Nije ništa uradio u vezi s tim. To je mnogo VAŽNIJE od kozmetičkog uređenja naselja ( npr. centra Dobrinje).
Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
- Jara
#251 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
Na Alipašinom, Dobrinji, Aerodromskom, trotoari (ako ih ima, a nema ih svugdje) zakrčeni autima, zdrav čovjek ne može proći a kamoli osobe sa štapovima i hodalicama, dječijim ili invalidskim kolicima. Trotoari, i kad nisu zakrčeni, nisu prilagođeni osobama s posebnim potrebama. Kako li im je tek u ulicama i trgovima, punim parkiranih auta, BEZ trotoara?! A kako tek da priđu vatrogasna ili kola hitne pomoći?
Nije ništa uradio u vezi s tim. To je mnogo VAŽNIJE od kozmetičkog uređenja naselja ( npr. centra Dobrinje).
- Jara
#252 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
Bilo je krajnje neozbiljno (zapravo pravo šega) kad je ono svečanim presjecanjem vrpce otvorio malu PRIVATNU MESNICU!
Predsjednik općine svečano otvara nečiju privatnu radnju!
Fakat svašta ...
Predsjednik općine svečano otvara nečiju privatnu radnju!
-
momir_111
#253 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
Ja sa alpašina ne vidim nigdje auta po trotoarima, ima ih po trgovima ali to policija treba da reaguje. Pa upravo je opština i iscrtala parking mjesta oko C i B faze da bi bilo više prostora za parkiranjeJara wrote:Na Alipašinom, Dobrinji, Aerodromskom, trotoari (ako ih ima, a nema ih svugdje) zakrčeni autima, zdrav čovjek ne može proći a kamoli osobe sa štapovima i hodalicama, dječijim ili invalidskim kolicima. Trotoari, i kad nisu zakrčeni, nisu prilagođeni osobama s posebnim potrebama. Kako li im je tek u ulicama i trgovima, punim parkiranih auta, BEZ trotoara?! A kako tek da priđu vatrogasna ili kola hitne pomoći?![]()
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#254 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
Ako nastaviš da pišeš neistinita nagađanja (zapravo gluposti ) o ljudima bez da si ih ikada vidio , čuo ili upoznao s neskrivenim zadovoljstvom ću momentalno prijavljivati takve postove.malakh wrote:a tebe je moj post pogodio da mijenjaš boje brzinom svjetlosti...sabina1 wrote:
Ma on toliko radi da se promjene desavaju brzinom svjetlosti...
Srdačan pozdrav.
- sabina1
#255 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
A tek kad je predsjednik jedne države otvorio Mc Donalds....u Sarajevu naravno.....Željko Komšić naravno.....Jara wrote:Bilo je krajnje neozbiljno (zapravo pravo šega) kad je ono svečanim presjecanjem vrpce otvorio malu PRIVATNU MESNICU!![]()
Predsjednik općine svečano otvara nečiju privatnu radnju!Fakat svašta ...
-
putokaz1
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#257 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
ko je kome rekao da piše gluposti, ja tebi ili ti meni? čemu frustracije?sabina1 wrote:Ako nastaviš da pišeš neistinita nagađanja (zapravo gluposti ) o ljudima bez da si ih ikada vidio , čuo ili upoznao s neskrivenim zadovoljstvom ću momentalno prijavljivati takve postove.malakh wrote:a tebe je moj post pogodio da mijenjaš boje brzinom svjetlosti...sabina1 wrote:
Ma on toliko radi da se promjene desavaju brzinom svjetlosti...
Srdačan pozdrav.
ako ti se nije svidio moj post, zaobiđi ga. ja lično smatram da nisam pogriješio, a njegovih ličnih osobina se ne dotičem niti me interesuju.
i da mijenjaš boje brzinom svjetlosti pokazuje i tvoj komentar, a ti prijavljuj ako ima elemenata za prijavu hehehe
- Jara
#258 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
Moja tisabina1 wrote:A tek kad je predsjednik jedne države otvorio Mc Donalds....u Sarajevu naravno.....Željko Komšić naravno.....Jara wrote:Bilo je krajnje neozbiljno (zapravo pravo šega) kad je ono svečanim presjecanjem vrpce otvorio malu PRIVATNU MESNICU!![]()
Predsjednik općine svečano otvara nečiju privatnu radnju!Fakat svašta ...
![]()
Jes' da je bilo gerilskih upada Mrkvinih konobara naoružanih sa pet u pola, sve u mirotvorne svrhe!
- Jara
#259 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
Daj ba...momir_111 wrote:Ja sa alpašina ne vidim nigdje auta po trotoarima, ima ih po trgovima ali to policija treba da reaguje. Pa upravo je opština i iscrtala parking mjesta oko C i B faze da bi bilo više prostora za parkiranjeJara wrote:Na Alipašinom, Dobrinji, Aerodromskom, trotoari (ako ih ima, a nema ih svugdje) zakrčeni autima, zdrav čovjek ne može proći a kamoli osobe sa štapovima i hodalicama, dječijim ili invalidskim kolicima. Trotoari, i kad nisu zakrčeni, nisu prilagođeni osobama s posebnim potrebama. Kako li im je tek u ulicama i trgovima, punim parkiranih auta, BEZ trotoara?! A kako tek da priđu vatrogasna ili kola hitne pomoći?![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#260 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
Banned user for reason “kloniranje”
» momir_111
ne igraj se...
» momir_111
ne igraj se...
