De da cujem, sta je ogavno?escobar__ wrote:Kakvu ogavnu kampanju vodi tuzlanski SDP to prevazilazi granice zdravog razuma.
Fuj!
Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
-
babanovac
#251 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#252 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
ogavan je njegov ugovor sa slobodom o gradnji tušnja kada svi znamo da je to ubleha. slično je koldžo radio sa grbavicom i jedva da im je donirao 30 hiljada za renoviranje svlačionica, a na toj priči je jahao dva mandata.babanovac wrote:
De da cujem, sta je ogavno?
iz sarajeva sam, ali vašu ublehu znam prepoznati (valjda što nam se ista ubleha dešavala pred nosom)
-
babanovac
#253 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Kakav ugovor sa Slobodom? Sloboda je korisnik stadiona, nema tu "ugovora sa Slobodom". Stadion je JU u vlasnistvu grada. Stadion se pravi. U fazama, ali se pravi. Sredstvima opstine ( logicno, ista je vlasnik). Trziste. Koliko zaradis, toliko ulozis. Za razliku od Sadakistana. Citam naslove: Grad Bursa poklanja tramvaje GRAS-u (40 godina stari). Istanbul poklonio 18 autobusa GRAS-u. Izgradnja trebevicke zicare se odgadja, anonimni donator iz Svicarske odustao od poklanjanja novca u ove svrhe. Donirajmo stolice za Zelju. Majke ti, jeste vi culi za kredit? Jok. Samo sadak. Pljiz help.Prosjacenje je postalo zivotna filozofija.Tako vec 20 godina. Vlada federacije pokriva ratni dug Sarajevo gasa. Je li vlada federacije pokrila ratni dug centralnog grijanja Tuzla Elektroprivredi? Jok. Svaki mjesec je naknadno isplacen. To sto je vlada federacije, placala radnika u namjenskoj 200 bhd (2 km) u tom istom periodu nikog nije bilo briga. Fabrici koja je u ratu proizvodila granate, Elektroprivreda 1997. ugusi proizvodnju ratnim dugom za struju. Na koncu je vrli ministar vlade TK proda u staro gvozdje. Ti znas... Kurac.
- General War
#254 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Pa bili su i kadrovi iz Tuzle...SDP uvjek bio skupstini...sto se nisu bunili da i Tuzla placa dugove koje nije napravila, sto se zaobilazi sa autoputom ko je vodio tuzlanske firme koje su otisle u staro zeljezo, direkciju za izgradnju? Pa samo prije par godina jedva na jedvite jade poceli neke pare dobivati za aerozagadjenje i napokon Tuzla postala gradbabanovac wrote:Kakav ugovor sa Slobodom? Sloboda je korisnik stadiona, nema tu "ugovora sa Slobodom". Stadion je JU u vlasnistvu grada. Stadion se pravi. U fazama, ali se pravi. Sredstvima opstine ( logicno, ista je vlasnik). Trziste. Koliko zaradis, toliko ulozis. Za razliku od Sadakistana. Citam naslove: Grad Bursa poklanja tramvaje GRAS-u (40 godina stari). Istanbul poklonio 18 autobusa GRAS-u. Izgradnja trebevicke zicare se odgadja, anonimni donator iz Svicarske odustao od poklanjanja novca u ove svrhe. Donirajmo stolice za Zelju. Majke ti, jeste vi culi za kredit? Jok. Samo sadak. Pljiz help.Prosjacenje je postalo zivotna filozofija.Tako vec 20 godina. Vlada federacije pokriva ratni dug Sarajevo gasa. Je li vlada federacije pokrila ratni dug centralnog grijanja Tuzla Elektroprivredi? Jok. Svaki mjesec je naknadno isplacen. To sto je vlada federacije, placala radnika u namjenskoj 200 bhd (2 km) u tom istom periodu nikog nije bilo briga. Fabrici koja je u ratu proizvodila granate, Elektroprivreda 1997. ugusi proizvodnju ratnim dugom za struju. Na koncu je vrli ministar vlade TK proda u staro gvozdje. Ti znas... Kurac.
