Dijaspora Summer 2017

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Bodkin

#251 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by Bodkin »

bh.tornjak wrote:
MyTao wrote:
Trebam te wrote:

Smao papak i gleda sta nosisi kad dodjes, gleda te sta si obukao :izet: smara sam sebe ko si sta si i sta nosis :roll: i odmjeri te cim udjes bilo gdje!

Poredjenje Armani sa Gagnam Style je cista glupost posto Armani jeste brand a Gagnam Style je trenutni muzicki trend :D
:roll: Nije poenta Gagnam Style vec sta prestavlja... Ne uzimaj sve bukvalno sto pisem. Citaj izmedju redova.

Sto se tice majica preko kojih velikim slovima pise "ARMANI" To samo moze papak nositi.
jbt...pola Europe papci.....samo u BiH elita par excellence...koja ne nosi papanski ARMANI nego nosi brendove Ho Shi Min...Hao Hua....Mao Tsing....Ding Dong...King Kong....
Pogodilo te a :D uspio u zivotu ako nosi majicu sa natpisom armani fonta 42 :D
insomnia78

#252 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by insomnia78 »

:lol:
Fudo387

#253 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by Fudo387 »

Armani je demode, ja nosim samo one sto pise na njima Ajvatovica.
bh.tornjak

#254 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by bh.tornjak »

Bodkin wrote:
bh.tornjak wrote:
jbt...pola Europe papci.....samo u BiH elita par excellence...koja ne nosi papanski ARMANI nego nosi brendove Ho Shi Min...Hao Hua....Mao Tsing....Ding Dong...King Kong....
Pogodilo te a :D uspio u zivotu ako nosi majicu sa natpisom armani fonta 42 :D
jok ba...ne nosim oto....samo Diesel i Replay... :D
Edin H.

#255 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by Edin H. »

Fudo387 wrote:
animals wrote:
Edin H. wrote:animals garantovano ludjacki partija sedam dana kad spuca cetiri milje. :D
Ko vam je kriv kad ste skrtice..
velika familija..nesto potrosis, nesto podjelis..
:thumbup:
I onda ti neko kaze da ti nisi pravi Bosanac?
Ma dobro si ti proso, nema predaha dok se svi ne nalocemo i useremo. Ja ne kontam raju koja dodje i slika se po livadama, coskovima kuca, a okolo dobre kafane, dobra raja, i jos bolji pusiji. Koji qrac dolaze?
Image :oops:
Fudo387

#256 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by Fudo387 »

Evo i laznog fanaticosa...de ti sad malo ispricaj kako vrijeme provedes na Sokocu. :D
insomnia78

#257 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by insomnia78 »

:lol:
BajramBarecula

#258 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by BajramBarecula »

Voze se dvije dijaspore i dodje treca i kaze u nas u minkenu nema da se vako tranvaji tresu ko ovdje u bosni
deer_hunter

#259 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by deer_hunter »

MyTao wrote:
:roll:
Nevjerovatan nacin razmiljanja... Po tebi cijela grana privrede zvana turizam nema smisla jer turisti trose da bi njima bilo dobro :-)
kolutaj ocima koliko hoces, ali niko kad naruci pivu u kafani ne razmislja o privredi bh nego o tome da zadovolji svoje licne potrebe za alkoholom. jbt ako neko dodje u Bosnu na 15 dana jel normalno da za tih 15 dana mora nesto pojesti i popiti, zadovoljiti svoje fizicke potrebe?? 80 posto love potrose na hranu i pice koje sami popiju i pojedu i sad im ja trebam biti zahvalan sto su uradili nesto sto su morali uraditi da bi prezivjeli. 15 dana zivota u Bosni kosta, mozda ne ko u Svedskoj, ali kosta. opet kaze, nista protiv dijaspore, gade mi se ovi sto ih pljuju i kritikuju sto dolaze svojim kucama. ja sam odnedavno dijasporac, godinu dana, bio jednom na godisnjem. nije mi palo napamet da nekom ko je ostao u Zenici pametujem i trazim neku zahvalnost jer sam spi.c.kao dobru lovu. potrosio sam je na sebe, dok mi je ajkulino meso u restoranu Dubrovnik klizilo niz grlo bo.li.la me neka stvar za bh privredu, bio sam gladan i to je to. a hrana kosta. zamisli meni sad treba svako dolaziti i ljubiti stope i govoriti hvala jaro sto si vecerao u Zenici, evo vec nam je bolje :-) neka i jedna i druga strana ohlade malo, niti jedni imaju pravo da se.r.u po dijaspori jer dolaze kuci niti dijaspora ima pravo da trazi neku zahvalnost i ocekuju da ih neko ljubi u d.u.p.e zato sto trose lovu na sebe i svoju familiju.
Edin H.

