Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Jara

#251 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by Jara »

Na Alipašinom, Dobrinji, Aerodromskom, trotoari (ako ih ima, a nema ih svugdje) zakrčeni autima, zdrav čovjek ne može proći a kamoli osobe sa štapovima i hodalicama, dječijim ili invalidskim kolicima. Trotoari, i kad nisu zakrčeni, nisu prilagođeni osobama s posebnim potrebama. Kako li im je tek u ulicama i trgovima, punim parkiranih auta, BEZ trotoara?! A kako tek da priđu vatrogasna ili kola hitne pomoći? :-)
Nije ništa uradio u vezi s tim. To je mnogo VAŽNIJE od kozmetičkog uređenja naselja ( npr. centra Dobrinje).
Jara

#252 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by Jara »

Bilo je krajnje neozbiljno (zapravo pravo šega) kad je ono svečanim presjecanjem vrpce otvorio malu PRIVATNU MESNICU! :lol:
Predsjednik općine svečano otvara nečiju privatnu radnju! :-) Fakat svašta ...
momir_111

#253 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by momir_111 »

Jara wrote:Na Alipašinom, Dobrinji, Aerodromskom, trotoari (ako ih ima, a nema ih svugdje) zakrčeni autima, zdrav čovjek ne može proći a kamoli osobe sa štapovima i hodalicama, dječijim ili invalidskim kolicima. Trotoari, i kad nisu zakrčeni, nisu prilagođeni osobama s posebnim potrebama. Kako li im je tek u ulicama i trgovima, punim parkiranih auta, BEZ trotoara?! A kako tek da priđu vatrogasna ili kola hitne pomoći? :-)
Nije ništa uradio u vezi s tim. To je mnogo VAŽNIJE od kozmetičkog uređenja naselja ( npr. centra Dobrinje).
Ja sa alpašina ne vidim nigdje auta po trotoarima, ima ih po trgovima ali to policija treba da reaguje. Pa upravo je opština i iscrtala parking mjesta oko C i B faze da bi bilo više prostora za parkiranje
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#254 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by sabina1 »

malakh wrote:
sabina1 wrote:
Ma on toliko radi da se promjene desavaju brzinom svjetlosti...
a tebe je moj post pogodio da mijenjaš boje brzinom svjetlosti... :oops:
Ako nastaviš da pišeš neistinita nagađanja (zapravo gluposti ) o ljudima bez da si ih ikada vidio , čuo ili upoznao s neskrivenim zadovoljstvom ću momentalno prijavljivati takve postove.

Srdačan pozdrav.
sabina1

#255 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by sabina1 »

Jara wrote:Bilo je krajnje neozbiljno (zapravo pravo šega) kad je ono svečanim presjecanjem vrpce otvorio malu PRIVATNU MESNICU! :lol:
A tek kad je predsjednik jedne države otvorio Mc Donalds....u Sarajevu naravno.....Željko Komšić naravno..... :lol:
:kiss:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#257 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by malakh »

sabina1 wrote:
malakh wrote:
sabina1 wrote:
Ma on toliko radi da se promjene desavaju brzinom svjetlosti...
a tebe je moj post pogodio da mijenjaš boje brzinom svjetlosti... :oops:
Ako nastaviš da pišeš neistinita nagađanja (zapravo gluposti ) o ljudima bez da si ih ikada vidio , čuo ili upoznao s neskrivenim zadovoljstvom ću momentalno prijavljivati takve postove.

Srdačan pozdrav.
ko je kome rekao da piše gluposti, ja tebi ili ti meni? čemu frustracije?

ako ti se nije svidio moj post, zaobiđi ga. ja lično smatram da nisam pogriješio, a njegovih ličnih osobina se ne dotičem niti me interesuju.

i da mijenjaš boje brzinom svjetlosti pokazuje i tvoj komentar, a ti prijavljuj ako ima elemenata za prijavu hehehe :kiss:
Jara

