piupiu,procitaj tekstpiupiu wrote:Connaisseur Karlin wrote:na rubu egzistencije![]()
jao drame
Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
- Connaisseur Karlin
#251 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#252 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Ko te tjerao, vidim svi se nesto ibrete, cude i ja ni ne otvorimdetroit-mercy wrote: Gledao 20 sekundi i bilo me stid samog sebe sto sam kliknuo play
-
Hakiz
#253 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
To je Karlinka. Nije se čuditipiupiu wrote:Connaisseur Karlin wrote:na rubu egzistencije![]()
jao drame
-
TheMule
#254 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Tesko mi je povjerovati da pametan covjek kao Straus nije nesto ustediopiupiu wrote:Connaisseur Karlin wrote:na rubu egzistencije![]()
jao drame
-
detroit-mercy
#255 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Druga vremena, ljudi su mislili da ce im penzija biti dovoljna za zivot, dosao rat i sve sjebao.TheMule wrote:Tesko mi je povjerovati da pametan covjek kao Straus nije nesto ustediopiupiu wrote:Connaisseur Karlin wrote:na rubu egzistencije![]()
jao drame
- piupiu
#256 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Pročitala davno. 400 maraka i jeste živjeti na rubu egzistencije (nećemo o onima koji moraju s manje), ne razumijem tvoju reakciju?Connaisseur Karlin wrote:piupiu,procitaj tekstpiupiu wrote:Connaisseur Karlin wrote:na rubu egzistencije![]()
jao drame
-
Hakiz
#257 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Nekada genijalci u poslu budu potpuno nesposobni za vanprofesionalni život, pa ih lako ogule. Najviše porodica, "prijatelji" itd.TheMule wrote:Tesko mi je povjerovati da pametan covjek kao Straus nije nesto ustediopiupiu wrote:Connaisseur Karlin wrote:na rubu egzistencije![]()
jao drame
- jasko_ba
#258 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Sramotis se covjece, ko god da si.TheMule wrote:Nije to nikakva optuzba protiv uzimanja necije kulture, vec mnogo jednostavnija optuzba, da nas Jasko malo "bomba", bullshitira, ili soli pamet, kako hoces!tranquil wrote:Osim ako nije sarkazam, shvatiću da su i kod nas počele optužbe za "kulturnu aproprijaciju", koje izgleda imaju efekat da kulture umjesto da postaju bogatije kontaktima, one se zatvaraju i ostaju "dozvoljene" samo članovima grupa koje "imaju pravo" na njih.TheMule wrote: Sta, ti se suosjecas sa patnjama crnaca u Americi u ranom 20. stoljecu? Bas te Jazz pogodi u srce zar ne?
-
TheMule
#259 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Zamisao reklame nije bas losa, meni se svidja sama zamisao, ali gluma je bila losa. Trebali su angazovati par profesionalnih glumaca. Dijalog je katastrofa, kao da je improvizovan. Bolje sto nisi vidiodrag_gost wrote:Dajte tu reklamu, ne mogu je naci nigdje...
-
breuer
#260 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
i ovo pitanje gore je skroz glupo, kao da nije pročitao tekst u kojem je istaknuto da je izgubio sudski spor za objekte koje je on projektovao i mora odvajati 2/3 penzije na troškove, pitanje je, zašto je sud odlučio tako?detroit-mercy wrote:Druga vremena, ljudi su mislili da ce im penzija biti dovoljna za zivot, dosao rat i sve sjebao.
nisu to samo druga vremena, već i stvar ideala i obraza, teško da bi se ko usudio ići u sudski spor protiv UNITIC-a uopšte, a pogotovo, da bi zaštitio svoja autorska prava...
uštedio
-
TheMule
#261 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
u tekstu nije spomenuo da je potrosio ustedjevinu na sudske troskovebreuer wrote:i ovo pitanje gore je skroz glupo, kao da nije pročitao tekst u kojem je istaknuto da je izgubio sudski spor za objekte koje je on projektovao i mora odvajati 2/3 penzije na troškove, pitanje je, zašto je sud odlučio tako?detroit-mercy wrote:Druga vremena, ljudi su mislili da ce im penzija biti dovoljna za zivot, dosao rat i sve sjebao.
nisu to samo druga vremena, već i stvar ideala i obraza, teško da bi se ko usudio ići u sudski spor protiv UNITIC-a uopšte, a pogotovo, da bi zaštitio svoja autorska prava...
uštedio
- MyTao
#262 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Nema nista gore nego kada se stidis za nekoga drugogdetroit-mercy wrote:Gledao 20 sekundi i bilo me stid samog sebe sto sam kliknuo playdrag_gost wrote:Dajte tu reklamu, ne mogu je naci nigdje...
