Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post Reply
jao_situacije

#251 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by jao_situacije »

jazzer wrote:
jao_situacije wrote:
jazzer wrote:Tuzilastvo pravi uzasnu gresku, kardinalnu..covjek koji otvara dzamije ne moze
biti kriminalac. On je zbrinuo tolike porodice, dao im hljeb u ruke..a sada ga gone
kao nekog lopova..Pravda za Zuku :)

Image
jel ono ajnadžić u zadnjem safu :-?
Jasta je. Ima milozvucan glas pa ga obicno zapadne da prouci ašere :) . A i pripada mu ta cast
obzirom da je nacelnik opstine koja vrijedi vise nego 10 drugih :)
jest mrgud lik :-)
vazda ista faca :run:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#252 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by prljavi Hare »

Samo da Amira puste iz uzništva do godišnjice osnivanja njegove brigade... :cry:
shake69

#253 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by shake69 »

Optuznica mi djeluje vrlo ozbiljna da bi se Gumeni tek tako izvukao cuze, makar godinica. Nevjerovatna je prica FTV i o onim lopovlucima kurira i advokata. Pa ima li u ovoj zemlji i portircic da nije ''dio tala''? :(
shake69

#254 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by shake69 »

MimiHD wrote:hapšenje je ustvari pranje od bilo kakve odgovornosti, nakon mjesec dana istrage i nedostatka dokaza izađeš čist ko suza i pravac u prvu džamiju.
Bogme, ako Dzananovic utovari Gumenom sve te seme zaposljavanja, a sve su prilike da ce to biti,, ne znam kako ce se izvuci!
uglavnomja

#255 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by uglavnomja »

shake69 wrote:Optuznica mi djeluje vrlo ozbiljna da bi se Gumeni tek tako izvukao cuze, makar godinica. Nevjerovatna je prica FTV i o onim lopovlucima kurira i advokata. Pa ima li u ovoj zemlji i portircic da nije ''dio tala''? :(

portir je vrlo vazna osoba, moze biti samo osoba od povjerenja, sve ide preko njih ... znaju ko dolazi, kod koga ...
kuriri imaju uvid kos ta pise ...

shema samo tako :roll:

i ministri-direktori se mijenjaju, portiri ostaju ...
artime

#256 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by artime »

Pa onda koji sam djavo zavrsavala fakultet? :D Zenski ekvivalent portira (koji je dominantno muski posao) je cistacica... Bolje da sam se prihvatila tog posla. Sada osim sto bih bila zaposlena, radila bih u korist drustva --- i sama bih pomagala u zaposljavanju :D :D
spree

#257 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by spree »

artime wrote:Pa onda koji sam djavo zavrsavala fakultet? :D Zenski ekvivalent portira (koji je dominantno muski posao) je cistacica... Bolje da sam se prihvatila tog posla. Sada osim sto bih bila zaposlena, radila bih u korist drustva --- i sama bih pomagala u zaposljavanju :D :D
pa mozes i sada biti cistacica sa fakultetom. ne bi bila ni prva ni zadnja. zbog ovakvih vrlih sda politicara sve je vise takvih cistacica.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#258 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by pici »

jeste ljubomorni koda portir nikad nemre bitnut sef il direktor... umenemi amidzic ziv primjer... Allah ga nagradio :mrgreen:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#259 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by JoseMujica »

iaml kakih vijesti...kako nam je mumin?
Smail Aga Cengic

#260 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by Smail Aga Cengic »

jao_situacije wrote:
Novak20 wrote:@jao_situacije

Ne znam šta su komunistički funkcioneri i roditelji Zlatka Lagumdžije i Hamdije Lipovaće ostavili svojoj djeci ali 1991 godine njih dvojica sigurno nisu imali milione u nekretninama i kešu.

