Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
- maraccana
#251 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Neka se zabrani, ali pod uslovom da se i u čitavoj državi zabrane bilo kakve manifestacije, javne ili ne, bašte ako ima muzika i sl. Jedino tako bi imalo smisla, inače u pitanju je čisto politička odluka...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#252 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
jel 12etog komemoracija srbskim zrtvama... jel u PC je dan zalosti i dal oni tri dana imaju zalosti...
-
Bodkin
#253 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Kakvo licemjerje i skupljanje politickih poena. To je taj podli nacionalizam na sda nacin.
Nema veze sto ce muzika trestati i 10 i 12. Kakva govna jebem ti drzavu.
I da se razumijemo, taj papanluk i to turbofolk sranje teeba ukinuti koji god da je dan. Turbofolk kultura i papanluk se uvukli medju ljude odavno ali ovo politicko bacanje kosti pred izbore je za govnare poput konakovica i camila..
Nema veze sto ce muzika trestati i 10 i 12. Kakva govna jebem ti drzavu.
I da se razumijemo, taj papanluk i to turbofolk sranje teeba ukinuti koji god da je dan. Turbofolk kultura i papanluk se uvukli medju ljude odavno ali ovo politicko bacanje kosti pred izbore je za govnare poput konakovica i camila..
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#254 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
ovo poslat Kifli pod hitno da zabrani...
12 Jul
Hawaii Party
Hawaii Party
18:00 / My FACE, Sarajevo / Party
12 Jul
Old School Funk & Soul
Old School Funk & Soul
21:00 / Aquarius Vils, Sarajevo / Party
12 Jul
Jasmine Tea
Jasmine Tea
21:00 / Sarajevo Center for Culture, Sarajevo / Theater Play
13 Jul
Outdoor Afterwork Party
Outdoor Afterwork Party
18:00 / Aquarius Vils, Sarajevo / Party
13 Jul
All in White Party & DJ Nane
13 Jul
Zagreb Soloists & Zemira Masleša
20:00 / Vijećnica (City Hall), Sarajevo / Concert
13 Jul
The Gift
The Gift
13 Jul
Pivnica HS Band & Nešad Selman
21:00 / Pivnica HS, Sarajevo / Live Music
Sinan Alimanović
21:00 / Kolobara Han, Sarajevo / Concert
13 Jul
Max Maha
Max Maha
22:30 / Aquarius Vils, Sarajevo / Party
12 Jul
Hawaii Party
Hawaii Party
12 Jul
Old School Funk & Soul
Old School Funk & Soul
21:00 / Aquarius Vils, Sarajevo / Party
12 Jul
Jasmine Tea
Jasmine Tea
13 Jul
Outdoor Afterwork Party
Outdoor Afterwork Party
18:00 / Aquarius Vils, Sarajevo / Party
13 Jul
13 Jul
20:00 / Vijećnica (City Hall), Sarajevo / Concert
13 Jul
The Gift
The Gift
13 Jul
21:00 / Pivnica HS, Sarajevo / Live Music
Sinan Alimanović
21:00 / Kolobara Han, Sarajevo / Concert
13 Jul
Max Maha
Max Maha
22:30 / Aquarius Vils, Sarajevo / Party
- arzuhal
#255 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Prvo muslimanisti odluče da, preko leđa Granda i Srbije, grade islamsku državu u BiH zacrtanu "Islamskom deklaracijom" čiji je autor A. Izetbegović, pa organiziraju finale Granda baš u ZETRI (!?) što je skraćenica - a to bi svaki neupućeni Srbin trebao znati - za ZElena TRAnsverzala, dakle zamišljena veza muslimanističkih đžamahirija od Bosne, preko Sandžaka, Kosova, Albanije, Turske do Libije.
A onda to im ne bude dosta pa još i odgode kako bi dodatno ponizili Grand, Srbiju i sav srpski narod proglasili odgođenim i krivim za to, što srpski predstavnici u vlasti, Vulin i Đurić, na čelu s Vučićem i uz Dodikovo držanje fenjera nikad neće dozvoliti...
Bošnjaci-islamolozi nikad neće stati u ponižavanju Srbije, ovo je dokaz...

A onda to im ne bude dosta pa još i odgode kako bi dodatno ponizili Grand, Srbiju i sav srpski narod proglasili odgođenim i krivim za to, što srpski predstavnici u vlasti, Vulin i Đurić, na čelu s Vučićem i uz Dodikovo držanje fenjera nikad neće dozvoliti...
- madridist
#256 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Da imamo jedinstvo i da drzimo do sebe pustit neka hopsaju a da niko ne dodje nek bude dvorana prazna..
Licno to smece od muzike ja bih zakonom zabranio cisto jer je taj primitivizam sa dna kace i zavijanje niskorisno.
