Zna znanjeDasi wrote:Tito nije bio obrazovan politicar pa nam je bilo bolje, bar neko vrijeme.GandalfSivi wrote: Volio bih da si u pravu, da imamo generacije obrazovanih politicara, svima bi nam bolje bilo...
Nama treba neko posten okruzen obrazovanim strucnjacima. Ili posteni tuzioci i sudije...
Lagumdzija je obrazovan pa sta bi, Covic je obrazovan... Bakir... jebo Bakira
Edit: hakize slicno napisasmona balkanu te obrazovan strucnjak vise i namazanije pokrade
Adis Arapovic
-
Hakiz
#251 Re: Adis Arapovic
-
Dr Arsla
#252 Re: Adis Arapovic
Adis je samo potvrdio ono što se odavno šuška da u stvari je on Adisa i da u kući nosi suknju a Adisa je Adis i nosi hlače. Samo da se zna ko je glava kuće 
-
howdy
#253 Re: Adis Arapovic
E jes naso stranku svaka mu cast.
- problemnatravunu
#254 Re: Adis Arapovic
Pročitah sve , evo uz kafu, i vidim da je glavni problem to koju je stranku odabrao za svoju aktivnost.....
Pa hajmo, recite koja bi to stranka bila, pa on ne bi bio ovako kolektivno (forumski) popljuvan???
Hvala!
Pa hajmo, recite koja bi to stranka bila, pa on ne bi bio ovako kolektivno (forumski) popljuvan???
Hvala!
- cenecimoveocino
#255 Re: Adis Arapovic
Naša stranka...problemnatravunu wrote:Pročitah sve , evo uz kafu, i vidim da je glavni problem to koju je stranku odabrao za svoju aktivnost.....
Hvala!
Mogao je i sa Šepićem
- mayab
#256 Re: Adis Arapovic
I ja bi volio da je sa NS, pogotovo na osnovu nekih njegovih izlaganja , tačno mi je izgledao ka da pripada tamo, al' izgleda mlada ga povukla, ili ćeš sa mnom ili nema p......... 
- GeeTnT
#257 Re: Adis Arapovic
Koliko sam ja shvatio Adis se osudjuje sto je uopste usao u politiku, pa da je otisao i u NS isto bi bio popljuvan.problemnatravunu wrote:Pročitah sve , evo uz kafu, i vidim da je glavni problem to koju je stranku odabrao za svoju aktivnost.....
Hvala!
Steta, jer imao je povjerenje..
- starii
#259 Re: Adis Arapovic
i prije je pricao iz supljeg u prazno i sad ce, a i bilo je i za ocekivati da prede u sbb jer zena mu je podpredsjednica sbb i guzi je a ko i kritikovao bi je iz NV sektora, vjerovatno mu je rekao fahro il guzi il kritikuj ne moze oboje...od njega nema nikakvog hajra, da je guzio bolje ne bi ona otisla u politiku....
- apsidejzi
#260 Re: Adis Arapovic
howdy wrote:E jes naso stranku svaka mu cast.
Uci u stranku koja je dozivjela potop na lokalnim izborima je ravno samoubistvu. Umjesto da bjezi od propalih stranak on sluzi kao posljednji pokusaj Faraona da se docepa vlasti. Tacno ce ga Fahro iskoristiti za svoju politicku promociju i onda odbaciti kao posljednjeg kera ako ista napravi. A tek ako ne napravi... a nece jer ne moze... narod je glasao za SBB kao alternativu SDA a ispostavilo se da tu nema alternative...
Ovo je i pocetak i kraj njegove politicke karijere.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#261 Re: Adis Arapovic
Lik je bio Avaz u malom , usklađivao priču sa debilnim naslovima , širio maksimalni pesimizam i vrlo često - lagao .
Vi ste se primali jer ste naivni suckeri i hejteri vladajućih, što je legitimno i čak za naše standarde normalno ALI
on je kao najistaknutiji prdestavnik nevladinih organizacija MORAO biti objektivan i nepristrasan.
Iz EU dođu i kažu "ok, nešto ste postigli radi se nešto, nastavite tako" , Adis i ostali tvrde skroz suprotno.
