolično dadnu neki glupi kupon od 2$ ili 5$ za toliko čekanje svojih vlastitih para.
Da su mi vratili pare na samom početku kada je bilo jasno da od posiljke nema ništa , davno sam mogao naručiti drugu i dacbo mi je mogla stići.
Problem je što je bio u pitanju poklon za jednu osobu, i oni su svojim nemarom i neprihvaćanjem bilo kakvih razumnih argumenata namjerno ostavili kupca da čeka ko idiot 70+ dana da dobije svoje pare nazad.

Jebemu majku zar je problem dati kupon od $2 za izvinjenje kad je ionako pun ku**c kupona po internetu?

Bi li se ti radovao da ti neki prodavač uzme pare kojim si trebao nešto kupiti i nakon 70 dana ti kaže: muštuluk, dobit ćeš pare nazad! Daj me nemoj jebat... Pa sa tim parama sam već davno trebao kupiti ono što sam trebao. Sad je već i prošla prigoda za koju je trebao biti vezan poklon. A računao sam na nekih 30-40 dana dostave. Najbolje da mi nikako nisu vratili ni pare po tvojoj logici?
amar1994

#267 Re: Aliexpress- all about

Post by amar1994 »

shandrprcSA wrote:
amar1994 wrote:Je li se nekom desavalo da se ponavlja 101 put jedno te isto :-)

Image

procepilo neki dan :D ,ako ne ide iz Pekinga onda ide na 1001 mjesto prije slanja za BiH :lol:

Image

china post registered je zakon :)
SmokingMan

#268 Re: Aliexpress- all about

Post by SmokingMan »

zposao wrote:
SmokingMan wrote:Uz pare hoćeš još pisano izvinjenje i gift,ejh kakva li si ti mustra.
Ja pitam da li je uobičajeno da se nakon više od dvomjesečnog jebavanja kupca na jedvite jade vrate kupcu pare i to se predstavi kao dostignuće?
Da li je to normalno?
Ili bi bilo pristojno da kupcu barem simbolično dadnu neki glupi kupon od 2$ ili 5$ za toliko čekanje svojih vlastitih para.
Da su mi vratili pare na samom početku kada je bilo jasno da od posiljke nema ništa , davno sam mogao naručiti drugu i dacbo mi je mogla stići.
Problem je što je bio u pitanju poklon za jednu osobu, i oni su svojim nemarom i neprihvaćanjem bilo kakvih razumnih argumenata namjerno ostavili kupca da čeka ko idiot 70+ dana da dobije svoje pare nazad.

Jebemu majku zar je problem dati kupon od $2 za izvinjenje kad je ionako pun ku**c kupona po internetu?

Bi li se ti radovao da ti neki prodavač uzme pare kojim si trebao nešto kupiti i nakon 70 dana ti kaže: muštuluk, dobit ćeš pare nazad! Daj me nemoj jebat... Pa sa tim parama sam već davno trebao kupiti ono što sam trebao. Sad je već i prošla prigoda za koju je trebao biti vezan poklon. A računao sam na nekih 30-40 dana dostave. Najbolje da mi nikako nisu vratili ni pare po tvojoj logici?
Meni je bitno da,ako pošiljka stvarno negdje zapne,vendor vrati pare,pa makar i sa dužim zakašnjenjem,a izvinjenja me ne interesuju,iako je to lijep gest.Uvijek postoji neki drug prodavač gdje mogu uzeti ono što mi je potrebno.Do tebe je što nisi strpljiv.Nikada se nisam uzdao u neki gratis,svijestan sam da živimo u kapitalizmu.I zapamti da je prodavač odgovoran za dostavu do pošte,daljnju odgovornost preuzima ista,sve do terminala odakle se roba distribuira po svijetu.Vjerovao ili ne,na osnovu tog principa funkcioniše internet transport,IPv4 nije odgovran za gubitak "paketa" tokom transporta kroz mrežu niti retransmisiju istih,njegov posao kao "kooperant" obavlja TCP protokol,i on garantuje "vjerodostojnost" dostave podataka i retransmisiju. :D
fortaleza

#269 Re: Aliexpress- all about

Post by fortaleza »

zposao wrote:
Da li je to normalno?