Nisam gledao, a nemam ni namjeru... jednom sam kod roditelja gledao onu emisiju ZMBT... stid me bilo, a onaj sto sa njim vodi je jos gori
- O'zone
- Globalni moderator
#263 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
breuer wrote:Nije Karlinka već Kretenka, al hajHakiz wrote: To je Karlinka. Nije se čuditi
Banned user
» breuer
hefta
- piupiu
#264 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Možda je i uštedio pa mu, na primer, ostalo u Ljubljanskoj banci, možda ovo, možda ono... ko će mu ga znati...Hakiz wrote:Nekada genijalci u poslu budu potpuno nesposobni za vanprofesionalni život, pa ih lako ogule. Najviše porodica, "prijatelji" itd.TheMule wrote:Tesko mi je povjerovati da pametan covjek kao Straus nije nesto ustediopiupiu wrote:
-
Zoya
#265 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Ajatolah_ wrote:Nema se šta kontati, agencija koja je snimila promo video odgovara na neki random negativan YouTube komentar sa "zabijemo ti ga u pakaš"...Zoya wrote:Ne kontam sliku?Ajatolah_ wrote:![]()
![]()
Bašpiupiu wrote:Hakiz wrote: Nije majka Muju karala što se kockao, nego što se vadio.
-
TheMule
#266 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
detroit-mercy wrote: Druga vremena, ljudi su mislili da ce im penzija biti dovoljna za zivot, dosao rat i sve sjebao.
Moguce. Sad kad nesto kontam, mozda je nesto i imo, ali propalo sve sa inflacijom. Gadna situacijaHakiz wrote:Nekada genijalci u poslu budu potpuno nesposobni za vanprofesionalni život, pa ih lako ogule. Najviše porodica, "prijatelji" itd.TheMule wrote:
Tesko mi je povjerovati da pametan covjek kao Straus nije nesto ustedio
- Connaisseur Karlin
#267 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
doticni se svijesno odrekao znatno vise sume novca posljednjih 5 godina radi sudskog procea , kako objasniti takav zivot na rubu egzistencije!?piupiu wrote:
Pročitala davno. 400 maraka i jeste živjeti na rubu egzistencije (nećemo o onima koji moraju s manje), ne razumijem tvoju reakciju?
Kako mi mozemo znati kako i koliko novca doticni ima
Last edited by Connaisseur Karlin on 16/06/2017 17:03, edited 2 times in total.
- Sanjarko
#268 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Jbt 11 strana o ovome. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
TheMule
#270 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
On je idealista, lud za onim sto je stvorio. Nije htio da se dira u njegov rad, mislim da je razumljivo da ih je tuzioConnaisseur Karlin wrote:doticni se svijesno odrekao znatno vise sume novca posljednjih 5 godina radi sudskog procea , kako objasniti takav zivot na rubu egzistencije!?piupiu wrote:
Pročitala davno. 400 maraka i jeste živjeti na rubu egzistencije (nećemo o onima koji moraju s manje), ne razumijem tvoju reakciju?
- karanana
#271 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Mozda ne znam zakone ni detalje pa nisam upucen, ali sta arhitekta ima s tim sto vlasnik zgrade nakon 30 godina odluci da promjeni njen izgled? Kako je on vlasnik prava? On je odradio svoj posao, placen je za njeg 80ih i vozdra. Znaci svaku renovaciju zgrade ili bilo cega, mora se pitati originalni arhitekta moze li se raditi?
-
risingforce
#272 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Ima li gdje da se pogleda to remek djelo, vidim na youtube da su skolonili

- O'zone
- Globalni moderator
#273 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Tema nije Štraus pa dajte molim Vas da završimo sa diskusijom o njemu. Hvala
- Dosadno mii
#274 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Ovaj fikret sta god pokusa ljudi od sramote uklone
(reklama, majice prosle godine)
(reklama, majice prosle godine)
-
SSemir
#275 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
isti sam takav, kad nesto ovako komentarisu da je lose, glupo, sramota, ruzno..nema sanse da cu pogledat. stedim svoj zivotTomahawk11 wrote:Ko te tjerao, vidim svi se nesto ibrete, cude i ja ni ne otvorimdetroit-mercy wrote: Gledao 20 sekundi i bilo me stid samog sebe sto sam kliknuo play