Kriza srednjih godina
- djevojka bez imena
#251 Re: Kriza srednjih godina
Pa koji si ti demagog! Ako odgovaraš na stav u ili iz nečijeg citata znaci da odgovaraš toj osobi, čiji je stav.
Ne razvodnjavaj, nego kaži, kako se boriš sa krizom?
-
moonca
#252 Re: Kriza srednjih godina
Da, jeste ..sad, dobro ti si u istom 'ruhu' odgovorio. To mi je zaparlo oci, no bice da je i do mene. Nisam te dovoljno citala , ocito.Hakiz wrote:Ne mislim da si ti meni napisala lično. Nego mislim da kada ja pročitam nešto od tebe ili ti od mene, najčešće se na forumu desi da pomislimo da je to tvoj ili moj životni stav. Može biti samo drugi ugao gledanja, čak i onaj koji je suprotan našoj životnoj filozofiji.moonca wrote:Nisi me shvatio, ili ti je takav osjecaj.Hakiz wrote:
Zašto misliš da me je kriza spucala. Mogu li se argumenti za neki stav iznositi a da to nije tvoj stav? Ne kažem da me kriza nije spucala, ali zašto misliš da ako zastupam jedno mišljenje da je to moja životna praksa. Valjda si nekada učestvovala u debatama. Jedan tim dobije zadatak da jedan stav brani, drugi tim da ga napada, ali ljudi u tim timovima ne moraju privatno biti ni pristalice ni oponenti tog stava.
Mora li sve na ovom forumu biti lično?
I ti si Fudi napisao- ne mislim ni ja da si mislio na njega licno -- tako i ovaj moj komentar -nije lican ali samo tvoj stav na ukazani problem ..
Opet, nista licno nije tebi bilo namjenjeno osim -- sto sam to pisano procitala od tebe , to je sve .Iskreno, ako ti je u ruci ili na usnama dobra sisa ili dobar guz, da li je stvarno važno šta je ispod kože? Ionako diraš ili ljubiš kožu, a onda nije bitno šta je ispod kože.
Slično se dešava kada citiram nekoga. Ne moram se direktno obratiti toj osobi, citat je samo bio šlagvort i odgovor na citat ne mora biti odgovor toj osobi nego odgovor stavu u citatu.
Al, svejedno, mislim da je bitno i sta je ispod koze..inace ....
-
Hakiz
#253 Re: Kriza srednjih godina
Ne mora značiti. Ali, imaš i ti , kao i svi mi, pravo na svoje zablude.djevojka bez imena wrote:Pa koji si ti demagog! Ako odgovaraš na stav u ili iz nečijeg citata znaci da odgovaraš toj osobi, čiji je stav.
Sa krizom se borim tako što radim sve te stvari koje se fino vaspitanim i smjernim forumašicama gade, dakle vozam se u crvenom mercedesovom kabrioletu ispred srednjih škola i fakulteta, pa ako šta mlado ženskog roda upadne, dobro i jeste.
Last edited by Hakiz on 27/08/2018 21:47, edited 1 time in total.
-
Hakiz
#254 Re: Kriza srednjih godina
Ovo je za podforum ljubav i sex, pa neću dalje. Dalo bi se pričati nadugo i naširoko.moonca wrote: Al, svejedno, mislim da je bitno i sta je ispod koze..inace ....
- djevojka bez imena
#255 Re: Kriza srednjih godina
Hakiz wrote:Ne mora značiti. Ali, imaš i ti , kao i svi mi, pravo na svoje zablude.djevojka bez imena wrote:Pa koji si ti demagog! Ako odgovaraš na stav u ili iz nečijeg citata znaci da odgovaraš toj osobi, čiji je stav.
Sa krizom se borim tako što radim sve te stvari koje se fio vaspitanim forumašicama gade, dakle vozam se u crvenom mercedesovom kabrioletu ispred srednjih škola i fakulteta, pa ako šta mlado ženskog roda upadne, dobro i jeste.
Sta se odmah ljutiš?
-
Hakiz
#256 Re: Kriza srednjih godina
Ne ljutim se. Pitala si, odgovorio sam. Ja sam ti inače amoralan tip, dakle, samo neka je legalna, to je granica. Ostalo je stvar privlačnosti i kako se dogovorimo.djevojka bez imena wrote:Hakiz wrote:Ne mora značiti. Ali, imaš i ti , kao i svi mi, pravo na svoje zablude.djevojka bez imena wrote:Pa koji si ti demagog! Ako odgovaraš na stav u ili iz nečijeg citata znaci da odgovaraš toj osobi, čiji je stav.
Sa krizom se borim tako što radim sve te stvari koje se fio vaspitanim forumašicama gade, dakle vozam se u crvenom mercedesovom kabrioletu ispred srednjih škola i fakulteta, pa ako šta mlado ženskog roda upadne, dobro i jeste.
![]()
Sta se odmah ljutiš?
Kriza srednjih godina se najbolje liječi tako da joj se prepustiš. Kada dođe vrijeme, proći će.
