Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
Moderator: _BataZiv_0809
- kafanski_covjek
#251 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
evo dukat da ce Deny roditi malog Snjeznog 
- SanskiBiser
#252 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
kafanski_covjek wrote:evo dukat da ce Deny roditi malog Snjeznog
Ma dany ce 99.99% biti knocked up on the love boat dal' ce bit' snjezni ili ne zivi bili pa vidjeli.
Dio leakovanog skripta
(sound of sea waves, full moon, moonlight rays in the cabin)
Jon: "Tonight, I want to give it all to you my queen,
in the darkness...there's so much I want to do,
and tonight I want to lay it at your feet
because my queen, I was made for you
and my queen you were made for me!"
Dany:"Oh Jon, there's something that drives me wild
and tonight we're gonna make it all come true."
Ima Omarka da im sve po spisku zareda.
-
omar little
#253 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
vidjela sam pise script i prestala sam citati, jel se to zajebavas ili ozbiljno?
ako je ozbiljno lalalalalalaalalalala
- seln
#254 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
POgledaj tu scenu pri brzini 0,25xNjanjavi wrote:Nisam siguran za oci jona kad se budi na brodu al sam sto posto siguran da je hint sa macem validan.
Hajvan na drsci zmiri dok je jon pod vodom, cim izroni kadriranje je tako odradjeno da se primjeti kako se oci mjenjaju i iz bjele boje kakve je boje ostatak drske prelaze u tamno plavu boju.
I kadriranje i fokus ocigledno na to baca.
Samim tim bezveze je rec nije nista kad kadriranje i fokus nam toliko pod nos podmecu taj detalj.
-
omar little
#255 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
ti baksuze pomakni se s mjestakafanski_covjek wrote:evo dukat da ce Deny roditi malog Snjeznog
- SanskiBiser
#256 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
"I can end life. I can give life. I bring truth. I bring lies. I'm heard but not seen. Who am I?"omar little wrote:vidjela sam pise script i prestala sam citati, jel se to zajebavas ili ozbiljno?![]()
Zivi bili pa vidjeli, sve je to igra rijeci!
- kafanski_covjek
#257 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
https://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Foomar little wrote:ti baksuze pomakni se s mjestakafanski_covjek wrote:evo dukat da ce Deny roditi malog Snjeznog
- SanskiBiser
#258 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
kafanski_covjek wrote:https://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Foomar little wrote:ti baksuze pomakni se s mjestakafanski_covjek wrote:evo dukat da ce Deny roditi malog Snjeznog
Ja' sta ce bit' na YT montaza uz ovakvu i slicnu muziku
- Capajebo
- Capajebo
#260 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
I sad ce opet neko reci nisu mu plave oci na prvoj slici 
-
omar little
#261 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
SanskiBiser wrote:"I can end life. I can give life. I bring truth. I bring lies. I'm heard but not seen. Who am I?"omar little wrote:vidjela sam pise script i prestala sam citati, jel se to zajebavas ili ozbiljno?![]()
ako je ozbiljno lalalalalalaalalalala![]()
Zivi bili pa vidjeli, sve je to igra rijeci!
joj, na sta ce to liciti
-
zenit dozic
#262 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
De mi neko pojasni sta je s amidzom benjenom, zasto je ostao iza zida, ne sjecam se dobro. Znam da je spasio onog invalida i opet nije htio da se vrati sa njim. Gdje je bio svo vrijeme 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#263 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
ne moze nazad jer mu je dio zmajskog stakla u tijelu ostalo i poce o se transformisat u WW i ima magicna barijera na zidu koju i da hoce ne mozre proci... zrtvovanje za Jona opravdano jer je rekao Branu da ce se do zadnjeg daha boriti za zivezenit dozic wrote:De mi neko pojasni sta je s amidzom benjenom, zasto je ostao iza zida, ne sjecam se dobro. Znam da je spasio onog invalida i opet nije htio da se vrati sa njim. Gdje je bio svo vrijeme
-
kakavdanakneiskustvu
#264 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
pici wrote:Vyserion... Hound i Tormund od sada se zamo u njih dvojcu kunem...VenomousV wrote:Tol'ko me bilo strah ove epizode i sjebah se pravo...
Tek kad je pogodio zmaja sjetila sam se da sam to vec procitala u onim episode by episode spoilers. Zna li iko stopostotno tacno jel' nastradao Rhaegal ili Vyserion?
Međed je bio predobar, trznula sam se plaho, Hound i Tormund zakon.
E da, debil kojeg sam nekad zvala drugom mi je jucer spojlao cijelu pricu u vezi sa zmajem i majke mi htjela sam ga udavit'
kad je izgledalo da je tormund gotov cim se vidilo da ga neko spasava znalo se da je to hound
-
kakavdanakneiskustvu
#265 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
je li onaj medvjed krenuo na hounda pa se onda isprijecio thoros?
- Kiki_Musampa
#266 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
Jel sad valja 10 dana čekati sljedeću epizodu....
