Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I da dodam, odigra covjek katastrofalna tri seta, ali je onda i Stan odlucio da pokaze drugo lice, pa vrati covjeka....valjda se nije dobro zagrijao, pa hajde jos jedan set.
A kakvih je bolid poteza imao Ukrajinac, duple na brejk lopti, pa onda auti u stilu Cilica
Obzirom da je Nadal ispao protivnik mu može biti ovaj lik što je izbacio Nadala ako pobjedi u četvrtfinalu ili protivnik tog lika. Ne znam s kim će igrati.
Monfils najvjerovatnije,ne može Lukas ponoviti hoš jednu dobru partiju
Pa.sta to.radis jebo te ko te nije, vidis li da namjerno pita, šuhu veže, da potrcis da ureknes Nola...a amatera, ljudi moji.
Aj sad napisi sto puta - ako prodje congu, ako prodje congu...
Monfils najvjerovatnije,ne može Lukas ponoviti hoš jednu dobru partiju
Pa.sta to.radis jebo te ko te nije, vidis li da namjerno pita, šuhu veže, da potrcis da ureknes Nola...a amatera, ljudi moji.
Aj sad napisi sto puta - ako prodje congu, ako prodje congu...
Pa to se podrazumjeva ako prođe Congu,danas svako igra tenis
Reisova wrote:Dobro Conga ima bube u glavi, ko mu od velikih dolazi? Delpo, Maray, wawrinka... ?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
novak, pa monf, i eto ga u finalu...da li može - ne znam, ali nikad (ili bar odavno) nije izgledao ovako sigurno u sebe. preciznije - broj gluposti po meču smanjio je (za njegove standarde) na minimum.
Ako mi je nesto godra to je sto onu zabu, teniski zid iz Poljske fino tresnu od beton simpaticna Dubrovkinja Konjuh! Antipropaganda tenisa cao!
Moze li Tsonga ponoviti Delpa? Zasto ne!?
Reisova wrote:Dobro Conga ima bube u glavi, ko mu od velikih dolazi? Delpo, Maray, wawrinka... ?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
novak, pa monf, i eto ga u finalu...da li može - ne znam, ali nikad (ili bar odavno) nije izgledao ovako sigurno u sebe. preciznije - broj gluposti po meču smanjio je (za njegove standarde) na minimum.