- MikroBelaj
#255 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ako je gradjanima Tuzle prece sutanje lopte po travi od ostalih bitnih komunalnih problema,onda neka sutra ne traze da im neko krpi rupe po putu ....boli me chuna za stadion i slobodu....glasajte za bahrudina nek vam on proda stadion kukicu i bratiji,oni jedva cekaju da ulazu u isti....al u panjevima,Tuzla je za koaliciju sda-sbb samo potencionalna zrtva pljacke,boli Radoncica za tuzlom i tuzlacima lijevo damu,zinule gujice za javnim preduzecima,a nije malo 1.5 milijardi km-ova..
- MikroBelaj
#256 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Vladajuća koalicija SDA-SBB-HDZ uništava i privatizira sve redom. Zadnji primjer je , Fabrika Duhana Sarajevo, prodata u bescijenje. Šta li je sljedeće?
U Tuzli takođe pokušavaju uništiti sve za što im se pruži prilika. Univerzitet stavljaju pod političku kontrolu. Ko nije podoban izgleda još malo pa neće moći ni raditi na Univerzitetu. Rudnik Soli kao plijen dobio SBB i odmah direktor iz Tuzle i Tuzlaci iz uprave napolje. Po Tuzlanskim srednjim i osnovnim školama imenuju direktore iz drugih općina kantona. U UKC Tuzla nema šanse da se zaposli neka Tuzlanka ili Tuzlak.
U Rudniku Kreka svi koji su bili na nekoj funkciji, a iz Tuzle su, odmah su smijenjeni. U Elektrodistribuciji takođe glavna je referenca da nisi iz Tuzle i tako dalje. Još jedino što je ostalo Tuzlacima je naša Tuzla i naša Tuzlanska imovina. SDA-SBB-HDZ koalicija ovih dana sa svojim satelitima na sve moguće načine, lažima, prevarama, bahatosti i silom pokušavaju i Tuzlu pretvoriti u svoj plijen.
Gradski odbor SDP Tuzla poručuje svima koji Tuzlu vide kao plijen i onima koji žele oteti sve što je Tuzlansko da to Tuzla i Tuzlaci neće nikada dozvoliti. Uništavanje Tuzle nikom nije uspijelo pa neće ni vama. 2.oktobra Tuzla će još jednom pokazati da PRAVE VRIJEDNOSTI TRAJU i da je TUZLA ISPRED SVIH!
U Tuzli takođe pokušavaju uništiti sve za što im se pruži prilika. Univerzitet stavljaju pod političku kontrolu. Ko nije podoban izgleda još malo pa neće moći ni raditi na Univerzitetu. Rudnik Soli kao plijen dobio SBB i odmah direktor iz Tuzle i Tuzlaci iz uprave napolje. Po Tuzlanskim srednjim i osnovnim školama imenuju direktore iz drugih općina kantona. U UKC Tuzla nema šanse da se zaposli neka Tuzlanka ili Tuzlak.
U Rudniku Kreka svi koji su bili na nekoj funkciji, a iz Tuzle su, odmah su smijenjeni. U Elektrodistribuciji takođe glavna je referenca da nisi iz Tuzle i tako dalje. Još jedino što je ostalo Tuzlacima je naša Tuzla i naša Tuzlanska imovina. SDA-SBB-HDZ koalicija ovih dana sa svojim satelitima na sve moguće načine, lažima, prevarama, bahatosti i silom pokušavaju i Tuzlu pretvoriti u svoj plijen.
Gradski odbor SDP Tuzla poručuje svima koji Tuzlu vide kao plijen i onima koji žele oteti sve što je Tuzlansko da to Tuzla i Tuzlaci neće nikada dozvoliti. Uništavanje Tuzle nikom nije uspijelo pa neće ni vama. 2.oktobra Tuzla će još jednom pokazati da PRAVE VRIJEDNOSTI TRAJU i da je TUZLA ISPRED SVIH!
- MikroBelaj
#257 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Saopstenje o najnovijim projektima iz Vlade Tuzlanskog kantona:

- KB9
#258 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
ma sta ce opljackat u tuzli ziv bioMikroBelaj wrote:Ako je gradjanima Tuzle prece sutanje lopte po travi od ostalih bitnih komunalnih problema,onda neka sutra ne traze da im neko krpi rupe po putu ....boli me chuna za stadion i slobodu....glasajte za bahrudina nek vam on proda stadion kukicu i bratiji,oni jedva cekaju da ulazu u isti....al u panjevima,Tuzla je za koaliciju sda-sbb samo potencionalna zrtva pljacke,boli Radoncica za tuzlom i tuzlacima lijevo damu,zinule gujice za javnim preduzecima,a nije malo 1.5 milijardi km-ova..