Licno to smece od muzike ja bih zakonom zabranio cisto jer je taj primitivizam sa dna kace i zavijanje niskorisno.
-
krater
#257 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
arzuhal wrote:Prvo muslimanisti odluče da, preko leđa Granda i Srbije, grade islamsku državu u BiH zacrtanu "Islamskom deklaracijom" čiji je autor A. Izetbegović, pa organiziraju finale Granda baš u ZETRI (!?) što je skraćenica - a to bi svaki neupućeni Srbin trebao znati - za ZElena TRAnsverzala, dakle zamišljena veza muslimanističkih đžamahirija od Bosne, preko Sandžaka, Kosova, Albanije, Turske do Libije.
![]()
![]()
![]()
-
Ripicipi
#258 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Ti kako posta moderator, tako poce i gluposti pisati...arzuhal wrote:Prvo muslimanisti odluče da, preko leđa Granda i Srbije, grade islamsku državu u BiH zacrtanu "Islamskom deklaracijom" čiji je autor A. Izetbegović, pa organiziraju finale Granda baš u ZETRI (!?) što je skraćenica - a to bi svaki neupućeni Srbin trebao znati - za ZElena TRAnsverzala, dakle zamišljena veza muslimanističkih đžamahirija od Bosne, preko Sandžaka, Kosova, Albanije, Turske do Libije.
- avetinja
#259 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Ako zakon kaže da nije 3 dana, onda nije.supercali wrote:Nisam vidio link
Svaki taj koncert koji je bio 12-13 je ista prica kao I ova grand zvezde
Za problem oko 13-og sam napisao bar 2-3 puta na temi
Dani zalosti su 3 dana za ovakvu komemoraciju kao ato je srebrenica nebitno je li zakonom odredjen 1 ili 3 dana
Nek bude 14-og I ja ne bi ni a rekao sto odrzavaju to finale
Muzika se normalno pušta po kafanama.
- avetinja
#260 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Koje smeće od muzike? Kandidati pjevaju sevdalinke, folk, rock, pop, ne znam na koju vrstu muzike tačno misliš.madridist wrote:Da imamo jedinstvo i da drzimo do sebe pustit neka hopsaju a da niko ne dodje nek bude dvorana prazna..
-
Ripicipi
#261 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
ja ih lijepo pitah sta je konkretno ovdje smece i sund?!avetinja wrote:Koje smeće od muzike? Kandidati pjevaju sevdalinke, folk, rock, pop, ne znam na koju vrstu muzike tačno misliš.madridist wrote:Da imamo jedinstvo i da drzimo do sebe pustit neka hopsaju a da niko ne dodje nek bude dvorana prazna..
- arzuhal
#262 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Ma daj...Ripicipi wrote:Ti kako posta moderator, tako poce i gluposti pisati...arzuhal wrote:Prvo muslimanisti odluče da, preko leđa Granda i Srbije, grade islamsku državu u BiH zacrtanu "Islamskom deklaracijom" čiji je autor A. Izetbegović, pa organiziraju finale Granda baš u ZETRI (!?) što je skraćenica - a to bi svaki neupućeni Srbin trebao znati - za ZElena TRAnsverzala, dakle zamišljena veza muslimanističkih đžamahirija od Bosne, preko Sandžaka, Kosova, Albanije, Turske do Libije.
- zateznistub
#263 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Iako ne podržavam ovo sranje od eventa, ovo Kiflino preseravanje smatram čisto političkom igrom. Srebrenica je bila 11. Ovo se dešava dva dana kasnije...
-
L u c i f e r
#264 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
pa voja i milan, izgledaRipicipi wrote:ja ih lijepo pitah sta je konkretno ovdje smece i sund?!avetinja wrote:Koje smeće od muzike? Kandidati pjevaju sevdalinke, folk, rock, pop, ne znam na koju vrstu muzike tačno misliš.madridist wrote:Da imamo jedinstvo i da drzimo do sebe pustit neka hopsaju a da niko ne dodje nek bude dvorana prazna..
Last edited by L u c i f e r on 08/07/2016 19:01, edited 1 time in total.
-
__Phoenix__
#265 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Kad neko hoće da je balija nasilu, Kifla, kurci, palci...
- supercali
#266 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Ako.popovic kaze necu 9-og zbog srebrenice nek ne prave ni 13-ogavetinja wrote:Ako zakon kaže da nije 3 dana, onda nije.supercali wrote:Nisam vidio link
Svaki taj koncert koji je bio 12-13 je ista prica kao I ova grand zvezde
Za problem oko 13-og sam napisao bar 2-3 puta na temi
Dani zalosti su 3 dana za ovakvu komemoraciju kao ato je srebrenica nebitno je li zakonom odredjen 1 ili 3 dana
Nek bude 14-og I ja ne bi ni a rekao sto odrzavaju to finale
Muzika se normalno pušta po kafanama.
