..... i FočacimaConnaisseur Karlin wrote:sto je problem sa Focom !?Krokodajl wrote:Ja ovg Božu nisam nikad slušo.
Znam da je Emira zajebo za ulogu u onom igrokazu, ko fol dobio neku ovu modernu bolest današnjice, napad depresivnog bjesnila, ili šta već.
Al zajebo je Emira pa mu je to plus od mene.
A što se tiče toga što "išće" pare, ja mislim da to nema toliko veze sa time što je on pripadnik homoseksualnog pokreta koliko sa činjenicom da je Fočak.
Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
-
ing-ecc
#251 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
- insomnia78
#252 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Pa nisu iz metropole. Cuj sta
- vješalica
#253 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
urbane legende i vicevi presaltani na focake
lakrdija od ljudi sta im sve nece pasti na pamet
ali i logicno
posljedice uskog zivota u ovoj utucanoj i zatvorenoj sredini
lakrdija od ljudi sta im sve nece pasti na pamet
ali i logicno
posljedice uskog zivota u ovoj utucanoj i zatvorenoj sredini
- vesela_sveska
#254 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
al' zato imaju dug vrat,kad se rode gledaju gdje je metropolainsomnia78 wrote:Pa nisu iz metropole. Cuj sta
-
kakavdanakneiskustvu
- triconja
#257 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Jest tesko prepoznati ko je gay (derpe ili furunas), ma hajte molim vas 
- Bloo
- Globalna šefica
#258 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Imaš li još kakav izraz da obogatim vokabulartriconja wrote:Jest tesko prepoznati ko je gay (derpe ili furunas), ma hajte molim vas
- vjesticanametli
-
sandra01
#260 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Neki dan ga vidjeh u Zari kupuje suknju sebi. A obucen dobro do bola,doslo mi da ga zveknem u glavu i ukradem tasnu ,cizme i jaknu 
- triconja
#261 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Ne zelim da vrijedjam pripadnike ove grupe a postavljam izraze iz zargona naseg i komsijskih jezika u svrhu oplemenjavanja fonda rijeci, znaci samo za naucne svrhe.Bloo wrote:Imaš li još kakav izraz da obogatim vokabulartriconja wrote:Jest tesko prepoznati ko je gay (derpe ili furunas), ma hajte molim vas?
Pa kae: dukatlija (dukat zut
-
sandzokan
#262 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Momak je talentiran, ne bavi se šundom i ne truje okolinu sa turbofolkom što je dovoljno da ga podržim.
Koga svlači i kako se oblači mi je svejedno.
Koga svlači i kako se oblači mi je svejedno.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#263 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
zaboravio si glavne: halkar i baglamastriconja wrote: u svrhu oplemenjavanja fonda rijeci
- triconja
#264 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Eto vidis, citav zivot se nove stvari ucebitanga_sa_otesa wrote:zaboravio si glavne: halkar i baglamastriconja wrote: u svrhu oplemenjavanja fonda rijeci
- Edin H.
#265 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Sta ces od cizama 43 broj?sandra01 wrote:Neki dan ga vidjeh u Zari kupuje suknju sebi. A obucen dobro do bola,doslo mi da ga zveknem u glavu i ukradem tasnu ,cizme i jaknu
- Gojeni H
#266 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
bitanga_sa_otesa wrote:zaboravio si glavne: halkar i baglamastriconja wrote: u svrhu oplemenjavanja fonda rijeci
- spreca
#267 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Zaboravio si jednu domacu ali kulturnu rijec...Toplovodartriconja wrote:Ne zelim da vrijedjam pripadnike ove grupe a postavljam izraze iz zargona naseg i komsijskih jezika u svrhu oplemenjavanja fonda rijeci, znaci samo za naucne svrhe.Bloo wrote:Imaš li još kakav izraz da obogatim vokabulartriconja wrote:Jest tesko prepoznati ko je gay (derpe ili furunas), ma hajte molim vas?