#260 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by Edin H. »

Fudo387 wrote:Evo i laznog fanaticosa...de ti sad malo ispricaj kako vrijeme provedes na Sokocu. :D

Evo ovako pasha moja, samo tebi za ljubav :D - Belgija tri puta, Portugal dva puta, Estonija, Litvanija, Latvija, Spanija (Mesaja - kad ga je Misimovic zavalio), Slovacka, Irska dva puta, Vels dva puta, Francuska... domace Skotska, Amerika, Grcka... plus zlatna medalja u sjedecoj odbojci - Olimpijske igre u Londonu, kosarka London, Birmingham itd, Zeljo Edinburg, KK Bosna - Gilford, pa ti laj na zvijezde. ;-)

Image
BajramBarecula

#261 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by BajramBarecula »

pics or it didn't happen
Fudo387

#262 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by Fudo387 »

Ma baca bombe...
stakasa

#263 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by stakasa »

Edin H. wrote:
Fudo387 wrote:Evo i laznog fanaticosa...de ti sad malo ispricaj kako vrijeme provedes na Sokocu. :D

Evo ovako pasha moja, samo tebi za ljubav :D - Belgija tri puta, Portugal dva puta, Estonija, Litvanija, Latvija, Spanija (Mesaja - kad ga je Misimovic zavalio), Slovacka, Irska dva puta, Vels dva puta, Francuska... domace Skotska, Amerika, Grcka... plus zlatna medalja u sjedecoj odbojci - Olimpijske igre u Londonu, kosarka London, Birmingham itd, Zeljo Edinburg, KK Bosna - Gilford, pa ti laj na zvijezde. ;-)

Image
Gori si ti kome se pravdas
stakasa

#264 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by stakasa »

deer_hunter wrote:
MyTao wrote:
:roll:
Nevjerovatan nacin razmiljanja... Po tebi cijela grana privrede zvana turizam nema smisla jer turisti trose da bi njima bilo dobro :-)
kolutaj ocima koliko hoces, ali niko kad naruci pivu u kafani ne razmislja o privredi bh nego o tome da zadovolji svoje licne potrebe za alkoholom. jbt ako neko dodje u Bosnu na 15 dana jel normalno da za tih 15 dana mora nesto pojesti i popiti, zadovoljiti svoje fizicke potrebe?? 80 posto love potrose na hranu i pice koje sami popiju i pojedu i sad im ja trebam biti zahvalan sto su uradili nesto sto su morali uraditi da bi prezivjeli. 15 dana zivota u Bosni kosta, mozda ne ko u Svedskoj, ali kosta. opet kaze, nista protiv dijaspore, gade mi se ovi sto ih pljuju i kritikuju sto dolaze svojim kucama. ja sam odnedavno dijasporac, godinu dana, bio jednom na godisnjem. nije mi palo napamet da nekom ko je ostao u Zenici pametujem i trazim neku zahvalnost jer sam spi.c.kao dobru lovu. potrosio sam je na sebe, dok mi je ajkulino meso u restoranu Dubrovnik klizilo niz grlo bo.li.la me neka stvar za bh privredu, bio sam gladan i to je to. a hrana kosta. zamisli meni sad treba svako dolaziti i ljubiti stope i govoriti hvala jaro sto si vecerao u Zenici, evo vec nam je bolje :-) neka i jedna i druga strana ohlade malo, niti jedni imaju pravo da se.r.u po dijaspori jer dolaze kuci niti dijaspora ima pravo da trazi neku zahvalnost i ocekuju da ih neko ljubi u d.u.p.e zato sto trose lovu na sebe i svoju familiju.
Ne valja dijaspora a ajkula se narucuje
insomnia78