-
kakonako
#261 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
Na jednom portalu raseljenih Zepljaka apeluje se na "zemljake" da svoj glas daju Efendicu jer je on ucinio vise za Zepu nego svi Zepljaci kojih ima u vrhovima SDA.Jeste,provjereno,dalo se da se izgrade putevi do vikendica,da se dovede struja i voda...a Zepljaka u Novom gradu ima,brat bratu,pet-sest hiljada pa vi vidite kako Efendic parama gradjana Novog grada laganini dobija izbore.
-
Mohamad Sissoko
#262 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
-
samoTEgledam
#263 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
Treba da obnovi i treba mu dati više prostora za djelovanje. Još da općinu nekako rastereti od starijih i polusenilnih likova svih spolova te na njihova mjesta, pa i preko štele, ubaci mlade i poletne, mislim da bi Novi Grad postao urnek kako treba kad se hoće.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#264 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
Sposobnim stela ne treba, proci ce na postenom ko.kursu. Preko stele i stranke ih je dovoljno primio, a boldirani dio recenice je i doveo ovo drustvo do takvog bedaka da je ovaj seljacic antrofoliski nedovrsenog lica jedan od boljih kandidata.samoTEgledam wrote:Treba da obnovi i treba mu dati više prostora za djelovanje. Još da općinu nekako rastereti od starijih i polusenilnih likova svih spolova te na njihova mjesta, pa i preko štele, ubaci mlade i poletne, mislim da bi Novi Grad postao urnek kako treba kad se hoće.
- sabina1
#265 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
Jedino što sam razumjela od napisanog je hehehemalakh wrote:
ko je kome rekao da piše gluposti, ja tebi ili ti meni? čemu frustracije?
ako ti se nije svidio moj post, zaobiđi ga. ja lično smatram da nisam pogriješio, a njegovih ličnih osobina se ne dotičem niti me interesuju.
i da mijenjaš boje brzinom svjetlosti pokazuje i tvoj komentar, a ti prijavljuj ako ima elemenata za prijavu hehehe
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#266 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
dobro je pa si nešto razumjela. to je veliki napredak hehehesabina1 wrote: Jedino što sam razumjela od napisanog je hehehe
- sabina1
#267 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
malakh wrote:dobro je pa si nešto razumjela. to je veliki napredak hehehesabina1 wrote: Jedino što sam razumjela od napisanog je hehehe
Hehehe....Efendić načelnik...hehehe....
Djeca Vam se smiju moj Reufe , ovaj Semire....
- P308
#268 Re: Po Vama,trebali Semir Efendić,načelnik općine Novi grad Sarajevo,da obnovi mandat
Ne zivim u Novom Gradu, niti volim stranku iz koje dolazi ali u konkurenciji ostalih nacelnika, radi daleko najvise.
- sabina1
#269 Re: Po Vama,trebali Semir Efendić,načelnik općine Novi grad Sarajevo,da obnovi mandat
Recimo ponovo renovira već renoviranu šalter-salu ?P308 wrote:Ne zivim u Novom Gradu, niti volim stranku iz koje dolazi ali u konkurenciji ostalih nacelnika, radi daleko najvise.
LP
- malakh
#270 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
sabina1 wrote:
Hehehe....Efendić načelnik...hehehe....
Djeca Vam se smiju moj Reufe , ovaj Semire....
hvala i ćao.ex načelnik damir hadžić je godinama obećavao školu na aneksu, a efendić im je skoro i napravi...
i ne, ne favoriziram efendića...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#271 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
evo vam memica dajte efendica 
-
bob_rock
#272 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
Ima li lista kondidata za nacelnika u novom grad da ne rovim dalje ?
-
Fox_Fox
#273 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
E to ako dočekamo da neće gluhonjema baba na šalteru kucati sadržaj sa 2 prsta, onda će Novi Grad postati najbolji opština za život!samoTEgledam wrote:Treba da obnovi i treba mu dati više prostora za djelovanje. Još da općinu nekako rastereti od starijih i polusenilnih likova svih spolova te na njihova mjesta, pa i preko štele, ubaci mlade i poletne, mislim da bi Novi Grad postao urnek kako treba kad se hoće.
I još jedna stvar koju mu ja lično zamjeram ono najviše (a vjerovatno i ostali koji su ikad imali posla na 1 2 i 3 spratu opštinske zgrade).
Radno vrijeme svih soba na 1, 2 i 3 spratu je od 9 do 12. Šta rade ostatak vremena???? NIŠTA! NIŠTA! i opet NIŠTA!
Tužno je vidjeti kada dođete u kancelarije onih što su zaduženi za urbanizam oko 11:50h; sve stvari već spakovane, sto bukvalno čist samo stoji jedna fascikla ispred njih i kafa. Ljudi već spremni da idu kući, i još te napadne što si došao 5 do 12, ZABOGA! Izvinite gospođo, ja sam đubre od čovjeka neću više nikad.
Ali mimo toga čovjek je uradio više nego bilo koji prije njega i radio je tokom cijelog mandata, za razliku recimo od onog načelnika sa Ilidže, gdje se svi radovi obavljaju od 25 augusta do 3 oktobra; ostatak godine samo Arapi rade!
-
L u c i f e r
#274 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
čovjek je uradio više nego bilo koji prije njega
- cyprus
#275 Re: Po Vama treba li Semir Efendić načelnik općine Novi Grad Sarajevo da obnovi mandat
Semir Efendić (SDA - SBB)bob_rock wrote:Ima li lista kondidata za nacelnika u novom grad da ne rovim dalje ?
Edita Sulejmanović (SDP)
Lejla Brčić (NS)
Goran Kovačević (DF)
Izet Bijedić (BPS)
Sead Muratović (PS)
Vedran Zubić (SDF)