#258 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by Jara »

sabina1 wrote:
Jara wrote:Bilo je krajnje neozbiljno (zapravo pravo šega) kad je ono svečanim presjecanjem vrpce otvorio malu PRIVATNU MESNICU! :lol:
A tek kad je predsjednik jedne države otvorio Mc Donalds....u Sarajevu naravno.....Željko Komšić naravno..... :lol:
:kiss:
Moja ti :kiss: , nije ti to isto, svako malo se otvori neka mesnica, a ono onda je bio kraj 15-godišnjeg rata između sarajevskih ćevabdžija i McDonaldsa! :lol: Umalo da ne dođe do diplomatskog incidenta! :lol: Čak je američki ambasador upozoravao na ekonomske posljedice ako se Mc... ovdje ne otvori. :shock: :D To je bio mirovni sporazum, bilo je i diplomata i političara, pozvao ih američki ambsador, sav sretan zbog dobijanja dugo čekane dozvole! :mrgreen: :bih:
Jes' da je bilo gerilskih upada Mrkvinih konobara naoružanih sa pet u pola, sve u mirotvorne svrhe! :lol: :lol:
Jara

#259 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by Jara »

momir_111 wrote:
Jara wrote:Na Alipašinom, Dobrinji, Aerodromskom, trotoari (ako ih ima, a nema ih svugdje) zakrčeni autima, zdrav čovjek ne može proći a kamoli osobe sa štapovima i hodalicama, dječijim ili invalidskim kolicima. Trotoari, i kad nisu zakrčeni, nisu prilagođeni osobama s posebnim potrebama. Kako li im je tek u ulicama i trgovima, punim parkiranih auta, BEZ trotoara?! A kako tek da priđu vatrogasna ili kola hitne pomoći? :-)
Ja sa alpašina ne vidim nigdje auta po trotoarima, ima ih po trgovima ali to policija treba da reaguje. Pa upravo je opština i iscrtala parking mjesta oko C i B faze da bi bilo više prostora za parkiranje
Daj ba... :-)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#260 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by Chmoljo »

Banned user for reason “kloniranje”
» momir_111

ne igraj se...
kakonako

#261 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by kakonako »

Na jednom portalu raseljenih Zepljaka apeluje se na "zemljake" da svoj glas daju Efendicu jer je on ucinio vise za Zepu nego svi Zepljaci kojih ima u vrhovima SDA.Jeste,provjereno,dalo se da se izgrade putevi do vikendica,da se dovede struja i voda...a Zepljaka u Novom gradu ima,brat bratu,pet-sest hiljada pa vi vidite kako Efendic parama gradjana Novog grada laganini dobija izbore.
Mohamad Sissoko

#262 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by Mohamad Sissoko »

:lol: ova skojevka @sabina1 mi je presmijesna.Nema kome nije zaprijetila prijavom postova cim joj se nesto ne svidi sto drugi pisu u diskusiji. Vidi se da je stovalac totalitarnih vladara i takvog, bivseg, socijalistickog uređenja.
samoTEgledam

#263 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by samoTEgledam »

Treba da obnovi i treba mu dati više prostora za djelovanje. Još da općinu nekako rastereti od starijih i polusenilnih likova svih spolova te na njihova mjesta, pa i preko štele, ubaci mlade i poletne, mislim da bi Novi Grad postao urnek kako treba kad se hoće.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#264 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by KatarinaKosaca »

samoTEgledam wrote:Treba da obnovi i treba mu dati više prostora za djelovanje. Još da općinu nekako rastereti od starijih i polusenilnih likova svih spolova te na njihova mjesta, pa i preko štele, ubaci mlade i poletne, mislim da bi Novi Grad postao urnek kako treba kad se hoće.
Sposobnim stela ne treba, proci ce na postenom ko.kursu. Preko stele i stranke ih je dovoljno primio, a boldirani dio recenice je i doveo ovo drustvo do takvog bedaka da je ovaj seljacic antrofoliski nedovrsenog lica jedan od boljih kandidata.
sabina1

#265 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by sabina1 »

malakh wrote:
ko je kome rekao da piše gluposti, ja tebi ili ti meni? čemu frustracije?

ako ti se nije svidio moj post, zaobiđi ga. ja lično smatram da nisam pogriješio, a njegovih ličnih osobina se ne dotičem niti me interesuju.