To ti je kao kada upadneš u jaku vodnu struju. Ako joj se suprostavljaš, ideš protiv nje, brzo se umoriš i utopiš. Ako ideš sa strujom, u jednom trenutku naići će izlaz. Dakle, prepusti se i uživaj, to je moj moto.
- djevojka bez imena
#257 Re: Kriza srednjih godina
Nesto slično rekao je i slavni RubensHakiz wrote:
Ne ljutim se. Pitala si, odgovorio sam. Ja sam ti inače amoralan tip, dakle, samo neka je legalna, to je granica. Ostalo je stvar privlačnosti i kako se dogovorimo.
Kriza srednjih godina se najbolje liječi tako da joj se prepustiš. Kada dođe vrijeme, proći će.
To ti je kao kada upadneš u jaku vodnu struju. Ako joj se suprostavljaš, ideš protiv nje, brzo se umoriš i utopiš. Ako ideš sa strujom, u jednom trenutku naići će izlaz. Dakle, prepusti se i uživaj, to je moj moto.
-
daddy-kool
#258 Re: Kriza srednjih godina
Imal neko iz prve ruke iskustava sa ovim potkožnim protezama?Hakiz wrote:
Iskreno, ako ti je u ruci ili na usnama dobra sisa ili dobar guz, da li je stvarno važno šta je ispod kože? Ionako diraš ili ljubiš kožu, a onda nije bitno šta je ispod kože.
Meni bi to čini mi se malo gadno, ili barem bezveze?
-
Fudo387
#259 Re: Kriza srednjih godina
Pojma nemam sta me pitas.Hakiz wrote:Iskreno, ako ti je u ruci ili na usnama dobra sisa ili dobar guz, da li je stvarno važno šta je ispod kože? Ionako diraš ili ljubiš kožu, a onda nije bitno šta je ispod kože.Fudo387 wrote: ...i najekstremniji primjer, vjestacki guzovi.
Mislis, je dobrog guza braco mila, a tamo dva jastuka svezala okolo.
-
Hakiz
#260 Re: Kriza srednjih godina
Ne čudi me. U stari, men ne čudo da on hoće sa njom. Više me čudi da je ona htjela sa njim. Ne da sma skandaliziran, samo me čudi da je djevojci od 15 muškarac od 53 bio interesntan duže od nekoliko dana ili mjeseci. Za njega, ako ništa, nije čudno, maldo meso mu godi, ali koji se kod nje prekidač u mozgu uključio ili isključio, to je ineresantno pitanje.
Doduše, kod umjetnika i muza imaš i situaciju da su im veze često visoko erotizirane, ali ne prelaze u seksualne. Seks bi promijenio sve, naročito umjetniku, gledao bi muzu drugim očima, tako da ona ostaje predmet želje koja se ne ostvaruje. A to znači da je izvor frustracije, a ta frustracija tjera umjetnika da stvara.
Frojdovski, zar ne
Kao što rekoh, ja jesam amoralan, i ne bih odbio 16-godišnjakinju. Ali bih bio više nego iznenađen ako bi 16-godišnjakinja htjela mene. To bi bilo za zapitati se.
Doduše, kod umjetnika i muza imaš i situaciju da su im veze često visoko erotizirane, ali ne prelaze u seksualne. Seks bi promijenio sve, naročito umjetniku, gledao bi muzu drugim očima, tako da ona ostaje predmet želje koja se ne ostvaruje. A to znači da je izvor frustracije, a ta frustracija tjera umjetnika da stvara.
Frojdovski, zar ne
Kao što rekoh, ja jesam amoralan, i ne bih odbio 16-godišnjakinju. Ali bih bio više nego iznenađen ako bi 16-godišnjakinja htjela mene. To bi bilo za zapitati se.
-
Hakiz
#261 Re: Kriza srednjih godina
A, napravili su ih da na dodir imaju istu konzistentnost kao dio tijela koji popravljaju. Na dodir ispod kože ne možeš razlikovati je li priroda ili dodatak.daddy-kool wrote:Imal neko iz prve ruke iskustava sa ovim potkožnim protezama?Hakiz wrote:
Iskreno, ako ti je u ruci ili na usnama dobra sisa ili dobar guz, da li je stvarno važno šta je ispod kože? Ionako diraš ili ljubiš kožu, a onda nije bitno šta je ispod kože.
Meni bi to čini mi se malo gadno, ili barem bezveze?
Šta ne znaš to te i ne boli. Ne razmišljaj previše, ako godi, nema veze šta je.
-
Hakiz
#262 Re: Kriza srednjih godina
Jer si spomenuo. Ili ti se spava pa ti jastuci pred očimaFudo387 wrote:Pojma nemam sta me pitas.Hakiz wrote:Iskreno, ako ti je u ruci ili na usnama dobra sisa ili dobar guz, da li je stvarno važno šta je ispod kože? Ionako diraš ili ljubiš kožu, a onda nije bitno šta je ispod kože.Fudo387 wrote: ...i najekstremniji primjer, vjestacki guzovi.
