zdruzdjo wrote:Vodka moze biti najbolje i najgore pice. Najgora varijanta je ona jeftina vigor i slicne njoj. To je isto kao da si se napio kakve dezinfekcije za ruke. Isto tako losa varijanta je mjesanje vodke sa kojekakvim sokovima. Od toga sve boli. I mamuran budes heftu. Ali zato kad uzmes absolut, danska u metalnoj flasi, kvalitetan smirnof, grasowka...e to je pice. Nalijes se kvalitetno a sutra najnormalnije funkcionises. Nema after-party. Jedne nove godine 2003 sam se nalio da su me odnjeli i zgurali u taxi oko3-ice. Kako sam usao u kucu ne znam ali ujutro sam se u 9 probudio da idem u wc i najnormalnije otisao po auto koje je ostalo na bjelavama.
A jos sam otkrio shemu sa absolut i danska je da kupim onu od 50 stepeni sa crvenom naljepnicom. Popijes 3-4 i jarane dosta ako ne zelis da te nose.
Uglavnom bez pretjerivanja ikakvog pijem samo vodku i to bez limuna, leda....samo dobro ohladjenu.
Ponekad pivo i to ne-sarajevsko, i ako se saleti kakva kvalitrtna kruska, i od viskija moze chivas. Vino sam nasao makedonsko "tga za jug" Ostalo sve rijetko. Puno vozim i onda necu da bezveze rizikujem.
Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk
Ja samo votku i pijem, bez icega..Samo smirnoff. On mi je najbolji. Satarem litar, doduse, napijem se jebeno, al ovaj, ujutro sam dobar, nemam mamurluka, nema nista, moze se normalno funkcionisati
Mene je uvijek zanimalo koliko krvolocne mamurluke imaju ovi sto piju djus votku, jeger kolu, bambus, jack colu, pelin colu i sl. Za mene je dodavanje soka u cisto pice unistavanje tog istog pica. Radije nemoj pit nikako. Ali eto, jebiga, individualna stvar.