Vlast pokaže TAČNE i PROVJERLJIVE statističke podatke, Adis govori kako su podaci lažni i nastavlja sa pričom "narod je gladan"
iako to nadrealno izgleda kad to govori gledajući preko onih svojih fensi naočala od 1000 eura .
Vi ste se primali jer ste naivni suckeri i hejteri vladajućih, što je legitimno i čak za naše standarde normalno ALI
on je kao najistaknutiji prdestavnik nevladinih organizacija MORAO biti objektivan i nepristrasan.
Iz EU dođu i kažu "ok, nešto ste postigli radi se nešto, nastavite tako" , Adis i ostali tvrde skroz suprotno.
Vlast pokaže TAČNE i PROVJERLJIVE statističke podatke, Adis govori kako su podaci lažni i nastavlja sa pričom "narod je gladan"
iako to nadrealno izgleda kad to govori gledajući preko onih svojih fensi naočala od 1000 eura .
-
kakavdanakneiskustvu
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#263 Re: Adis Arapovic
Nije on glup , a još manje je idealista. Kod Fahra ne idu idealisti nego oportuni likovi željni vlasti i novca.apsidejzi wrote:howdy wrote:E jes naso stranku svaka mu cast.![]()
Uci u stranku koja je dozivjela potop na lokalnim izborima je ravno samoubistvu. Umjesto da bjezi od propalih stranak on sluzi kao posljednji pokusaj Faraona da se docepa vlasti. Tacno ce ga Fahro iskoristiti za svoju politicku promociju i onda odbaciti kao posljednjeg kera ako ista napravi. A tek ako ne napravi... a nece jer ne moze... narod je glasao za SBB kao alternativu SDA a ispostavilo se da tu nema alternative...
Ovo je i pocetak i kraj njegove politicke karijere.
Vjerovatno mu je dobro podebljan račun za ovaj transfer i on će sad nastaviti sa palamuđenjem do oktobra i ako upali priča
i dobije što glasova- dobro, ako ne - opet dobro . Malo se primiriti pa se pojaviti u nekoj drugoj opciji za 4 godine i pričati da narod nema
hljeba da jede. Njemu ne pada na pamet da ide u Našu stranku ili tako neke male i još finansijski nejake grupe iako je on po svom
imidžu ličio na finu gradsku raju , i ne samo liči već on to i jest, samo što je i njima kao u svim strankama u 90 % slučajeva ideal
konvertibilna marka .
- Alfons Kauders
#264 Re: Adis Arapovic
Adis i Adisa su, izmedju ostalog, pokusavali uvjeriti javnost da se currency board urusio i da ce konvertibilna marka izgubiti vrijednost. To je bila samo jedna u nizu lazi koje je CCI odlucio gurnuti u javnost, mada su svi znali da je mrtva lafina.Nurudin wrote:Lik je bio Avaz u malom , usklađivao priču sa debilnim naslovima , širio maksimalni pesimizam i vrlo često - lagao .
Arapovici su zadnjih godina koristili CCI kao podruznicu Avaza i SBB, o tudjem trosku.
Naime, CCI nije ni Fahrin, ni drzavni, ni privatna prcija Arapovica ili bilo koga drugog. Upregli su resurse i finansije CCI kako bi gurali svoju politicku opciju, a to nije mala stvar. CCI je finansiran kako bi bio korektor vlasti, a zadnjih godina je u sluzbi politicke stranke koja je na vlasti.
Svi koji su zadnjih godina finansirali CCI zapravo su finansirali SBB i Fahro im je na tome jako zahvalan. Umjesto da on placa Adisa, placao ga je CCI, i to oko 4 milje mjesecno. Nakon sto su totalno diskreditovali CCI i pretvorili ga u stranacki megafon, Arapovici su i formalno pristupili SBB. Sad CCI moze staviti kljuc u bravu, a Adis bi mogao dobiti kljuc ureda premijera FBiH.
Dobro su odigrali, sto jest jest.
- Nurudin
#265 Re: Adis Arapovic
Mene su čudili novinari što su ga uopće zvali jer lik je praktično bio u sukobu interesa ali pošto nije bio političar
a bavio se politikom to nije bilo de facto. Međutim znati da mu je žena podpredsjednik stranke (bilo koje) i pozivati ga
da bude glas nevladinog sektora je pravo smiješno. Mediji kod nas uopšte više ne informišu javnost , nego kreiraju javnost.
