I zato sto ne znam nikoga licno. A i cudna su internet upoznavanja, rijetko sam upoznao neku da se ispostavila onakva kakvu sam je zamisljao. Ovako se ipak mozes predstavljat kako ti cejf.Connaisseur Karlin wrote:
a to je zato jer ne znas koliko osoba se sa ovog foruma vjencalo
Institucija braka i današnji vakat
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Bellomo
#251 Re: Institucija braka i današnji vakat
- Connaisseur Karlin
#252 Re: Institucija braka i današnji vakat
pa nisu cudna, zasto bi bila cudnaBellomo wrote:I zato sto ne znam nikoga licno. A i cudna su internet upoznavanja, rijetko sam upoznao neku da se ispostavila onakva kakvu sam je zamisljao. Ovako se ipak mozes predstavljat kako ti cejf.Connaisseur Karlin wrote:
ah, to je druga, prica, ako zelis ostati anoniman
-
Bellomo
#253 Re: Institucija braka i današnji vakat
Izgleda da moram imat par hiljada postova da bih bio relevantan za forumska upoznavanja.Connaisseur Karlin wrote:
pa nisu cudna, zasto bi bila cudna![]()
ah, to je druga, prica, ako zelis ostati anoniman
-
zoomba
#254 Re: Institucija braka i današnji vakat
Kome nama? Opet generalizacijaConnaisseur Karlin wrote:to je vama afordizijak, volite takve zenezoomba wrote:Nemoj ti od moje zene praviti babarogu![]()
Luda si..
-
zoomba
#255 Re: Institucija braka i današnji vakat
Ona sto se najmanje sakrivasekerbay wrote:Da biraš ženu na forumu, koju bi uzeo za ženu?zoomba wrote:.
-
sekerbay
#256 Re: Institucija braka i današnji vakat
E jbg, pričaš u šiframa ko i ove ženezoomba wrote:Ona sto se najmanje sakriva
- Connaisseur Karlin
#257 Re: Institucija braka i današnji vakat
pa ne smije reci, zena mu cita forumsekerbay wrote:E jbg, pričaš u šiframa ko i ove ženezoomba wrote:Ona sto se najmanje sakriva
- Bloo
- Globalna šefica
#258 Re: Institucija braka i današnji vakat
Brak je mrtav, živjela slobodna ljubav i mačke!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#259 Re: Institucija braka i današnji vakat
birajte najljepšu, greška je uzeti onu s najvećim sisama!
- cendlerbing
#260 Re: Institucija braka i današnji vakat
Najljepšu..sazadaVelkoski wrote:birajte najljepšu, greška je uzeti onu s najvećim sisama!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- cendlerbing
#262 Re: Institucija braka i današnji vakat
Ništa onda 
-
moonca
#263 Re: Institucija braka i današnji vakat
Mozda kod hetero populacije, ali ne i kod istospolnih gdje je u usponu.Ponajvise zbog zakona koji im omogucava povlastice kao bracnoj zajednici.Bloo wrote:Brak je mrtav, živjela slobodna ljubav i mačke!
- Ramzess Veliki
#264 Re: Institucija braka i današnji vakat
Ama ofulali ste ga dibidus ...Bloo wrote:Ja bih rekla zašto se mnogi ljudi u mladim godinama vjenčajuMarlboroGold wrote: Slažem se. Strah od samoće ili nepronalazak svog puta ili identiteta/svrhe života kao jedinke su ujedno i najveći razlozi zašto se mnogi ljudi, naročito u kasnijim godinama, žene i udaju. Možda ću biti preoštar sa ovim, ali smatram da se to inače odnosi na ljude koji nisu baš inteligentni.Neko od 19,20,21,22..zašto iskusiti život, izrgraditi sebe, definisati sebe, kada se mogu u ranom dobu uvući u topli zagrljaj bračne sigurnosti.
Marlboro, ne mozes reci da je neko manje inteligentan jer se vjencava u poznim godinama. Rade to I doktori nauka i majstori, I uzgajivaci jagoda. U brak se ulazi kad ti je neko tol'ko drag da zelis da ga uvijek imas uz sebe. Ni u poznim godinama niko se nece vezati za nekoga ako je u pitanju osoba od koje ce ti biti gore, a ne bolje.
Isti komentar i za Bloo, ljudi se zavole ba ... ako ta prva ljubav opstane, brak moze biti divno iskustvo.
Nevolja je kad u brak ulaze sebicne osobe.
- Ramzess Veliki
#265 Re: Institucija braka i današnji vakat
Ja sam upoznao i boljih od onoga kako sam ih zamisljao.Bellomo wrote:I zato sto ne znam nikoga licno. A i cudna su internet upoznavanja, rijetko sam upoznao neku da se ispostavila onakva kakvu sam je zamisljao. Ovako se ipak mozes predstavljat kako ti cejf.Connaisseur Karlin wrote:
- Ramzess Veliki
#266 Re: Institucija braka i današnji vakat
Blago vama ... ja ovdje muku mucim sa kuronjama u zenskim haljinama, nikad ne znas jel' dama ima kobaju ...zoomba wrote: Ne znam o kakvoj ljubavnici pricas, da zelim nasao bi je, bar je to lako u danasnje vrijeme..