#265 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by insomnia78 »

Cuvena zenicka psina. Moreplovci sirom svijeta se kunu u nju :lol:
BajramBarecula

#266 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by BajramBarecula »

De vi meni recte, imal koja od ovih dijasporki ovdje da se hoce zenit za papire? Man'te mi ove prazne seljacke price kolko ko potrosi kad dodje
stakasa

#267 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by stakasa »

BajramBarecula wrote:De vi meni recte, imal koja od ovih dijasporki ovdje da se hoce zenit za papire? Man'te mi ove prazne seljacke price kolko ko potrosi kad dodje
Nemas potrebe na to lovu bacat, duhovit si, provalis dva tri puta ko ovo sa tramvajem - pasce svaka
HAVANA

#268 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by HAVANA »

Imam ja papire.Sad se mogu i frajeri vjencat.Kolkos mi platit? :mastakazes:
BajramBarecula

#269 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by BajramBarecula »

HAVANA wrote:Imam ja papire.Sad se mogu i frajeri vjencat.Kolkos mi platit? :mastakazes:
Stani u red hehe
Edin H.

#270 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by Edin H. »

HAVANA wrote:Imam ja papire.Sad se mogu i frajeri vjencat.Kolkos mi platit? :mastakazes:
To je bolan poligamija - da ozenis I zensko i musko. :D
BajramBarecula

#271 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by BajramBarecula »

stakasa wrote:
BajramBarecula wrote:De vi meni recte, imal koja od ovih dijasporki ovdje da se hoce zenit za papire? Man'te mi ove prazne seljacke price kolko ko potrosi kad dodje
Nemas potrebe na to lovu bacat, duhovit si, provalis dva tri puta ko ovo sa tramvajem - pasce svaka
pasce u bandak
pirmin

#272 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by pirmin »

Edin H. wrote: Evo ovako pasha moja, samo tebi za ljubav :D - Belgija tri puta, Portugal dva puta, Estonija, Litvanija, Latvija, Spanija (Mesaja - kad ga je Misimovic zavalio), Slovacka, Irska dva puta, Vels dva puta, Francuska... domace Skotska, Amerika, Grcka... plus zlatna medalja u sjedecoj odbojci - Olimpijske igre u Londonu, kosarka London, Birmingham itd, Zeljo Edinburg, KK Bosna - Gilford, pa ti laj na zvijezde.
Jedini sam na forumu koji je bio na Maksimiru kad su nas uzeli u kvalama 3:2. :D

Ostali su u penziji. :oops:
8-)
insomnia78

#273 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by insomnia78 »

I tebi trebe dodijale? Da je sad mladih muskarcica?
HAVANA

#274 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by HAVANA »

insomnia78 wrote:
I tebi trebe dodijale? Da je sad mladih muskarcica?
Ma nije nego reko da mi otplati jedan hipotekarni.Al bez sexa.
stakasa

#275 Re: Dijaspora Summer 2017

Post by stakasa »

pirmin wrote:
Edin H. wrote: Evo ovako pasha moja, samo tebi za ljubav :D - Belgija tri puta, Portugal dva puta, Estonija, Litvanija, Latvija, Spanija (Mesaja - kad ga je Misimovic zavalio), Slovacka, Irska dva puta, Vels dva puta, Francuska... domace Skotska, Amerika, Grcka... plus zlatna medalja u sjedecoj odbojci - Olimpijske igre u Londonu, kosarka London, Birmingham itd, Zeljo Edinburg, KK Bosna - Gilford, pa ti laj na zvijezde.
Jedini sam na forumu koji je bio na Maksimiru kad su nas uzeli u kvalama 3:2. :D

Ostali su u penziji. :oops:
8-)
Nit je tema nit je mjesto ali te moram upitat je li ono bilo prodano? Opet se sa tribina puno bolje vidi nego ispred televizora. Ladic ga je pacerski primio i onda sam imo osjecaj da smo im pustili da ga daju
P.S.
Edin je vrstan poznavalc beha reprezentativnog fudbala, jedino mu je mana sto je previse pod uticajem ostrvske propagande :D
Locked