Zapitaj se isplati li ti se jebavat sa živcima zbog nekog potencijalnog kupona od par dolara i ponašati se kao uvrijeđena frajla?
zposao

#270 Re: Aliexpress- all about

Post by zposao »

SmokingMan wrote: Meni je bitno da,ako pošiljka stvarno negdje zapne,vendor vrati pare,pa makar i sa dužim zakašnjenjem,a izvinjenja me ne interesuju,iako je to lijep gest.Uvijek postoji neki drug prodavač gdje mogu uzeti ono što mi je potrebno.Do tebe je što nisi strpljiv.Nikada se nisam uzdao u neki gratis,svijestan sam da živimo u kapitalizmu.I zapamti da je prodavač odgovoran za dostavu do pošte,daljnju odgovornost preuzima ista,sve do terminala odakle se roba distribuira po svijetu.Vjerovao ili ne,na osnovu tog principa funkcioniše internet transport,IPv4 nije odgovran za gubitak "paketa" tokom transporta kroz mrežu niti retransmisiju istih,njegov posao kao "kooperant" obavlja TCP protokol,i on garantuje "vjerodostojnost" dostave podataka i retransmisiju. :D
Razumijem ja tebe i slažem se da je prodavač odgovoran za pošiljku. Medutim meni je bezobrazno od Aliexpressa što nije uzimao u obzir nikakve molbe i sugestije iako je preočito od početka bilo da nešto ne funkcioniše sa paketom. Zamisli platiš nešto 170 dolara i 70 dana nema ni para niti imaš ikakve informacije da li je paket poslan i gdje se nalazi.

Nije to baš tako malo da bi ti rekao "do tebe je što nisi strpljiv". Ja sam računao na dostavu od 30-40 dana, a ne bi bio problem ni da je došlo u garantnom roku od 60 dana. Ali nije. Najvjerovatnije nije ni izaslo iz Kine jer nijedan tracking servis na internetu nema informacije o tom TN broju.
Kada je vec nastao problem i ocigledno je bilo da se paket nece dostaviti, najmanje sto je Ali mogao uraditi je da vidi ima li razumne vjerovatnosti da paket signe u datim roku na adresu, ako nema, onda skrati čekanje i vrati kupcu pare. Ali nisu nista skratili, nisu nista htjeli prihvatiti kao dokaze. Jos su mi ljudi iz korisničke podrške davali lažne informacije da ču za neki kratak rok 2-10 dana dobiti refund. I tako jedno 5 puta. Na kraju se to oteglo na 70 dana.

Nakon 70 dana bez 170 dolara i na kraju bez ikakve posiljke najmanje sto mogu je uputiti neku vrsta "izvinjenja" (ne pismo) u vidu glupog kupončića od npr 2$. Ali nista.

Neznam. Mozda ja jesam ters i "mustra", ali nije ovo u redu nikako ovoliko dugo silovati musteriju i na kraju ko da nista nije ni bilo.
zposao

#271 Re: Aliexpress- all about

Post by zposao »

fortaleza wrote: Zapitaj se isplati li ti se jebavat sa živcima zbog nekog potencijalnog kupona od par dolara i ponašati se kao uvrijeđena frajla?
Ma naravno da se ne isplati. I previse sam zivaca izgubio dosad cekajuci. Nego mi nevjerovatno da se sa takvim bezobrazlukom i nemarom prema korisniku izvuku bez ičega. Jos te budalom pravi kao trebo bi bit sretan sto si dobio pare?? :-)
fortaleza