Moraš se dobro potruditi da bi skonto šta se događa.
a bavio se politikom to nije bilo de facto. Međutim znati da mu je žena podpredsjednik stranke (bilo koje) i pozivati ga
da bude glas nevladinog sektora je pravo smiješno. Mediji kod nas uopšte više ne informišu javnost , nego kreiraju javnost.
Last edited by Nurudin on 09/01/2018 08:38, edited 1 time in total.
- salik79
#266 Re: Adis Arapovic
Rekoh li ja da tebi ove teme leze? Vidi se da vladas materijom. Ono tamo, ipak, prepusti meni i onima koji decenijama prate tamosnja desavanja.Alfons Kauders wrote:Adis i Adisa su, izmedju ostalog, pokusavali uvjeriti javnost da se currency board urusio i da ce konvertibilna marka izgubiti vrijednost. To je bila samo jedna u nizu lazi koje je CCI odlucio gurnuti u javnost, mada su svi znali da je mrtva lafina.Nurudin wrote:Lik je bio Avaz u malom , usklađivao priču sa debilnim naslovima , širio maksimalni pesimizam i vrlo često - lagao .
Arapovici su zadnjih godina koristili CCI kao podruznicu Avaza i SBB, o tudjem trosku.
Naime, CCI nije ni Fahrin, ni drzavni, ni privatna prcija Arapovica ili bilo koga drugog. Upregli su resurse i finansije CCI kako bi gurali svoju politicku opciju, a to nije mala stvar. CCI je finansiran kako bi bio korektor vlasti, a zadnjih godina je u sluzbi politicke stranke koja je na vlasti.
Svi koji su zadnjih godina finansirali CCI zapravo su finansirali SBB i Fahro im je na tome jako zahvalan. Umjesto da on placa Adisa, placao ga je CCI, i to oko 4 milje mjesecno. Nakon sto su totalno diskreditovali CCI i pretvorili ga u stranacki megafon, Arapovici su i formalno pristupili SBB. Sad CCI moze staviti kljuc u bravu, a Adis bi mogao dobiti kljuc ureda premijera FBiH.
Dobro su odigrali, sto jest jest.
- jao_situacije
#267 Re: Adis Arapovic
on i hanuma isto likovi iz marvela
Adis Arapović i Adisa Arapović
Adis Arapović i Adisa Arapović
- Alfons Kauders
#268 Re: Adis Arapovic
Dominiram ja i na tim temama, ali mi se ne da svadjati s desetinama ljudi koji svrsavaju na Putina.salik79 wrote:Rekoh li ja da tebi ove teme leze? Vidi se da vladas materijom. Ono tamo, ipak, prepusti meni i onima koji decenijama prate tamosnja desavanja.Alfons Kauders wrote:Adis i Adisa su, izmedju ostalog, pokusavali uvjeriti javnost da se currency board urusio i da ce konvertibilna marka izgubiti vrijednost. To je bila samo jedna u nizu lazi koje je CCI odlucio gurnuti u javnost, mada su svi znali da je mrtva lafina.Nurudin wrote:Lik je bio Avaz u malom , usklađivao priču sa debilnim naslovima , širio maksimalni pesimizam i vrlo često - lagao .
Dobro su odigrali, sto jest jest.![]()
![]()
-
Seyfo
#269 Re: Adis Arapovic
U SBBu se najvise gazi ono sto se prica,tj.dosljedni su vlastitoj nedosljednosti. Prvo Scepo sa akcizama pa Arapovic sa svime za sta se u zivotu zalagao.
- Alfons Kauders
#270 Re: Adis Arapovic
Novinari su idioti i placenici. Zvali bi i nas dvojicu za misljenje kad bi im platili rucak i par piva.Nurudin wrote:Mene su čudili novinari što su ga uopće zvali jer lik je praktično bio u sukobu interesa ali pošto nije bio političar
CCI je godinama pomagao kreirati javno mnijenje za SBB, a finansirali ih sa svih strana da rade nesto sasvim drugo. Adis fino klepi 4 milje mjesecno da radi jedno, a onda za SBB uradi suprotno. Tice znaju koliko se miliona provuklo kroz CCI dok mu je glavna uloga bila vodjenje kampanje za SBB i plasiranje neistina u javni prostor.