i da mijenjaš boje brzinom svjetlosti pokazuje i tvoj komentar, a ti prijavljuj ako ima elemenata za prijavu hehehe :kiss:
Jedino što sam razumjela od napisanog je hehehe
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#266 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by malakh »

sabina1 wrote: Jedino što sam razumjela od napisanog je hehehe
dobro je pa si nešto razumjela. to je veliki napredak hehehe
sabina1

#267 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by sabina1 »

malakh wrote:
sabina1 wrote: Jedino što sam razumjela od napisanog je hehehe
dobro je pa si nešto razumjela. to je veliki napredak hehehe

Hehehe....Efendić načelnik...hehehe....

Djeca Vam se smiju moj Reufe , ovaj Semire....
P308

#268 Re: Po Vama,trebali Semir Efendić,načelnik općine Novi grad Sarajevo,da obnovi mandat

Post by P308 »

Ne zivim u Novom Gradu, niti volim stranku iz koje dolazi ali u konkurenciji ostalih nacelnika, radi daleko najvise.
sabina1

#269 Re: Po Vama,trebali Semir Efendić,načelnik općine Novi grad Sarajevo,da obnovi mandat

Post by sabina1 »

P308 wrote:Ne zivim u Novom Gradu, niti volim stranku iz koje dolazi ali u konkurenciji ostalih nacelnika, radi daleko najvise.
Recimo ponovo renovira već renoviranu šalter-salu ?
LP
malakh

#270 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by malakh »

sabina1 wrote:

Hehehe....Efendić načelnik...hehehe....

Djeca Vam se smiju moj Reufe , ovaj Semire....
ex načelnik damir hadžić je godinama obećavao školu na aneksu, a efendić im je skoro i napravi...
hvala i ćao.

i ne, ne favoriziram efendića...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#271 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by Truba »

evo vam memica dajte efendica :sax:
bob_rock

#272 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by bob_rock »

Ima li lista kondidata za nacelnika u novom grad da ne rovim dalje ?
Fox_Fox

#273 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by Fox_Fox »

samoTEgledam wrote:Treba da obnovi i treba mu dati više prostora za djelovanje. Još da općinu nekako rastereti od starijih i polusenilnih likova svih spolova te na njihova mjesta, pa i preko štele, ubaci mlade i poletne, mislim da bi Novi Grad postao urnek kako treba kad se hoće.
E to ako dočekamo da neće gluhonjema baba na šalteru kucati sadržaj sa 2 prsta, onda će Novi Grad postati najbolji opština za život!

I još jedna stvar koju mu ja lično zamjeram ono najviše (a vjerovatno i ostali koji su ikad imali posla na 1 2 i 3 spratu opštinske zgrade).

Radno vrijeme svih soba na 1, 2 i 3 spratu je od 9 do 12. Šta rade ostatak vremena???? NIŠTA! NIŠTA! i opet NIŠTA!

Tužno je vidjeti kada dođete u kancelarije onih što su zaduženi za urbanizam oko 11:50h; sve stvari već spakovane, sto bukvalno čist samo stoji jedna fascikla ispred njih i kafa. Ljudi već spremni da idu kući, i još te napadne što si došao 5 do 12, ZABOGA! Izvinite gospođo, ja sam đubre od čovjeka neću više nikad.

Ali mimo toga čovjek je uradio više nego bilo koji prije njega i radio je tokom cijelog mandata, za razliku recimo od onog načelnika sa Ilidže, gdje se svi radovi obavljaju od 25 augusta do 3 oktobra; ostatak godine samo Arapi rade!
L u c i f e r

#274 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by L u c i f e r »

čovjek je uradio više nego bilo koji prije njega
:thumbup:
cyprus

#275 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat

Post by cyprus »

bob_rock wrote:Ima li lista kondidata za nacelnika u novom grad da ne rovim dalje ?
Semir Efendić (SDA - SBB)
Edita Sulejmanović (SDP)
Lejla Brčić (NS)
Goran Kovačević (DF)
Izet Bijedić (BPS)
Sead Muratović (PS)
Vedran Zubić (SDF)
Locked