#272 Re: Aliexpress- all about

Post by fortaleza »

zposao wrote:
fortaleza wrote: Zapitaj se isplati li ti se jebavat sa živcima zbog nekog potencijalnog kupona od par dolara i ponašati se kao uvrijeđena frajla?
Ma naravno da se ne isplati. I previse sam zivaca izgubio dosad cekajuci. Nego mi nevjerovatno da se sa takvim bezobrazlukom i nemarom prema korisniku izvuku bez ičega. Jos te budalom pravi kao trebo bi bit sretan sto si dobio pare?? :-)
Pa šta će drugo uradit već vratit novce jer se taj paket zagubio u putu i na kraju ga nisi dobio. Kupac je uvijek u pravu, ali na kraju nisi samo ti oštećena strana već i prodavač jer je on na kraju izgubio pare, ako gledaš s te strane. Znači poslao je paket, a nije dobio pare, a to što od tebe traži da pricekaš još malo je to da produži vrijeme čekanja i pozencijalno se ne dovede u tu situaciju.

Ako je takav policy gdje je vrijeme dostave do 60 dana to je tako i nitko ti nije kriv što si pristao na to, plati više i odmah kupi ovdje ako ti se ne da čekati. A on ima ovakvih dostava mali milijun svaki dan. Po meni je ovo sve korektno.
zposao

#273 Re: Aliexpress- all about

Post by zposao »

fortaleza wrote: Pa šta će drugo uradit već vratit novce jer se taj paket zagubio u putu i na kraju ga nisi dobio. Kupac je uvijek u pravu, ali na kraju nisi samo ti oštećena strana već i prodavač jer je on na kraju izgubio pare, ako gledaš s te strane. Znači poslao je paket, a nije dobio pare, a to što od tebe traži da pricekaš još malo je to da produži vrijeme čekanja i pozencijalno se ne dovede u tu situaciju.

Ako je takav policy gdje je vrijeme dostave do 60 dana to je tako i nitko ti nije kriv što si pristao na to, plati više i odmah kupi ovdje ako ti se ne da čekati. A on ima ovakvih dostava mali milijun svaki dan. Po meni je ovo sve korektno.
Ja nisam oštećen za pare. Ali sam oštećen za vrijeme od 70+ dana ( pišem 70+ zato jer su mi napisali da je refund 3-20 dana!! ).
A paket za to svo vrijeme nije ni izašao iz Kine!
Upitno je da li je uopšte poslan?
Kako onda može biti sve u redu, ako vide da paket ne izlazi iz zemlje 30 dana i kazu ti da čekaš još 7 dana, pa još 7 pa još 5 pa još 10....itd Dokle? Jednostavno vidjelo se da paket neće ni izaći iz Kine u datom roku a kamoli doć do primaoca.

Ovo je pisalo na jednom Tracking Siteu. Ostali nisu davali apsolutno nikakve informacije nego su upućivali na to da paket nije ni poslan.

https://pasteboard.co/IpiSs6s.png

P.S. da su bili pošteni i profesionalni pa da su iskreno rekli da u bilo kojem slučaju treba čekati minimalno onih 60 dana, plus par dana da se zatvori dispute i presudi u moju korist, plus nekoliko dana za refund... Pa covjek bi se pomirio sa time i prihvatio, te bi na neki drugi način kupio čovjeku poklon.
Al ne, lagali su svako par dana da cu dobiti pare u roku 7 dana, i tako u beskonačnost.
Naslovnica

#274 Re: Aliexpress- all about

Post by Naslovnica »

zposao wrote:Jedno pitanje vezano za Aliexpress.
Bio sam poručio narudžbu prije više od 2 mjeseca. Narudzba prošla, skinute pare sa računa, međutim od prvog dana broj za praćenje pošiljke (tracking number) nije mijenjao stanje. Ili narudžba nije nikada poslana ili TN nije radio.
Prodavač se pravio mahnit i samo govorio da je pošiljka poslana i da će sve bit u redu. Vrijeme prolazilo, para nema, tracking information ne radi. Otvorio dispute nakon mjesec dana, služba za korisnike mi stalno govorila da pričekam još malo... Svako par dana da pričekam još malo. Čim sam otvorio dispute prodavač prestao komunicirati.
Čekaj, čekaj, čekaj...sve mi živce popili na slamku lažući da će biti riješeno skoro.