- General War
#259 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Pa bitnije je sutanje lopte nego kad jasko prica sam sa sobom na "cum grano salis"MikroBelaj wrote:Ako je gradjanima Tuzle prece sutanje lopte po travi od ostalih bitnih komunalnih problema,onda neka sutra ne traze da im neko krpi rupe po putu ....boli me chuna za stadion i slobodu....glasajte za bahrudina nek vam on proda stadion kukicu i bratiji,oni jedva cekaju da ulazu u isti....al u panjevima,Tuzla je za koaliciju sda-sbb samo potencionalna zrtva pljacke,boli Radoncica za tuzlom i tuzlacima lijevo damu,zinule gujice za javnim preduzecima,a nije malo 1.5 milijardi km-ova..
Sjooo suplje, eto Kukica sa katil fermanom...tuzlaci se usrali
Dok imate Bijedica u vasim redovima, stvarno je smijesno tuzlake plasiti Kukicem ili Batom.
- fosna2014
#260 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Neki ovdje pricaju kao da postoji alternativa Jasminu.
- General War
#261 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ako dodje SDA i Kukic evo sta ce bit
...uz prigodnu pjesmu
- KB9
#262 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
si selo poznatije ko ilidza u malom 
- MikroBelaj
#263 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Tebi treba crtat da bi skontao,a ja se ne kanim zamarati likovima koji vise koriste smajlice nego rijeci.KB9 wrote:ma sta ce opljackat u tuzli ziv bioMikroBelaj wrote:Ako je gradjanima Tuzle prece sutanje lopte po travi od ostalih bitnih komunalnih problema,onda neka sutra ne traze da im neko krpi rupe po putu ....boli me chuna za stadion i slobodu....glasajte za bahrudina nek vam on proda stadion kukicu i bratiji,oni jedva cekaju da ulazu u isti....al u panjevima,Tuzla je za koaliciju sda-sbb samo potencionalna zrtva pljacke,boli Radoncica za tuzlom i tuzlacima lijevo damu,zinule gujice za javnim preduzecima,a nije malo 1.5 milijardi km-ova..
-
babanovac
#264 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Bili su kadrovi SDP-a u skupstini TK. 5 poslanika u skupstini TK iz Tuzle, 5 iz ratne opstine Vlasenica, 5 iz ratne opstine Bratunac, 5 iz Zvornika... Sto se nisu bunili... Hahaha.... Za 10 godina ce biti, "sto se nisu bunili kada je donesen hitni zakon o visokom obrazovanju?". Bunili su se, no ruke su bitne. Ko je vodio firme koje su prodate u staro zeljezo? Onaj ko ih je proglasio firmama od kantonalnog znacaja i preuzeo kontrolu nad njima, onaj ko je 1994. pretvorio radnicko vlasnistvo u drzavno. Imam neki utisak da ti "poznavanje drustva" pratis unazad, koliko, 3-4 godine?General War wrote:Pa bili su i kadrovi iz Tuzle...SDP uvjek bio skupstini...sto se nisu bunili da i Tuzla placa dugove koje nije napravila, sto se zaobilazi sa autoputom ko je vodio tuzlanske firme koje su otisle u staro zeljezo, direkciju za izgradnju? Pa samo prije par godina jedva na jedvite jade poceli neke pare dobivati za aerozagadjenje i napokon Tuzla postala gradbabanovac wrote:Kakav ugovor sa Slobodom? Sloboda je korisnik stadiona, nema tu "ugovora sa Slobodom". Stadion je JU u vlasnistvu grada. Stadion se pravi. U fazama, ali se pravi. Sredstvima opstine ( logicno, ista je vlasnik). Trziste. Koliko zaradis, toliko ulozis. Za razliku od Sadakistana. Citam naslove: Grad Bursa poklanja tramvaje GRAS-u (40 godina stari). Istanbul poklonio 18 autobusa GRAS-u. Izgradnja trebevicke zicare se odgadja, anonimni donator iz Svicarske odustao od poklanjanja novca u ove svrhe. Donirajmo stolice za Zelju. Majke ti, jeste vi culi za kredit? Jok. Samo sadak. Pljiz help.Prosjacenje je postalo zivotna filozofija.Tako vec 20 godina. Vlada federacije pokriva ratni dug Sarajevo gasa. Je li vlada federacije pokrila ratni dug centralnog grijanja Tuzla Elektroprivredi? Jok. Svaki mjesec je naknadno isplacen. To sto je vlada federacije, placala radnika u namjenskoj 200 bhd (2 km) u tom istom periodu nikog nije bilo briga. Fabrici koja je u ratu proizvodila granate, Elektroprivreda 1997. ugusi proizvodnju ratnim dugom za struju. Na koncu je vrli ministar vlade TK proda u staro gvozdje. Ti znas... Kurac....kad vec pricamo o znanju u qurcevima.
