Izgleda da si fulio temu.
Procitaj naslov
ko prizna pola mu se doda - sad si pun k***c srbinaBlek Stena wrote:e joj sto se obrukahKrokodajl wrote:@Blek Stena, ime je Tatjana, ćirilično slovo t u kurzivu izgleda kao slovo m(uporedi sa slovom m u prezimenu dotične)
![]()
e srbina I kurca
Evo, prečešljah joj profil na facebooku, ne čini se nepismena, u onom smislu značenja koje riječ "nepismena" ima (bukvalnom). Volio bih da mi pojasniš na šta ti misliš, daš taj neki primjer s njene sjednice gdje je nepismena. Pojasni nama koji nismo insajderi i ne znamo je lično i usput prokomentariši, u duhu teme, je li lijepa i uživo ko na plakatu?Tvrtko II Kotromanić wrote:eh zamisli koliko je onda pismena kad ne zna sastanak Komisije voditiZlatna StafiloKoka wrote:Mislio sam pismena izgledom i šminkom u masi ovih nekakvih granduša koje su ostali stavili. Meni je totalno moj tip ženske. Neznam šta misliš pod ovo da nauči šta je dnevni red i šta tačka. Valjda je jasno šta su dnevni red i tačka dnevnog reda, šta se ima tu naučiti.Tvrtko II Kotromanić wrote:vala da je pismena i nije..
doticna je clanica opcinske Komisije za mlade, valjda ce biti opet naredne 4 godine, a to tada nauci sta je dnevni red i tacka dnevnog reda pa onda sve ostalo
i to mislim pismena u onom smislu rijeci koji je nevezan za drkanje napaljenih pacenika na ovoj temi
jel ova?Velkoski wrote:A jes' plava, naš'o sam je. Ništa, bolje mi je sinoć djelovala![]()

nepismena u smislu propustenih inicijativa u Komisiji za mlade, od kikseva kod Fonda za mobilnost mladih pa na dalje..Zlatna StafiloKoka wrote: Evo, prečešljah joj profil na facebooku, ne čini se nepismena, u onom smislu značenja koje riječ "nepismena" ima (bukvalnom). Volio bih da mi pojasniš na šta ti misliš, daš taj neki primjer s njene sjednice gdje je nepismena. Pojasni nama koji nismo insajderi i ne znamo je lično i usput prokomentariši, u duhu teme, je li lijepa i uživo ko na plakatu?
KvaziExpert wrote:Jesi li pratio temu? Dosla zenska da se promovisemuha_sa wrote:![]()

Kaže se glasovati kolegaze kalanga wrote:
Hoćete li glasati ili ne?
Našli smo pobjednicuFreamon Lester wrote:

ze kalanga wrote:
Hoćete li glasati ili ne?
Otvorio si temu, pregledaj slike pa nam postavi i anketu sa 10 najljepših po tvom ukusu. U slučaju primjene nacionalnog ključa treba da bude 3+3+3+1 (kategorija ostali).ze kalanga wrote:Hrvati kažu glasovati, mi Srbi kažemo glasati, to u ovom momentu apsolutno nije važno.
Dakle hoće li forumaši glasati ili ću ja postavljati sam po sebi anketu ?
Dobro, samo nemoj pretjerat.ze kalanga wrote:Nismo na to spali da se bavimo nacionalnim ključem valjda.![]()
Forumaši su imali priliku sami izabrati tih 10 koje bi išle u anketu, ali ih mrzilo, tako da ću po nekom svom ukusu staviti 10, nemoj samo da bude nema one, ona fali, ova je rugoba ili vidi Srbina najviše Srpkinja stavio.