Jebi ti to, ja sanjo da sam prico sa bloo o intelektualnijim stvarima, znaci skoro je pao i sessekerbay wrote:Vrlo radomoonca wrote:Os' da treniras sa mnom na pp/ prijateljski
Al de nek bude ko da je oprave
Odavno nisam bolji san sanjo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Jebi ti to, ja sanjo da sam prico sa bloo o intelektualnijim stvarima, znaci skoro je pao i sessekerbay wrote:Vrlo radomoonca wrote:Os' da treniras sa mnom na pp/ prijateljski
Al de nek bude ko da je oprave
I lajk juSmokingMan wrote:Najbolje je čuti surovu istinu od partnera,nego "priče" od drugih zlonamjernih ljudi,koja je od prenosioca do prenosioca vremenom poprimala skroz drugačiji oblik.Prezirem kojekakva zavlačenja pričom,jefitnu glumu,neodlučnost.Ja sam uvijek bio za "otpetljani jezik",kažeš sve,bez obzira na posljedice,neko će te baš zavoljeti zbog tvoje istine,a vjeruj mi da većina neće.Opet,ma ko jebe većinu.Connaisseur Karlin wrote:mnogi kazu : " u vezi je ponkad bolje ne raci bas sve" , ali ja ne dijelim ovaka stav, a sigurna sam da mnogi podrzavaju doticni stav
Kako ces ga lajkati a obrezan?Connaisseur Karlin wrote:I lajk juSmokingMan wrote:Najbolje je čuti surovu istinu od partnera,nego "priče" od drugih zlonamjernih ljudi,koja je od prenosioca do prenosioca vremenom poprimala skroz drugačiji oblik.Prezirem kojekakva zavlačenja pričom,jefitnu glumu,neodlučnost.Ja sam uvijek bio za "otpetljani jezik",kažeš sve,bez obzira na posljedice,neko će te baš zavoljeti zbog tvoje istine,a vjeruj mi da većina neće.Opet,ma ko jebe većinu.Connaisseur Karlin wrote:mnogi kazu : " u vezi je ponkad bolje ne raci bas sve" , ali ja ne dijelim ovaka stav, a sigurna sam da mnogi podrzavaju doticni stav
I onda kažemo da nema iskrenih...Njanjavi wrote:Ja vala volim slagat vise neg popare pojest
nema veze ako si obrezan , al' ako imas finu, uzbudljivu i avanturisticnu profesiju, ozbiljno cu te poceti lajkatiSmokingMan wrote:
Obrezan,volim žene kako malo koji muškarac to može,ali ne i avanture.Connaisseur Karlin wrote:nema veze ako si obrezan,al' ako imas finu,uzbudljivu i avanturisticnu profesiju,ozbiljno cu te poceti lajkatiSmokingMan wrote:![]()
ma nisam mislila na te avanture , vec poslovneSmokingMan wrote:Obrezan,volim žene kako malo koji muškarac to može,ali ne i avanture.Connaisseur Karlin wrote:nema veze ako si obrezan,al' ako imas finu,uzbudljivu i avanturisticnu profesiju,ozbiljno cu te poceti lajkatiSmokingMan wrote:![]()
Ali teško ko može samnom,realno.
Connaisseur Karlin wrote:[
ma nisam mislila na te avanture , vec poslovne![]()
a zasto mislis da si tezak , bitte, obrazlozi ? ovo je , genrelano receno , jako frekventan odogvor danasnjice
oh, da, ja znam odlicno izvuci zivac osobamaSmokingMan wrote:Connaisseur Karlin wrote:[
a zasto mislis da si tezak , bitte, obrazlozi ? ovo je , genrelano receno , jako frekventan odogvor danasnjice![]()
![]()
MarlboroGold wrote:Vi ste joj dosadni
Žena traži challenge
oj NjanjoNjanjavi wrote:Nisi ti mensecini bila sa pravim dosad, da ti izbije to cvokama iz blentare.
Neb se onda falila sa tim.
Cuj zna izvuc zivce pa joj to ko za neko kofrcenje.