- KB9
#265 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
sto ce rec da nemaju sta opljackat, poletio bi ti napisat da ima al lakse je ovako licne uvrede napisatMikroBelaj wrote:Tebi treba crtat da bi skontao,a ja se ne kanim zamarati likovima koji vise koriste smajlice nego rijeci.KB9 wrote:ma sta ce opljackat u tuzli ziv bioMikroBelaj wrote:Ako je gradjanima Tuzle prece sutanje lopte po travi od ostalih bitnih komunalnih problema,onda neka sutra ne traze da im neko krpi rupe po putu ....boli me chuna za stadion i slobodu....glasajte za bahrudina nek vam on proda stadion kukicu i bratiji,oni jedva cekaju da ulazu u isti....al u panjevima,Tuzla je za koaliciju sda-sbb samo potencionalna zrtva pljacke,boli Radoncica za tuzlom i tuzlacima lijevo damu,zinule gujice za javnim preduzecima,a nije malo 1.5 milijardi km-ova..
-
babanovac
#266 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Mnogo je banovicana sa apetitom na direktorske funkcije, a malo im je firmi. Vrijeme ce pokazati koliko i cega je ostalo za opljackat. Stavljajte smajlije koliko hocete. To je smajli sebi. SDP unistio sport u Tuzli. U ostatku BIH sve sami uspjesni sportski kolektivi. Olimpijac do olimpijca.
- General War
#267 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Bolje za tebe da se ne vracam previse nazad, znam ja te kadrove licno i personalno...od advokata koji su radili prljave poslove da je morao na kraju i visoki predstavnik reagovati (nemoj mi reci da i oni nisu SDP, a trebao bi da znas o cemu govorim kad vec cuvas bajrak)...ne znam je li ti ikad ista u opstini trebalo kod Sahmanovicke i onih uhljupa iz inspekcije...tu godine ne trebaju, vec je to uigrani tim za "istrazivanje ruda i gubljenje vremena".babanovac wrote:Bili su kadrovi SDP-a u skupstini TK. 5 poslanika u skupstini TK iz Tuzle, 5 iz ratne opstine Vlasenica, 5 iz ratne opstine Bratunac, 5 iz Zvornika... Sto se nisu bunili... Hahaha.... Za 10 godina ce biti, "sto se nisu bunili kada je donesen hitni zakon o visokom obrazovanju?". Bunili su se, no ruke su bitne. Ko je vodio firme koje su prodate u staro zeljezo? Onaj ko ih je proglasio firmama od kantonalnog znacaja i preuzeo kontrolu nad njima, onaj ko je 1994. pretvorio radnicko vlasnistvo u drzavno. Imam neki utisak da ti "poznavanje drustva" pratis unazad, koliko, 3-4 godine?General War wrote:Pa bili su i kadrovi iz Tuzle...SDP uvjek bio skupstini...sto se nisu bunili da i Tuzla placa dugove koje nije napravila, sto se zaobilazi sa autoputom ko je vodio tuzlanske firme koje su otisle u staro zeljezo, direkciju za izgradnju? Pa samo prije par godina jedva na jedvite jade poceli neke pare dobivati za aerozagadjenje i napokon Tuzla postala gradbabanovac wrote:Kakav ugovor sa Slobodom? Sloboda je korisnik stadiona, nema tu "ugovora sa Slobodom". Stadion je JU u vlasnistvu grada. Stadion se pravi. U fazama, ali se pravi. Sredstvima opstine ( logicno, ista je vlasnik). Trziste. Koliko zaradis, toliko ulozis. Za razliku od Sadakistana. Citam naslove: Grad Bursa poklanja tramvaje GRAS-u (40 godina stari). Istanbul