Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rob_Atl wrote:Ni ja nisam nigdje vidio da je iko pisao da je Musa u rangu Doncica. Elem, nevjerujem sta su ovi moji iz Atlante mislili kad su dali Doncica za younga, ovaj bazen ne moze da pogodi, a fol nesto najavljivali slijedeci curry
Ma hajde boli te briga dok su Hawksi loši tebi karta 10 dolara
Renovirali su dvoranu, srusili sve loze i napravili tribinu novu, nema vise za cenera . Al eto prva tekma ove godine u renoviranoj dvorani ce po belaju biti protiv dalasa . Ako stignem mozda i odem.
Rob_Atl wrote:Renovirali su dvoranu, srusili sve loze i napravili tribinu novu, nema vise za cenera . Al eto prva tekma ove godine u renoviranoj dvorani ce po belaju biti protiv dalasa . Ako stignem mozda i odem.
Vjeruješ da sam iz zajebancije rekao 10 jer nemam pojma koliko je 10 sam rekao ono iz mrtve mrtve zajebancije jer mi je u glavi da nema šanse karta bude 10 pa i za najgore mjesto u Dvorani..Ono ipak je to Amerika
Al' eto ocigledno je bilo situacija to je baš kad franšiza padne na niske grane..
Sto se Younga tice pa eto kao vaši misle on ce biti razlog zbog atraktivnih pogođenih dubokih trica vecem odzivu na tribinama što je velika glupost ja mislim, a ako budete loši vratice se to sve na stari negdje na pola sezone..
Luka ce mislim da jede dobro u NBA, a za nekoliko godina s nekim superstarom ko zna krenuce i na titulu jer sam uvjeren da ce Luka biti tako dobar da ce biti magnet za neke buduce zvijezde tu ne brojim Durant, Lebrona i te..
Ono što izgleda na prvu da će Luka imati status u Dalasu kao i u Realu - dakle, povlašćen i kao njihov projekat o kome će se voditi briga o razvoju, što će reći da će imati vrlo vjerovatno već u prvoj sezoni značajnu minutažu i ulogu.
A i Novicki koji tamo već ima IME ga pofino gotivi i ima visoko mišljenje o Luki što potvrđuju i same njegove reakcije sa klupe nakon Lukinih poteza.
Diwan wrote:Ono što izgleda na prvu da će Luka imati status u Dalasu kao i u Realu - dakle, povlašćen i kao njihov projekat o kome će se voditi briga o razvoju, što će reći da će imati vrlo vjerovatno već u prvoj sezoni značajnu minutažu i ulogu.
A i Novicki koji tamo već ima IME ga pofino gotivi i ima visoko mišljenje o Luki što potvrđuju i same njegove reakcije sa klupe nakon Lukinih poteza.
Thorgerson wrote:Sta reci fkt. Ovakav igrac se odavno nije pojavio. Ne u Evropi, nego u Svijetu.
Da je crnac i da je kojim slucajem amerikanac, vec bi bio proglasem kraljem, bogom, ocom, vecim od jordana itd.
Stepback sut Haos.
Meni je frapantno koliko malo medijske pažnje dobija. Pregledao sam tri studio emisije u kojoj jedva da su ga spomenuli, ali su zato po 15 minuta vazili o DeRozenu.
Thorgerson wrote:Sta reci fkt. Ovakav igrac se odavno nije pojavio. Ne u Evropi, nego u Svijetu.
Da je crnac i da je kojim slucajem amerikanac, vec bi bio proglasem kraljem, bogom, ocom, vecim od jordana itd.
Stepback sut Haos.
Meni je frapantno koliko malo medijske pažnje dobija. Pregledao sam tri studio emisije u kojoj jedva da su ga spomenuli, ali su zato po 15 minuta vazili o DeRozenu.
Na Fb mi stalno izlijecu mix njegovih pasova, a mislim da se ne radi o onom regionalnom videu, jer u komentarima su sve amerikanci.
Npr. Teodosica isto tako, nafurali ga, a realno Doncic je u ovih nekoliko utakmica pokazao vise nego bilo ko od spomenutih. Teodosicu jedva sastavili 2-3 pasa i stavili klip.
Na Fb mi stalno izlijecu mix njegovih pasova, a mislim da se ne radi o onom regionalnom videu, jer u komentarima su sve amerikanci.
Npr. Teodosica isto tako, nafurali ga, a realno Doncic je u ovih nekoliko utakmica pokazao vise nego bilo ko od spomenutih. Teodosicu jedva sastavili 2-3 pasa i stavili klip.
Nisu Youtube klipovi mjerilo medijske pažnje. Te klipove najčešće pravi obična raja, navijači klubova u kojima dotični igraju ili namjenski kanali. Mjerilo su stručne studijske emisije. Opet kažem, pogledao sam tri studijske emisije u kojima su jedva se dotakli Dončića iako su po 20 minuta posvetili utakmici njegovog tima.
Da su on i Jokić Amerikanci prštali bi hvalospjevi.
Nisu Youtube klipovi mjerilo medijske pažnje. Te klipove najčešće pravi obična raja, navijači klubova u kojima dotični igraju ili namjenski kanali. Mjerilo su stručne studijske emisije. Opet kažem, pogledao sam tri studijske emisije u kojima su jedva se dotakli Dončića iako su po 20 minuta posvetili utakmici njegovog tima.
Da su on i Jokić Amerikanci prštali bi hvalospjevi.
Inače, upravo sposobnost pravovremenog i preciznog pronalaženja saigrača je jedna od najvećih kvaliteta NBA rookieja Luke Dončića koji je u dosadašnjem dijelu sezone na prosjeku od 19.4 poena, 6.6 skokova i 4.6 asistencija po meču.
jedna od stvari koju je imao i u Realu - dobar broj skokova u odnosu na poziciju koju igra.
da,dobar u skoku,iako ima i visinu ,a pozicija mu je koliko vidim u dalasu malo drukcija nego vecinu prosle sezone u realu gdje je prilicno puno igrao playa
Prva sezona a već razvaljuje. Ne smijem ni pomisliti dokle daleko može ići , da ga povrede zaobiđu. Ludilo.
Usuđujem se reći da je već sada na nivou allahrahmetile Dražena
malo je ovo utakmica za usporedbu,ali tesko da je ovo na nivou petrovica,bar na nivou one sezone kad je bio u 3. petorci lige,ali kako je doncic krenuo,nebo mu je granica