koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zoomba

#251 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by zoomba »

Pauze vozdra :D :thumbup:

Strasti su cudo :oops:
zoomba

#252 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by zoomba »

moonca wrote:
zoomba wrote::lol:

:dajba:

:curica:

Nista ljepse. :oops: :D
Jest ko zna uzivati i opustiti se , dok vecina glumi nesto ko nebi..

Podjela strasti i stopiti se u jedno..
Al i to. Aljda kod zena nadodje s godinama i iskustvom..
ing-ecc

#253 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by ing-ecc »

moonca wrote:Jednom ,pa dobro --jes ' ona sretnica :-)

Image
a tek sto je on sretnik :skoljka:
vesela_sveska

#254 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by vesela_sveska »

ing-ecc wrote:

Image
Ma ona je veca sretnica :D
cendlerbing

#255 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by cendlerbing »

vesela_sveska wrote:
ing-ecc wrote:

Image
Ma ona je veca sretnica :D
Ja mislim da smo sretni oboje, al ja sam vise...
Mislim da je njemu lakse bilo ugoditi nego meni :lol:
vesela_sveska

#256 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by vesela_sveska »

:thumbup: cestitam vam,salim se ja malo ;)
cendlerbing

#257 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by cendlerbing »

znam i hvala :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#258 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by Velkoski »

swaka ti chast
Zejnep

#259 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by Zejnep »

cendlerbing wrote:
kad si ti monca prestala brojati :P
:lol:
HAVANA

#260 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by HAVANA »

cendlerbing wrote:Nije to baš tako crno-bijelo, kao uostalom, i ništa drugo u životu.

U nekim svojim mladim, ono baš zelenim godinama, mislila sam da se podrazumijeva da fina cura treba da se čuva do braka. Kad sam malo "porasla", shvatila sam da se možda i neću čuvati do braka ali da želim da to bude s nekim s kim bih imala namjeru provesti cijeli život.
I tako, da ne dužim previše, kako je vrijeme prolazilo, moja odluka da "neću još", sve je manje imala veze sa vjerom. Odgoj je tu još uvijek bio presudan ali, kad sam konačno došla do spoznaje šta hoću, shvatila sam da mi je svo to odbijanje zapravo izgovor jer nisam htjela i nisam bila spremn da se seksam. Također, nisam željela biti djevojka koja će se seksati zato što "ga voli", pa mu nešta dokazuje time što se poseksala s njim.

Smatram da sam pokasno došla u fazu kad sam postala spremna za seks ali, da iskrena budem, kad sam se odlučila na to, desilo se toliko prirodno i bilo je toliko dobro, da nisam mogla vjerovati.

Uvijek sam voljela sebe više nego ijednog momka s kojim sam bila i valjda da je to razlog što nikad nijednom prije nisam dala.
Postojao je i period kad sam imala želju za seksom ali još nisam bila spremna na to, i mogu se kladiti da je svaki odreda mislio da se pokušavam prodati i da se nećkam jer on treba još više navaljivati. Muškarci su toliko navikli da žene jedno govore a drugo misle da se šokiraju kad se ispostavi da je neka stvarno mislila ono što je rekla.

Eto, čisto da znate da postoji i ovakvih varijanti. Nisam dala jer mi se nije davalo i dala sam kad sam htjela i kome sam htjela. Po današnjim standardima sa puno godina ali Bože moj. Uz sve one priče da prvi seks obavezno nije neki...meni je bilo odlično.
E cuj dala.Ne dajes mu 100km...I on tebi daje.Nije ti trebo dat nikako.Pa placi. :D Sega ovo davanje,ko da vam ko komad mesa kida,valjda je uzajamni uzitak jebem li ga.
Zejnep

#261 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by Zejnep »

Seve je kriva :mrgreen:
Last edited by Zejnep on 06/01/2018 17:35, edited 1 time in total.
Edin H.

#262 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by Edin H. »

HAVANA wrote:
cendlerbing wrote:Nije to baš tako crno-bijelo, kao uostalom, i ništa drugo u životu.

U nekim svojim mladim, ono baš zelenim godinama, mislila sam da se podrazumijeva da fina cura treba da se čuva do braka. Kad sam malo "porasla", shvatila sam da se možda i neću čuvati do braka ali da želim da to bude s nekim s kim bih imala namjeru provesti cijeli život.
I tako, da ne dužim previše, kako je vrijeme prolazilo, moja odluka da "neću još", sve je manje imala veze sa vjerom. Odgoj je tu još uvijek bio presudan ali, kad sam konačno došla do spoznaje šta hoću, shvatila sam da mi je svo to odbijanje zapravo izgovor jer nisam htjela i nisam bila spremn da se seksam. Također, nisam željela biti djevojka koja će se seksati zato što "ga voli", pa mu nešta dokazuje time što se poseksala s njim.

Smatram da sam pokasno došla u fazu kad sam postala spremna za seks ali, da iskrena budem, kad sam se odlučila na to, desilo se toliko prirodno i bilo je toliko dobro, da nisam mogla vjerovati.