Ne zaboravimo ni ulogu nevladinih jebaca vlastitih matera u nemirima 2014, kao ni njihove veze s SBB u tom periodu.
Shvatite da bi NVO levati prodali rodjenu mater za marku.
-
elk
#271 Re: Adis Arapovic
Ma ucijenio ga fahro,sta vam je.....prica se da ima video gdje ga adisa dildom nemilosrdno taslaci u bulju.a on sa jabukom u ustima.ajdared.
- salik79
#272 Re: Adis Arapovic
Vidjeli smo. Veze Putin nema s tim, al' bas nikakve.Alfons Kauders wrote: Dominiram ja i na tim temama, ali mi se ne da svadjati s desetinama ljudi koji svrsavaju na Putina.
Uglavnom, bi onako kako sam u startu napisao. Toliko o dominaciji.
- Nurudin
#273 Re: Adis Arapovic
Pa novinarstvo danas i ovi razni internet portali kojih ima pun k , a služe samo da privuku neki klik i reklamu , su postali ozbiljan problem.Alfons Kauders wrote:Novinari su idioti i placenici. Zvali bi i nas dvojicu za misljenje kad bi im platili rucak i par piva.Nurudin wrote:Mene su čudili novinari što su ga uopće zvali jer lik je praktično bio u sukobu interesa ali pošto nije bio političar
CCI je godinama pomagao kreirati javno mnijenje za SBB, a finansirali ih sa svih strana da rade nesto sasvim drugo. Adis fino klepi 4 milje mjesecno da radi jedno, a onda za SBB uradi suprotno. Tice znaju koliko se miliona provuklo kroz CCI dok mu je glavna uloga bila vodjenje kampanje za SBB i plasiranje neistina u javni prostor.
Ne zaboravimo ni ulogu nevladinih jebaca vlastitih matera u nemirima 2014, kao ni njihove veze s SBB u tom periodu.
Shvatite da bi NVO levati prodali rodjenu mater za marku.
Nekada je novinarstvo bilo čista propaganda u službi vlasti, narodu bilo loše ali su ga uspjevali ubjediti da mu je dobro.
Ono "svakog dana u svakom pogledu ..". Danas je skoro obrnuto i isključivo se fokusiraju na pesimizam i šok-ibrećenje lažnim naslovima.
Skoro da nema medija koji ne koketira bar malo sa žutilom i da ne povlađuje javnosti, umjesto da nas informiše.
Ima dobar portal , zove se "Raskrinkavanje.ba" i bavi se isključivo provjeravanjem vijesti koje mediji prenose.
Recimo na zadnjoj "Potukli se Tifa i Alen" , skoro svi su prenijeli tu vijest koja se ispostavila kao lažna i niko nije naveo izvor vijesti.
Čak i N1 portal je to uradio
- Alfons Kauders
#274 Re: Adis Arapovic
Ako mislis da je sve gotovo, onda si pogodio.salik79 wrote:Vidjeli smo. Veze Putin nema s tim, al' bas nikakve.Alfons Kauders wrote: Dominiram ja i na tim temama, ali mi se ne da svadjati s desetinama ljudi koji svrsavaju na Putina.
Uglavnom, bi onako kako sam u startu napisao. Toliko o dominaciji.
Ali ja ne mislim da je gotovo.
- saibaba
#275 Re: Adis Arapovic
od koga je imao povjerenje ? jedan prosjecni ublehaš kojeg je zapala funkcija vjerovatno preko nekih familijarnih veza. Mislim da ce on vrlo brzo biti istjeran iz SBB a. A druga stvar godinama izigravati "urbanu gerilu" pa preći kod Radoncica u stranku...GeeTnT wrote:Koliko sam ja shvatio Adis se osudjuje sto je uopste usao u politiku, pa da je otisao i u NS isto bi bio popljuvan.problemnatravunu wrote:Pročitah sve , evo uz kafu, i vidim da je glavni problem to koju je stranku odabrao za svoju aktivnost.....
Hvala!
Steta, jer imao je povjerenje..