Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dozer

#251 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Dozer »

Ako napisem, onda se ne moraju ni javljati :D
Niemand

#252 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Niemand »

Dozeru, humor ti je degutantan. Ozenjen si i imas djecu, pobogu, a ovda pises gluposti koja ti jes il nije zanimljiva za "umociti".

Nije smijesno. Glupo je jednostavno.
pukepuke

#253 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by pukepuke »

Čovjek ništa ne prodaje, samo se hvali :D.
Dozer

#254 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Dozer »

:lol: :lol: :lol:
Ma ni ne hvalim se. Samo iznosim cinjenicno stanje :D

Cuj "degutantan" :shock:

A, usput, mozda sam razveden? I kakve veze imaju djeca sa svim tim...? Pa nisam umro ako sam ozenjen i imam djecu... Svasta...
Niemand

#255 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Niemand »

Da ti zena ovo procita, da si specijalac ne znam ti kakav, nema te bolan :D :D

Nije smijesno, glupe su vam sale :cry:
JThomas

#256 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by JThomas »

eto udate i oženjeni to inače ovdje ne pišu. hajmo supe viljuškom...
Niemand

#257 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Niemand »

Slobodno ti supe viljuskom, al dozer je vec ozbiljniji forumas, kojeg i licno postujem. Stoga mi ovakve zezancije ne idu uz njega.

Poklopcicu za svaki loncic.
madner

#258 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by madner »

Zelio bi ostati amoniman, no povrat poreza mi je u rangu plate salteruse. :D
JThomas

#259 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by JThomas »

al' na pp idu. nismo ba ovdje od juče...
Niemand

#260 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Niemand »

Kakav sad pp, poklopcicu?
JThomas

#261 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by JThomas »

svako ko je duže na forumu zna šta se radilo i šta se radi. a dozer problem, on je degutantan, jelde...
Niemand

#262 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Niemand »

Pa sta mene briga sta vi radite po pp-u. Obratila sam se dozeru, covjek mi odgovorio. Nije on degutantan, vec njegov humor konkretno na ovoj temi. Moze mi on zamjeriti, al kakve veze imaju vasi pp-ovi sa mnom i sa mojim postovima ovdje?

Al dobro, razumljivo, mora se biti poklopcic. Nece se postovi sami nakucati.

Dear Lord.
JThomas

#263 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by JThomas »

ne možeš mene ni isprovocirati, niti se napraviti blesava. ili da ti je to prvi nick.
Niemand

#264 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Niemand »

Wtf :D

Hajd dobro, razumljivo da se nekom sa toliko postova prividjaju nikovi. Ne zamjerim. :D :lol:

Znaci od price oko dozera poklopcic dodje do nekih svojih imaginarnih nikova. Intresting.

:sax:
bleee_sa

#265 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by bleee_sa »

Ova Niemand mora svakom nešto prigovorit', dežurni moralista. :mrgreen:
Niemand

#266 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Niemand »

Tebi ne prigovaram. :|
bleee_sa

#267 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by bleee_sa »

Meni nemaš šta, ja sam o sebi pri sebi. :oops:
Dozer

#269 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Dozer »

Hajd', zajebanciju na stranu... Slengove takodjer...
Realno, kakvo je danas stanje ovdje? Horor.

Imamo vojsku djevojaka od 18-22/23 koje izgledaju identicno, oblace se identicno, friziraju se identicno, sminkaju, lakiraju, a onda i - ponasaju i imaju identican mentalni sklop.
A taj mentalni sklop se zasniva, u vecini slucajeva, na potrazi za muzjakom koji je pun k'o brod ("dobra prilika", kako im majke govore), pri cemu je apsolutno nebitno kako on izgleda, ima li imalo normalne pameti u glavi, da li je licno sposoban za bilo sta, kakvo mu je obrazovanje, itd.
A pri svemu ovome, majke ih cak savjetuju da uopste ne obracaju paznju na njegovo bracno stanje, djecu, godine, izgled...

Mozete vjerovati, i ne morate, ali ovakvih primjera licno znam kamaru.
Uostalom, mozete se i sami/e uvjeriti petkom i subotom. Dovoljno je da odete na neka od mjesta poput Bosne na Ilidzi, Barlotija i sl. Sve ce vam se samo reci... :roll:

Usput, po statistici, trenutno su zene prilicno nevjernije od nas, jadnih muskaraca ;)
Last edited by Dozer on 13/10/2016 14:14, edited 1 time in total.
bleee_sa

#270 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by bleee_sa »

Dozer wrote:Hajd', zajebanciju na stranu... Slengove takodjer...

