treba stvari gledati s vedrije strane, jer negdje sam procitao da optimistični ljudi imaju bolje zdravlje-mozda ce svi drugi umrijet prije-ko ce tebi javit kad oni umru? nek se oni zapitaju i o tome brinuZoya wrote:Može li iko da odbanuje sve te forumaše?I da ih zamoli da se ponovo vrate.
Kako me jeza neka hvata kad cujem da je dvojica forumaša već umrlo, brrrr. Ko će javiti kad ja umrem?
Leksikon foruma sax i klix
- sunceKOtepsija
#251 Re: Leksikon foruma sax i klix
- spreca
#252 Re: Leksikon foruma sax i klix
mislis na ovogZoya wrote:Kako bi nick onom jednom sto je govorio kako je cure vodio u śumu pa ih vezivao za drvo gole... NE mogu se nicka sjetiti. Opičen skroz!
Citat: kalesijski slavuj
sve ovo sto gore pise sam i radio prosle godine na moru sa jednom 45 godina njemicom u prisustvu to zelim naglasiti i podvuci njenog 55 godina starog muza.
upoznali se na plazi i tako malo po malo zavede me. uvede me u njihovu hotelsku sobu i zamoli me da njen muz ostane u sobi i gleda. meni nije smetalo. a zasto bi?
ona je vodila igru, njen muz je vezo njene ruke za krevet a od mene se trazio grub nemilosrdan sex. eh ja sam moj dio posla na puno zadovoljstvo svih odlicno odradio. trajala je romansa punih 8 dana, JA, NJEMICA I NJEN MUZ, hrana, pice sve i svasta sve na racun njenog muza. ja sam ti sportski gradjen, u dobroj kondiciji, uvjek sam se bavio sportom, pun sange (3 mjeeseca prije mora sam radio na istovaranju brasna u gradskoj pekari) i dobro sam obdaren!
strasno mi se svidilo sve ovo igranje. na rastanku sam dobio i nesto para a i 2 puta sam zimus bio kad njih u berlinu u posjeti. pokusam preko njih da sredim neku vizu u njemackoj, pa vidicemo.
njemice su lude sa njeznom predigrom i grubim nemilosrdnim sexom.
TOTALNO LUDE!
- spreca
#253 Re: Leksikon foruma sax i klix
Nema ni MedenoSrce...odavno je nevidjeh ovdje
- Pismonosa
#254 Re: Leksikon foruma sax i klix
...
Last edited by Pismonosa on 28/01/2021 10:34, edited 1 time in total.
- SmokingMan
#255 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ovo nikada neću zaboraviti,doduše više uživan pratit teme nego bacati komentar na svaku.jao_situacije wrote:iskreno, zviz najviše fali
prije je kao bilo bolje a ustvari je uvijek isto vazda ima nekih ludih tema
npr. tema nekog lika koji je guzio u autu na vrelu bosne, i neko mu kucao na prozor pa pita šta da radi
Zviz ko zviz.
Ima svakake raje na Klix-u,ali nisam ni ja ništa bolji od njih.
- O'zone
- Globalni moderator
#256 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ja koliko puta citirašte @kalesijskog slavuja zapamtio sam mu text postova ko pjesmicu u prvom osnovne 
- dobar osjecaj
#257 Re: Leksikon foruma sax i klix
Djecak je ono sto nazivaju institucionalnim sjecanjem ovog foruma. Nakon jedne edukativne sesije s djecakom (koja je mogla biti i kontraobavjestajne svrhe_BataZiv_0809 wrote:Djecak se ubio za obavjestajca.
Ali najjaci je na temama Farma, Parovi kad se infiltrira medju raju koja to konzumira doslovno.
-
howdy
#258 Re: RE: Re: Leksikon foruma sax i klix
Aka hidrant? [emoji23]cyprus wrote:Jel moguće da još niko nije spomenuo cikcangu?
-
Niemand
#259 Re: Leksikon foruma sax i klix
Takve price i zavrzlame se desavaju po bc i na lj&s. Na ostalim temama je vec drugacije.
S obzirom da ga niste spomenuli, moram ja, cisto da bude i on dio leksikona
. Nas forumski ekspert za muziku-dale
i ne mogu se sjetiti nika, al bio je i jedan zanimljiv covjek na stripovima, imao je neki svoj blog? stranicu? forum? -nesto od tog, na kojem je sam prevodio i objavljivao epizode stripova. Bas kul.
S obzirom da ga niste spomenuli, moram ja, cisto da bude i on dio leksikona
i ne mogu se sjetiti nika, al bio je i jedan zanimljiv covjek na stripovima, imao je neki svoj blog? stranicu? forum? -nesto od tog, na kojem je sam prevodio i objavljivao epizode stripova. Bas kul.
-
julisiz es grant
#260 Re: Leksikon foruma sax i klix
Zato je i likvidiran. Baš na pravdi Boga. Kao da svi moramo voljeti lika i ne smijemo ga kritikovati.USAblues wrote:sto je taj mrzio Merlina.....kakavdanakneiskustvu wrote:@neelix,prvi forumaš sa kojim sam imao ozbiljne rasprave,odavno je u banovićima
A bio je cool lik. To njegovo trajno banovanje zbog Merlina je baš bila fula.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
-
Niemand
#262 Re: Leksikon foruma sax i klix
Nije, ovaj je prevodio stripove. 