poklonio 18 autobusa GRAS-u. Izgradnja trebevicke zicare se odgadja, anonimni donator iz Svicarske odustao od poklanjanja novca u ove svrhe. Donirajmo stolice za Zelju. Majke ti, jeste vi culi za kredit? Jok. Samo sadak. Pljiz help.Prosjacenje je postalo zivotna filozofija.Tako vec 20 godina. Vlada federacije pokriva ratni dug Sarajevo gasa. Je li vlada federacije pokrila ratni dug centralnog grijanja Tuzla Elektroprivredi? Jok. Svaki mjesec je naknadno isplacen. To sto je vlada federacije, placala radnika u namjenskoj 200 bhd (2 km) u tom istom periodu nikog nije bilo briga. Fabrici koja je u ratu proizvodila granate, Elektroprivreda 1997. ugusi proizvodnju ratnim dugom za struju. Na koncu je vrli ministar vlade TK proda u staro gvozdje. Ti znas... Kurac....kad vec pricamo o znanju u qurcevima.
Tekovine nacina naseg zivota i Tuzli odrzava narod, a ne SDP koji je to sebi prisio kao cuvara.
- General War
#268 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Sto, to se SDP-ovi poltroni od Vukadinovicke do Bijedica nebi mozda zasjeli?...bas bi se neckali.babanovac wrote:Mnogo je banovicana sa apetitom na direktorske funkcije, a malo im je firmi. Vrijeme ce pokazati koliko i cega je ostalo za opljackat. Stavljajte smajlije koliko hocete. To je smajli sebi. SDP unistio sport u Tuzli. U ostatku BIH sve sami uspjesni sportski kolektivi. Olimpijac do olimpijca.
-
babanovac
#269 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ja dogodine, akobogda, u Njemacku. Ne idem tamo zato sto je Jasmin napravio jezero. Idem tamo jer gangster ne moze biti izvrsna vlast. Idem tamo jer mi gangster nece pricati o moralu i jer kriticna masa nece odrzavati i podrzavati takve tekovine. Znas, u tim zemljama, ministar podnese ostavku zbog 0.2 promila. Sto bi Bato reko, napravicemo uslove da mladi ne odlaze iz ovog grada. Srecom, samo iz ovog grada odlaze. Prijatno.
- General War
#270 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Samo da se razumijemo, ne agitujem niti na jednu stranu...sve go supak do supka...i najverovatnije cu zaobic izbore ili sjebat papiric...potpuno se slazem sa konstatacijom.
-
costacurta
#271 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
smaraš ba. Idi gdje hoćeš, koga briga. Mislis da ce ti tamo biti bolje, go ahead. U tim zemljama u kojima ministar podnosi ostavku zbog alkohola ti si obični madafaka auslander, očima te domicijelni ne mogu gledati. Mozes biti Tesla al ti maksimalni domet moze biti brisač guzica, pflege master.babanovac wrote:Ja dogodine, akobogda, u Njemacku. Ne idem tamo zato sto je Jasmin napravio jezero. Idem tamo jer gangster ne moze biti izvrsna vlast. Idem tamo jer mi gangster nece pricati o moralu i jer kriticna masa nece odrzavati i podrzavati takve tekovine. Znas, u tim zemljama, ministar podnese ostavku zbog 0.2 promila. Sto bi Bato reko, napravicemo uslove da mladi ne odlaze iz ovog grada. Srecom, samo iz ovog grada odlaze. Prijatno.
ovdje ima šanse, moze se ali ako Jasmin ostane onda smo jebani do kraja.
Ne znam sto ides i istovremeno sto navijas toliko za Đasmina?!