To sto se muzika pusta po kafanama je stav vlasnika
- supercali
#267 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Ovo oko kifle svrakica camila I ostalih je posebna prica posebno u izbornoj godini
-
Ripicipi
#268 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
A nazalost, to vjerovatno i jeste razlog...L u c i f e r wrote:
pa voja i milan
Vise mi je i to uzdizanje Srebrenice degutantno, pa vise je u Sarajevu ljudi ubijeno, ali se na kraju svodi da je to kao manje bitno jer nije bio genocid.
Kao njihova zrtva je veca nego moja...
-
L u c i f e r
#269 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
ma to je zajednička žrtva i svi mi to poštujemoRipicipi wrote:A nazalost, to vjerovatno i jeste razlog...L u c i f e r wrote:
pa voja i milan
Vise mi je i to uzdizanje Srebrenice degutantno, pa vise je u Sarajevu ljudi ubijeno, ali se na kraju svodi da je to kao manje bitno jer nije bio genocid.
i ljudi su nas ispoštovali, nisu organizovali ni za ramazan ni na dan žalosti
ovo je sad samo politikantsko i nacionalističko proseravanje
ljudi nas tamo ugošćavaju i primaju ko najrođenije, to svi naši pjevači kažu
a mi da se ovako blamiramo
bosna je uvijek bila sinonim gostoprimstva i širine
sale, ne odustaj ni za živu glavu, ima ovde normalnih ljudi mnogo više, samo što su tiši od budala
-
mirzaaa33
#270 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Sad kad se i SDA sa Konakovićem uplela u ovo moram par ozbiljnih.
Podržavam održavanje ovog spektakla, momentalno čim sam vidio da su se javili i oni.
Turbofolk kultura nema u sebi ništa pozitivno i dugoročno uništava društvo. Svako ima pravo da sluša šta želi ali mi se ne sviđa izostanak bilo kakve kritike te kulture ili obrazovanja nacije, promoviranja nekih drugih vrijednosti. Turbo folk kultura nije samo određena muzika, širi je to pojam.
Što se tiče datuma stvarno se pretjeruje. Ne treba uzeti dan žalosti za ovakvu manifestaciju ili sličnu ali ne možeš sad ni postavljati nekakve proizvoljne rokove trajanja tuge. Dva dana je sasvim OK a bilo bi i da je sutradan. Život ionako ide dalje svima.
Lično mi smeta i što vidim koliko se ljudi "lože" da postanu zvijezde preko noći.. Ne kontam.
Podržavam održavanje ovog spektakla, momentalno čim sam vidio da su se javili i oni.
Turbofolk kultura nema u sebi ništa pozitivno i dugoročno uništava društvo. Svako ima pravo da sluša šta želi ali mi se ne sviđa izostanak bilo kakve kritike te kulture ili obrazovanja nacije, promoviranja nekih drugih vrijednosti. Turbo folk kultura nije samo određena muzika, širi je to pojam.
Što se tiče datuma stvarno se pretjeruje. Ne treba uzeti dan žalosti za ovakvu manifestaciju ili sličnu ali ne možeš sad ni postavljati nekakve proizvoljne rokove trajanja tuge. Dva dana je sasvim OK a bilo bi i da je sutradan. Život ionako ide dalje svima.
Lično mi smeta i što vidim koliko se ljudi "lože" da postanu zvijezde preko noći.. Ne kontam.
Last edited by mirzaaa33 on 08/07/2016 19:14, edited 1 time in total.
- supercali
#271 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
To isto ja kad sam govorio prije par godina na forumu a I uzivo ljudi me napadose kako mozes protiv srebrenice pljujes po mrtvima itdRipicipi wrote:A nazalost, to vjerovatno i jeste razlog...L u c i f e r wrote:
pa voja i milan
Kao da u sarajevu foci prijedoru bijeljini itd nisu ubijani ljudi
Izgleda da je nasa "sreca" sto nas za par dana nije pobijeno 8000
- desni
#272 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Vaistinu je takoarzuhal wrote:Prvo muslimanisti odluče da, preko leđa Granda i Srbije, grade islamsku državu u BiH zacrtanu "Islamskom deklaracijom" čiji je autor A. Izetbegović, pa organiziraju finale Granda baš u ZETRI (!?) što je skraćenica - a to bi svaki neupućeni Srbin trebao znati - za ZElena TRAnsverzala, dakle zamišljena veza muslimanističkih đžamahirija od Bosne, preko Sandžaka, Kosova, Albanije, Turske do Libije.

- dječak sa šibicama
#273 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Puna podrska Zvezdama granda.
