A Grčka? Mislim da je to Meši najzrelija utakmica,pa Wels kuci. Stvarno ne znam šta hocemo u pojedinim trenucima. Sve što je javnost očekivala, pa i mediji. Meša je to uradio. Probao, dobili nove nade, još pri tome pobijedili. Napredujemo na svjetskoj listi makar za jedno, mozda i dva mjesta. Ovi što to bolje računaju i prate mogu oni potvrditi ili poreci. Meni dosta. Ne sviđa mi se igra, naravno. Pod Papetom, pa i Cirom smo igrali bolje, ali smo i gubili od gorih. Uvijek sam za da pobjeđujemo u vaznim utakmicama, a danas je svaka bitna, nego da igramo lijepo i redovno pušimo. Sta igra ovaj Krunic po prirodi? Moze li se on upariti s Cimijem i Pjanicem? Veoma mi se dopao. Kodro odličan. Jak na lopti, zna lopte sto bi rekli. Ovog Đumica nisam dobro upratio, ali izgleda da momak nije kloc i nije tu radi imena samo. Kvalitet se odmah vidi, pusti ti to. Mozes ti imati tremu, nervozu. Ali moraš i odigrati nešto brale moj. Eto Hodzic nije nesto specijalno pokazao, ali se vidi da ima ono nešto. Trudio se, malo je pregorio u zelji a nije imao ni srece.p206 wrote:Nikad nismo smislenije igrali nego kad je bio Ćiro...i nikad nismo bolje stajali na terenu. Ipak Portugal je bio prejak...Grean wrote:Nekad sam mislio da je Ciro nazadak a danas mi se cini ko' vizionar u poredjenju sta sad gledamo. Cini mi se da se kod njeg' nije ovoliko preskakala igra iako je igrao 352.
Poslije njega Pape, pa Muzurović...čak je i Baka imao ponekad dobru igru, sa Mešom još nismo vidjeli nijednu utakmicu iako rezultati nisu loši.
A i prvi put je igrao u paru s Dzekom. Na njega itekako računati. Bajic me ništa specijalno nije dojmio, mozda je i najmanje igrao od njih. Nije mi pokazo neku zelju danas kad je ušao, kao Duljevic, recimo. Svakako mu jos dati priliku. Mislim da su svi naši najbolji igrači iz prve postave odmah u svojim prvim utakmicama pokazali da imaju kvalitet i da im je tu mjesto. Dzeko, Pjanic, Lulic, Bega. Naravno, ima onih sto su tu pod moranje, iz raznoraznih razloga, tipa Vranješ. Još lafo izađe zbog povrede. Ofira se lik sam tako. Mislim da je Avdija kvalitetniji u ovom trenutku, sviđalo se to nama ili ne. Zukanovic me razocarao. Onaj lik ga je u drugom poluvremenu pravio smiješnim. Svaki put mu je prošao i centrirao. Uzasan je bio. Za beka nije i nema se sta komentarisati. Vrančic, Pavlovic nemaju sta trazit pa i na širem spisku. Hajmo bit malo pozitivni, što bi rekao naš proslavljeni stoper