I na kraju, ništa od pomoći. Morao čekati preko 2 mjeseca da dispute presude u moju korist. Sada mi slavodobitno šalju poruke "congratulations, good news, you will recieve full refund!"
Sad to ko nekakav muštuluk?!? :shock: taman ko da vi ja trebo bit sretan što mi nakon skoro 70 dana vraćaju moje pare :-)

Odmah sam kontaktirao službu za korisnike preko onog debilnog chata i tražio da mi se nekako oduže (osim full refund) tako što će mi dati nekakav kupon ili popust na sljedeću kupovinu ili nekakav sličan simboličan gift. Neće ni da čuju! Kažu nemoze to tako, evo oni se izvinjavaju, ali nemaju mogućnosti ništa više. Kao da pitam prodavača za nekakve popuste. Prodavač se, naravno, ne javlja i nema šanse da će mi se ikako ispričati na mojih izgubljenih 70 dana i još koliko živaca.
Problem je u svemu što sam ja izgubio jako puno vremena a od samog početka narudžbaje "smrdila na dispute" jer od prvog dana TN nije radio a prodavač se pravio mutav. Aliexpress mi je kriv što mi nikako nisu htjeli izaći u susret ni natjerati prodavača da komunicira niti su htjeli skratiti vrijeme disputea iako su vidjeli da od narudžbe nema ništa.
Cijelo vrijeme ljudi iz korisničke podrške su lagali i srali kako će biti gotovo sve za 2-10 dana, i tako se oteglo na preko 40 dana. Apsolutno nikakvu konkretnu pomoć ni razumijevanje nisam imao osim onih glupih otrcanih frazenitna: "baš nam je žao" "suosjećamo" "čekajte još malo" ...bla bla

Mene na kraju svega ovoga, dok čekam tu refundaciju zanima je li iko ikad dobio ikakvo konkretno "izvinjenje" od Aliexpressa u vidu nekakvog gifta, kupona, popusta ili slično?

Nevjerovatno mi je da jednu totalno izgubljenu narudžbu nisu mogli riješiti u korist korisnika u nekom razumnom roku, nego su se pravili mahniti, lagali, izmišljali i eto držali moje pare 70 dana da bi mi sada čestitali kako ću dobit pare nazad?!

Toliku dozu bezobrazluka i bahatosti nisam doživio preko online kupovine. Postoji li način ikakav da se pozovem na nešto da barem nekakav kupon ili popust dadnu zbog nejavljanja prodavača i zbog katastrofale podrške za korisnike?
Toliko su mi se zvadili sa svojim ponašanjem da ne znam hoću li više ikada kupiti nešto preko Alija ako mi se ne oduže barem nekom simboličnom sitnicom. Ako im je problem dati jedan kupon sa popustom od cca 5$ korisniku kojeg su toliko izjebali, pa onda nemam šta više reći

Imate li vi ikakvih sličnih (neugodnih) iskustava sa Alijem?
Jedini kupon koji si mogao dobiti je nešto tipa $5 popusta (ako kupiš preko $150). Đeš se sa žutim nadjebavati, samo možeš biti donji, dobro da si i taj refund dobio.
8-)
zposao

#275 Re: Aliexpress- all about

Post by zposao »

Naslovnica wrote: Jedini kupon koji si mogao dobiti je nešto tipa $5 popusta (ako kupiš preko $150). Đeš se sa žutim nadjebavati, samo možeš biti donji, dobro da si i taj refund dobio.
8-)
Dobio sam kur*inu a ne kupon :lol:
Potrosio 170 dolara i jos ih molio da mi ih vrate u normalnom roku da mogu drugu stvar kupiti za poklon...
Al jok.. cekam preko 70 dana :-)

Ali mi zato šalju radosne poruke "congratulations! You will recieve full refund!" :lol: ko da smo debili

Tek sad kontam koliko su kosooki namazani :-)
Post Reply