Pa kae: dukatlija (dukat zut), tobdzija, furundzija, guzni haver, supak meraklija, rčlija (rč je od cmar zargonski) to je sta ja znam. I jos jednom ovo je samo za naucne svrhe a pogotovo za oplemenjivanje zargona drugih forumasa. Naime korijeni iz izraza se mogu koristiti kad se hoce prici izabranici sa "zadnje" (procito negdje na vjerskim portalima) strane (npr bude ko dukat zut nakon neke radnje) sto znaci da izrazi ne moraju obuhvacati gej populaciju.
- sheilak
#268 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
pa vi imate vise tih izraza za gay populaciju nego eskimi za snijeg. i wonder...
a o bozi vreci:

-
R A V E N
#269 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Dobio Božo epilepsiju čim su problemi izbili. I Alisa Mutap ima epilepsiju. Mogla bi i ona postati ikona "opresije patrijarhata" kao Ana Magaš, jer nije dobila muževu imovinu nakon ubistva muža zlostavljača. U zemlji u kojoj psihijatri daju ljudima pogrešne dijagnoze tokom nepune tri godine, a psihijatrijske bolnice su pune boraca ARBiH koji glumataju PTSP da izmile crkavicu od države, epilepsija je postala zarazna bolest.
ŽENA 'NEDOSTOJNA PRAVA': Kako je plemenska Hrvatska (pre)sudila Ani Magaš (arhivirano)
Baš me interesuje je li epilepsija povezana sa sinkopama koje su u(z)rok smrti Talijana na čamcu?
Nego šalu na stranu. Mislim da više nećemu čut išta od Bože ni o Boži - Božo će vjerovatno popuniti prijavnicu za azil u Norveškoj zbog opresije, što stvarne, što umenute u psihu od strane lijevog sektora, koju osjeća ovdje kao rodna/seksualna manjina. Onda će u Norveškoj da živi kao slobodni umjetnik, tj. na državnoj kasi.
Neke megahitove nije mogao ni napraviti, jer je to jako teško. Možda ćemo za njega čuti u Express-u.
ŽENA 'NEDOSTOJNA PRAVA': Kako je plemenska Hrvatska (pre)sudila Ani Magaš (arhivirano)
Baš me interesuje je li epilepsija povezana sa sinkopama koje su u(z)rok smrti Talijana na čamcu?
Nego šalu na stranu. Mislim da više nećemu čut išta od Bože ni o Boži - Božo će vjerovatno popuniti prijavnicu za azil u Norveškoj zbog opresije, što stvarne, što umenute u psihu od strane lijevog sektora, koju osjeća ovdje kao rodna/seksualna manjina. Onda će u Norveškoj da živi kao slobodni umjetnik, tj. na državnoj kasi.
Neke megahitove nije mogao ni napraviti, jer je to jako teško. Možda ćemo za njega čuti u Express-u.
-
R A V E N
#270 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
I Naser je malo zalegao, ne u rov u okolini Srebrenice, nego malo na kardiologiju u Tuzli, kako ga je krenuo ovaj drugi val suđenja.
-
kakavdanakneiskustvu
- jeza u ledja
#272 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Cisto ono, informacije radi
, izraz "peder" je uvrjedljiv. Nastao iz rijeci pederastija, sto bi opisivalo nekoga ko voli - djecake.
Time opisuje muske homoseksualce kao pedofile. Samim tim je izraz - uvrjedljiv.
Mislim da bi i furundzija
, dukatlija, baglamas, tobdzija, supak meraklija , itd...sve bilo manje uvrjedljivo, ako i uopste.
Mislim da bi i furundzija
- vjesticanametli
#273 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
- Drosera capensis
#274 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
za mene peder nije onaj koji ga zadaje samo onaj koji ga prima a kažu ko nije muško taslačio da nema pojma šta je sex, tako kažu=?jeza u ledja wrote:Cisto ono, informacije radi, izraz "peder" je uvrjedljiv. Nastao iz rijeci pederastija, sto bi opisivalo nekoga ko voli - djecake.
Mislim da bi i furundzija, dukatlija, baglamas, tobdzija, supak meraklija , itd...sve bilo manje uvrjedljivo, ako i uopste.
-
Hakiz
#275 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Pederastija se ne može vezati za pedofiliju..jeza u ledja wrote:Cisto ono, informacije radi, izraz "peder" je uvrjedljiv. Nastao iz rijeci pederastija, sto bi opisivalo nekoga ko voli - djecake.