Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Metar tridesetšest i tridesetšest godina na plećima. Danas u zasluženoj mirovini nakon šta je nastupa za River, Benficu, Barcu, Real i mnoge druge velikane. Ja bi ga nazva finim ubojicom. Sve ka neće, al zapravo oće više nego šta možete zamislit. On je takav da te neće udrit šakom bez da te prvo pita "Jesi bija u okulista?" i kad ti kažeš da nisi on ponovno upita sa stisnutom šakom u zraku "Oš da te naručim?". Sretan 36., ikono! Javier Saviola!
MOSALJOZE wrote:Metar tridesetšest i tridesetšest godina na plećima. Danas u zasluženoj mirovini nakon šta je nastupa za River, Benficu, Barcu, Real i mnoge druge velikane. Ja bi ga nazva finim ubojicom. Sve ka neće, al zapravo oće više nego šta možete zamislit. On je takav da te neće udrit šakom bez da te prvo pita "Jesi bija u okulista?" i kad ti kažeš da nisi on ponovno upita sa stisnutom šakom u zraku "Oš da te naručim?". Sretan 36., ikono! Javier Saviola!
"Imao sam velikih fizičkih problema sa zglobovima, bilo je toliko teško da je i odlazak do toaleta predstavljao veliki napor. Bolovi su bili neizdrživi, pio sam dosta ljekova protiv bolova. U jednom momentu sam došao u kliniku i pitao šta misle da mi amputiraju noge. Na sreću danas je bolje i radujem se malim stvarima u životu. Ja sam sve dao fudbalu, on mi je mogao sa druge strane dosta i oduzeti".