Mislis, je dobrog guza braco mila, a tamo dva jastuka svezala okolo.
-
Fudo387
#263 Re: Kriza srednjih godina
Ma nije ovo ispod koze, ovo prihefta na gace, i kad joj skines gace skine se i to, jebo ga ja, sve moram crtat.Hakiz wrote: Jer si spomenuo. Ili ti se spava pa ti jastuci pred očima
-
Hakiz
#264 Re: Kriza srednjih godina
Znam, ima takvih gaća i za nas. Doduše, dodatak ide naprijed...Fudo387 wrote:Ma nije ovo ispod koze, ovo prihefta na gace, i kad joj skines gace skine se i to, jebo ga ja, sve moram crtat.Hakiz wrote: Jer si spomenuo. Ili ti se spava pa ti jastuci pred očima
-
daddy-kool
-
Fudo387
#266 Re: Kriza srednjih godina
E to ne znamHakiz wrote:Znam, ima takvih gaća i za nas. Doduše, dodatak ide naprijed...Fudo387 wrote:Ma nije ovo ispod koze, ovo prihefta na gace, i kad joj skines gace skine se i to, jebo ga ja, sve moram crtat.Hakiz wrote: Jer si spomenuo. Ili ti se spava pa ti jastuci pred očima
-
daddy-kool
#267 Re: Kriza srednjih godina
Fudo387 wrote:Ma nije ovo ispod koze, ovo prihefta na gace, i kad joj skines gace skine se i to, jebo ga ja, sve moram crtat.Hakiz wrote: Jer si spomenuo. Ili ti se spava pa ti jastuci pred očima
Ima to, i to pojeftino.
https://www.ebay.co.uk/itm/FAKE-ASS-Wom ... 2917403472
ali ima i ovo
https://drjamesfernau.com/Procedures/Bo ... tsburgh-PA
-
Fudo387
#268 Re: Kriza srednjih godina
Ma dobro, imaju operacije, stesu joj stomak i napusu guzove, bude k’o kim kardashian.daddy-kool wrote:Fudo387 wrote:Ma nije ovo ispod koze, ovo prihefta na gace, i kad joj skines gace skine se i to, jebo ga ja, sve moram crtat.Hakiz wrote: Jer si spomenuo. Ili ti se spava pa ti jastuci pred očima
Ima to, i to pojeftino.
https://www.ebay.co.uk/itm/FAKE-ASS-Wom ... 2917403472
ali ima i ovo
https://drjamesfernau.com/Procedures/Bo ... tsburgh-PA
Al to nije jeftino, lakse joj je ovo za cenera u gace natrpat i zajebavat posten svijet.
-
Hakiz
#269 Re: Kriza srednjih godina
http://gawker.com/5726873/this-underwea ... enis-in-itFudo387 wrote:E to ne znamHakiz wrote:
Znam, ima takvih gaća i za nas. Doduše, dodatak ide naprijed...
https://www.amazon.com/MALE-PACKAGE-ENH ... TFJUQ?th=1
youtube je pun ovakvih klipova:
https://www.youtube.com/watch?v=5vmRfQXBxf0
Ravnopravnost, prijatelju, ravnopravnost...
-
Fudo387
#270 Re: Kriza srednjih godina
Prijatelju, stavi neko upozorenje prije nego se klikne na link, otvaras na vlastiti rizik, nije lijepo gledati, ostavlja posljedice...nesto.Hakiz wrote:http://gawker.com/5726873/this-underwea ... enis-in-itFudo387 wrote:E to ne znamHakiz wrote:
Znam, ima takvih gaća i za nas. Doduše, dodatak ide naprijed...
https://www.amazon.com/MALE-PACKAGE-ENH ... TFJUQ?th=1
youtube je pun ovakvih klipova:
https://www.youtube.com/watch?v=5vmRfQXBxf0
Ravnopravnost, prijatelju, ravnopravnost...
-
Hakiz
#271 Re: Kriza srednjih godina
Nema ništa vulgarno, samo veš i video-klip u kojem su svi obučeni i niko nikoga ne dotiče. I prošla su 22 sata, djeca spavaju.
Uostalom, neka svako preuzme odgovornost za sebe, ne može se biti zaštićen od svega.
Uostalom, neka svako preuzme odgovornost za sebe, ne može se biti zaštićen od svega.
- pirmin
#272 Re: Kriza srednjih godina
Sad kad kaze dvaestisest. :kokice:sherbett wrote:Kolko ti Hakiz imas godina?
-
Hakiz
#274 Re: Kriza srednjih godina
Imam, nije da nemam. Skoro kao u pjesmi:sherbett wrote:Kolko ti Hakiz imas godina?
-
Hakiz
#275 Re: Kriza srednjih godina
Upravo. Nekoliko puta.pirmin wrote:Sad kad kaze dvaestisest. :kokice:sherbett wrote:Kolko ti Hakiz imas godina?