![]()
![]()
Trebas probat vezu sa nekim ko ima ptsp
Njanjavi, dovoljan ti je jedan vikend na Indonezijskom ostrvu da ti pridje ladyboy, a ja sam ovdje vec osmi mjesec.Njanjavi wrote:Bas se nesta kontam, kolko insanu treba bit dosadno da ovako nesto masla po forumu, pokusavajuci predstavit svoj zivot kao nesto dinamicnim, zanimljivim, ono satro svaki dan novi film.Ramzess Veliki wrote:Sinoc sam imao dvije nekompaktibilnosti u kafani.
Prva nekompaktibilnost djevojka ima miska.Znaci nula bodova ... ladyboy. Kako se to sredi reko bi cura nema greske, srecom jaran je (ga) zna pa me odmah upozorio da ne budem jeban.
Druga nekompaktibilnost hoce da se udaje a ja necu da se zenim. Ne ladyboy od prije, nego rodica od naseg kolege.
Ne kontam te njihove fore, dosao po mene i tegli me da dodjem za njegov stol, neka ekipa ... ok, dodjem, a on odmah - ova treba da se uda pa da vas upozn...
Koliko si dugo koncipiro ovu bajkicu ramo, il ti to u trenutku smaslas?
Pa prije bi ti povjerovo u ono, ja jednu jebem a druga mi ga pusi
SmokingMan wrote:Najbolje je čuti surovu istinu od partnera,nego "priče" od drugih zlonamjernih ljudi,koja je od prenosioca do prenosioca vremenom poprimala skroz drugačiji oblik.Prezirem kojekakva zavlačenja pričom,jefitnu glumu,neodlučnost.Ja sam uvijek bio za "otpetljani jezik",kažeš sve,bez obzira na posljedice,neko će te baš zavoljeti zbog tvoje istine,a vjeruj mi da većina neće.Opet,ma ko jebe većinu.
oh, da --what goes up must come downConnaisseur Karlin wrote:oh, da, ja znam odlicno izvuci zivac osobamaSmokingMan wrote:Connaisseur Karlin wrote:[
a zasto mislis da si tezak , bitte, obrazlozi ? ovo je , genrelano receno , jako frekventan odogvor danasnjice![]()
![]()
![]()
Prije arapa na Ilidzi to je bilo normalno. Znala ih je I nana dovesti u grad da traze muza. Zivotami, napucaju se kakve gradske cure, svaka sisla sa milanske modne piste. Dok ne otvore usta ...moonca wrote:Sta vam je cudno.mad_max_ba wrote:Dešava se i više no što misliš.....cendlerbing wrote:
Meni, recimo, uopšte ne zvuči kao bajka, ovo što je Ramo ispričao...
Kakva bajka, kakav film, Ramo je tamo gdje je ovih prvih nekompatibilnosti koje je spomenuo, na bacanje. A druga priča...kolega ga dovukao rodici da mu je nabaci, e pa stvarno...koje li su šanse da se to dogodi u stvarnosti
desilo mi se ne jednom...
Jedne prilike, mati štima kćerku......
Veliki je problem mladima naci voljenu osobu u danasnje vrijeme.
Pa, izadju vani i opet bleje u mobilne, a 'prilike' prolaze.![]()
Ono -'toplo preporucujem' je i te kako toplo.![]()
cendlerbing wrote:Jah, jah, to "kad otvore usta" je inače muškarcima problem neprevaziđen, stavka bez koje se ne može...
Pa jest' ono ...Euridika wrote:cendlerbing wrote:Jah, jah, to "kad otvore usta" je inače muškarcima problem neprevaziđen, stavka bez koje se ne može...![]()
![]()
![]()
Ovo im je problem sa svakom ženskom.
Godinama Se nauci gutatiEuridika wrote:cendlerbing wrote:Jah, jah, to "kad otvore usta" je inače muškarcima problem neprevaziđen, stavka bez koje se ne može...![]()
![]()
![]()
Ovo im je problem sa svakom ženskom.