Imamo vojsku djevojaka od 18-22/23 koje izgeldaju identicno, oblace se indeticno, friziraju se identicno, sminkaju, lakiraju, a onda i - ponasaju i imaju identican mentalni sklop.
A taj mentalni sklop se zasniva, u vecini slucajeva, na potrazi za muzjakom koji je pun k'o brod ("dobra prilika", kako im majke govore), pri cemu je apsolutno nebitno kako on izgleda, ima li imalo normalne pameti u glavi, da li je licno sposoban za bilo sta, kakvo mu je obrazovanje, itd.
A pri svemu ovome, majke ih cak savjetuju da uopste ne obracaju paznju na njegovo bracno stanje, djecu, godine, izgled...

Uostalom, mozete se i sami/e uvjeriti petkom i subotom. Dovoljno je da odete na neka od mjesta poput Bosne na Ilidzi, Barlotija i sl. Sve ce vam se samo reci... :roll:

Usput, po statistici, trenutno su zene prilicno nevjernije od nas, jadnih muskaraca ;)
Bogu hvala :mrgreen:
prog321

#271 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by prog321 »

Sponzoruše su najbolje.
One se pretvaraju da me slušaju a ja se pretvaram da hoću ozbiljnu vezu :-D
klixo

#272 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by klixo »

Dozer wrote:Evo, ja sam k'o fol "parali" za nase standarde, ali cim vidim da me premjerila u cilju procjene vrijednosti garderobe, ili da je vise od 2 sec. provela mjereci i procjenjujuci vrijednost auta s kojim sam dosao - s takvom srknem fuka, i "zurim na poslovni sastanak". Nije mi vise interesantna ni za "umocit", pa da izgleda ne znam ti kako...
Ako ti fizicki dobra cura nije interesantna ni za "umocit" onda ti imas problem druze.
Mada ja mislim da ti nama trolas malo ,al haj...
Matzan

#273 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Matzan »

Imamo vojsku djevojaka od 18-22/23 koje izgeldaju identicno, oblace se indeticno, friziraju se identicno, sminkaju, lakiraju, a onda i - ponasaju i imaju identican mentalni sklop.

Možda tamo negdje da se nađe po koji slučaj takvog razmišljanja i ponašanja.
Ali na ovom forumu nema tako plitkih djevojaka i žena.
Euridika
Globalna šefica

#274 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Euridika »

Tačno, apsolutno. Čak sam se ja šokirala nedavno koliko je ovo tačno. Hodala sam kroz grad i vidjelu masu djevojaka, ali nijednu nisam zapazila, naprosto gdje god bih pogledala vidjela bih identična lica, nikakve razlike. A bilo ih je i viših i nižih, i plavih i smeđih i crnih i crvenih i sl., ali džaba - nijedna se nije ničim isticala. A još sam se dobrano šokirala (ma dobro, ne baš šokirala, ali ponovno iznenadila) kad sam vidjela koliko se maskiraju šminkom i postaraju (izgledom). Obratila sam pažnju na grupicu od 4-5 djevojaka, od kojih su prve dvije bile iz skupine ovih identičnih faca i ja sam procijenila da imaju cca 25 godina. Da iza njih nisu išle i njihove 2-3 drugarice koje su za divno čudo bile nenašminkane i obično obučene :shock:, i ostala bih u tom ubjeđenju, ali sam srećom po tim drugim zaključila da zapravo nemaju više od 17-18.
Na kraju sam se samo pitala - po osnovu kojeg kriterija odabrati jednu curu iz mase tih identičnih faca :roll: ... i dobila odgovor u smislu da se danas više ni ne bira - uzmeš prvu na koju naiđeš, izgustiraš kratko i pređeš na sljedeću. A i one isto tako. :cry: I sve ukrug... :sad:
Dozer

#275 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Dozer »

@klixo
Jeste interesantna, ali samo za to. Medjutim, kad progovori... Dzaba sve... Jbg... Ima nas koji se mozda palimo malo i na mozak, pogotovo kad imamo 35 ili 40+ ;)
Ja licno, pa ma koliko vama to izgledalo blesavo, ili sta vec, sad nikako ne bih mogao leci s curom mladjom od 25 (a i ova je upitna). Naprosto jer su nam mentalni sklopovi toliko razliciti, kao da dolazimo iz dvije razlicite galaksije...
A meni je, eto, ta nekakva komunikacija prvi preduslov za bilo sta dalje, pa cak i kafu. Jbg, ali je tako. Imam priliku cesto komunicirati sa takvim djevojkama, ali... c... Nije to to.
Last edited by Dozer on 13/10/2016 14:23, edited 1 time in total.
Post Reply