@Toto
Nema ni govora , (kakvo naseljavanje), znam situaciju iz prve ruke o "naseljavanju" u Trebinje, bio u; Dzivaru, Gomiljanima, Zasadu, Mostacima, sijelio , obilazio Trebinjce, borave preko ljeta , a neki Bosnjaci se i trajno vratili..
Sjedio kod Grka, za Bezigradom, Pod platanima, (Trebinjci znaju o cemu pisem), nidje Rusa i debelih ruskinja sa buljukom bezobrazne djece kao sto je Sarajevo puno Arapa od kojih ne mozes proci Carsijom ili Ilidzom, nisam to "skontao" iz Mostara , nego znam iz Trebinja i iz prve ruke, bio , obisao , bio u Opcini, Poreskoj, pricao sa domicilnim Srbima i Bosnjacima.
Ni u Gruzu nidje ni jedne debele arapkinje sa buljukom bezobrazne djece, (lazu te ili ti nas foliras, svjesno), a investirati u Libertas ili Park ili Lokrum, nije isto sto i masovno doseljavanje na Doglode, kupovinu Vrela Bosne, Mrkovica, Poljina, masovno doseljavanje u Hadzice ili si ogranicen ili bezobrazan, (Dubrovnik poznam isto kao i rodno Sarajevo), kakvi Arapi, koje ba naseljavanje tamo i u Trebinju Rusa?
Ovo u Trebinju je investicija, ne nikakva kupovina zemlje radi doseljavanja nekih Rusa, bio na toj lokaciji, licno se uvjerio, izmedju Gomiljana i Drazindola, to je periferija, van uze gradske zone, situaciju znam, a ne iznosim vlastite price, (rekla kazala iz Mostara), i u Dubrovniku imam familije, ni jednog Arapa nema na ulici, barem ne ovih kao na Ilidzi sa po 2 zene i desetak debelih sincica i kcerkica, bio 4 puta ovog ljeta, idem aBd, opet iza bajrama...