-
julisiz es grant
#263 Re: Leksikon foruma sax i klix
Čuj 2004...ccccc..kako vam se dalo forumat preko dial-upa? 
-
Zoya
#264 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ispadoh najgora od sve djeceVelkoski wrote:i mene je iznenadilo malo, al' onda sam skont'o da je ovo ipak forumneruda wrote:kolko se iznenadim kako ljudi ovdje znaju sve o svima... evo zoya npr
Jeste li zadovoljni odgovorom?
- Mis mekinjas
#265 Re: Leksikon foruma sax i klix
Znači,
ne prođe 10 dana da se ne sjetim plejke
O njemu ne znam ništa, ali taj me nasmijavao na najjače...
I bio je čovjek, nick, obzirom da se vrte varijacije na temu sa nickom, ali originalno mislim da je tip bio Korisnicko ime
Po meni forumaš foruma za sva vremena, nikad niko nije bio odmjereniji u svemu.
ne prođe 10 dana da se ne sjetim plejke
O njemu ne znam ništa, ali taj me nasmijavao na najjače...
I bio je čovjek, nick, obzirom da se vrte varijacije na temu sa nickom, ali originalno mislim da je tip bio Korisnicko ime
-
Zoya
#266 Re: Leksikon foruma sax i klix
Mis mekinjas wrote:Znači,
ne prođe 10 dana da se ne sjetim plejke![]()
![]()
![]()
O njemu ne znam ništa, ali taj me nasmijavao na najjače...![]()
![]()
![]()
Mozda je plejka ovaj Anestezija? I mene je plejka znao nasmijati isto kao sada Anestezija.
-
KENJAC
#267 Re: Leksikon foruma sax i klix
E ljudino moja . Koliko je ovdje banovanja bilo totalna fula ? Dodje moderator , malo popio, zamaglio mu vid ( po sopstvenom priznanju) i izlupa brdo gluposti na totalno nevinog forumasa. Poslije fol nesto brljavio vratio ban , ali se nikad nije covjeku izvinio !julisiz es grant wrote:Zato je i likvidiran. Baš na pravdi Boga. Kao da svi moramo voljeti lika i ne smijemo ga kritikovati.USAblues wrote:sto je taj mrzio Merlina.....kakavdanakneiskustvu wrote:@neelix,prvi forumaš sa kojim sam imao ozbiljne rasprave,odavno je u banovićima
A bio je cool lik. To njegovo trajno banovanje zbog Merlina je baš bila fula.
- Mis mekinjas
#268 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ne znam ko je Anestezija ali niko nije kao plejka.Zoya wrote:Mis mekinjas wrote:Znači,
ne prođe 10 dana da se ne sjetim plejke![]()
![]()
![]()
O njemu ne znam ništa, ali taj me nasmijavao na najjače...![]()
![]()
![]()
Mozda je plejka ovaj Anestezija? I mene je plejka znao nasmijati isto kao sada Anestezija.
-
julisiz es grant
#269 Re: Leksikon foruma sax i klix
Zašto su nekim neaktivnim forumašima pobrisani svi postovi?
Npr. na starim temama vidi se post u kvotanju, ali ga inače nema, i tako stalno kad se radi o istom forumašu. A ne radi se o nekom konfliktu, pa da je izbrisan zbog banovanja.
Je li ljudi fakat traže da im se pobrišu postovi, nakon što se deaktiviraju?
Npr. na starim temama vidi se post u kvotanju, ali ga inače nema, i tako stalno kad se radi o istom forumašu. A ne radi se o nekom konfliktu, pa da je izbrisan zbog banovanja.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#270 Re: RE: Re: Leksikon foruma sax i klix
zavisi od slučaja do slučaja [emoji23]julisiz es grant wrote:Zašto su nekim neaktivnim forumašima pobrisani svi postovi?
Sent from my D6503 using Tapatalk
-
julisiz es grant
#271 Re: RE: Re: Leksikon foruma sax i klix
Da muž/žena ne vidiVelkoski wrote:zavisi od slučaja do slučaja [emoji23]julisiz es grant wrote:Zašto su nekim neaktivnim forumašima pobrisani svi postovi?
Sent from my D6503 using Tapatalk
Pizde
-
Niemand
#272 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ih, ja drugi dan nakon registracije pitala moderaciju moretel vi mene obrisati sa ovoga jer ja ne znam kako se ovo deaktivira 
- Pismonosa
#273 Re: Leksikon foruma sax i klix
...
Last edited by Pismonosa on 28/01/2021 10:32, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#274 Re: Leksikon foruma sax i klix
koji ba anamo? ako mislimo na isti, zna se za šta je onaj forum služiosherbett wrote:al koje slučajnosti..i na onom anamo forumu se povela priča..slična..neki dan..jao..jest fora čitat tamo, pa povezivat s ovim ovdje..i forumaše, i korelacije, i ex i sadašnje nickove.. .
jel bi se smijala il plakala... ne znam..
![]()
a dje je riđobrki? pade mi napamet...a ona amiliana luda? ..
Medeno srcejedna od kvalitetnih IQ
Ladyblue...
bilo ih je...
-
julisiz es grant