- seln
#267 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
Jes plavo... nije plavo... jeste, jebem te corava... nije, ba, kako plavo, shevak od basme...Capajebo wrote:I sad ce opet neko reci nisu mu plave oci na prvoj slici
- pici
#268 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
yes houd se skamenio ko picka kako voli rec ostalimakakavdanakneiskustvu wrote:je li onaj medvjed krenuo na hounda pa se onda isprijecio thoros?
- Njanjavi
#269 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
Ja naletih na teoriju da je onaj glavni white walker bran.
I ono prorocanstvo da ce bran letit a nece nikad hodat bi moglo bit to da ce letit na zmaju al onom roknutom.
Plus kad je bio u transu u onoj pecini, kad su one vile shukale onaj hepek liku u prsa, bran je bio u identicnoj poziciji kao taj lik i grabio ono korjenje ko da njega probijaju.
Plus masu puta kad je u transu lik maltene kao da bude fizicki na mjestu na koje misli, i hodor ga vidio, i chacha mu kod zamka ga cuo, pa i onaj bjeli glavonja ga ufatio za ruku.
Mozda je branu sudjeno da prekine taj ciklus tako sto ce putovat kroz vrjeme i haman ce jon morat roknut brana na kraju da bi roknuli onog bjelog glavonju.
I ono prorocanstvo da ce bran letit a nece nikad hodat bi moglo bit to da ce letit na zmaju al onom roknutom.
Plus kad je bio u transu u onoj pecini, kad su one vile shukale onaj hepek liku u prsa, bran je bio u identicnoj poziciji kao taj lik i grabio ono korjenje ko da njega probijaju.
Plus masu puta kad je u transu lik maltene kao da bude fizicki na mjestu na koje misli, i hodor ga vidio, i chacha mu kod zamka ga cuo, pa i onaj bjeli glavonja ga ufatio za ruku.
Mozda je branu sudjeno da prekine taj ciklus tako sto ce putovat kroz vrjeme i haman ce jon morat roknut brana na kraju da bi roknuli onog bjelog glavonju.
-
omar little
#270 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
ako je to foreshadowing dostojno serije najvise hbo produkcijske razine nek se pokopaju i weiss i beinoff. i plepler skupa s njima sto je takvo sta dozvolio. 
- pici
#271 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
prije ce fasovat onaj bodez od arye sto joj je poklonio pogotovo kako ga je gledao kada je dao aryiNjanjavi wrote:Ja naletih na teoriju da je onaj glavni white walker bran.
-
zenit dozic
#272 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
Pici znaci on je ranjen bio od onih mrtvihpici wrote:ne moze nazad jer mu je dio zmajskog stakla u tijelu ostalo i poce o se transformisat u WW i ima magicna barijera na zidu koju i da hoce ne mozre proci... zrtvovanje za Jona opravdano jer je rekao Branu da ce se do zadnjeg daha boriti za zivezenit dozic wrote:De mi neko pojasni sta je s amidzom benjenom, zasto je ostao iza zida, ne sjecam se dobro. Znam da je spasio onog invalida i opet nije htio da se vrati sa njim. Gdje je bio svo vrijeme
Pa kako se za ovo sve vrijeme nije onda pretvorio u njih ne kontam
- pici
#273 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
pa rekao je da osjeca da se pretvara al ce se boriti za zive dokle ima dahazenit dozic wrote:Pici znaci on je ranjen bio od onih mrtvihpici wrote:ne moze nazad jer mu je dio zmajskog stakla u tijelu ostalo i poce o se transformisat u WW i ima magicna barijera na zidu koju i da hoce ne mozre proci... zrtvovanje za Jona opravdano jer je rekao Branu da ce se do zadnjeg daha boriti za zivezenit dozic wrote:De mi neko pojasni sta je s amidzom benjenom, zasto je ostao iza zida, ne sjecam se dobro. Znam da je spasio onog invalida i opet nije htio da se vrati sa njim. Gdje je bio svo vrijeme![]()
Pa kako se za ovo sve vrijeme nije onda pretvorio u njih ne kontam
imas ovdje pojasnjeno, zaboravio sam da su mu djeca sume zautavila preobrazenjeWhen questioned on his identity, he pulls down his scarf and hood, revealing himself as Benjen Stark. Benjen explains that, during his fateful ranging beyond the wall, he was attacked by White Walkers, one of whom shoved an ice sword into his gut and left him for dead. He was discovered by the Children of the Forest, who saved him and stopped him from becoming a wight by shoving a piece of dragonglass into his chest
Last edited by pici on 18/08/2017 00:03, edited 1 time in total.
-
zenit dozic
#274 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
Kontam sta mi govoris ali mi je malo glupo da mu treba toliko vremena da se pretvori u njih.
- Capajebo
#275 Re: Game of thrones S07E06 - SESTA EPIZODA SPOJLERI - NE ULAZI BEZ GLEDANJA
Benjen je ustvari pogin'o, ali nije ga podig'o-ozivio Night King, nego su ga spasila Djeca, i isto k'o i Night Kingu zabili dragonglass u srce.zenit dozic wrote:Kontam sta mi govoris ali mi je malo glupo da mu treba toliko vremena da se pretvori u njih.
Tako da on nit je mrtav, nit je ziv.
Posto ima taj dragonglass u srcu ne moze proci Zid, isto k'o ni Night King