Ako su njih dvojica šta stekli ili nakrali za sebe, nakrali su u ovom sistemu a ne u prijašnjem.
jah

Kako dubokouman odgovor...stranka je ponosna na tebe!
jao_situacije

#261 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by jao_situacije »

Smail Aga Cengic wrote:
jao_situacije wrote:
Novak20 wrote:@jao_situacije

Ne znam šta su komunistički funkcioneri i roditelji Zlatka Lagumdžije i Hamdije Lipovaće ostavili svojoj djeci ali 1991 godine njih dvojica sigurno nisu imali milione u nekretninama i kešu.

Ako su njih dvojica šta stekli ili nakrali za sebe, nakrali su u ovom sistemu a ne u prijašnjem.
jah

Kako dubokouman odgovor...stranka je ponosna na tebe!
u redu je besime :thumbup:
JThomas

#262 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by JThomas »

spree wrote:
artime wrote:Pa onda koji sam djavo zavrsavala fakultet? :D Zenski ekvivalent portira (koji je dominantno muski posao) je cistacica... Bolje da sam se prihvatila tog posla. Sada osim sto bih bila zaposlena, radila bih u korist drustva --- i sama bih pomagala u zaposljavanju :D :D
pa mozes i sada biti cistacica sa fakultetom. ne bi bila ni prva ni zadnja. zbog ovakvih vrlih sda politicara sve je vise takvih cistacica.
ili sudija ustavnog suda...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#263 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by JoseMujica »

naš veliki mumin Paketič dao iskaz u tužilaštvu

Image
uglavnomja

#264 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by uglavnomja »

JThomas wrote:
spree wrote:
ili sudija ustavnog suda...

:thumbup:

samo se moras odazivat' na suada
uglavnomja

#265 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by uglavnomja »

JoseMujica wrote:naš veliki mumin Paketič dao iskaz u tužilaštvu

Image

:thumbup:
Smail Aga Cengic

#266 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Politicki proces protiv jednog mumina i cetverostrukog hadzije....
Volim Pivu

#267 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by Volim Pivu »

izaće čovjek nakon mjesec dana iz zatvora čišći nego ikad i pravac prva džamija, da vide džematlije čovjeka iz naroda!
Smail Aga Cengic

#268 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Volim Pivu wrote:izaće čovjek nakon mjesec dana iz zatvora čišći nego ikad i pravac prva džamija, da vide džematlije čovjeka iz naroda!
Ni prvi ni zadnji...e kad su Gagija Cirilicu pustili onda sta ce jadnom Zuki da rade?
PM72

#269 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by PM72 »

Volim Pivu wrote:izaće čovjek nakon mjesec dana iz zatvora čišći nego ikad i pravac prva džamija, da vide džematlije čovjeka iz naroda!
Kad ga izvedu pred sudije on će reći "Allah mi je svjedok da sam bio pošten" pa će ga pustiti jer je svjedok nedostupan...
Volim Pivu

#270 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by Volim Pivu »

jedini izbor današnje omladine je da dila drogu i bavi se kriminalom jer posao dobijaju samo stranački puleni i njihova rodbina, a ovaj je primjer kako se zapošljavalo.
PM72

#271 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by PM72 »

Trebaju se svi učlanit' u SDA.Ko što se njemačka omladina listom učlanjivala u SA.
jazzer

#273 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by jazzer »

GoldenSpoon wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/amir-zu ... /170225052

Nema druge opcije nego da propjeva :bih:
Sad' ce on i Zika ostalim krimosima
uzimati reket :)
megaman4

#274 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by megaman4 »

Ima li iko posten u ovoj drzavi? :-)

A ovaj glavonja je svoje zavrsio.
uglavnomja

#275 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by uglavnomja »

jazzer wrote:

Sad' ce on i Zika ostalim krimosima
uzimati reket :)
:D

ne moze to u istu recenicu

mog'o je glumit ziku i gashija dok je im'o stranku za sobom, sad ce, nadam se, nahebati :-D
Post Reply