-
babanovac
#272 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ja ti gore napisao zasto idem. Da sam jedan koji ide, nebi bio problem. Domet tamo mi odredjuje moja sposobnost, nista vise, nista manje. Bio sam vec jednom vani, znam o cemu govorim, jesi li ti? Madafaka auslender je bila ova svedska ministrica porijeklom iz Bosne, koja je dala ostavku zbog alkohola. Toliko o peracima guzica kao krajnjem dometu nasih ljudi. Uzivaj. Podrzavam Jasmina jer sam mislio da ljudi poput njega, mogu zainteresovati jednog dana bosance za Bosnom. U mahali se smiju svakom ko odudara od prasnjave kaldrme. Smijali su se saradnici tvorcu danasnjeg Dubaija, kad je sezdesetih napravio luku, govoreci da je ona osnova trgovinske i turisticke buducnosti Dubaia (tada seoceta od 5000 ljudi). Ti i tebi slicni mozete sebi odredjivati svoje domete.costacurta wrote:smaraš ba. Idi gdje hoćeš, koga briga. Mislis da ce ti tamo biti bolje, go ahead. U tim zemljama u kojima ministar podnosi ostavku zbog alkohola ti si obični madafaka auslander, očima te domicijelni ne mogu gledati. Mozes biti Tesla al ti maksimalni domet moze biti brisač guzica, pflege master.babanovac wrote:Ja dogodine, akobogda, u Njemacku. Ne idem tamo zato sto je Jasmin napravio jezero. Idem tamo jer gangster ne moze biti izvrsna vlast. Idem tamo jer mi gangster nece pricati o moralu i jer kriticna masa nece odrzavati i podrzavati takve tekovine. Znas, u tim zemljama, ministar podnese ostavku zbog 0.2 promila. Sto bi Bato reko, napravicemo uslove da mladi ne odlaze iz ovog grada. Srecom, samo iz ovog grada odlaze. Prijatno.
- General War
#273 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
I Ti stvarno mislis da je Dzasmin nosilac nekih promjena, vizionar? Manje je bilo prasnjave kaldrme prije rata nego sad.babanovac wrote:Ja ti gore napisao zasto idem. Da sam jedan koji ide, nebi bio problem. Domet tamo mi odredjuje moja sposobnost, nista vise, nista manje. Bio sam vec jednom vani, znam o cemu govorim, jesi li ti? Madafaka auslender je bila ova svedska ministrica porijeklom iz Bosne, koja je dala ostavku zbog alkohola. Toliko o peracima guzica kao krajnjem dometu nasih ljudi. Uzivaj. Podrzavam Jasmina jer sam mislio da ljudi poput njega, mogu zainteresovati jednog dana bosance za Bosnom. U mahali se smiju svakom ko odudara od prasnjave kaldrme. Smijali su se saradnici tvorcu danasnjeg Dubaija, kad je sezdesetih napravio luku, govoreci da je ona osnova trgovinske i turisticke buducnosti Dubaia (tada seoceta od 5000 ljudi). Ti i tebi slicni mozete sebi odredjivati svoje domete.costacurta wrote:smaraš ba. Idi gdje hoćeš, koga briga. Mislis da ce ti tamo biti bolje, go ahead. U tim zemljama u kojima ministar podnosi ostavku zbog alkohola ti si obični madafaka auslander, očima te domicijelni ne mogu gledati. Mozes biti Tesla al ti maksimalni domet moze biti brisač guzica, pflege master.babanovac wrote:Ja dogodine, akobogda, u Njemacku. Ne idem tamo zato sto je Jasmin napravio jezero. Idem tamo jer gangster ne moze biti izvrsna vlast. Idem tamo jer mi gangster nece pricati o moralu i jer kriticna masa nece odrzavati i podrzavati takve tekovine. Znas, u tim zemljama, ministar podnese ostavku zbog 0.2 promila. Sto bi Bato reko, napravicemo uslove da mladi ne odlaze iz ovog grada. Srecom, samo iz ovog grada odlaze. Prijatno.
- General War
-
babanovac
#275 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
I Ti stvarno mislis da je Dzasmin nosilac nekih promjena, vizionar? Manje je bilo prasnjave kaldrme prije rata nego sad.[/quote][/quote]
Au, sta rece?!? Citajuci komentare, steknem utisak ... Da slikamo panorame? Grabovicu, Focansku, Mandice, Kojsino, Hukice...? Moluhe?
Au, sta rece?!? Citajuci komentare, steknem utisak ... Da slikamo panorame? Grabovicu, Focansku, Mandice, Kojsino, Hukice...? Moluhe?