Uvijek sam voljela sebe više nego ijednog momka s kojim sam bila i valjda da je to razlog što nikad nijednom prije nisam dala.
Postojao je i period kad sam imala želju za seksom ali još nisam bila spremna na to, i mogu se kladiti da je svaki odreda mislio da se pokušavam prodati i da se nećkam jer on treba još više navaljivati. Muškarci su toliko navikli da žene jedno govore a drugo misle da se šokiraju kad se ispostavi da je neka stvarno mislila ono što je rekla.

Eto, čisto da znate da postoji i ovakvih varijanti. Nisam dala jer mi se nije davalo i dala sam kad sam htjela i kome sam htjela. Po današnjim standardima sa puno godina ali Bože moj. Uz sve one priče da prvi seks obavezno nije neki...meni je bilo odlično.
E cuj dala.Ne dajes mu 100km...I on tebi daje.Nije ti trebo dat nikako.Pa placi. :D Sega ovo davanje,ko da vam ko komad mesa kida,valjda je uzajamni uzitak jebem li ga.
Ja joj ne bi dao ni za dvije glave kerma. :oops:
HAVANA

#263 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by HAVANA »

Dvije glave je dvije glave.Dao bi. :D
cendlerbing

#264 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by cendlerbing »

Edin H. wrote:
HAVANA wrote:

Ja joj ne bi dao ni za dvije glave kerma. :oops:
Pa tako se kaze, jbem ga. Ne osjecam da mi momak ista duguje zato jer sam "dala" i to.
Edine, otkud ti znas da ne bi dao? :P
Zato sto si se uvrijedio mojom igrom rijeci? pih...ne volim ja svakako te sto se lako vrijedjaju
cendlerbing

#265 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by cendlerbing »

HAVANA wrote:Dvije glave je dvije glave.Dao bi. :D
;-)
Mozel samo informacija, sta je kerma?
Zejnep

#266 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by Zejnep »

cendlerbing wrote:
HAVANA wrote:Dvije glave je dvije glave.Dao bi. :D
;-)
Mozel samo informacija, sta je kerma?
E joj :lol:

Marka, na šatrovaćkom :mrgreen:
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#267 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by liaar »

Je l' moguće da ženska ima užasne bolove u predjelu bubrega i jajnika svaki put kada se napali, do te mjere da okine plakati ?
Zejnep

#268 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by Zejnep »

liaar wrote:Je l' moguće da ženska ima užasne bolove u predjelu bubrega i jajnika svaki put kada se napali, do te mjere da okine plakati ?
Ovo je za pdf zdravlje :eh:
liaar

#269 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by liaar »

Zejnep wrote:
liaar wrote:Je l' moguće da ženska ima užasne bolove u predjelu bubrega i jajnika svaki put kada se napali, do te mjere da okine plakati ?
Doduše, samo jebi ga i mene okine da otplačem kad se pomirim sa činjenicom da ni danas ništa od sexa :zoka:
Zejnep

#270 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by Zejnep »

liaar wrote:
Zejnep wrote:
Doduše, samo jebi ga i mene okine da otplačem kad se pomirim sa činjenicom da ni danas ništa od sexa :zoka:
:lol: pa sto ne zavrsite poso? :eh: onda bi je prestalo :mrgreen:
liaar

#271 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by liaar »

Ma mladi smo oboje, meni 22 njoj 20.
Imali odnose jedno vrijeme dok ti bolovi nisu postali toliko intenzivni, sad mi je žao dohvatit jer vidim koliko je boli, zgrči se sva. A na spomen ginekologa ili bilo kakvog doktora hoće oči da mi izvadi.
triconja

#272 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by triconja »

liaar wrote:Ma mladi smo oboje, meni 22 njoj 20.
Imali odnose jedno vrijeme dok ti bolovi nisu postali toliko intenzivni, sad mi je žao dohvatit jer vidim koliko je boli, zgrči se sva. A na spomen ginekologa ili bilo kakvog doktora hoće oči da mi izvadi.
Onda je to najbolje hodzi odvest nek neku hamajliju napravi :roll:
mad_max_ba

#273 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by mad_max_ba »

Ma ne se zajebavat sa otim, ne mora ici ginekologu ali doktoru, urologu i na uzv obavezno
liaar

#274 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by liaar »

mad_max_ba wrote:
Ma ne se zajebavat sa otim, ne mora ici ginekologu ali doktoru, urologu i na uzv obavezno
Ma znam, al' znaš kako je mlado isprepadano tim stvarima. Pokušavam je navest da odemo zajedno.
mad_max_ba

#275 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa

Post by mad_max_ba »

Ma upala ba bubrega i mokracnih kanala, provjeriti sedimentaciju i napraviti Ultra Zvuk stomaka. A propisat ce krv ako nastavi, nek makar caj uvinh pije, kunica i vrkuta...
Post Reply