-
dragan.s
#274 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Nisu samo u pitanju muzika i pjevanje. Imaš masu drugih vrsta takmičenja koja samo nisu toliko medijski propraćena pa većina i ne zna za njih.mirzaaa33 wrote:...
Klinci kao i uvijek traže svoju šansu na ovoj džungli od estrade. Svako sanja o svojih "15 minuta slave". Ne vidim tu ništa loše. Većina njih će nakon takmičenja pasti u zaborav kao i mnogi prije i nakon njih.
Sve je to već viđeno u svakom svjetskom ili regionalnom takmičenju ove vrste. Rijetki uspiju iskoristiti taj bljesak slave i uraditi nešto pa postanu zvijezde.
Uvijek će biti dovoljno klinaca koji sanjaju snove i uvijek će biti takmičenja koja im pomažu da te snove ostvare. Talent šou programi su sa strane gledanosti jako dobar sadržaj. Narvano ako su koliko toliko pošteni i ne iznevjere gledaoce. Hayat je svoj ZMBT uništio kad je oteo pobjedu Mirzi Selimoviću prije nekolike godine. OBN je podigao gledanost sigurno nekoliko puta od kad emituju ZG.
-
L u c i f e r
#275 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
08. Jul 2016. | 18:35
DEFINITIVNO: Evo kad i gde će biti održano finale "Zvezda Granda"!
Finale je prvobitno zakazano za 13. jul u Sarajevu, ali se onda digla velika prašina zbog plakata koji se pojavio u tom gradu
Zvezde Granda
Foto: TV Prva
Sve je i definitivno jasno oko datuma i mesta održavanja finala “Zvezda Granda”. Prvobitno je bilo zakazano za 13. jul u sarajevskoj dvorani “Zetra”, a onda su se, posle jednog plakata, pojavile spekulacije da bi sve to moglo, ipak, da bude prebačeno u Beograd.
pročitaj još
Sada je i definitivno potvrđeno – mesto i datum se neće menjati. Iz “Grand produkcije” su potvrdili da će finale biti održano upravo kad i gde je planirano – dakle, 13. jula u Sarajevu, u dvorani “Zetra“.
Prašina se podigla posle plakata koji se pojavio u Sarajevu, na kome je pisalo “”Srebrenica 11. juli, Zvezde Granda 13. juli. Bruka! Bruka!”.
Direktor “Grand produkcije” Saša Popović je, tim povodom, kako navodi “Avaz”, rekao za ovaj dnevni list da je 2. jul bio prvi datum u opticaju, ali je to otpalo zbog Ramazana.
– Nisam hteo da je 9. jul, jer je dva dana pre obeležavanja Srebrenice. Pošto je cela “Grand” ekipa od 15. jula na odmoru, jedina opcija bio je 13. jul. Ako je problem 13. jul, finale će biti održano u Beogradu – izjavio je Popović.
Promena, ipak, neće biti, i finalisti će se za titulu najboljeg nadmetati tog dana, u prestonici Bosne i Hercegovine.
(Telegraf.rs)

DEFINITIVNO: Evo kad i gde će biti održano finale "Zvezda Granda"!
Finale je prvobitno zakazano za 13. jul u Sarajevu, ali se onda digla velika prašina zbog plakata koji se pojavio u tom gradu
Zvezde Granda
Foto: TV Prva
Sve je i definitivno jasno oko datuma i mesta održavanja finala “Zvezda Granda”. Prvobitno je bilo zakazano za 13. jul u sarajevskoj dvorani “Zetra”, a onda su se, posle jednog plakata, pojavile spekulacije da bi sve to moglo, ipak, da bude prebačeno u Beograd.
pročitaj još
Sada je i definitivno potvrđeno – mesto i datum se neće menjati. Iz “Grand produkcije” su potvrdili da će finale biti održano upravo kad i gde je planirano – dakle, 13. jula u Sarajevu, u dvorani “Zetra“.
Prašina se podigla posle plakata koji se pojavio u Sarajevu, na kome je pisalo “”Srebrenica 11. juli, Zvezde Granda 13. juli. Bruka! Bruka!”.
Direktor “Grand produkcije” Saša Popović je, tim povodom, kako navodi “Avaz”, rekao za ovaj dnevni list da je 2. jul bio prvi datum u opticaju, ali je to otpalo zbog Ramazana.
– Nisam hteo da je 9. jul, jer je dva dana pre obeležavanja Srebrenice. Pošto je cela “Grand” ekipa od 15. jula na odmoru, jedina opcija bio je 13. jul. Ako je problem 13. jul, finale će biti održano u Beogradu – izjavio je Popović.
Promena, ipak, neće biti, i finalisti će se za titulu najboljeg nadmetati tog dana, u prestonici Bosne i Hercegovine.
(Telegraf.rs)