- Bloo
- Globalna šefica
#267 Re: Institucija braka i današnji vakat
Ramo bolan, mi spekulisemo o jednom od potencijalnig razloga ulaska u brak, ne dajemo definitivne istineRamzess Veliki wrote:Ama ofulali ste ga dibidus ...Bloo wrote:Ja bih rekla zašto se mnogi ljudi u mladim godinama vjenčajuMarlboroGold wrote: Slažem se. Strah od samoće ili nepronalazak svog puta ili identiteta/svrhe života kao jedinke su ujedno i najveći razlozi zašto se mnogi ljudi, naročito u kasnijim godinama, žene i udaju. Možda ću biti preoštar sa ovim, ali smatram da se to inače odnosi na ljude koji nisu baš inteligentni.Neko od 19,20,21,22..zašto iskusiti život, izrgraditi sebe, definisati sebe, kada se mogu u ranom dobu uvući u topli zagrljaj bračne sigurnosti.
![]()
Marlboro, ne mozes reci da je neko manje inteligentan jer se vjencava u poznim godinama. Rade to I doktori nauka i majstori, I uzgajivaci jagoda. U brak se ulazi kad ti je neko tol'ko drag da zelis da ga uvijek imas uz sebe. Ni u poznim godinama niko se nece vezati za nekoga ako je u pitanju osoba od koje ce ti biti gore, a ne bolje.
Isti komentar i za Bloo, ljudi se zavole ba ... ako ta prva ljubav opstane, brak moze biti divno iskustvo.
- MarlboroGold
#268 Re: Institucija braka i današnji vakat
Govorimo o ljudima koji se prije braka nisu mogli/ne bi mogli snaći u životu zbog strahova i sličnog, a koji osjećaju potrebu da se samo iz tog razloga ožene/udaju i da nađu nekakvu svrhu u životu. Još gori su mi oni "šta će mahala reći". To za mene jesu osobine manje inteligentnih ljudih. Doduše, nije isključeno da u međuvremenu i zavole partnera.Ramzess Veliki wrote:Ama ofulali ste ga dibidus ...Bloo wrote:Ja bih rekla zašto se mnogi ljudi u mladim godinama vjenčajuMarlboroGold wrote: Slažem se. Strah od samoće ili nepronalazak svog puta ili identiteta/svrhe života kao jedinke su ujedno i najveći razlozi zašto se mnogi ljudi, naročito u kasnijim godinama, žene i udaju. Možda ću biti preoštar sa ovim, ali smatram da se to inače odnosi na ljude koji nisu baš inteligentni.Neko od 19,20,21,22..zašto iskusiti život, izrgraditi sebe, definisati sebe, kada se mogu u ranom dobu uvući u topli zagrljaj bračne sigurnosti.
![]()
Kao što Bloo reče, razlozi su razni, ali nabrojani također spadaju tu.
-
UterivacDugoga
#269 Re: Institucija braka i današnji vakat
Onu koja ima najmanje postovasekerbay wrote:Da biraš ženu na forumu, koju bi uzeo za ženu?zoomba wrote:.
Inace si osudjen da budes :

-
sekerbay
#270 Re: Institucija braka i današnji vakat
Ponadala se da će bit izabranacendlerbing wrote:Najljepšu..sazadaVelkoski wrote:birajte najljepšu, greška je uzeti onu s najvećim sisama!
IL onu koja ima najviše? Njoj je vjerovatno dosadilo tipkanjeUterivacDugoga wrote:Onu koja ima najmanje postova
-
UterivacDugoga
#271 Re: Institucija braka i današnji vakat
Zayebano je kad forum udje u krv.sekerbay wrote:IL onu koja ima najviše? Njoj je vjerovatno dosadilo tipkanjeUterivacDugoga wrote:Onu koja ima najmanje postova
Lakse je sa heroina nego sa interneta skinuti
-
sekerbay
#272 Re: Institucija braka i današnji vakat
A šta ako se zezneš i pomisliš da si našo neku sa malo postova, a ona vam tri rezervna nika na kojima je nakucala 100k postova 
-
UterivacDugoga
#273 Re: Institucija braka i današnji vakat
E vidis moj prijatelju,o tome ti nisam razmisljaosekerbay wrote:A šta ako se zezneš i pomisliš da si našo neku sa malo postova, a ona vam tri rezervna nika na kojima je nakucala 100k postova
Sto ti je reci neiskustvo.
- HAVANA
#274 Re: Institucija braka i današnji vakat
Ramzess Veliki wrote:Ama ofulali ste ga dibidus ...Bloo wrote:Ja bih rekla zašto se mnogi ljudi u mladim godinama vjenčajuMarlboroGold wrote: Slažem se. Strah od samoće ili nepronalazak svog puta ili identiteta/svrhe života kao jedinke su ujedno i najveći razlozi zašto se mnogi ljudi, naročito u kasnijim godinama, žene i udaju. Možda ću biti preoštar sa ovim, ali smatram da se to inače odnosi na ljude koji nisu baš inteligentni.Neko od 19,20,21,22..zašto iskusiti život, izrgraditi sebe, definisati sebe, kada se mogu u ranom dobu uvući u topli zagrljaj bračne sigurnosti.
![]()
-
sekerbay
#275 Re: Institucija braka i današnji vakat
Čovjek uči dok je živUterivacDugoga wrote:vidis moj prijatelju,o tome ti nisam razmisljao
Helem, jesi li promijenio mišljenje? Koju bi sad oženio?